1879
-
#1076 Nem kell a Steamet kiiktatni, azzal megy siman! -
#1075 Van egy nagyon nagy problémám.. Letöltöttem a játékot, és amikor elindítanám, olyankor az a kínja hogy nem tudja betölteni, vagy nem lehet betölteni a filesystem_steam.dll -t, vagy valami hasonló a helyzet.. A half life 2-vel nem volt ilyen bajom, az simán elindult, de ennél nem lehetne valahogy kiiktatni a steamet?? -
FLeK0 #1074 nincsen, ez 1 online akciojatek -
#1073 Vagy esetleg szeretne jáccani bármilyen steam-en keresztül letölthetö játékkal neten! -
#1072 Akinek van HL1-es vagy HL2-es accountja és nincs DoD-ja annak szívesen segítek! -
#1071 Bocsi ha hülye kérdés(remélem azért válaszoltok), szóval ennek a játéknak single pl. része is van? -
#1070 Tudtok tört játékhoz szervert?? ha tud vki kérlek küldje el privátba !!!fontos!!! -
uzsidoboz #1069 csak simán kitömörítettem azt rá a frissítést ennyi..... én steamet fel se raktam... launcherrel indítom mindig az online play lagyan kikapcsolva mert úgy nem indul el... Eddig semmi bajom nem volt vele 1ébként 1024-n max grafikán elmegy
kivéve persze(vsync+anti analizing) -
#1068 Nincsenek a DoD-ban botok... -
#1067 nem tudom vannak-e botok, nekem el sem indul a DoD :(
Valaki írjon már egy konkrét példát, hogyan és hova installálta az emporio féle dod-ot és a steamet, illetve milyen beállításokkal futtatja. -
uzsidoboz #1066 Köszi szépen...
Jó lett... :D Ja még egy kérdés tudsz vmit a botokról van-e ebben a patchbe vagy le lehet tölteni vhonnan? -
#1065 valaki legyen kedves segíteni a steamapp.cfg konfigurálásában!
könyvtáraim: C:\Program Files\Day of Defeat Source\
C:\Program Files\Steam\
Hova másoljam magát a cfg fájlt? -
#1064 lala maci -
#1063 10 üzit kell visszaolvasnod és megvan a válaszod -
uzsidoboz #1062 Üdv!
Egy olyan kérdésem lenne h miért nem tudok játszani a crackelt servereken sem az emporio c verzióval. A hét elején még ment de most már nem! Vmi frissítést kell hozzá felrakni? mert vmi verziót ír h nem egyezik! Köcci
ja és vki tud adni egy linket hol lehet letölteni több pályát már van kb +3 de többet szeretnék... :D -
#1061 ki kell várni, amíg van üres slot -
#1060 Erről az oldalról különben hogyan kell letölteni mert még soha nem tudtam?? -
#1059 állandóan ezt kapom: unable to load filesystem_steam.dll -
#1058 van P9, de mire jó a steamdown?
http://rapidshare.de/files/6801832/Steam-Down_p9.exe.html -
#1057 az update 1-ből csak a repack félét kell felrakni? ugyenez igaz a másodikra is? -
wittman #1056 Hello Mindenkinek!
Megcsináltam amit írtál, hogy a célmezőbe írjuk át így. Megtörtént és továbbra is ezt írja ki a windosxp, mint ha a launher-el indítom: "Can't find background image 'materials/console/background.vtf
Help walaki -
#1055 Ázsiai serverek rulz, európai serverek közt volt 1 francia, de update 2 óta nem megy!! Lehet helyre pofpzzák aztán hadd szóljon!!! -
zso23 #1054 kösz a linket!
Ip címet tudsz adni?
Mert Én csak egyre tudtam csatlakozni de azon 500 pingem volt.. -
#1053 és ez máár működik!!! -
#1052 Sorry rossz frisstés első, DE már van 1 jobb is!!
EmpoRIo Update 2 -
#1051 SKACOK torrenten megvan az update 2
EmPorIo Update 2 -
#1050 steam down sem mindenható, egyébként meg mindig a legújabbat szedd le
most a P8 a legújabb -
gallik #1049 Biztos, hogy nem jár?
Akkor pár szerverre miért tudok belépni?
(persze csak a steam-down-nal -
#1048 így van -
FLeK0 #1047 dod source nem jar hl1-hez, sima dod igen. -
gallik #1046 Van accountom a Steamen( half-life 1), és le is töltötte szépen a dod source-t, de, ha egy szerverre akarok csatlakozni, akkor ezt írja ki!
Egy magyar szerverre a "hősők korán halnak..."-ra pl. sikerült csatlakozni, ott nem volt ez a hibaüzenet. Nem tudom mi a probléma.Hálózati lehet? -
#1045 eredeti? -
gallik #1044 Ezt írja ki!
köszi! -
gallik #1043 Vki tud segíteni 1033 hsz.-nál?
Kösz! -
#1042 Macho: le van írva az .nfo fájlban is, itt is volt írva, de még1x: csinálsz egy parancsikont az asztalon, úgy hogy ez lesz a "cél" mezőben:
"C:\Day Of Defeat Source\hl2.exe" -steam -game dod -console
természetesen ha neked máshol van a játék akkor úgy írd be
kutyafulu: ezer oka lehet, ha megy közben letöltés, le van terhelve a gép, stb -
kutyafulu #1041 Help !
Nemtudja valaki miért lett 2000 a ping azokon a szervereken,ahol eddig játszottam?
Előre is Thx -
#1040 valaki segítsen plíz:
letöltöttem az emporio féle dod:s-t, de nem indul a launcherrel, mit kell csinálni a kicsomagoláson kívül? -
#1039 hát ha legalább ojan szép lesz mint a dodba akkor már tökéletes.... -
FLeK0 #1038 menni fog, csak nem igazi hdr effektel, ahogy ezekben a jatekokban sem. -
#1037 császtok....visszaolvasgattam....és azt irja valki hogy a dodba lévő HDR efekkt csak emuláció....szal nem igazi HDR.....meghogy az ATI kártyák még nem tudják......nekem 9600XT-m van és be lehet kapcsolni a hdr-t és kurva szép....mint anno a hl2lost coast videoban....akkor mi a külömbség a 2hdr között....amugy fpsbeni külömbség nálam nincs ha kikapcsolom......meg a Serious Sam 2 ben is van....és ott is megy faszán....akkor most nekem a lost coast menni fog vagy nem? DOD powwa