1879
  • Mayday
    Nem kell a Steamet kiiktatni, azzal megy siman!
  • SZilaJMaGGoT
    Van egy nagyon nagy problémám.. Letöltöttem a játékot, és amikor elindítanám, olyankor az a kínja hogy nem tudja betölteni, vagy nem lehet betölteni a filesystem_steam.dll -t, vagy valami hasonló a helyzet.. A half life 2-vel nem volt ilyen bajom, az simán elindult, de ennél nem lehetne valahogy kiiktatni a steamet??
  • FLeK0
    nincsen, ez 1 online akciojatek
  • Casseus
    Vagy esetleg szeretne jáccani bármilyen steam-en keresztül letölthetö játékkal neten!
  • Casseus
    Akinek van HL1-es vagy HL2-es accountja és nincs DoD-ja annak szívesen segítek!
  • Rohamsisak
    Bocsi ha hülye kérdés(remélem azért válaszoltok), szóval ennek a játéknak single pl. része is van?
  • Evogordon
    Tudtok tört játékhoz szervert?? ha tud vki kérlek küldje el privátba !!!fontos!!!
  • uzsidoboz
    csak simán kitömörítettem azt rá a frissítést ennyi..... én steamet fel se raktam... launcherrel indítom mindig az online play lagyan kikapcsolva mert úgy nem indul el... Eddig semmi bajom nem volt vele 1ébként 1024-n max grafikán elmegy
    kivéve persze(vsync+anti analizing)
  • [NST]Cifu
    Nincsenek a DoD-ban botok...
  • Mr.Macho
    nem tudom vannak-e botok, nekem el sem indul a DoD :(
    Valaki írjon már egy konkrét példát, hogyan és hova installálta az emporio féle dod-ot és a steamet, illetve milyen beállításokkal futtatja.
  • uzsidoboz
    Köszi szépen...

Jó lett... :D Ja még egy kérdés tudsz vmit a botokról van-e ebben a patchbe vagy le lehet tölteni vhonnan?
  • Mr.Macho
    valaki legyen kedves segíteni a steamapp.cfg konfigurálásában!
    könyvtáraim: C:\Program Files\Day of Defeat Source\
    C:\Program Files\Steam\

Hova másoljam magát a cfg fájlt?
  • danee12
    lala maci
  • Mr.Macho
    10 üzit kell visszaolvasnod és megvan a válaszod
  • uzsidoboz
    Üdv!
    Egy olyan kérdésem lenne h miért nem tudok játszani a crackelt servereken sem az emporio c verzióval. A hét elején még ment de most már nem! Vmi frissítést kell hozzá felrakni? mert vmi verziót ír h nem egyezik! Köcci

ja és vki tud adni egy linket hol lehet letölteni több pályát már van kb +3 de többet szeretnék... :D
  • Mr.Macho
    ki kell várni, amíg van üres slot
  • Evogordon
    Erről az oldalról különben hogyan kell letölteni mert még soha nem tudtam??
  • Mr.Macho
    állandóan ezt kapom: unable to load filesystem_steam.dll
  • Mr.Macho
    van P9, de mire jó a steamdown?
    http://rapidshare.de/files/6801832/Steam-Down_p9.exe.html
  • Mr.Macho
    az update 1-ből csak a repack félét kell felrakni? ugyenez igaz a másodikra is?
  • wittman
    Hello Mindenkinek!

Megcsináltam amit írtál, hogy a célmezőbe írjuk át így. Megtörtént és továbbra is ezt írja ki a windosxp, mint ha a launher-el indítom: "Can't find background image 'materials/console/background.vtf

Help walaki
  • Bandee_
    Ázsiai serverek rulz, európai serverek közt volt 1 francia, de update 2 óta nem megy!! Lehet helyre pofpzzák aztán hadd szóljon!!!
  • zso23
    kösz a linket!
    Ip címet tudsz adni?
    Mert Én csak egyre tudtam csatlakozni de azon 500 pingem volt..
  • Bandee_
    és ez máár működik!!!
  • Bandee_
    Sorry rossz frisstés első, DE már van 1 jobb is!!

EmpoRIo Update 2
  • Bandee_
    SKACOK torrenten megvan az update 2

EmPorIo Update 2
  • geri15
    steam down sem mindenható, egyébként meg mindig a legújabbat szedd le
    most a P8 a legújabb
  • gallik
    Biztos, hogy nem jár?
    Akkor pár szerverre miért tudok belépni?
    (persze csak a steam-down-nal
  • geri15
    így van
  • FLeK0
    dod source nem jar hl1-hez, sima dod igen.
  • gallik
    Van accountom a Steamen( half-life 1), és le is töltötte szépen a dod source-t, de, ha egy szerverre akarok csatlakozni, akkor ezt írja ki!

Egy magyar szerverre a "hősők korán halnak..."-ra pl. sikerült csatlakozni, ott nem volt ez a hibaüzenet. Nem tudom mi a probléma.Hálózati lehet?
  • geri15
    eredeti?
  • gallik
    Ezt írja ki!

köszi!
  • gallik
    Vki tud segíteni 1033 hsz.-nál?
    Kösz!
  • geri15
    Macho: le van írva az .nfo fájlban is, itt is volt írva, de még1x: csinálsz egy parancsikont az asztalon, úgy hogy ez lesz a "cél" mezőben:
    "C:\Day Of Defeat Source\hl2.exe" -steam -game dod -console
    természetesen ha neked máshol van a játék akkor úgy írd be

kutyafulu: ezer oka lehet, ha megy közben letöltés, le van terhelve a gép, stb
  • kutyafulu
    Help !
    Nemtudja valaki miért lett 2000 a ping azokon a szervereken,ahol eddig játszottam?
    Előre is Thx
  • Mr.Macho
    valaki segítsen plíz:
    letöltöttem az emporio féle dod:s-t, de nem indul a launcherrel, mit kell csinálni a kicsomagoláson kívül?
  • kill3r22
    hát ha legalább ojan szép lesz mint a dodba akkor már tökéletes....
  • FLeK0
    menni fog, csak nem igazi hdr effektel, ahogy ezekben a jatekokban sem.
  • kill3r22
    császtok....visszaolvasgattam....és azt irja valki hogy a dodba lévő HDR efekkt csak emuláció....szal nem igazi HDR.....meghogy az ATI kártyák még nem tudják......nekem 9600XT-m van és be lehet kapcsolni a hdr-t és kurva szép....mint anno a hl2lost coast videoban....akkor mi a külömbség a 2hdr között....amugy fpsbeni külömbség nálam nincs ha kikapcsolom......meg a Serious Sam 2 ben is van....és ott is megy faszán....akkor most nekem a lost coast menni fog vagy nem? DOD powwa