Day of Defeat : Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
ha te azt tudnád...^^
ha te azt tudnád...^^
kivéve persze(vsync+anti analizing) <#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2>
ASUS P5KC | core2duo e4500 2.2G | 4*1 GB Corsair XMS2 800 MHZ CL4 | WD 16 mb 320GB | his radeon 4850 iceQ 1Gb | PIONEER 212D | Chieftec 450W
Valaki írjon már egy konkrét példát, hogyan és hova installálta az emporio féle dod-ot és a steamet, illetve milyen beállításokkal futtatja.
Jó lett... 😄 Ja még egy kérdés tudsz vmit a botokról van-e ebben a patchbe vagy le lehet tölteni vhonnan?
ASUS P5KC | core2duo e4500 2.2G | 4*1 GB Corsair XMS2 800 MHZ CL4 | WD 16 mb 320GB | his radeon 4850 iceQ 1Gb | PIONEER 212D | Chieftec 450W
könyvtáraim: C:\Program Files\Day of Defeat Source\
C:\Program Files\Steam\
Hova másoljam magát a cfg fájlt?
az fps a mindenem!!!!ati radeon a király,a geforce elmehet a ... foci nélkül nem lenne ez a bolygó!!!forza milan!!!shevchenko a király!!!
Egy olyan kérdésem lenne h miért nem tudok játszani a crackelt servereken sem az emporio c verzióval. A hét elején még ment de most már nem! Vmi frissítést kell hozzá felrakni? mert vmi verziót ír h nem egyezik! Köcci
ja és vki tud adni egy linket hol lehet letölteni több pályát már van kb +3 de többet szeretnék... 😄
Megcsináltam amit írtál, hogy a célmezõbe írjuk át így. Megtörtént és továbbra is ezt írja ki a windosxp, mint ha a launher-el indítom: "Can't find background image 'materials/console/background.vtf
Help walaki
Ip címet tudsz adni?
Mert Én csak egyre tudtam csatlakozni de azon 500 pingem volt..
most a P8 a legújabb
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
Akkor pár szerverre miért tudok belépni?
(persze csak a steam-down-nal
A tokaji aszú a királyok bora, a borok királya
Egy magyar szerverre a "hõsõk korán halnak..."-ra pl. sikerült csatlakozni, ott nem volt ez a hibaüzenet. Nem tudom mi a probléma.Hálózati lehet?
köszi!
Kösz!
"C:\Day Of Defeat Source\hl2.exe" -steam -game dod -console
természetesen ha neked máshol van a játék akkor úgy írd be
kutyafulu: ezer oka lehet, ha megy közben letöltés, le van terhelve a gép, stb
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
Nemtudja valaki miért lett 2000 a ping azokon a szervereken,ahol eddig játszottam?
Elõre is Thx
letöltöttem az emporio féle dod:s-t, de nem indul a launcherrel, mit kell csinálni a kicsomagoláson kívül?
The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)
The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)
Vmi miatt nem tudok a szerverekre felcsatlakozni, ami régebben jó volt!
Van Steam-es accountom (hl1), lejött a játék, de Vac secure hibát ír ki.
A törttel meg az a a baj, hogy nem megfelelõ a verziója, de nem találtam sehol frissítést.
Ha vki tud segíteni, megköszönöm!
AMD Athlon 3000+, 1.0GByte RAM DDR, ATi Radeon 9800 pro, Logitech MX 518 vezetékes optikai egér, 19\" LG LCD
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Honnan tunnám leszedni a game broítóját?? A cdcovers.cc nem jó.