Day of Defeat : Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mayday
Nem kell a Steamet kiiktatni, azzal megy siman!

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

SZilaJMaGGoT
Van egy nagyon nagy problémám.. Letöltöttem a játékot, és amikor elindítanám, olyankor az a kínja hogy nem tudja betölteni, vagy nem lehet betölteni a filesystem_steam.dll -t, vagy valami hasonló a helyzet.. A half life 2-vel nem volt ilyen bajom, az simán elindult, de ennél nem lehetne valahogy kiiktatni a steamet??

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

nincsen, ez 1 online akciojatek

Casseus
Vagy esetleg szeretne jáccani bármilyen steam-en keresztül letölthetö játékkal neten!

ha te azt tudnád...^^

Casseus
Akinek van HL1-es vagy HL2-es accountja és nincs DoD-ja annak szívesen segítek!

ha te azt tudnád...^^

Rohamsisak
Bocsi ha hülye kérdés(remélem azért válaszoltok), szóval ennek a játéknak single pl. része is van?

Evogordon
Tudtok tört játékhoz szervert?? ha tud vki kérlek küldje el privátba !!!fontos!!!

csak simán kitömörítettem azt rá a frissítést ennyi..... én steamet fel se raktam... launcherrel indítom mindig az online play lagyan kikapcsolva mert úgy nem indul el... Eddig semmi bajom nem volt vele 1ébként 1024-n max grafikán elmegy
kivéve persze(vsync+anti analizing) <#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2>

ASUS P5KC | core2duo e4500 2.2G | 4*1 GB Corsair XMS2 800 MHZ CL4 | WD 16 mb 320GB | his radeon 4850 iceQ 1Gb | PIONEER 212D | Chieftec 450W

[NST]Cifu
Nincsenek a DoD-ban botok...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Mr.Macho
nem tudom vannak-e botok, nekem el sem indul a DoD 😞
Valaki írjon már egy konkrét példát, hogyan és hova installálta az emporio féle dod-ot és a steamet, illetve milyen beállításokkal futtatja.
Köszi szépen...

Jó lett... 😄 Ja még egy kérdés tudsz vmit a botokról van-e ebben a patchbe vagy le lehet tölteni vhonnan?

ASUS P5KC | core2duo e4500 2.2G | 4*1 GB Corsair XMS2 800 MHZ CL4 | WD 16 mb 320GB | his radeon 4850 iceQ 1Gb | PIONEER 212D | Chieftec 450W

Mr.Macho
valaki legyen kedves segíteni a steamapp.cfg konfigurálásában!
könyvtáraim: C:\Program Files\Day of Defeat Source\
C:\Program Files\Steam\

Hova másoljam magát a cfg fájlt?
danee12
lala maci

az fps a mindenem!!!!ati radeon a király,a geforce elmehet a ... foci nélkül nem lenne ez a bolygó!!!forza milan!!!shevchenko a király!!!

Mr.Macho
10 üzit kell visszaolvasnod és megvan a válaszod
Üdv!
Egy olyan kérdésem lenne h miért nem tudok játszani a crackelt servereken sem az emporio c verzióval. A hét elején még ment de most már nem! Vmi frissítést kell hozzá felrakni? mert vmi verziót ír h nem egyezik! Köcci

ja és vki tud adni egy linket hol lehet letölteni több pályát már van kb +3 de többet szeretnék... 😄

Mr.Macho
ki kell várni, amíg van üres slot
Evogordon
Errõl az oldalról különben hogyan kell letölteni mert még soha nem tudtam??

Mr.Macho
állandóan ezt kapom: unable to load filesystem_steam.dll
Mr.Macho
van P9, de mire jó a steamdown?
http://rapidshare.de/files/6801832/Steam-Down_p9.exe.html
Mr.Macho
az update 1-bõl csak a repack félét kell felrakni? ugyenez igaz a másodikra is?
Hello Mindenkinek!

Megcsináltam amit írtál, hogy a célmezõbe írjuk át így. Megtörtént és továbbra is ezt írja ki a windosxp, mint ha a launher-el indítom: "Can't find background image 'materials/console/background.vtf

Help walaki
Bandee_
Ázsiai serverek rulz, európai serverek közt volt 1 francia, de update 2 óta nem megy!! Lehet helyre pofpzzák aztán hadd szóljon!!!
kösz a linket!
Ip címet tudsz adni?
Mert Én csak egyre tudtam csatlakozni de azon 500 pingem volt..

Bandee_
<#violent><#gun><#idiota> és ez máár mûködik!!!
Bandee_
Sorry rossz frisstés elsõ, DE már van 1 jobb is!!

EmpoRIo Update 2
Bandee_
SKACOK torrenten megvan az update 2

EmPorIo Update 2
geri15
steam down sem mindenható, egyébként meg mindig a legújabbat szedd le
most a P8 a legújabb

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

Biztos, hogy nem jár?
Akkor pár szerverre miért tudok belépni?
(persze csak a steam-down-nal

A tokaji aszú a királyok bora, a borok királya

geri15
így van

dod source nem jar hl1-hez, sima dod igen.

Van accountom a Steamen( half-life 1), és le is töltötte szépen a dod source-t, de, ha egy szerverre akarok csatlakozni, akkor ezt írja ki!

Egy magyar szerverre a "hõsõk korán halnak..."-ra pl. sikerült csatlakozni, ott nem volt ez a hibaüzenet. Nem tudom mi a probléma.Hálózati lehet?

geri15
eredeti?

Ezt írja ki!

köszi!

Vki tud segíteni 1033 hsz.-nál?
Kösz!

geri15
Macho: le van írva az .nfo fájlban is, itt is volt írva, de még1x: csinálsz egy parancsikont az asztalon, úgy hogy ez lesz a "cél" mezõben:
"C:\Day Of Defeat Source\hl2.exe" -steam -game dod -console
természetesen ha neked máshol van a játék akkor úgy írd be

kutyafulu: ezer oka lehet, ha megy közben letöltés, le van terhelve a gép, stb

Help !
Nemtudja valaki miért lett 2000 a ping azokon a szervereken,ahol eddig játszottam?
Elõre is Thx

Mr.Macho
valaki segítsen plíz:
letöltöttem az emporio féle dod:s-t, de nem indul a launcherrel, mit kell csinálni a kicsomagoláson kívül?
kill3r22
hát ha legalább ojan szép lesz mint a dodba akkor már tökéletes....

The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)

menni fog, csak nem igazi hdr effektel, ahogy ezekben a jatekokban sem.

kill3r22
császtok....visszaolvasgattam....és azt irja valki hogy a dodba lévõ HDR efekkt csak emuláció....szal nem igazi HDR.....meghogy az ATI kártyák még nem tudják......nekem 9600XT-m van és be lehet kapcsolni a hdr-t és kurva szép....mint anno a hl2lost coast videoban....akkor mi a külömbség a 2hdr között....amugy fpsbeni külömbség nálam nincs ha kikapcsolom......meg a Serious Sam 2 ben is van....és ott is megy faszán....akkor most nekem a lost coast menni fog vagy nem? DOD powwa

The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)

The All-Seeing Eye - Get the World's #1 Game Server Browser

Evogordon
Lehalt a topic, meg magyar serveren se játszanak már csak ritkán. Tud valaki adni nekem egy olyan magyar servert ahol még szoktak játszani?

jaja..frissitest de rogton!!!
Sziasztok!
Vmi miatt nem tudok a szerverekre felcsatlakozni, ami régebben jó volt!
Van Steam-es accountom (hl1), lejött a játék, de Vac secure hibát ír ki.
A törttel meg az a a baj, hogy nem megfelelõ a verziója, de nem találtam sehol frissítést.
Ha vki tud segíteni, megköszönöm!

steam/steamapps/user/day of defeat source/hl2.exe

hy,skacok most raktam fel a gamot nagyon bejön,csak azt szeretném kérdezni hogy merre van az indito exe file,mert az ASE nem találja.. pls

Dono
lál

AMD Athlon 3000+, 1.0GByte RAM DDR, ATi Radeon 9800 pro, Logitech MX 518 vezetékes optikai egér, 19\" LG LCD

Malakai

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Üdv mindenkinek!
Honnan tunnám leszedni a game broítóját?? A cdcovers.cc nem jó.

JohnnySmith
nincs

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)