1879
-
FLeK0 #1236 ha fentvan vmilyen sourceos jatek akkor annak hasznalja a filejait. -
miiiiiiiiiii??
1 perc alatt 76 % ez hogy van ?

-
most kezdtem el szedni. mennyi idő alatt jött le nektek ? -
zso23 #1233 juhú -
FLeK0 #1232 Este 9-tol lehet jatszani vele. -
zso23 #1231 nekem sem indul! gondolom akkor terhelt a szerver majd később... -
stukov #1230 letelt a visszaszámlálás... azért gondoltam.
Pedig már csináltam új steam accountot. hátha. -
FLeK0 #1229 Este 9-tol lehet jatszani vele. -
stukov #1228 Kiírja, hogy pre-load complete, és mégsem indul !! most mivan? -
köszi a segítséget! -
FLeK0 #1226 oda tolt ahonnan futtatod. -
Egy darabig olvasgattam, meg a keresővel is keresgéltem, de nem találtam választ.
Tudnátok nekem abban segíteni, hogy hol tudom beállítani, hogy melyik partícióra töltsön le a steam? Mert a C:-n nincs elég helyem a DOD-hoz, viszont most a free hétvégén szeretném kipróbálni. -
FLeK0 #1224 igen, este 9 utan. -
leért.
akkor majd a "launch game" re kell kattintani és indul is a játék? -
köszi, rátaláltam.
~3 gigát foglal.
elég lassan jön. -
FLeK0 #1221 ra kell kattintani a nagy 'click here to pre-load' csillagra. -
felraktam a steamet.
hogy kell letölteni? -
MrJ #1219 Ki akarja szét szakitani? na mindegy... mindenki arra gondol amire akar... na más nem irok mivel semit nem akarok szétszakitani Igaz jól össze szokot társaságot nem is lehet szétszakitani ezt tapasztalatból tudom... -
1., ha már teamtag vagy avalonhome-ra irj és ts2 szobában elérsz ! odairtam honnan szeddjétek le a progit ha nics meg , meg azt is odairtam hogy melyik server melyik szoba passwordal :) MSN re ritkán lépek fel , ha meg fel is lépek a barát és család miatt :) -
Szega: Ha tudsz gyere már fel msn-re mert soha nemlátlak ott. :) -
gyvi #1216 Attint üzenete (a reggelési szabály miatt én közlöm):
"Gyvivel én is összeugrom időnként, nem rossz gyerek, csak "problémásan" fogalmaz néha :)Hadd próbáljam elmagyarázni mire is gondolt:
Akikről beszélt 3-4-5 éve űzik az ipart. Mindig is rendkívül összetartó társaság volt a mienk. Kezdve azzal hogy szinte kalákában húztuk fel egyikünk házát, a rendszeres lanpartykon, sörözéseken keresztül, a hardveres segítségnyújtásig egy igazi jó kis közösség minden példája megtalálható volt. Aki dodra, klánra adta a fejét, annak minden alanyi jogon járt,külföldi-hazai szerver, voice, bármi ami csak a játékhoz kellett. Ez a mai napig így van, a különbség csak annyi hogy megfogyatkoztunk. Számunkra a legmegdöbbentőbb azonban hogy a dod:s-al belépett új playereknek semmiféle igényük nincs a "tanulásra", sőt egyenesen elhatárolódnak az "öregektől". Ez nem a jó szó, arra szerettem volna utalni vele
hogy az a fajta utánpótlás amit mi látni szeretnénk, nem akarja komolyabb játékra adni a fejét. Mindenkiben benne van hogy előbb-utóbb jó játékos legyen belőle. Kinek megvan a türelme kitartása hozzá, kinek nem és abbahagyja egy idő után... mi csak a buktatókat szeretnénk megmutatni." -
benézek mind2-t csatira majd , de kicsit nagyképü amit irsz gyvi
Nem régóta dod:s-ozom de ne akard megmondani má hogy örök életemre szar maradok
-
mi ezen a serveren szoktunk játszani csak mindig hót üres , de 10 perc után néha jönnek az emberek
-
gyvi #1213 Hagyjad Flek0... Úgysem tudja szétszakítani. A kemény magot úgysem tudja meggyőzni profitorientált szándékaival...
Az újakat esetleg el tudja csábítani, de azzal meg azok nem érnek semmit, mert nem lesz közös "ütközési pont" a régi, tapasztalt játékosokkal. Maradnak publikhenterek, ha véletlen összeverődnek "klánba" az első nagy pofon hamar eltéríti őket kedvenc játékunktól.
Mindenesetre most van lehetőség, friss, lelkes játékosok számára normális klánjátékra is. Ha valakit érdekel a dolog, keresse meg Isaac-et #dod.hu-n (quakenet), vagy esetleg összefuthat vele a lent említett, btx.hu:29015-ön. -
FLeK0 #1212 van mar #dod.hu, nem kell szetszakitani a kis kozosseget csak azert hogy op. legyel ... -
MrJ #1211 Ui: IRC csati quakeneten : #dod2.hu -
MrJ #1210 Egy jű kis dod:S server melyen szeretettel vár mindenkit minden nap nem csak hétvégén :)
80.77.113.50:27016 - **HUN-[OGC.hu][DoD:S]-Enigma**
-
innen -
ok. köszi... -
FLeK0 #1207 nem mod.. -
Hát mer gondoltam ez is "csak" egy HL2 mod :DDDD
De ha nem akkor az jó :DDDDD -
a hírt honnan szúrtad be? -
FLeK0 #1204 miért kéne ? -
nem kell hl2 -
Hl2- nek fel kell lenni telepítve ???
És eredetinek ?
Néhány haverom kérdezi, de én nem tom a választ ... -
érdemes -
érdemes kiprobálni? -
FLeK0 #1199 csodalatos. -
-
Holnap jön a css-m,meg a többieké is ha minden jól megy,szal css-be nyomnánk egyet...