1879
-
#1319 Hy
LEszedtem a dods magyarítást és amikor feltelepítem a games/steam/steamapps/lordevo/day of defeat source/ mappába aztán amikor elindítoma játékot nem magyar pedig a leírás szerint csináltam mindent... Valakinek van valami ötlete? -
FLeK0 #1318 [URL=http://support.steampowered.com/cgi-bin/steampowered.cfg/php/enduser/std_adp.php?p_faqid=432]FAQ: When I save "Favorite" servers in-game, they are gone the next time I load the game - what can I do?[/URL] -
#1317 Nekem se menti el. -
Gryllus #1316 nekem nem menti el a kedvenc szervereket a játék, nektek elmentni?
Mit kell beállítani, hogy elmentse?
Utálok folyton alt tabolgatni, hogy megnézzem az EYE-ban hogy mi van a szerverekkel.
-
#1315 Ha lehet még hl1-et kapni és kell neked a dod akkor 2000ft-ot nyugodtan rászánhatsz -
#1314 Nekem bevan regelve egy hl1 cdkulcs is szal azzal tudom tölteni a régi dod-ot. -
Neoncsoves #1313 Jajjj nee mááá :( -
FLeK0 #1312 nem tudod, ahhoz CS anthologyt kell venni boltban, vagy steamen megveheted kulon olcsobban. -
Neoncsoves #1311 Na megrendeltem a PC Dome Online Áruházról... DoD: Sourcel le tom tölteni a régi verzióját??? -
#1310 Elmész ám a jó édes ****** *****ba ! tudod melyik topicot ba** szét !!! -
Neoncsoves #1306 Szevasztok! Honnan rendeljem meg? (a különverziót) CS:S nincs meg! A régebbi DoDot le tom majd vele tölteni? -
#1305 Én nálam hódítani fog csak még nem hozták ki:((((
Csinálhatnák gyorsabban is mert ideges grr
Egyébként nagyon szép és jó custom mapok vannak remélem a servereken felteszik őket mert alap 6 map kevés:(
Ahol mapokat lehet leszedni hozzá csbanana a dayofdefeat.net és a vapour rendszerben.
És még milyen szép mapok jelennek majd meg fórum részben sok képet közölnek.Meg hát valve igéretét adta hogy valami ajándékot adnak majd, de hát ők sok mindent igérgetnek:)
Mint a politikusok:D -
#1304 ez a játék csak addig hoditott amig ingyen volt -
#1303 Klántársam aktivan gyakorol :
-
FLeK0 #1302 nincsenek, es nem tudni rola hogy terveznenek. -
#1301 hi botok meg nincsenek a jatekhoz? eggyaltalan lesznek?? -
#1300 lehet holnap is ráérek dodozni SS WEHRMACHT -
#1299 Jah hát sajna nem értem rá :( De nembaj holnap bepótlom -
#1298 hol voltál ember ? 8 volt megbeszélve de te sehol se voltál ! kénytelen voltam felvenni 1 új tagot -
#1297 Neféj ha én ottlettem volna én lettem volna az 1. :D:D:D:D:D -
#1296 -
#1295 -
#1294 -
#1293 COD2-t kenterbe veri a COD(UO). -
#1292 azt nekem is fel kéne rakni
amiota CoD2 -va csak az van fenn -
#1291 akkor nem értem rá
-
#1290 Enigmán délután 7 vs 7 volt , akkor kelett volna jönnöd ! -
#1289 nem nyerte el a teccésemet.
ezekután nálam még mindig a COD(UO) a favorit. -
#1288 mivan, hogy már nincs ingyen a game már senki nem is játszik vele? -
#1287 mindent amit steamen át használsz neten ahhoz eredeti kell -
#1286 ezt is:-)meg a CS:S-t is -
#1285 hi all.
ezt is csak eredetiben lehet multiba nyomni? -
#1284 ajaj mileszitt kérem :| -
#1283 -
Dj Toto #1282 Szaputo te mi a faszt flamelsz itt? "elégggé lesujtoak" bazz Cs_s-be egy 0 voltál és az is leszel és sztem itt se nyujtasz sokkal többet azért tértél át Dod-ra hogy a sok kis majom le ne alázzon AS-en! arrol meg nem is beszélek hogy Adminnak se valo vagy azt se tudod mi az ugyhogy nem kell itt arcoskodni -
#1281 nem nincsenek botok , a többibe meg nem vagyok kompetens -
uzsidoboz #1280 Csá!
Gondolom már sokon feltették a kérdést de miért nem tudok nov óta játszani a crackelt emporioval? Ja és h vannak már botok a játékhoz? És ezeken a magyar szervereken lehet játszani a crackelt dodsal?
Köcc(fárasztó volt tudom :( ) -
#1279 Én is ott játszottam ma. Nekem is tetszett. -
szaputo #1278 csak szimplan nem szeretem ha vki paraszt -
#1277 A Hosok Koran Halnak #source|23ms|195.228.155.77:29015 >>ez se rossz itt is voltam párszor