Day of Defeat : Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
valaki meg tudja adni a day of defeat cd kulcsát??
Okés köszi!Máég meggondolom!Bár,még ott van a Silent Hunter III amivel még elleszek 1 darabig.Csak érdekelt,bááár ki tudja ha gondolok egyet...<#vigyor5>#vigyor5>
kösz
nincs Punkbuster de van VAC 2 ami tutibb , csíterek nincsenek .....
Tudtommal a steam updatek miatt nem lehet ....
Sehogy a steam miatt ....
Inkább menny vissza CoD2be ha ilyeneket mondasz , ember csak 5 percet jáccol és rákapsz az izére
Tudtommal a steam updatek miatt nem lehet ....
Sehogy a steam miatt ....
Inkább menny vissza CoD2be ha ilyeneket mondasz , ember csak 5 percet jáccol és rákapsz az izére
hali lenne pár rövid kérdésem most hagytam abba a COD 2-t mert sok a csiter!
Ebben a játékban ugye van PB?
Ugye lehet tört játékkal játszani?
És hogy jó e a játék mert a képek nem nagyon jöttek be?.
Plz valaki válaszoljon rá köszi!
Ebben a játékban ugye van PB?
Ugye lehet tört játékkal játszani?
És hogy jó e a játék mert a képek nem nagyon jöttek be?.
Plz valaki válaszoljon rá köszi!
Sziasztok!Mondanátok véleményt a gaméról?Azt ahllottam,hogy az ilyen II.világháborus fps-ek közül ott van az elsõ helyen.Jármûveket lehet benne használni?Elõre is köszi!
uhh de láma vok hát nem a papírt kellett megfordítani? az elõbb jöttem rá <#idiota>#idiota>
Csá all!
Nemrég megvettem a dod: sourcét counter strike dobozos verzióban és nincs hozzá cd-kulcs emiatt nem tudom használni <#confused>#confused>. Van vkinek vmi tippje h hol lehet a cd kódja?
Nemrég megvettem a dod: sourcét counter strike dobozos verzióban és nincs hozzá cd-kulcs emiatt nem tudom használni <#confused>#confused>. Van vkinek vmi tippje h hol lehet a cd kódja?
beta 1, 2, 3 <- eddig mod | innen kulonallo jatek -> 1.0, 1.1, 1.2, 1.3, source.
Hány day of defeat-volt? gondolom volt a dod, dod 1.3, dod 1.5, meg a dod source, jól mondom? Én különben azt hittem hogy volt a dod és aztán a dod source.
A regi hl1-es dod.
az meg az 1.3-ban epitett map.
Most hogy visszanézegettem a topikba megtaláltam a legelsõ képet azért régebben kicsit ronda volt a dod_anzio :D
fasza :)
fasza :)
Rájöttem ha nincsenek a magyar szervereken csak rálépek és egyre többen lesznek ;) tegnap is ojan jót játszottunk...
Akkor itt is már :)
Boldog karácsonyt mindenkinek sok ati x1800xt pe-t és AMD64 +4000-rest hogy akadás mentesen menjen a DOD:S :D
Boldog karácsonyt mindenkinek sok ati x1800xt pe-t és AMD64 +4000-rest hogy akadás mentesen menjen a DOD:S :D
Ja, és január-február környékén beruházok egy A64 3500+ -ra, onnantól asszem jobb lesz<#hawaii>#hawaii>
Kikapcsoltam a hdr-t, minden alapon és mediumon van. A CS:S.ban pedig majd minden feljebb van húzva, nem igen megy 40 alá az fps DOD:S-ban meg van hogy 15-20. AMD Xp2500+, 6600GT, 1,2GB ram. Szerintem a nagy nyílt terek húzzák le.
Mindegy, úgysem nagyon játszok ezzel amíg nem lesz vmi jó kis magyar szerver, meg idõm sincs (most kezdek cs:s klánozni)
Mindegy, úgysem nagyon játszok ezzel amíg nem lesz vmi jó kis magyar szerver, meg idõm sincs (most kezdek cs:s klánozni)
A hdr-t kapcsold ki advanced video optionsben ha gyengebb a videokartyad, es maris jobb lesz.
Köszi, de maradok a smallán.
Kicsit morci vagyok, majdnem fele az fps-em mint a cs:s-ban, ez így van rendjén?
Kicsit morci vagyok, majdnem fele az fps-em mint a cs:s-ban, ez így van rendjén?
smallan ezer éve nem voltam , inkább gyere ezekre:
195.228.155.182:27045
193.138.127.79:27015
Ezek css serverek
195.228.155.182:27045
193.138.127.79:27015
Ezek css serverek
Na, én is megvettem! ...de minek<#confused>#confused>
Csatlakoznék én is hozzátok, nem szívesen mennék külföldi szerverre!
Szega, veled szoktam én lõni smallán?<#violent>#violent><#idiota>#idiota>
Csatlakoznék én is hozzátok, nem szívesen mennék külföldi szerverre!
Szega, veled szoktam én lõni smallán?<#violent>#violent><#idiota>#idiota>
Hali
Tudja valaki mi történt? Hétfõ óta nemtudok játszani az Emporios verzioval.
A szerveren újabb verzió van ezt írja ki.Várni kell egy emporios updatéra?
<#violent>#violent><#violent>#violent>Valve.
Tudja valaki mi történt? Hétfõ óta nemtudok játszani az Emporios verzioval.
A szerveren újabb verzió van ezt írja ki.Várni kell egy emporios updatéra?
<#violent>#violent><#violent>#violent>Valve.
Jó kössz csak ezt akartam megtudakolni na mindegy!
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
nincsenek. sima dodhoz vannak.
Tudom! De ahol én akarok vele játszani ott nics net!! Ez a baj és pedig kénének botok!! De amugy egyáltalán vannak?
Azok nem jatekra vannak benne, ez egy online jatek jelen formajaban.
Az alaphoz amit megszereztem vannak csak olyan hülyék! pl. csak egy botot rak be játékba ,nam lõnek , nem mozognak normálisan csak egy kis terepen!
Vannak "normális" botok a játékhoz? mert az alap naon rossz!!
Hy
Wawtlwg tudja e valaki hogy melyik a legújabb darksteam update? Mert nekem a 3.5-ös van fent de már azzal se enged be 1 szerverre se.
Wawtlwg tudja e valaki hogy melyik a legújabb darksteam update? Mert nekem a 3.5-ös van fent de már azzal se enged be 1 szerverre se.
ja én cshu-t próbáltam meg hasonlokat , de lehet dodhu-t is próbáltam
télleg cshu <#confused>#confused><#fejvakaras>#fejvakaras><#lama>#lama><#taps>#taps>
télleg cshu <#confused>#confused><#fejvakaras>#fejvakaras><#lama>#lama><#taps>#taps>
ugy ertem, hogy jelszonak, ha annyian voltak rajta akkor valoszinuleg nem waroztak mint altalaban, es akkor talan az a jelszo.
dodhu ?
Gyerekek minap láttam magyar servert gamelni csak nem tudtam bemenni mert passwordot kért és nem tudtam kitalálni , pedig 17 en voltak . De sebaj helyette countereztem :

valóban , nekem is elkezdett updatelni , éljen <#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2>
Day of Defeat: Source
Added new map dod_argentan
Added new map dod_argentan