Hajhullas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az meg hogy alapvetõen nem vagy kopasz....ez ok....csak egyszerüsítettem (tod, kerekítés :D).
a #72-es kommentet meg részletezhetnéd, emészt a kíváncsiság...
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
2. alapvetõen nem vagyok kopasz, mint említettem, de ahogy látom, te eleve eldöntöd a válaszokat is...
3. nem az én véleményemet írtam természetesen le, ha nem lett volna egyértelmû...bár a 2. vége alapján persze, hogy nem egyértelmû...
mert elárulhatnád nekik a forum cimét ;)
occó e cigi és lötty érdeklõdni pmben
hmm...ezt sztem nem egy kopasz férfinek kéne eldöntenie :D
1. nézd meg az O-Zone-t....mind rövidhajú és "férfiasak"...
2. rengeteg olyan lányt ismerek aki imádja a hosszú hajat...vagyis, inkább a hülye plázacicákon kívül mindegyik azt mondja hogy nem érdekli, mert van akinek jól áll, de sokat ismerek aki kimondottan imádja a hosszú hajú pasikat...
persze ez csak a saját tapasztalatom...
Leszarom, hogy kinek milyen kócbaba frizurája van, nekem is volt hosszú hajam, 20 centis copffal, bár elöl, és fölül nem ilyen buzigyerekes ugyanolyan hosszú volt, de nem is bundeszligás gyógyesz, bajusszal megspékelve...
Egész egyszerûen célszerûtlennek tartom a hosszú hajat, ezen kívül nemigazán férfias, a nõk nagy részének sem ez tetszik...
Persze lehet valamiféle gyógy lázadás elméletet kreálni, és játszani a szándokánt...de olyan 20 fölött ez már nem hiteles...fõleg a sorozott katonai állomány megszûnésével... :PPP
Amúgy meg amit idéztem, az tényleg idézet volt (bár nem biztos, hogy betûre pontosan emlékeztem), és nem ilyen Mike féle hollywoodi rudi okoskodások...aki nem hiszi járjon utána, hogy honnan származik.
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
\"Life is around you and in you.\"
"Hair, hair, hair, hair, hair, hair, hair
Flow it, show it
Long as God can grow it
My hair"
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Én csupán idéztem, ha nem tûnt volna fel.
Azért mert többet kell törõdni vele ?
Mert mint tudjuk: "Szégyen a férfiembernek a hosszú haj!" :PPPPPPPPPPPPPPP
Aztán a hosszúhajúak klubbjából szépen átszivárgunk a fejkendõsökébe...:(
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
valahogy könyebb észrevenni mint egy 2-3 mm-eset...
deén leszarom...ha kopasz leszek akkor kopasz leszek egyszer...satriani feeling :D
„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
de tényleg, mindenkinek hull a haja, akinek van. Csak egy 2-3 mm-es hajat nem veszel észre, hogy kihullott.
Az enyém túl vanaz 50 centin, eleinte hullott, most már nem, vagy lehet, de már nem zavar.
Az ACE a fontos, nem a haj...
Nem is volt semmi gáz, levágattam, erre kegyetlenül elkezdett hullani.
Most újra megnõtt és a hullás megállt, de sokkal ritkább a hajam, és nem göndör, hanem kiegyenesedett!!!
Születésem óta göndör voltam, erre most egyenes! Mindenki azt hiszi, hogy kiegyenesíttettem pedig nem.
Na ez vajon mitõl lehet?
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

de ha nincs kéznél számítógép, akkor sincs baj, elég egy délutánt végigülni az RTL vagy a TV2 elõtt
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Melyikre gondolsz? Mert van négy készlet hajam.
De lehet AMD processzortól is.
de már rajta vagyok hogy normális legyen :)
bár gondolom csak azért láttam, mert megnõtt, most vágattam le, nem fogom észrevenni ha 8 centis hajszálak lesznek a billentyûzeten:)
elvileg ha vágják a hajat megújulnak a hajszálak
๏̯͡๏﴿
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Bár én most se gépezek keveset, és megállt a hullás, de majd úgyis visszajön. :)
Meg olyanokat is mondtak, hogy rossz kajákat eszem, meg minden szar kifogást, és már a tököm tele van. Mióta leszarom, megállt. Na, hagyjuk, az orvosok hülyék azt kész!
György
Állítólag a sok gépezéstõl van.
György