Hajhullas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
\"Life is around you and in you.\"
számíthat pl. a fejbõr feszessége (minél feszesebb, annál több az esély a kopaszodásra), a vérnyomás (vérnyomás csökkentõ készítmények is okozhatnak, elõsegíthetnek kopaszodás), férfihormonok (jól megfigyelhetõ egyes testépítõknél, hogy kokszolás után felgyorsul a kopaszodásuk) , stb.
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
max a 2 mm-es nem olyan feltuno

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
occó e cigi és lötty érdeklõdni pmben
PAStheLoD: Azért hullik kevesebb hajad, ha 2 naponta mosod, mert így gyakrabban mosod ki a kihult hajszálaidat, így kevesebbnek tûnik. :-)
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
ha rendeszeresen mosom (2 naponta) akkor alig hullik , amúgy doki szerint napi 100 szál még normális :)
hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]
Lehet lelki, stressz, táplákozás miatt.
Nekem is szokott hullani, úgy vettem észre olyan mintha vedlenék, ugyanis néha egyáltalán nem hullik.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Egyre tobb hajszal van a parnamon,fesulni mar nem is merem.
Mar hajvizezni is alig szoktam mi a hajhullas oka?
Tenleg lelki eredetu?