Hajhullas

← ElőzőOldal 28 / 28

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sz4bolcs
Én haverom megelõzte azzal, hogy testépítés elött kopaszra borotválta a fejét :-))

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Random_
Kollegám is építette meg most is építgeti testét kopaszodik is. Mindig megy az izom boltba ahogy õ nevezi és veszi a nagy bödön tápot meg nyomja az ampullákat vagy mit.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

sz4bolcs
Ha hosszú a haj, attól nem hullik jobban, ha nem kap annyi levegõt, mintha rövid lenne? Lehet csak túl sok reklámot láttam :PP

férfias hajhullásra is van megoldás,úgy hívják finasterid!

\"Life is around you and in you.\"

hykao
ja, állítólag a hajhullásnak ezer oka lehet (most csak a "természetes" hajhullásról beszélek), de alapvetõen azért ott ritkul meg, ahol általában szokott, mert azok a hajhagymák kevésbé ellenállóak a különbözõ hatásokkal szemben.
számíthat pl. a fejbõr feszessége (minél feszesebb, annál több az esély a kopaszodásra), a vérnyomás (vérnyomás csökkentõ készítmények is okozhatnak, elõsegíthetnek kopaszodás), férfihormonok (jól megfigyelhetõ egyes testépítõknél, hogy kokszolás után felgyorsul a kopaszodásuk) , stb.
Mike
na ja, amikor a tesztoszteron felelõs a dolgokért. de ugye ez akkor is bejátszik, ha amúgy nem vagy beteg, nincs semmi hiányod, vagy túl sok vmibõl (mondjuk túl sok x vitamin)

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

hykao
az is csak az egyik fajta hajhullást akadályozza meg.
Mike
a férfiaknál eygetlen mód van a hajhullás megakadályozására: kasztrálás még serdülõ kor elõtt

Mike
a hosszu haj semmivel sem hullik jobban mint a rovid
max a 2 mm-es nem olyan feltuno

sz4bolcs
én általában tépem szóval ki így, ki úgy, elöbb, vagy utóbb, de elveszti

Random_
Nekem érettségi elött hullott nagyon a hajam észrevehetõen ritkább lett fõleg elöl, de egy idõ után leállt. Bá azóta nem sûrûsödött be újra, de nem is baj mert amúgy nagyon sûrû volt a hajam és nem hiányzik.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

hát lol én 20 vagyok és kopaszodom! na erre tesék csomot kötni! simán 18 voltam mikor kezdödött. :(

occó e cigi és lötty érdeklõdni pmben

optikai csalódás!Nemrég kérdeztem meg errõl egy dokit és azt mondta nem függ a haj hosszúságától!

sztm akkor csupán bennemaradtak az egyébként leesõ hajszálak

FtranX
Régen növesztettem a hajam. Amikor már majdnem vállamig ért, hírtelen elkezdett csomókban hullani. Elég volt a kezemmel beletúrni és egy marék hajam kijött. Aztán levágattam és a hullás megállt.

Bandew
Nakam is iszonyatosan hullik, mert hosszú hajam van. Mostohamuterom kész ideg miatta (ki a f*szt érdekel), de szerintem ez normális.

PAStheLoD: Azért hullik kevesebb hajad, ha 2 naponta mosod, mert így gyakrabban mosod ki a kihult hajszálaidat, így kevesebbnek tûnik. :-)

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

jah ezt én is észrevettem!3 nap alatt loncsos lesz és 2x-ese kihullik a nomrálisnak

lehet hogy csak vitaminhiány!Szedjél sok B vitamint

nektek mennyi hullik?

ha naponta többtucat hajszálad kihullik az még teljesen normális, ennyi mindenkinek hullik

[HUN]PAStheLoD
nekem mostanaban azer hullik mer hagytam hogy megnojjon :]]

ha rendeszeresen mosom (2 naponta) akkor alig hullik , amúgy doki szerint napi 100 szál még normális :)

hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]

Met
Hány éves vagy?
Lehet lelki, stressz, táplákozás miatt.
Nekem is szokott hullani, úgy vettem észre olyan mintha vedlenék, ugyanis néha egyáltalán nem hullik.

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Trade
Mostanaban vettem eszre hogy eleg kemenyen hullik a hajam.
Egyre tobb hajszal van a parnamon,fesulni mar nem is merem.
Mar hajvizezni is alig szoktam mi a hajhullas oka?
Tenleg lelki eredetu?

← ElőzőOldal 28 / 28