Hajhullas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hnoemi
Nekem is nagyon hullott, mert vashiányom van. Aztán amikor ez kiderült, kaptam vasat és rendbejött. Nincs valami hasonló gond nálad? Én több emberkét is ismerek akiknél ez gondot okozott, ki tudja.

„Szeresd úgy felebarátodat, mint saját magad.” Ez azt jelenti, hogy ki is kell vernem neki?

most leborotvaltatam es masszirozom rendesen.Az oszinte az hogy szedek tobb fele vitamint , haj korom apolokat stb de nem igazan hatasosan.Volt valaki akinek hullot a haja es visszqa not? kb menyi ido amig lehet latni valami valtozast.Valaki hasznalt Vischy (nem tudom jol irtam-e)termeket kb 8000 ft direkt haj hullasra?
BADE
Revalid kapszula(5-6k a 90db-os)+Bánfi sampon
Mindkettõ beszerezhetõ a gyógyszertárakban vagy drogériákban(Rossman,DM)
A Bánfi samponnal minimum 2 naponta moss hajat,de naponta többször is lehet.
Ha zsíros a hajad sokkal jobban hullik a haj,mert nem kap elég oxigént a fejbõr.

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Hello meg csak 20 eves vagyok nagyon kezdett hullni a hajam az utobbi fel evbe. ugy folyamatosan, foleg haturol a fejem kozepnel. Nem tudom mitovo legyek voltam hazi orvosnal de o vitaminokat irt es 1 sampomt ami nem igazan hasznalt.ennyi idoson ae nem kene hulljon ugye? Legyszi ha valakinek van valami tanacsa irja le nagyon ra vagyok szorulva!
mainruler

\"The problem of leadership is inevitably: Who will play God?\"

mainruler
Devin Townsend... <#vigyor1>

\"The problem of leadership is inevitably: Who will play God?\"

Ja,logikus,ezt tanácsolták már nekem is,de nem foglalkoztam vele,szerintem ráállok erre a módszerre.

pelleri
Sztem egyszerüen annyi a titok,hogy serkented a fejböröd vérkeringéséd (mintahogy a kezeiden és lábaidon levö körmök közül is a jobb kezeden nönek a leggyorsabban a körmök,mivel minden ember azt használja a legtöbbet,ezért ennek a legjobb a vérkeringése,ez tény,számtalan helyen olvashatsz erröl),tehát ugyanolyan jó ha kézzel/akármivel maszirozod.Az "egy próbát megér"-hez meg annyit füznék hozzá,hogy nem lesz semmi látványos változás egyik napról a másikra,csak nem hullik tovább a hajad majd,és ahogy emlitettem nekem "szebb" ,normálisabb is lett ettöl,ezt úgy 3 éve (vagyis miután 6 éve csináltam már) meglepödve vette észre a csajom,és azóta több haverom. Tökvéletlen amugy tavaly bambultam a tévét,és Antall Imre is pont erröl beszélt egy riportban,mármint hogy ö is egy hajkefével maszirozza a fejbörét kopaszság ellen már 50 éve,és eddig müxik neki is(pedig + még részeges is a snecie)

it's called black plague for a reason, and not diversity plague.

De elég kézzel is,nem?Csakmert a kefe beleakad a hajamba,az meg nemjó,mert tépi a hajam.

Hát,egy próbát megér,kössz.

pelleri
Én mindig meglepödöm hogy mások nem hallottak erröl,de vegyél egy egyszerü puha hajkefét,és naponta öt percet maszirozd (minimum,vagy amennyi jólesik)vele a fejböröd.Katonaság allatt ahogy illik nekem is elkezdett hullani,be is f*stam,aztán hallgattam nagyfaterra,és azóta egy száll se hullott ki (márpedig ennek 9 éve már).Buzis-nem buzis vakargatni a fejed,jobb mint a kopaszság,pénzbe nem kerül,amúgy meg speciel nekem már hiányozna is ha kihagynám,mert kellemes érzés.Az se mellékes,hogy a szalmaszerü,szálkás hajamból egész normális lett az évek allatt emiatt (ez nem vicc,csajom,haverjaim is észrevették)

it's called black plague for a reason, and not diversity plague.

Ha nem hagyja abba,esküszöm levágom nullásgéppel,mert hosszú hajam van és vicces lenne,hogy elöl nincs semmi...

Vazzeg,tényleg hormonális ez a geci kopaszodás,vagy lehet vmit tenni?Kurvára kopaszodom,augustus óta annyi lement a hajamból,h nagyondurva...
Vki tud vmi fasza gyógymódot?

Iceman
Is. Meg korpásodás, viszketés. Bár ha nem fog hullani, akkor se fogok sírni :)

And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6

hát attól függ mire használod?Fejbõrzsírosodás?

Iceman
Meglátjuk. Egy próbát megér.

And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6

ezek akkora scam-ek mint a ház.Biztos, hogy nem emiatt javult a helyzeted.Havi 6 ropi egy placebóért elég sok...

Noninnyó
Meglátod, jó lesz. Nálam kb 3 hónap után látszott erdmény, de mire úgy rendesen kinõ a haj, az még jópár hónap szvsz.

Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |

Iceman
Én is vettem ilyen sampont és tablettát. Mától használom. Remélem lesz hatásaés nem fog állandóan viszketni a fejbõröm <#rinya>

Tarajos Sül
levágatos=levágatod
Tarajos Sül
na ez a jo a hajhullásban,hogy nincs ami kihuljon neked,ha levágatos! :))))
jazzy
En keptelen lennek minden nap zselezni a hajam, lustabb vagyok en annal. Most eleg hosszu hajam van de azon gondolkodom hogy le is vagatom kopaszra :)
Takimate
kis flakon kell zsebben.. szervezés kérdése.
inkább kis odafigyelés, mint kihulló haj, + megbetegedés.. <#ravasz1>

Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.

Tarajos Sül
az igaz de az olyan bonyolult nem?

Télen meg jég lesz a zselés flakonbol? :DDDD
Takimate
azt hogy vigyék magukkal a zselét és ott lõjék be a sérót ahova mennek.
Általában mellékhelyiség mindenhol van.

hülyeség:)

kamu

Tarajos Sül
Mit ajánlotok annak a srácoknak akik ebben a hideg reggeli idöben zselés hajjal akarnak kimenni?

Mert ugye a zselé az nedvessé teszi a hajat,és ilyen idöben kihullik a haj töle! :((((

Vki azt mondta a zselét megmelegitve kell a hajra kenni!

Ez igaz?
Kipróbáltátok már, azt a molekula cuccot, amit most reklámoznak? A nevét nem írom, mert az reklámnak minõsülne. Talán a szlogenrõl ismerõs: Az egészség fontos, kezdje a bõrénél. <#vigyor4>

Takimate
olvastam egy újságban hogy a lúdtalp is vezethet rohamos hajhulláshoz és fogromláshoz.
ha vkinek ez a kettõ eccerre van, nyomás az ortopédiára :D

samuray
nekem nem hullik!
én csak spontán kopaszodom!

nekem 18 évesen kezdett el elõl hullani a hajam és ráadásul sokkal jobban korpásodik mint régen, tök gáz :(

Tarajos Sül
Szal szárazon jobb ha pl megszáritom?
hullani is fog meg faszán korpásodik is...

&#8222;Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. &#8221;

Tarajos Sül
Ha frissen(nedvesen) zselézett hajjal megyek ki hidegben(a mai napokban 6:30-kor)akkor nem fog kihullani a hajam?
sapkafej
parasztok!
nem a (sok) gépezés miatt, hanem annak vonzatai miatt hullhat

György

a hajhullást csak a padló állíthatja meg!
meg ahogy szólt a régi dalban is " a zésza fontos, nem a haj!"

bölcsességek a hajhullás körül c. mûsorunkat hallották :)

nem kell aggódni, ez csak csernobil hatása. :D

A kemény munka a késõbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.

Nekem akkor hullik a hajam, mikor a kamion index nélkül elémvág. :D

A kemény munka a késõbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.

igy van okos embert még
a haja is elhadja....<#eplus2>

&#8222;Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. &#8221;

jazzy
Van aki koran oszul van akinek koran kezd hullani a haja.. sztem nem gaz. Senki nem fog tole kevesebbnek nezni es csunyabb se leszel, en tuti nem adnek ki havi 6k-t erte. Bar en konnyen beszelek annyi hajam van mint 3 embernek se mindig szid a fodrasz ;]
<#vigyor5>
Ez tudományosan bizonyított tény, hogy egyes játékok (fõleg, amelyekben csak a pálya végén lehet menteni) igen intenzív hajhullás okozói lehetnek...

"Hát nekem is hullott évekig a hajam, most megnövesztettem, nem olyan vészes...de csak 16 éves vagyok...

Állítólag a sok gépezéstõl van."

Micsoda baromság! Gondolom a szüleid mondják, hogy ne seggelj állandóan a gép elött. <#taps> <#banplz> <#wilting>
"na segítség! már 6 éve használok zselét és most kezdett el hullani vagy hogy van? ügye nem ettõl van? meg fog szünni igaz?"

Nem fog elmulni, sõt! Bebuktad a zselét... majd a gyerekednek, vagy az unkodádnak lesz mirõl mesélni, illetve õket óvni.
Noninnyó
Nekem is jó másfél éve kezdett ritkulni a hajam, felül. Mondjuk nálunk faternak is ritka a haja, úgyhogy lehet, hogy örököltem, de mondják, hogy stressz is lehet az oka. Olyat is olvastam, hogy a haj kapcsolatban van a vesével is (már vagy 4x volt vesekövem amúgy). Úgyhogy pontosan nem tudom, mi lehet az oka. Varga hajcseppet használtam 1 évig, de az nem jött be. Állítólag az elsõ szériás Varga cseppek voltak jók, a mostaniakból kispórolják az összetevõket, és nem jók semmire. Most júniusban kezdtem mosni a hajam a Dermipsor nevû hajserkentõ samponnal (heti 3x), plusz mellette szedem a Dermipsor tablettát is napi 2x. És már látom, hogy újra nõ a hajam, úgy tûnik ezek használnak. Mondjuk ez havi 6 ropi, de talán megéri. Én is el vagyok/voltam keseredve, hiúsági kérdés. De szerintem elõször menj el dokihoz, hogy megvizsgáljon, majd biztos ad tanácsot. Egyébként január óta növesztem a hajam, és nekem is kell egy kis zselé, hogy megálljon.

Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |

na segítség! már 6 éve használok zselét és most kezdett el hullani vagy hogy van? ügye nem ettõl van? meg fog szünni igaz?

Nekem most kezdett el hullani de durván! én már évek óta zselézem de eddig semmi gondom sem volt most viszont hogy mosom ki belõle a zselét marha sok haj maradt a kezemen mint amikor vágok belõle és sok haj marad a fejemen bár lehet több és tökre parázok mert zselé nélkül marha ratyi és muszáj raknom bele. a Zselétõl lehet? most Taft-ot használok de amikor elkezdett hullani akkor L'oreál Studio Line-t használtam. Kajak parázok nem akarok kopazs lenni 18 évesen!!!!!!!!!<#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1><#duma>

Trade
Hat sajnalom hogy ilyen nepszeru temat csinaltam.
En megprobalom az idegessegre fogni es mostmar megprobalok nyugodt maradni.nem stresszelem magam ha lehet

Match
egyébként bocs hoygha a lelkedbe gázolok azzal hoyg 0-ra redukálom a hajadat....csak hát midnenki magából indul ki...
neked a 10 centis haj hosszú, nekem 1 centi alatt kopasz....

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"