Hajhullas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Norb! : Néztem ezt az oldalt, ahonnan Te is rendeltél. Nem értem, hogy-hogy csak a kártya számát
kell megadni, meg a nevet? Ilyen alapon bárki megadhatja egy másik ember kártyaszámát, meg a nevét,
ha egyszer pl. leolvasta. Ezt nem igazán értem. Egyébként csak dombornyomott kártya jó?
Nekem Junior van, azzal tudok rendelni (nem dombornyomott)? Bocsi, de még most rendelnék életemben
elõször interneten kártyával (eddig csak utalással vásároltam), szóval elég kezdõ vagyok a témában.
Köszi, üdv minden sorstársnak. Jó ez a fórum!
Ja, ha már itt járok leírnám én is a tapasztalataimat. 9 hónapja használok Finasteridet
(Prosterid ) 1mg/nap, és 3 hónapja 5% minoxidilt (Rogain foam) + 1 hónapja Retino-A krémet.
Kb. egy hónapja látok némi javulást: Az elvékonyodott, elsatnyúlt, színtelen pihék néhol "rendes"
hajszálakra cserélõdtek, ill. általánosságban is valamivel erõsebb lett a hajam és színét is,
mintha kezdené visszanyerni. Érdekes, jobb kezes vagyok, és a bal oldalon jobb a javulás méréke.
Ja, igen, nekem is frontális jellegû az allopéciám, tehát a két parabóla az megvan, az elsõ-középsõ
részen pedig kezdenek a hajszálak satnyúlni, színtelenedni, és emiatt ritkábbnak látszani.
Fényképeken nézegettem, hogy amelyik sötétben (pl. buliban) készült vakuval, azon laikus
meg se mondaná, hogy vmi gixer van. Viszont amelyik erõs fényben készült..., na hát azokat
töröltem is lefelé. Szóval nekem hullani soha nem hullott, egyszerûen csak vékonyodik és
színtelenedik. Lényeg a lényeg Norwood 3 ról NW2-t [ inkább NW2.2 😊 ] értem el a fent leírtak
használatával. Tehát csodát nem lehet várni, kétoldalt a parabólák vissza nem nõnek, soha,
max. pihékbõl lehet erõsebb hajszálakat varázsolni, de nagyon lassan.
Milyen dumával szerezzünk be finaszteridet a patikában? <-- Na ebben
a témában tudok segíteni.
Rogain habot eddig internetes webáruháztól rendeltem, de sajna épp most kifogytak belõle,
nekem még pont egy havi adag Rogaine van.
Szóval segítsetek léci, milyen kártyával, hogyan lehet a Norb által megadott amcsi
weboldalról rendelni. Úgy hallottam, érdemes egy ún. virtuális hitelkártyát létrehozni,
és oda mindig csak épp annyit átutalni, amennyibe kerül a vásárolni kívánt cucc, hogy ugyebár
nehogy többet nyúljanak le. Szal kis segítség, please... Tényleg fontos lenne.
És bármi kérdés van, szívesen válaszolok, nekem ez a fórum segített
már rengeteget, itt ismertem meg a "csodaszereket" 😊.
Üdv
Brns23
Amúgy már egy erõs norwood 2 vagyok...sajnos
Az a nagyobb terület mit jelent? Hátul és elöl is?
Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |
Amúgy ebayrõl rendeltem kirkland minoxot és 2 nap alatt ideért.
Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |
lehet, hogy érdemes lenne beszerezni.
Rá van erre írva, hogy az 5%-osat nõk nem használhatják, amcsiban nekik is csak 2%-os van elõírva. Szóval 5% a férfiaknak van, 2% a nõknek.
a többieknek írnám, hogy van egy tesztelt hely - cheaprogaine.com - ahonnak már többen sikeresen rendeltek és olcsóbb is mint a c-star(kb. egy havi adaggal).
ez nagyszerûen kimeríti az átbaszás fogalmát
Egy bõrgyógyász mondta nekem hogy a Rogaine jelenleg az egyetlen szer mely valóban használ-bár csak az emberek 80%ánál.Az a vicces hogy szegediek találták fel a receptjét mégis Amerikában forgalmazzák.
Az 5%-os 4 havi adag (4x60ml) kerül 65 dollárba, vagyis kb 12000 forint. Plusz valamennyi postaköltség, de akkor is sokkal sokkal olcsóbb, mint itthon. Itthon ugye 8900 forint egy adag. Ráadásul azt írják, hogy az 5%-os 45%-al több hajat tud regenerálni, mint az itthoni 2%-os. Én asszem jövõ héten rendelek is.
Regain 5%
Engem is érdekelne a külföldi is.
„Ha meg lehetne menteni Magyarországot három aranyforinton, nem hiszem találnék-e három embert, aki ezt a három forintot ide adná”
„Ha meg lehetne menteni Magyarországot három aranyforinton, nem hiszem találnék-e három embert, aki ezt a három forintot ide adná”
érdemes külföldrõl rendelni, mert itthon a 2%-os Rogainért dupla annyit kérnek el, mint az 5% külföldön.
Kezdeném elõször is azzal,hogy most27 éves vagyok és 19éves korom óta elkezdtem kopaszodni ezzen igazán nem is lepödtem meg mert a faterom és a nagyfaterom is teljesen megkopaszodot a30-as évei közepén! Természetesen engem is nagyon megviselt és én is kiprobáltam minden féle drága szert,de semmilyen eredményt nem produkáltak EDDIG!!!!!!Most két hónapja elkezdtem használni a regain szeszt és láss csodát elkezdett egyre jobban nõnni a hajam olyan helyeken is ahol már vagy 4 éve egy szál haj sem volt!!!!Tudni kell hogy kb3 cm már feljebb volt a homlokom és a fórgó tájékon is alig volt néhány senyvedt hajszálam!!!Most pedig már szinte vissza húzodott a homloktájéki vonal az eredeti helyére és a fórgóm kõrül is szinte az összes hajszálam visszanõtt!!Elöször kb 3hét múlva megjelentek a kispihe hajszálak amik szép lassan elkezdtek vastagodni és egyre több kezdett visszanõni!!Most nagyon boldog vagyok mert a javulást nem is igazán vártam!!😊)Csak egy próba volt a sok közül
DE megérte!!Pedig már kezdtem teljesen belenyugodni!!,mert tudtam ,hogy örökletes meg amúgy is 2-3 mm-esen hordtam!!,mert idegesitett a mosdokagylóba belehullott a hajszálak tömkelege!😊)
Különben is a hajhullás lélektani probléma valaki könnyedén valaki nehezen tudja feldolgozni!!Mindenkiben felvetõdik a kérdés miért velem történik!!,de ha van rá mód érdemes megállitani!!!Nekem már is sokkal jobb a hangulatom és a közérzetem!!
Szóval légyszíves, mellõzd az ilyen minden alapot mellõzõ értelmetlen beszólásokat..
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
Szóval B vitamin!!
Trade baze gratulalok!!!
Ne szólj le drága dolgokat, lehet csak nem neked vannak csinálva...
Orommel jelentem nektek hogy elmulta a hajhullasom!
Nem szedtem semmilyen csodaszert.Raadasul a hajam eleg hosszu most kb 18 centi.Sajna nem tudom az okat hogy miert ezert nem tudok segiteni a sorstarsaimnak.Talan kevesebbet zselezem az is lehet.
De ezt nem hiszem mert a 2 ev alatt tobbszor hagytam abba hetekre es nem valtozott semmi
Lehet hogy mar nem idegeskedek annyit.
„Szeresd úgy felebarátodat, mint saját magad.” Ez azt jelenti, hogy ki is kell vernem neki?