1375
nem csak nekem?
  • thomasito
    ROGAINE 5% MINOXIDIL TARTALMÚ HAB ELADÓ!

1 flakon 1 havi adag, ár: 6000Ft,
    2 db: 11000Ft,
    3db: 17000Ft

Átvétel: Budapesten akár azonnal, vidékre ingyenes postázás!!!
  • lampard88
    nah igen..ha most énis elkezdem összeszámolni mennyi pénzt vett ki pl a hajgyógyász a zsebemböl szétkap az ideg..:) és igy utolag belegondolva azis lehet hogy a tőle kapott orising cuccok intézték el igazán a hajam pár hónap alatt mert pl volt amitöl égett a fejböröm, de ő meg mondta hogy ez nem gond majd elmulik:) meg amit elvielg hajhullás ellen használtam tonic-attol másnap jobban hullott...ezt a sok ablakon kiöntött pénzt ha félreteszem már megvan a hajbeültetés összegének a fele!
  • joosbalazs
    Hát igen... Ezzel szerintem a legtöbben így vannak! Csak nem ismerik be... Én is szeretnék majd hajbeültetést csináltatni... Hajmennyiségtől függően 200 és 600ezer között van állítólag... Többféle módszer van ma már rá, szerintem ez ezért nem annyira drága dolog... Van részletfizetési meg hitellehetőség rá... A jó magyar ember a 3 millás új kocsiját törlesztgeti, azt én meg kp-ban vettem... Egy párszázezres hitel szerintem elbírható...
    És a durva az, hogy amikor még voltam akkor hülye, hogy sokezret költöttem el feleslegesen... De jól jönne most az a lóvé.. Ha havi 8-10 rugóval számolok, (amennyi többnyire megvolt) akkor már hátul-fent meg is tudnám véglegesen csináltatni a búrám... És az marad örökre....

És mondom srácok!! Én veletek vagyok!! És a pénztárcátokkal!! Láttatok már olyan cuccot ami véglegesen megállítja a kopaszodást??? Mert én nem... És még ha valami használ is, nem akarok egész hátralevő életemben kötelezően használandó gyógyszerektől/samponoktől/szeszektők függeni!!

És sajnos lehet hormonális kopaszodásról beszélni akkoris, ha a családban még nem volt...
  • lampard88
    Utánanéztem..hormonvizsgálatot urulogián csinálnak, illetve ott irják a beutalót vérvételre..ha minden igaz. Visszatérve, jol fogalmaztad meg azt a bogaras dolgot a fejen...! emlitettem orvosnak is..meg a "nagytudású hajgyógyásznak" is akihez jártam de nem tudott értelmes magyarázatot adni rá mi okozza, meg a mai napig nem tudom mi a fene lehet ez, ha elvileg nem örökölt kopaszodás. (ennek is utána olvastam és ha igazat irtak akkor az ugynézne ki h pl apud vagy nagyapád egy bizonyos minta alapján megkopaszodott és a te hajhullásod is eszerint alakul) Szoval a lényeg az hogy hajrá hormonvizsgálat! nekünk meg továbbra is fel a fejjel. üdv
  • Ronny
    "és a férfias hajhullásnak meg szimmetrikusnak kéne lenni."

Ez nem így van! Nekem az egyik oldalon 1-2 centivel hátrább van a hajvonalam.

A férfias típusú hajhullás könnyen felismerhető, az általad felsorolt okok más jellegű ritkulást okoznak.
  • Sanyix
    Ez nagyon durva, nekem is szokott égni, és a viszketés mellett olyan érzés is szokott jönni, mint amikor egy bogár mászik rajtam.
    A hormonoknál a dht(dihidrotesztoszteron) szintet kell nézni, az felelős a hullásért. Egyébként ilyet hol lehet csináltatni, és mennyiért?
  • lampard88
    hát igen...valóban ezer oka lehet! meg ahogy nálam ez az egész kezdödött májusba egyik hajmosnál csak azt vettem észre h fáj a fejböröm ég...ez volt kb 1 hétig...utána még néha olyan érzésem volt mintha valami mászkálna a fejemen.(kicsit hülyén hangzik..de mintha valami ette volna a hajam) Hormonvizsgálatot csináltatnék még, csak nemtudom fériaknál ez hogy működik, milyen adatokat kell megnézetni stb. Meg már ugy vagyok vele ha semmi se segít, hát elkezdek szépen félretenni X összeget hajbeültetésre:) mert ez így nem állapot!
  • Sanyix
    Ez pont olyan mint az én esetem. A családba senkinek se hullott ki a haja korán, márpedig a férfias hajhullás bizony genetikai eredetű.
    Egyre kevésbé tűnik úgy nálam is, hogy ez lenne az ok, mert az egyik oldalon nől vissza, másikon meg semmi változás, és a férfias hajhullásnak meg szimmetrikusnak kéne lenni.
    És persze a véremmel minden rendben

Egyébként ezernyi oka lehet a hajhullásnak, lehet pl az hogy megfázott valamikor a fejbőr, vagy vitamin/nyomelem hiány, gomba, bőrbetegség, stressz, beteg gócok (pl gyulladt mandula), amit egyébként sima vérvizsgálat nem derít ki.
  • lampard88
    helo joosbalazs!
    olvasgattam a hozzászolásaidat..és mintha az én esetem irtad volna le...énis folyton azt nézem kinek milyen a haja, sapkát feltenni esélytelen mert szétmegy a frizu..minden tükörben azt nézni hogy milyen..ááá borzasztó! nálam tavaly májusba kezdödött a kálvária..egyik naprol a másikra fejbör égés stb...de mindenki azt mondta nincs ezzel semmi gond (csupán annyi h már rohadt szarul érzem magam igy:D) főleg amikor megnézek egy tavalyi fényképet. Kipróbáltam énis szinte mindent..bánfi sampon revalid forcapil eredmény 0. és ami a legjobb még voltam hajgyógyásznál is! aki azonnal ajánlott tuti orising cuccokat jó drágán...mondanom se kell mennyire használt....és ami a legszebb az egészben hogy faterom 57éves és nagyon dús haja van, meg nagyapámnak is aki már lassan 80 lesz...meg az egész családban nemigazán volt hajhullás! akkor az én hajam mitől szenvedhet? csináltattam vérvételt is, ott is rendbe minden. na mindegy nem regélek tovább felesleges..csak együttérezve probáltam idegfirkálni pár sort! sorstársak..kitartást (ezt már csakugy megszokásbol ide a végére)
  • Marcus_
    ELADO Rogaine extra strength (folyadék) 5%-os minoxidil: originál, amerikai kiszerelés. 4500 Ft / flakon (1 havi adag).

Osszesen 2 DB van utanvetellel is tudom kuldeni vagy szemelyesen Kecskemeten.
    Erdeklodni: [email protected]
  • mochee
    Na én is vettem Rogaine-t, kemény 2 napja kenem a búrámat. Az a bajom vele, hogy nagyon összeragad tőle a hajam, szarul néz ki, megkeményedik a hab miatt, ha beletúrok, akkor meg több hullik ki mintha semmit nem kentem volna rá.
    Nekem még nincs kopasz folt a fejemen, és a hajritkulás is csak akkor látszik, ha már zsíros, vizes, vagy ha szét van választva. És most ha bekenem rogaine-nel, akkor is... nem beszélve arról, hogy minden nap meg kell mosnom, mert ragad, és megkeményedik a hajam.

Arra lennék kíváncsi, hogy van valami praktikus módszer hogy ez ne így legyen, vagy mindenkinél ez a helyzet?
  • joosbalazs
    Én egy dolgot nem értek... Ha úgy érzed, hogy Te ilyen ügyesen megállítottad a hajhullásod, akkor miért vagy tele ezzel kapcsolatban sztereotípiákkal??? Másodszor hagsúlyozod ki, hogy márpedig én kopasz vagyok, Te meg nem... És különbségként említed ezt meg nekem... A hajmennyiségtől múlik, hogy ki mennyi/mennyit ér/milyen ember szerinted??? Mert mocskosul ez jön ki a szavaidból... Ez számomra egy tökéletesen felismerhető diagnózis!! Hiszen átéltem mindezt én is...
    Ez nem is sztereotípia, hanem kissebbségi komplexus!!
    Amikor már bőven hullott a hajam, szedtem a sok szart, és egyböl mindenki kevesebb volt, akinek 3 szállal karcsúbb volt a hajállománya, mint az enyém... És minden embernek egyböl a haját néztem, hogy több van e neki, mint nekem... Közben nekem is ott ritkult, a családtagjaim rá sem mertek nézni, nehogy rosszul essen nekem... Inkább azt hazudták, hogy minden rendben van ránézésre, és ne idegeskedjek... Az írásaid alapján körülbelül ez jön le Rólad is... Minden alkalommal kihagsúlyozod, hogy márpedig nem vagy kopasz!! Valamiért azért védekezel, meg végülis itt vagy ezen a fórumon...
    Akkor rólam: Mint mondtam, mint a Szállító az első részben... Tehát mindenhol van hajam, csak fent és hátul látszik, hogy egyenletesen ritkább... Ja bocs, elöl kétoldalt nincs... DE középen igen, ezért vagyok szállító!! Szóval amikor a "kopasz" szóval dobálózol, akkor még az is lehet, hogy több hajam van, mint Neked!!
    És én nem a kopaszra borotválás meg a 0-ra nyírás híve vagyok, hanem hogy legyen harmónia az emeber hülye fején!!! 3mm, vagy fent 6 oldalt 3... A barátnőm pont a fejtetőmön hátul szokta simogatni, hogy milyen jó tüsis a hajam... Ott, ahol elöbb utóbb nem lesz... De számít ez??

Azért futtatom én a rövidre nyírást, mert ha már annyira kevés, hogy kettéséfüli az ember, és félcentis rés van ez elválasztásnál, akkor sem biztos, hogy rövid hajnál látszik... Ez halál komoly!! Nem is látszik annyira, nincs vele gond, és nem éri annyi környezeti terhelés, tehát nem is hullik annyira... És nem csutkára kell, vagy borotválni kell... Egyszerüen rövidre!!

És egy utolsó gondolat!! Ha annyira nincs semmi gond a hajaddal, akkor légyszíves linkelj már be a frizurádról egy képet ide!! Csak frizu, arc nuku!! És őszintén a sajátot!!! Te lehetsz a példa, hogy működik, és van remény!! Mert erre én még az élteben nem láttam példát!!
  • Sanyix
    Hát perszehogy nem. Ugyúgy mint a rák gyógymódját is 10 éve feltalálták, és akkor 10 év múlva már mindenkinek elérhető lesz :D Hát elérhető, már senki sem hal meg rákban :D
    Az egészségügy nagyrészt egy nagy kamu.
  • thomasito
    Eladó hajhullás elleni Rogaine 5% minoxidil tartalmú hab.
    1 flakon, 1 havi adag, napi 2x-i használat mellett.(reggel és este)

Ár: 1db esetén 6000Ft.-
    2db esetén 11000Ft.-
    3db esetén 17000Ft.-

Érdeklődni: [email protected]
  • Ronny
    2011-re igérik a hajklónozást, de Te azt még nem fogod tudni megengedni magadnak.
  • Sanyix
    kell használni, különben újra elkezd hullani. ezvan.... pedig mehetne a génmanipuláció, de valakinek valószínűleg nem áll érdekében hogy menjen.
  • FlyHigh
    Ezt a rogaine-t életetek végéig kell használni, vagy lehet vele állni?
  • davids80
    szerintem elég nyomin néz ki ha valaki levágja full kopaszra a haját,főleg ha csúnya a fejformája.Bennem egyáltalán nem kelt félelmet ha valaki kopasz,inkább a butaság jele.Ha egyszer segít a rogaine akkor miért ne használja az ember és ossza meg a tapasztalatait a többiekkel.Ez a fórum ezért van,hogy ami nekünk bejött azt megosszuk másokkal,hogy ők is kipróbálhassák.Az nem tanács hogy vágd le kopaszra és kész.Én nagyon régen vettem észre hogy hullik a hajam,és tettem érte hogy ez ne így legyen,és meg is van az eredménye (nem adtam fel),szemben veled akinek kopasz a feje.
    Mindenki másnak sok sikert,és várom tovbb a jó ötleteket,fejleményeket!
    üdv. Dávid
  • mochee
    Neked a Rogaine se használt semmit? Mert ha nem akkor megértem, hogy ezt mondod, de szerintem bárkinek megér egy próbát tekintve azokat az embereket (itt a fórumon is voltak, talán vannak is még) akiknek segített.
  • stolvy

Eladó:

- Rogaine Foam (hab formula) 5%-os minoxidil: originál amerikai kiszerelés(gyártó: Pfizer). 5500.- Ft / flakon (1 havi adag).

- Rogaine extra strength (folyadék) 5%-os minoxidil: originál, amerikai kiszerelés (gyártó: Pfizer). 5500.- Ft / flakon (1 havi adag)

- Kirkland Minoxidil: csak 3 havi kiszerelésben (3 flakon) 7.000.-Ft

- Priorin 60 db-os 10.500 Ft. (gyártó: Bayer)

Átvétel: Budapesten (akár 24 órán belül) személyes átvétel, vidékre csomagküldés. Csak amíg a készlet tart!

Érd.: [email protected]
  • joosbalazs
    Azért félreértés ne legyen... Engem nem baszogatnak egyáltalán... Az hogy évek alatt ért kb. 2 darab megjegyzés (mellesleg olyan embertől aki az egyik másik havert "szöszynek" hívja, ugyanis hidrogénezett a haja) azért nem hiszem, hogy kicsit is rosszul kellene éreznem magam... Ja, a másik meg az egyik beosztottam... Biztos felveszem tőle úgy a kritikát, hogy 22 évesen még nem volt nővel sem...
    Egyébként nem kell azt borotválni... Levágod 3-6 mm-esre, és máris szebben fest...
    Mellesleg biztos eltűnt az a folt, vagy csak rájöttél hogy kell fésülni, hogy ne látszódjon??? Bocs, de tényleg magamra ismerek a soraidban...
  • Sanyix
    Az hogy valaki kopaszodik, és haj közűl kikandikál egy kopasz lyuk, az teljesen máshogy néz ki mint aki full kopaszra borotválja minden haját. Mert az utóbbi "csak úgy" is lehet, de az előbbi viszont egyértelmű jel, mellesleg az előbbi hülyén is néz ki, az utóbbi viszont ritkán.

Nem véletlen, hogy a full kopaszokat nem baszogatják, mert inkább félelmet kelt :)
  • davids80
    én 28 éves vagyok,és hála ezeknek a szereknek leállt a kopaszodás,sőt a folt úgy eltűnt,hogy már nem is mondják hogy kopasz...Te sokkal fiatalabb vagy és kopasz,akit baszogatnak,hogy kopasz...ez a különbség kettőnk között
  • joosbalazs
    Istenem... Mintha csak magamat hallanám évekkel ezelött...
  • Sanyix
    Mitől okádék? Mostanában divatos is, nem véletlenül, mert megoldás a kopaszodóknak, ráadásul sok embernek jól áll. A full kopaszra vágás persze. Ez az oldalt meg hátul megmarad persze inkább vicces mint jó.

BTW én mégsem vágtam kopaszra, ugyanis olyan dolgok látszódnának aminek nem kéne: vöröses foltok a fejemen. Úh irány a bőrgyógyász.
  • davids80
    Én sem szarom le,mert okádék a kopasz fej,és havi 6000Ft-ot kibírok fizetni simán egy olyan szerért ami hatásos.Én akkor nyugszom meg ha használhatom ezt a szert,és ha segít(márpedig segít) akkor duplán jó!!És senki nem baszogat hogy kopasz!!!!Ennyi a különbség!
  • mochee
    Én meg kipróbálom a Rogaine-t így 2 év hajhullás után, én nem szarom le. Szerintem itt annyi embernek bejött, hogy mindenképpen megér egy próbát. És nem kerül havi 20000-be se.
  • Sanyix
    Én csak attól parázok, hogy talán vannak pattanások a fejbőrömön, amik így eléggé láthatóak lesznek. Állítólag a fejformám nem rossz.
  • Ronny
    nem ilyen egyszerű a helyzet. Van akinek jól áll a kopaszság, van akinek elfogadhatóan és vannak azok a szerencsétlenek akik a fejformájuk és egyébb miatt idő előtt kiszorulnak a húspiacról, ha "szarok bele" elvet követik.
  • joosbalazs
    Így van... Bele kell nyugodni szépen... A nők szemében nem a kopasz a lúzer, hanem aki odafésüli a maradék 3 szál haját a ritkuló helyre... Magabiztosság, és semmi kissebbségi komplexus... Ez a siker receptje... Néha én is kapok ilyen "mi van kopasz" féle szövegeket... Erre annyit szoktam reagálni, hogy "Úgy hallom neked meg kicsi a pöcsöd, kinek szarabb?!?!?!"... Ez mindíg bejön, mert a férfiak túlnyomó része OTT nem elégedett magával... És erre még nem nagyon válaszolt vissza senki... :)
    Szóval nem kell búsulni!! Annyi szar dolog van az életben... Minek keserítsük még jobban magunkat emésztve???
  • Sanyix
    "mert sűrűn kis szálak vannak ott ahol teljesen kihullott, de még is ritkábbnak tűnik." mármint úgy egészben tűnik ritkábbnak.
  • Sanyix
    én is ebben reménykedem, de én nemtudom leszarni, mert látszik... így leresetelem az egészet :DD (full kopaszra nyírom). Meg amúgy is most szórakozik olyan mintha nőne, mert sűrűn kis szálak vannak ott ahol teljesen kihullott, de még is ritkábbnak tűnik. Lehet hogy csak amiatt mert nem volt egy ideig utánpótlás, viszont a régi szálak elöregedtek és kihullanak, de majd valamikor helyreáll az egyensúly. Mindegy, kipróbálom milyen a szellős fej, aztán ha nagyon nőni akar vissza, megadom a lehetőséget :)
  • sapkafej
    jó sztori

itt az enyém:
    14 éves koromtól hullott a hajam, jó sok ideig fel se tűnt, durvára frusztrált, aztán kb 18 évesen elkezdtem leszarni és visszanőtt. most sincs rengeteg, de semmi gond nincs vele
  • thomasito
    Eladó Rogaine 5% minoxidil tartalmú hab.
    1 flakon, 1 havi adag, napi 2x-i használat mellett.(reggel és este)

Ár: 1db esetén 6000Ft.-
    2db esetén 11000Ft.-
    3db esetén 17000Ft.-

Érdeklődni: [email protected]
  • VrZol
    Hali! Hát megszokásból nézem már én is az ilyen topicokat és örülök,hogy más is így áll a dologhoz. Nekem 19 évesen kezdett hullani, 20 évesen kezdett látszani, és én se merem összeszámolni mennyit költöttem minden sz***rra(csakhogy senki se várjön ezektől csodát: Revalid, Forcapil, Rougj összes, Vichy összes, vagy az a sok más,amit a gyógyszerészek kevertek ki csinos összegért). Én is csak azt tudom mondani, hogy fogadd el, mert a, a csajoknak sokkal jobban számít,hogy rendszeresn sportolsz-e,stb, mint hogy mennyi hajad van és b, amint elfogadod annál kevésbé fog hullani. A legtöbb csak úgyis azt mondja,hogy Jason Statham jó faszi, úgyhogy szállító feeling forever.
  • joosbalazs
    Sziasztok!! Régóta olvasgatom ezt a fórumot... Most gondoltam végre hozzászólok a dologhoz...
    Nekem 17 évesen kezdett el hullani a hajam, most leszek 23, a jövő héten... :) Sűrű, erős, 2 centi fölött göndörödő hajam volt... És nagyon nagy trauma volt észrevenni akkoriban, hogy bizony erősen ritkul a hajam... És olyan mértékben történt, hogy egy fodrász, miután 4 hónapig nem hozzá jártam, ledöbbent a változástól... Szó szerint azt mondta: "Jézus Mária, hát veled meg mi történt..." Mindez persze nagyon jól esett... Rögtön indultak az intézkedések... Börgyógyászat, élesztőzabálás, Bánfi cuccok, Ginseng gyökér kivonat, Alpicort, Forcapil, Varga hajcsepp, sok okos doki-fodrász-hajász tanácsa... Ja, amit nem említettem, természetesen hormonális kopaszodásról bezélünk, ez már az elején is világos volt...
    Most visszatekintve az elmúlt 5 évre azt kell, hogy mondjam, egyáltalán nem érte meg... Havi 15ezrek ki az ablakon... Minden, de szó szerint minden létező dolgot kipróbáltam... (nem csak hetekig-hónapokig) Ha valakinek megakadt a szeme a hajamon, már olyan érzés volt, mintha mellberúgtak volna, és levert a víz... (szerintem itt sokan ismerik ezt az érzést) Aztán jött a ritkulás, akkor fésüljük kicsit máshogy... Elöl tüsizzük fel, hogy ne látszódjon annyira a ritkuló rész mögötte... Eső elöli állandó menekülés... Sapka télen is nuku, mert még szétmegy a frizu, és kilátszik a ritkuló folt... 2 éve nem látott ismerősnek megakad a szeme a hajon, majd jólnevelten nem szól semmit... Sok kínos szitu, amik miatt depis lesz az ember... Állandóan minden tükörben, minden kirakatban a haj stírölése... Vajon látszik?? Nagyon ciki?!?!
    Én ezt borzasztóan meguntam... 20 évesen úgy döntöttem, levágatom a francba... És azóta megszűnt a depi... A fejformámnak köszönhetően nagyon jól áll... Vagy fent 6, oldalt 3, vagy mindenhol 3mm... Jelenleg hajügyileg úgy állok, mint a Szállító az első részben... És egyáltalán nem zavar... Ha több lenne, akkor sem növeszteném nagyobbra... És így már jól érzem magam...
    Ja, és a csajok... Gyakorlatilag már hátul is látszott, hogy kopaszodom, de mégis képes voltam egyszerre három barátnőt a magaménak tudni... Értsük meg végre, hogy a nők nem ez alapján ítélkeznek... Bár ha maradt volna a ritka hosszabb ide-oda fésülős manőver, akkor szerintem ez nem lett volna így...
    Hogy miért írtam most??? Látok sok lelkes hozzászólást, hogy itt ott gyenge szőke hajak jönnek elő, majd erősödik... Húzódik vissza a hajvonal... És én most senkinek nem akarom elrontani a kedvét, de ugyanezeket én is átéltem... Kipróbáltam valami újat... És láttam pár nekem tetsző hajszálat... Javulást figyeltem... Betudtam magamban, hogy igen, ez már innentől javuló tendencia... És minden a régi lesz... És hogy én hülye eddig miért nem ezt használtam?!?!?!? És az ember akkor törik le, amikor a sok "siker" után mégiscsak előkerül a régebbi fénykép, ami viszont azt mutatja: Itt bizony semmi sem javul már... Itt sajnos nem lassan erősödő szöszi hajszálakra van szükség, hanem az akár napi 120 szál haj állandó pótlásásra... Arról nem is beszélve, hogy a hatóanyagok nélkülözése után megy minden tovább... És én amúgy sem szeretnék gyógyszereknek meg naponta kötelezően használandó balzsamok-szeszek alárendeltségében élni...
    És higgyétek el, én is hittem, hogy javul a dolog... Tépkedtem a hajam, mint valami idegbeteg hülye... És örültem ha 1 szál vagy 1 sem maradt a markomban a korábbi 3-5-el szemben... De mi lett a végeredmény??? A Szállító 4-ben én fogok szerepelni... :) Szerintem igazából az ember nem tehet semmit... Egy dolgot nem szabad... Idegeskedni!!! Mert felesleges... Úgyis jön, ami elkerülhetetlen... Persze tisztelet a kívételnek!!!! De én ebben nem nagyon hiszek...
    Persze az esélyt én is megadom magamnak!!! Van ez a Velform Power Grow Comb nevű cucc... Na most ez egy technikailag akár még hatásos módszer is lehet... Nem fűzök hozzá reményeket, és igazából nem is reménykedem, hogy beválik... Lesz ami lesz, ki fogom próbálni!!! Ha nem használ, nem érdekel... Évek alatt apránként százerzrek elmentek szerintem felesleges cuccokra... Ez még belefér... Ha meg évek után úgy érzem, akkor elmegyek egy hajbeültetésre... De ráér a dolog... Annyira nem is érdekel már... Jelenleg boldog vagyok "Szállítóként"... És a párom is boldog velem... Aki mellesleg olyan nő, hogy sokan irigyelnek miatta... Nem ezeken múlik!!
    És bocs, hogy hoasszú lett, de gyakorlatilag elmeséltem az életem 1/4-edét... Egy utolsó gondolat: 17 voltam, amikor elkezdett hullani... 20 évesen vágattam kopaszra... Addig havi 15-20ezer cuccokra, azóta semmit nem költök rá... Max 2 havonta Bánfi sampon megszokásból... És mégis kevésbé ritkul most, mint azelött... Gyakorlatilag elöl majdnem ugyanannyi hajam van, mint 3 éve... Hátul meg világosodik a folt!! De összességében: Kit érdekel??? Vagyok aki vagyok, és ennek semmi köze ahhoz, hogy mennyi haj van a búrámon!!!
  • davids80
    ok stolvy előre is köszi,írok elötte
  • stolvy
    rendben, akkor félreteszek 3-at, majd írj a [email protected], ha aktuális.
  • Ronny
    nincs indiai finasterided?
  • davids80
    stolvy,engem érdekelne,kb 2 hét múlva lenne esedékes 3 flakon