1375
nem csak nekem?
  • Willenbrock
    Azt kérdezném meg attól akinek már van róla tapasztalata hogy a Rogaine vagy a Kirkland a jobb szer,vagy kb. egyformák?Mert a hatónyag 5% minoxidil mindkettőnek ezért én úgy gondolom nagy különbség nem lehet.Árban pedig azért van-tehát nem mindegy.
    Mégegy kérdés:Arról van valakinek tapasztalata hogy ha abbagyjuk ezek használatát akkor kopaszabbak leszünk-e mint a használat előtt vagy csak annyira mint előtte?
  • Drogériaplusz
    A stíluson inkább te gondolkodj el, mert nem én kezdtem el kötözködni és nem én írtam először 28 felkiáltójelet a mondandóm végére...

Hogy fellebentsem a fátylat előtted a Pfizer vs Johnson&Johnson rejtélyről:

Valóban a Johnson&Johnson felvásárolta a Pfizert, de a 2007-ben legyártott termékek még Pfizer cimkével szerepelnek és mivel a Rogaine Habok szavatossági ideje 3 év sok termék a mai napig a Pfizer felirattal kerül forgalomba(ez a Rogaine folyadékokra dettó igaz). Nekünk is van olyan amin még Pfizer felirat van, és van olyan amin már Johnson&Johnson, de egyik termékünk lejárati ideje se korábbi 2010 júniusnál. A lejárati idő, amúgy bele van égetve mindegyik flakon aljába. Azért írtunk gyártónak Pfizert, mert mindenki így ismeri jobban ezt a terméket, aki már hallott róla. Azt viszont kevesen tudják, hogy a Johnson&Johnson felvásárolta a Pfizert. De csak a te kedvedért gyártó: Pfizer majd Johnson&Johnson.

És mielőtt nekiugrasz a másiknak inkább tájékozódj!
  • Ronny
    így fogsz a vásárlókkal is kommunikálni?
  • twitter84
    Nincs igazad és szerintem nem mocskolódtam...Mindenesetre gratulálok a stílusodért.
    Rogaine felhasználó vagyok jómagam is és ráakadtam erre a fórumra,való igaz,hogy azért regisztráltam be hogy megkérdezzem,milyen az a "Pfizeres-Rogaine",mert aki rendelt már , pláne aki árulja, az tudja,hogy ki a gyártója az eredeti Rogaine-nek.
    Én más fórumon vagyok regisztrálva már régen ,és ott nem szokás reklámozni,ezért jegyeztem meg amit megjegyeztem előzőleg.Ott is vannak persze akik több néven beregisztrálnak,az egyiken hirdetnek , a másikon meg dicsérik másik-magukat...
    Ha itt ez okés , akkor nekem pláne oké,úgysem fogok itt fórumozni,mert van valami ezen az oldalon ami a gépemnek nem tetszik, többször kikapcsol vmi miatt amikor ezen az oldalon vagyok...
  • Drogériaplusz
    És húzz innen te mielőtt mégnagyobb hülyét csinálsz magadból!!!!!!
  • Drogériaplusz
    Akkor néhány dolog:

Eredeti, bontatlan amerikai termékeket árulunk. A megrendelt árucikkek kézhezvételétől számított nyolc napon belül a vásárlónak joga van elállni vásárlási szándékától. Magyarul ha a vásárló elégedetlen, akkor viszzaküldheti a terméket és visszafizetjük az árát.

Továbbá számos megrendelésünk érkezett erről a fórumról a nyitás óta. Majd ha nem lesz rá igény nem hirdetünk.

Végül: Nagyon, de nagyon átlátszó vagy Twitter. Egy napja regisztráltál SG fórumon és egyetlen egy hozzászólásod se volt eddig, magyarul csak azért regisztráltál fel, hogy itt mocskolódj. A napnál is világosabb, h te vagy valamelyik méregdrága konkurens webshop vagy, vagy valamelyik looser kis dealer. Ahelyett, hogy alattomosan áskálódsz inkább vedd fel a versenyt az árakkal és a szolgáltatás minőségével és üzletelj tisztességesen!!!
  • Willenbrock
    A Kirklandem Seattle-i gyártmány(Costco Wholesale Corporation),remélem nem hamis anyag.
  • Ronny
    ezt nem tudhatom. Arra számíts, hogy érezhetően meg fog ritkulni.
  • Willenbrock
    Tehát a ritkulás az abbahagyás után nagyobb kopaszságot eredményez mintha nem használtam volna a szert előtte?
  • Ronny
    sajnos így évek távlatából nem emlékszem a részletekre. A shedding nem volt vészes, a hullás már az első három havi adag után megszűnt. Nem sok hajam nőtt vissza azóta sem, viszont a meglévő hajszálak megerősödtek a problémás területen és így korrektebbül néz ki. Ne várj csodát, kevés embernél látványos az eredmény.

Annyit még hozzátennék, hogy ha abbahagyod, akkor egy igen erős és gyorsan lefolyó ritkulásra számíthatsz.
  • Ronny
    ne legyünk álszentek! Ebben az esetben semmi gond a reklámmal.
  • twitter84
    Nem tudom ti mit árultok,mert a Rogaine termékeket már rég nem a Pfizer gyártja,hanem a Johnson & Johnson Companies, McNEIL-PPC Inc.
    Rajta is van a dobozon....Szóval elég furcsa...
    A másik ,meg ez egy fórum,ahol emberek megosztják egymással tapasztalataikat,nem pedig egy hirdetőtábla ahol szedett-vedett honlapokat hirdetnek!
    Nem ez a helye az ingyenreklámnak!!!!!!!!
  • Drogériaplusz

MEGYNYITOTTUK WEBSHOPUNKAT, AHOL A LEGKEDVEZŐBB ÁRON VÁSÁROLHAT HAJNÖVESZTŐ TERMÉKEINKBŐL! CSOMAGKÜLDÉS AZ EGÉSZ ORSZÁG TERÜLETÉRE!

www.drogeriaplusz.hu

3 FLAKON (3 HAVI ADAG) KIRKLAND ÁRA MOST 7000 FT!!!

Eladó: kirkland 5% -os minoxidil, originál amerikai kiszerelés. 3 flakon (3 havi adag) 7000 Ft.

Átvétel: Budapesten személyesen, vagy csomagküldés. Vidékre csak csomagküldés. Mindkét esetben lehetséges INGYENES CSOMAGKÜLDÉS!!! Várakozási idő nélkül, folyamatosan! Vásárlás, rendelés, további információk: www.drogeriaplusz.hu

• Drogériaplusz

MEGYNYITOTTUK WEBSHOPUNKAT, AHOL A LEGKEDVEZŐBB ÁRON VÁSÁROLHAT HAJNÖVESZTŐ TERMÉKEINKBŐL! CSOMAGKÜLDÉS AZ EGÉSZ ORSZÁG TERÜLETÉRE!

www.drogeriaplusz.hu

3 FLAKON (3 HAVI ADAG) ROGAINE HAB ÁRA MOST 15000 FT!!!

Eladó: rogaine foam (hab formula) 5% -os minoxidil, originál amerikai kiszerelés (gyártó: Pfizer).

1 flakon (1 havi adag) 5400 Ft
    2 flakon (2 havi adag) 10800 Ft
    3 flakon (3 havi adag) 15000 Ft

Átvétel: Budapesten személyesen, vagy csomagküldés. Vidékre csak csomagküldés. Mindkét esetben lehetséges INGYENES CSOMAGKÜLDÉS!!! Várakozási idő nélkül, folyamatosan! Vásárlás, rendelés, további információk: www.drogeriaplusz.hu

• botix
    Van még rajtuk kivűl 2 FUE-klinika:

www.folliclinic.sk
    www.hairhungary.hu
  • bokma
    Igen FUE,elnézést!
    Én eddig ezeket találtam,de nem néztem utána alaposabban:
    http://hajbeultetes.hu/
    http://www.sikos.hu/
    http://www.inthairin.hu/
    http://www.himgeurope.com/(ez nem FUE,de azt mondja korszerűbb)
  • Willenbrock
    FUE klinika nem?Több is van már?Azt hittem Pesten van 1 helyen az országban.
  • bokma
    Sziasztok!
    Van tapasztalata valakinek,hogy a FEU kezelést végző klinikák közül ár-érték arányban melyiket érdemes választani?
  • Willenbrock
    Mennyi idő múlva kezdett látszani az eredmény és hogyan?Volt előtte ez a shedding hatás amit szoktak emlegetni?
  • Ronny
    Nekem bevállt a Kirkland, egy ideig próbálkoztam a Men's health márkával, de nem hozott eredményt. Persze az is lehet, hogy pont egy hamis szállítmányt sikerült kifogni.
  • sanyix85
    f
  • Willenbrock
    Lenyírtam jó rövidre és napi 2X 1ml-t használok ahogy írják.Kíváncsian várom a Kirkland hatását,3 hónap múlva leírom majd.
  • sanyix85
    Szia! Engem érdekelne a hajhab ha még megvan!
  • Willenbrock
    Most mintha azt olvasnám(csak sejtem az angolt)hogy napi 2X 1 Ml-kell használni.1Ml hát az egy csepp,elég kevésnek hangzik(már ha jól értem egyáltalán.)
  • Willenbrock
    Adagolásra rájöttem,letekerve az adagolót a csőből kell csepegteteni.De mennyit vajon?Nem találtam a mennyiségről leírást.Egy nyomás a cumin 1 ml-t szív fel?
  • Willenbrock
    Tudja valaki hogyan kell a Kirkland adagolófejét használni?Olyan a vége mint a cuminak(gumisapka van rajta),de nem szivárog rajta át az anyag,lyuk nincs rajta.Lehúzni sem kell mert jól bele van szerelve.Angolulle van írva de nem értem.
  • thomasito
    MINOXIDIL TARTALMÚ:
    -Kirkland minoxidil 3 flakon (3 havi adag) 6.500Ft

-Rogaine hab 5%-os minoxidil tartalmú(eredeti amerika gyártmány):

1 flakon (1 havi adag) 5.000 Ft
    2 flakon (2 havi adag) 10.000 Ft
    3 flakon (3 havi adag) 15.000 Ft

AKCIÓ!!!
    -Spectral DNC-L
    1 flakon (1 havi adag) 9.900 Ft
    -Spectral DNC
    1 flakon (1 havi adag) 8.200Ft
    -Revita sampon 180ml
    1 flakon 6.900Ft

-Progaine Sampon 360ml
    1 flakon 3.500 Ft

-Rogaine for Women 2% minoxidil(eredeti Pfizer gyártmány) tartalmú

3 flakon (3 havi adag) 12.000 Ft

DHT blokkoló:
    -Finpecia Propecia (gyártó:Cipla(India))) 1mg-os kiszerelésben,
    1 havi adag(30 szem): 4.500Ft.-

-Dutasteride 0,5mg (eredeti gyártói termék): 6.500Ft

Egyéb helyeken akár ennek 2-3x-át is elkérik.

Átvétel: Bp.-en személyesen, vidékre postai úton.

Érdeklődni: [email protected]
    20/981-3656
  • RecoPhile
    ezt a "gyógynövényes fertőtlenítő " sampont én is kiprobálom! Köszi! ;)
  • RecoPhile
    fogtól nem, de vitamintól annál inkább lehetséges a hajhullás.
    Bár én már 18 éves koromóta hullik a hajam. Szép gyönyörű hajam :'(
    Van egy pár gyógyszer ami segíthet, menny el egy patikába és kérdezd meg, hogy van-e hajhullás ellen (sajnos nevét annak a gyógyszernek nem ismerem). Szal probáld meg hát ha segít.
    béke!
  • Willenbrock
    A minoxidil mellékhatásairól pár ijesztő dolgot írnak ezen a fórumon,az oldal közepe táján kezdik:minox
  • tomcsa4
    Igaz a kor, mait az adatlapodra írtál? Mert akkor nem egészséges.

Gombától is ritkul a haj. Azt mondod volt rajta valami izémizé. Gombára a legjobb cucc a Nizoral. Én imádom.

Fogaktól bizony hullik a haj, nem tévedés.

Stresszel hogy állsz?

De amúgy valamennyi haj mindig hullik le, az teljesen természetes. De ha elkezdesz kopaszodni, az már nem. Mindenképpen beszélj orvossal.
  • TDantes
    Hát igen, mivel itt valószínűleg senki sem orvos-fodrász...

egyébként, hajhullás, ha nem tévedek lehet a vitamin hiánytól is. De az s lehet, hogy genetikus és hullik. Ez van. Ebben az esetben törődj bele, vagy vegyél parókát.
  • ricsa008
    kössz
    talán orvosnak kelett volna írnom v. fodrásznak ők értenek hozzá
  • TDantes
    Akkor ez bizony már a korral jár.
  • ricsa008
    minkettő megvan mindennap
  • TDantes
    Ja, a rossz fogakra meg a fogmosás a megoldás. Mondjuk lehet a hajhullásra is , arra meg a hajmosás. Szerintem ezeket próbáld ki.
  • TDantes
    Nem hiszem, hogy a rossz fogaid miatt hullana a hajad.
  • ricsa008
    sziasztok

lenne egy kis gondom
    kb egy hete elkezdett anyu szerint nem vészesen de hullani a hajam főleg elől a fülem felett és elől ( ezt úgy kell elképzelni hogy ahogy kétújjal megfogok pár szál hajat van hogy a kezembe marad 1 esetleg 2 szál)
    3 dologra gyanakszom és most öszinte leszek pedig nem könnyü
    1. ugyanis nagyon rosszak a fogaim és rettegek a fogorvostól
    2. kb 2 hete közép fül gyulladásom volt és több napig volt a fejemen egy termo fülvéde és lehet befülledt
    3. szedek egy gyógyszeret aminek bár a mellékhatásai között nem szerepel hajhullás de megemelték az adagot és ezért erre is egy kicsit gyanakszom

nem tom kell félnem ? mert még csak 24 vagyok és hát nem akarok még kopasz parókát felvenni

van 5letetek? vagy mit tudtok mondani, ajánlani
  • kevlartema
    A sampon nevét leirnád? Nagyon érdekelne, holnap megyek bőrgyógyászhoz kiváncsi vagyok mit mond ő is...

[email protected] a címem jöhet oda is.

Köszi!
  • Sanyix
    nekem is eleinte férfiasnak tűnt, a fejtetőn és hátul, de főleg elöl a homlokom 2 oldala felett hullott. Akkor kezdett másnak tűnni, mikor felfigyeltem a viszketésre, + a jobb oldalon jóval erősebben ritkult, viszont a férfias szimmetrikus szokott lenni. Ilyen gyógynövényes fertőtlenítő hatású sampont kaptam rá. Kb 1 hónap után már elkezdett nőni a hajam, de nem 2 perc míg teljesen magához tér. Szóval eleinte ritkásan és vékony szálak nőttek, azután szép lassan gyorsult, a növekedés és vastagodtak. Most már( fél év után) a bal oldalt ahol több hajam maradt, már nemnagyon látszik lyuk, sőt már kezd benőni a hajtömeg is, így már az alakja is jobban néz ki.
    A másik oldalt ahol egy csíkban szinte tök kopasz lettem oda is nől, bár ott még megvilágításban látszik a világos csík, bár egyre kevésbé.

Hátul meg már jó ideje nem lehet belátni a fejbőrömig, ott gyorsan visszanőtt.