1375
nem csak nekem?
  • Ronny
    A Viviscal jópofa dolog lenne....mondjuk egy halolaj kapszula áráért. A hajhullásra nincs hatással, viszont 20 ezer egy doboz. Szerinted?
  • peterke2
    Sziasztok!
    Ti is hallottatok olyanról, hogy a hajklinikák a beültetés utáni időszakban viviscal tablettát adnak az embernek?
  • nő vagyok
    Sziasztok!

Nem tudná valaki megmondani nekem, hogy gáborv 568-570 hozzászólásban, pontosan melyik fue klinikán volt.
    Én is szeretném ha megnéznék a hajhagynáimat, hogy melyik él még, és még mennyi hajam fog kihullani.
    Mikrokamerás vizsgálaton már volta, de ott ezeket nem látják.
    Köszi.
  • Drogériaplusz
    Elnézést a tripla megjelenésért! D+
  • Drogériaplusz

MEGYNYITOTTUK WEBSHOPUNKAT, AHOL A LEGKEDVEZŐBB ÁRON VÁSÁROLHAT HAJNÖVESZTŐ TERMÉKEINKBŐL! CSOMAGKÜLDÉS AZ EGÉSZ ORSZÁG TERÜLETÉRE!

www.drogeriaplusz.hu

3 FLAKON (3 HAVI ADAG) ROGAINE HAB ÁRA MOST 15000 FT!!!

Eladó: rogaine foam (hab formula) 5% -os minoxidil, originál amerikai kiszerelés (gyártó: Johnson&Johnson, korábban: Pfizer).

1 flakon (1 havi adag) 5400 Ft
    2 flakon (2 havi adag) 10800 Ft
    3 flakon (3 havi adag) 15000 Ft

Átvétel: Budapesten személyesen, vagy csomagküldés. Vidékre csak csomagküldés. Mindkét esetben lehetséges INGYENES CSOMAGKÜLDÉS!!! Várakozási idő nélkül, folyamatosan! Vásárlás, rendelés, további információk: www.drogeriaplusz.hu
  • Drogériaplusz

MEGYNYITOTTUK WEBSHOPUNKAT, AHOL A LEGKEDVEZŐBB ÁRON VÁSÁROLHAT HAJNÖVESZTŐ TERMÉKEINKBŐL! CSOMAGKÜLDÉS AZ EGÉSZ ORSZÁG TERÜLETÉRE!

www.drogeriaplusz.hu

3 FLAKON (3 HAVI ADAG) KIRKLAND ÁRA MOST 7000 FT!!!

Eladó: kirkland 5% -os minoxidil, originál amerikai kiszerelés. 3 flakon (3 havi adag) 7000 Ft.

Átvétel: Budapesten személyesen, vagy csomagküldés. Vidékre csak csomagküldés. Mindkét esetben lehetséges INGYENES CSOMAGKÜLDÉS!!! Várakozási idő nélkül, folyamatosan! Vásárlás, rendelés, további információk: www.drogeriaplusz.hu

www.drogeriaplusz.hu

Eladó: kirkland 5% -os minoxidil, originál amerikai kiszerelés. 3 flakon (3 havi adag) 7000 Ft.

www.drogeriaplusz.hu

• Willenbrock
    A felhasználók ettől a szertől impotenciára panaszkodnak,vagy minimum az erekció gyengülésére és hasonló problémákra :(
  • Sanyix
    Mint írta neki rendben vannak a hormonjai... másrészt egy nő a dht általi hajhullásnak akkor van kitéve, ha már súlyos hormonális problémái vannak, tehát eléri a szint egy férfiét. Ez elég extrém eset lenne...
  • Fincar
    Ohh! Valamit kihagytam :D [email protected] és 20/525-4318
  • Fincar
    25 éves vagyok, erősen kopaszodom. Az enyém örökletesnek is mondható, a magyarázat viszont a túlzott tesztoszteron szint. Ha utána néz valaki, akkor megláthatja, hogy ennek ez az egy negatív hatása van, ellenben számtalan pozitív. Erre van a mondás: "semmit sem adnak ingyen" :D Svájcban dolgozom és egy ottani fodrász rendelt gyógyszert, ami nekem használ. Teszem hozzá próbáltam mindent amit a boltokban kapni, (varga cseppektől a horror árú vichy komplett kúráig) mindegyik egy kalap szarral egyenlő. Ha valakit érdekel 60db Fincar Finasteride 5mg tabletta, akkor írjon e-mailt, vagy hívjon telón. A napi adagot 1/4-ed tablettában határozta meg, szóval nem egy havi adagról van szó. Örülnék ha csak olyanok érdeklődnének, akiket tényleg érdekel. Köszi! :D
  • Ronny
    Örülök, hogy ilyen jó megfigyelő vagy. A hormonális egyensúly felborulása után a hajhagymák ugyanúgy ki vannak téve a megnövekedett DHT szint hatásainak. Ez okozza a női hajhullást.

• nő vagyok
    23 évesen kezdtem szedni a dianet, de az előtt nem hullt.Gondolom akkor már azelőtt is kellet volna hullnia, ha ilyen problémáim lennének.
  • Sanyix
    Csak te nem nő vagy. (tudod a férfiakban "picit" több tesztoszteron kering, amitől hullik a haj)
  • Ronny
    nem lehet, hogy ameddig a Dianet szedted, addig a többlet ösztrogén miatt alacsonyabb volt a tesztoszteron szinted? Egy idő után minden gyógyszer elveszti a hatását.
  • Ronny
    Papír szerint hormonálisan én is rendben vagyok, mégis évek óta hullik - lassan egy évtizede -; Gondolom genetikailag érzékenyebbek lehetnek a receptorok.
  • nő vagyok
    Diffuz a hajhullásom mindenhol hullik, de fejtetőn jobban. Állitólag nem kimutatható hormonális hajhullásom, de a hormonértékeim normálisak.
  • Ronny

#903-as hozzászólás. Szerintem elég egyértelműen leírta...
  • Sanyix
    És ezt most miért is írtad le? Én eddig is tudtam ezt. Ő meg nem mondta hogyan hullik a haja, milyen alakzatban.
  • Willenbrock
    Van még a Finasterid ami valami kemény szer,ettől talán a halott hagymák is életre kelnek,de férfiaknál impotenciát,nőknél meg magzatkárosító hatást vált ki.Lehet hogy nők egyáltalán nem is szedhetik,erről kéne megkérdezni a bőrgyógyászt.
  • Willenbrock
    Gombától meg más bőrbetegségektől,gennyes góctól foltokban,vagy valamilyen szabálytalan alakzatokban kezd kihullani a haj.Hormonális/örökletes kopaszodásnál meg az egész fejtetőn,különösen a forgó körül ritkul meg egy "szép" szabályos patkó alakban.Eleinte csak elvékonyodnak a szálak,aztán a kihullt szálak helyére egyre kevésbé tudnak új szálak nőni,végül elpusztul a hajhagyma és az többet az életben nem fog már hajat növeszteni.A minoxidil is csak a még életképes hajhagymákon segíthet ahogy én tudom.
    Egy bőrgyógyász egyszer azt mondta nekem hogy a minoxidil sem mindenkinél hoz javulást de kb 80%-nál igen,de csak a még meglevő hagymákon tud segíteni,kb 20%-nál meg hatása sincs.
  • Willenbrock
    index fórumokon szerintem többen járnak ilyen hajhullás problémával,ott biztos jobban tudnak segíteni.Én férfi vagyok és férfias jellegű kopaszodásom van,fejtetőn már eléggé látszik.Az 5%-os Kirkland-et kezdtem használni December elején(ez is minoxidilos),de 3-4 hónap állítólag mire valami eredménye látható lesz úgyhogy Március körül tudok nyilatkozni róla.
  • Sanyix
    sajnos nem csináltam fényképet a fejemről ahol egy csíkban tök kopasz lettem a gombától...
  • nő vagyok
    Valakinek hatott már?
  • nő vagyok
    Ok értem, de ha semmit sem ér akkor minek használjátok a minoxidilt?
  • Ronny
    akkor tessék erről egy tudományos jellegű írást belinkelni.
  • Sanyix
    de okoz
  • Ronny
    Nem akarlak elkeseríteni, de a minoxidil nem csodaszer, ha a hajkoronád háromnegyedét elvesztetted, akkor érdemes lehet utána nézni a hajbeültetésnek.
  • Ronny
    a gomba nem okoz ilyen jellegű hajhullást.
  • Sanyix
    szakadás töredezés általában a gomba jele, amit a rogaine meg ilyesmik nem irtanak ki, sőt még segítenek is neki.
  • nő vagyok
    Sajnos attól hullik a hajam 3,5 évig szedtem más okra.
    Egyik napról a másik napra 26 évesen szakadni kezdett a hajam, úgy hogy még szedtem a diane-35-öt. Ezért abbahagytam a szedését és utána olvastam,meg jártam a dokikat. Kiderült, hogy sok olyan nő van akinek a diane-35 szedése alatt kezdett hullani a haja. Az egyik doki azt mondta, hogy ez a gyógyszer előre hozta azt a hajhullást ami 80 évesen kellet volna, hogy bekövetkezzen nálam.
    Tartom a kapcsolatot, ilyen nőkkel de sajnos nekik is hullik a mai napig a hajuk. Ezért az utolsó mentsváram a minoxidil.
  • Ronny
    A Diane 35-öt felírta már a dokid?
  • nő vagyok
    Sziasztok!
    Segítségeteket szeretném kérni.
    Én egy 30 éves nő vagyok 4 éve hullik a hajam, már több mint a háromnegyedét elveszítettem.
    Minden orvosi vizsgálatom negatív.
    2 hónapja bőrgyógyász tanácsára használom a regaine 2%-os oldatott.

Kérem azokat az embereket akiknek hatott a minoxidil, vagyis kinőt tőle a hajúk. Kérem írják le sikertörténeteiket.
    Tényleg használnak ezek a szerek? Nagyon elvagyok keseredve.

Köszi a segítséget.
  • Ronny
    nem akkora szívás a kopaszodás, vannak ennél sokkal rosszabb dolgok.
  • Nwis86
    Egyetértek veled! Szerintem se itt kéne reklámozni! Ez 1 fórum arra van, hogy akiknek sajnos hullik a hajuk segítsenek egymásnak stb, nem pedig egymást lehúzni! Aki árusítani akar az menjen apróhirdetéses oldalakra vagy vaterára!

Ráadásul ha USA-ból rendelve Rogaine 5%-os hab sokkal olcsóbb! és tuti hogy eredeti!
    Én mindig innen rendelem

Sima postát választva is 14-20nap alatt kiküldik!
    Postaköltséggel együtt 3 flakon 12 500 Ft szóval 1db 4166 Ft
    Én 4db-os kivitelt szoktam rendelni az éri meg a legjobban, úgy 1db 3900 Ft

De ha rendelnék 18db-ot úgy csak 3270Ft-ra jön ki 1db, aztán én is szépen itt reklámozhatnám 5000Ft/db áron:) De mint 6éve erősen kopaszodó ember tudom mekkora szívás ez a kopaszodás és nem baszok ki sorstársaimmal!

Most direkt megnéztem mi van a legutóbb érkezett dobozára írva és Pfizer 2007 és márciusban jár le. Gondolom ez úgy lehetséges, hogy még ilyen is van a raktárakban.

Szóval emberek akinek van bankkártyája az nyugodtan rendeljen innen:
    innen
  • Hozito
    Szia! A sampon nevét nekem is leirnád, ha megkérlek? [email protected]
    Előre is köszönöm!
  • thomasito
    Decemberi AKCIÓ!
    -Kirkland minoxidil 3 flakon (3 havi adag) 6.000Ft

-Rogaine hab 5%-os minoxidil tartalmú(eredeti amerika gyártmány):

1 flakon (1 havi adag) 5.000 Ft
    2 flakon (2 havi adag) 10.000 Ft
    3 flakon (3 havi adag) 15.000 Ft

-Spectral DNC-L
    1 flakon (1 havi adag) 9.900 Ft
    -Spectral DNC
    1 flakon (1 havi adag) 8.200Ft
    -Revita sampon 180ml
    1 flakon 6.900Ft

-Rogaine for Women 2% minoxidil(eredeti Pfizer gyártmány) tartalmú

3 flakon (3 havi adag) 12.000 Ft

DHT blokkoló:

-Finpecia Propecia (gyártó:Cipla(India))) 1mg-os kiszerelésben,
    1 havi adag(30 szem): 4.500Ft.-

-Dutasteride 0,5mg (eredeti gyártói termék): 6.500Ft

Egyéb helyeken akár ennek 2-3x-át is elkérik.

Átvétel: Bp.-en személyesen, vidékre postai úton.

Érdeklődni: [email protected]
    20/981-3656
  • Cirka100
    Üdv!
    Ismeri valaki az Alpecin készítményeket? Tapasztalat? Bár az igazából csak megelőző, hajhullás ellen, erősíti a hajszálakat stb. http://www.alpecin.de/hu/index.php
  • Drogériaplusz
    Szia!

Gondolom a homlokodra értetted, hogy fényes lesz utána. Nos ez szintén egyénfüggő, illetve attól is függ, hogy mennyit használsz 1 alkalommal hátulra (vertex) és mennyit az elülső zónára. Minél többet használsz előre, annál inkább válhat "fényessé" a homlok. Rogaine hab esetén egyáltalán nem tapasztalható ez a fényes megjelenés, mert 2 perc alatt beszívódik.
  • Ronny
    Az a nagy gondom a Kirklanddal, hogy utána fényes, olajos jellegű lesz tőle a bőröm. A habnál is számolni kell ezzel?
  • Drogériaplusz
    Szia!

Ez egyénfüggő, hogy kinek melyik válik be jobban. A Rogaine hab jóval praktikusabb, mert reggel nincs vele macera, szinte azonnal beszívódik, viszont jóval drágább is, mert a Rogaine márka nevet meg kell fizetni. A Kirkland lasabban szívódik be, de sokan effektívebbnek tartják, mint a habot.

Ha valaki leáll a minoxidillel, akkor elvileg a használat előtti állapot áll vissza, de gyakorlatilag nehéz megmondani, mert akinek beválik az nem hagyja abba, akinek meg nem válik be, azok meg az első pár hónapban abbahagyják.