3734
Adobe After Effects
  • albundy
    Az a helyzet, hogy az elszórt megszólalásokból nem nagyon tudtam kihámozni, hogy mit is akarsz.
    Talán azt, hogy a Render Settings-ben a listába kerüljön a DivX is, a többi közé?
    Ha igen, akkor - emlékezetem szerint - nem fogsz szerencsével járni. Tekintve, hogy az After Effects-et alsősorban broadcast minőségű cuccok előállítására használják, ezek a codec-ek élveznek elsőbbséget. Persz az újabb verziókban -főleg mióta az Adobe megvette a Macromedia-t - több a lehetőség, de DivX nincs.
    Az egyetlen megoldás, hogy egy tömörítésmentes rendert választasz, és a kész anyagra engeded rá a DivX codec-et.
  • dkris
    nah senki nem tudja mit kezdjek a DivXel hogy ott legyen az is?
  • dkris
    ja és azok mind szar minőségek
  • dkris
    tom hogy nekem kell én is állítom be de a DivX az nincs ott kb. 6 van ott azt nekem van vagy 30
  • vafeN
    Micsoda?:D
  • Gladiator
    rohatt ték!
  • vafeN
    dkris ezt már a codecnél kell beálítani.
  • dkris
    nah én megoldottam a problémámat
    csak olyan rossz minőségbe exportál nekem ezt nem lehet valahol beállítani?
  • Basic
    Majd utánanézek, amint hazamegyek, ha lesz eredmény holnap megírom. Sajna ma már nem tudok feljönni, na megyek, sziasztok!
  • Basic
    Nekem is csak a soundkeys-szel megy:D
  • dkris
    na neWkem nem válaszol senki a White Solidnál mit állícsak be keyframenek
  • vafeN
    De, Basic, hagyni kell hogy 1x végig mennyen az egész zene a progiba? mert a trapcoda-nak van 1 olyan effectje hogy soundkeys és ott 1x végig ment és aztán adod hangot.
  • Basic
    Pedig nekem a Num0 menni szokott
  • dkris
    de azt nem tudja valaki hogy a white solidnál miket állítcsak be keyframenak mert az effects controlsban az nem jelenik meg és a Beam hátt eléggé gagyi ha tudtok segíteni léci gyorsan!
  • dkris
    nem tudom mi lehet a probléma akkor nekem sem játsza a hangot amikor a
    programban lejátszom magát a videót de amúgy amikor már az effektezett videot ki exportálom akkor már ok rajta van!
  • vafeN
    dkris probáltam már ugy hogy beteszem a progiba aztán a composite-be, de ugy nem sikerült. Aztán mondták hogy nyomjam le a num0-át és akkor be rendeli a progiba, de úgy sem nyert:(
  • dkris
    jah jól!
    de főleg a papgájommal!
    :D
  • dkris
    hmm szerintem azt úgy lehet hogy alapbol a videon van a hang/zene ilyesmiben nem vaok naon jó de szerintem ezt így lehet csak
  • vafeN
    Aki tudd adni After Effects-hez olyan honlapokat ahol vannak fent tutorialok az pls írja le.

kettőt tudok: ayatoweb.com & pixel2life.com
  • vafeN
    Valaki nem tudná azt elmonda, hogy hogyan lehet after effects-be zenét bele tenni úgy, hogy az a progiba is lejátsza hangal?
  • Gladiator
    a lényeg, hogy te jól elbeszélgetsz magaddal
  • dkris
    miket beszélek??
    Adobe Premiere 7.0???????
    én hülye vagyok 2.0 akartam írni hahahaha :D
  • dkris
    esetleg leszedek egy jó kis vágó progit lássuk csak melyiket?
    hülye kérdés!
    ott van az Adobe Premiere 7.0 pro csak minden hova kell az a hülye crack azt a fele nem is működik! lol
  • dkris
    baker ez hogy került be kétszer XD nah mindegy!
  • albundy
    Elég ha értesz hozzá!
  • dkris
    mert a keyframek már már barátkoznak :)csak tudnod kell hogy ki is legyen a barátod! :D egyébként a Spherize az jó dagadég amberek fogyasztásában! lol nincs igazam?
  • dkris
    mert a keyframek már már barátkoznak :)csak tudnod kell hogy ki is legyen a barátod! :D egyébként a Spherize az jó dagadég amberek fogyasztásában! lol nincs igazam?
  • Basic
    Nagyon jó magyarázat! Sajna én nem nagyon értek az ilyesmik elmagyarázásához...
  • dkris
    vagy használjak beam effektet? végülis hasonlít a fénykardra csak át kell méretezni...
  • dkris
    hmmm de én csak a fénykardot sima white meg egy (pl) green soliddal csinálom persze a green solidot azt KB. 5.-ör azt minden solidon ás a feather értéke de a effects controlsba nem jelennek meg a solidok!
  • albundy
    A keyframe nem egy változtatható effekt, hanem annak a frame-nek a neve (a frame tulajdonképpen egy képkocka, egy másodperc alatt 25 van belőle), amelyet változtatni akarsz.
    A keyframe (kulcs frame) jelzi a változást, mindegyik paramétert lehet változtatni, de hogy hol és mennyire, azt a kulcsframe jelzi.

Ez így érthetőbb?
  • Basic

Itt a kép.Ezen a képen a spherize effekt Radius értékén van beállítva a keyframek létrehozása.
  • dkris
    csak a keyframek azok a makacs problémák jah meg akkor jó lenne az a kép
    a photoshopot is használom de azt általába animációka!
  • Basic
    Különben a képszerkesztésre sztem sokkal jobb a Photoshop. És ha képket tudsz szerkeszteni, effektezni AE-ben, akkor a videót hogyhogy nem tudod? Hisz ugyanúgy kell. Vagy tudod, csak a keyframek nem akarnak barátkozni veled? Én ajánlom a próbálgatást. Én először próbálgattam pár órát, aztán amikor már mindent átnéztem, áttanulmányoztam, akkor kezdtem tutorialokkat csinálni. Sok sikert!
  • Basic
    Nem tudok róla, nem is nagyon kerestem, nekem semmi bajom az angolokkal. Ha nem megy, akkor benyomok neked egy screenshotot, arról hogy hol vannak a stopperórák, csak nem most, mert ezen a gépen nincsen AE
  • dkris
    maradjunk annyiban hogy nem veszem az adást
    nah mindegy esetleg valami magyar oldal nincs ehez ahol leírja a videonál az alapokat képeknél már tom de ez így kínai
  • Basic
    Az effekt beállításainál van egy érték, amit változtatni szeretnél, vagyis, hogy be akarod állítani, hogy melyik mennyi legyen az értéke meg ilyesmi. Na, az effektnek a tulajdonságai mellett vannak azok a kis stopperórák. Ráklikkelsz azokra, amelyeknek szeretnéd, hogy változzon az értéke. Nem keyframemellett kell lennie a stopperórának, hanem azok a stoperórák csinálják a keyframeket. Lehet, hogy elég gagyi magyarázat, de remélem megérted.
  • dkris
    mert Keyframet az Animation menüben találtam csak azt ott meg NQ van stopper óra megha rámeek akkor se csinál semmit
  • dkris
    sok stopper orát találtam már de "Keyframe" mellet még nem!
  • dkris
    mert effektezni tudok de video világ hát nem