3734
Adobe After Effects
  • adobepremiere
    De nehéz egy progi..... még mindig tanulom!
  • Gladiator
    el se tomképzelni mire gondolsz? mármint olyat akarsz, hogy 3D szemüvegben 3D-s legyen?
  • yoooooo
    sziasztok! olyan hatást akarok elérni állóképpel, mintha "kijönne" a képernyőről. ha valaki emlékszik az ella bank nem is olyan régi reklámjára, abban volt hasonló "3D kép" effekt. nézegettem a photoshopos tutorokat is, de nem akadtam rá ilyesmire, bár nem tudom, h ps-ben, vagy ae-ben egyszerűbb-e ezt megcsinálni. lehet, h plug-in kell hozzá, de fogalmam sincs, h mi a neve. ha valakinek van tippje, az írja le légyszi. köszi
  • Gladiator
    ez mér ide?
  • slylecz13
    Valakinek megvan a 2.0-ás Encore DVD program?
  • drob
    megtaláltam időkőzbe (#1160 ), de köszi, a linket is, belenéztem, rendelés lesz belőle ... :)
  • albundy
    Egy objektum közepe mindig az Anchor Point. Minden (szó szerint) ekörül forog. Próbáld ki, hogy arrébb teszed az Anchor Pointot, és nézd meg mit művel úgy. Próbálgasd!
  • Gladiator
    akkor grat
  • drob
    teljesen logikus, pont ez volt a kérdés is, hogy viszem arrébb a tengelyforgást ...
    amúgy megvan, már kész is, csak most tudtam belépni
  • Gladiator
    amúgy nem értek afterhez, ez csak logika volt:D
  • Gladiator
    nagyítsd ki, húzd le annyira, a középtengelye a kép alján legyen, aztán, ha úgy nyitod ki, akkor nem fog feltűnni, hogy a közepénél forog. na jó, ez nem volt érthető, de csak rájössz
  • drob
    hogy tudok egy négyszöget 3D-be forgatni?
    jelenet: adott 2 négyszög, a felsőt ki szeretném "nyitni" a jobb szélénél fogva (jobb szélen legyen a forgatási pont)
    az alsót pedig ellentétesen (bal szélen legyen a forgatási pont)
    forgatás elve megvan, csak hogy tudom a forgatási tengelyt kivinni a négyszög szélére, középtengelyen forgat :(
  • adobepremiere
    Email? [email protected]
    Oda irjunk a továbbiakban.
  • DraKescrum
    áh itt vok, persze elküldheted. midnet amiből tanulni lehet
  • adobepremiere
    Ugy értem,hogy amikor csatlakoztatod a kamerát teljes vezérlést bisztosit a Premiere.Mivel fel kell vinned a felvételt a merevlemezre.És erre ott van a Capture funkció.És szépen elrendezi az Adobe mappában a felvételeidet.És utána jöhet a kreativitás.................
    Épp ma csináltam meg egy kisfilmet a természetről. Elküldjem?
  • DraKescrum
    hogy érted hogy támogatja? de ugy maga a kamera ( a panasonic) az jó?
  • adobepremiere
    Csak azért mondom a Sonyt mert azt teljesen támogatja a Premiere.De valószinű a Panát is.
  • DraKescrum
    adobepremiere: és ez a kamera? Panasonic NV-GS27? szerintem ez se rosz de ha azt mondod hogy érdemesebb a másikat akkor ok. azt hogy a trapcode plug-inek a kódját hova kell beirni azt nem tod?
  • DraKescrum
    ok, akkor az a jelöltem, de még messze van karácsonyra lesz meg a pénz is. köszi a segítséget. én most megyek el csá
  • adobepremiere
    jó kamera. bisztos jó képet csinálsz vele.épp néztem 88000-van az edigitalnal
  • DraKescrum
    DCR-HC24 meg a DCR-HC35 az ugyan az csak az utóbbi drágább. szerinted melyiket érdemesebb? ha egyszer ugyan az csak a 24-es az olcsóbb? mondjuk én még szeretnék állványt is.
  • DraKescrum
    Sony DCR-HC24 ez nekem tetszik szted?
  • adobepremiere
    Gyakorolni jó az is!
  • DraKescrum
    na mind1 körül nézek és majd kérdezek
  • DraKescrum
    én csak olyan 100000 alat gondoltam
  • adobepremiere
    150000-alatt ne!!!!!!
    Nekem a DCR-HC90-van. Már van HC96!!!
    Szerintem kezdésnek mindenképp jó.
    Vagy várd meg a karácsonyt és hátha lemegy az árra a HDV-nek. Most kb 300000-ért. vannak jó kamerák. vagy ettöl felfele.Vágyam egy HDR-FX1 -es.
  • DraKescrum
    ok és a tipust hogy milyen kamerát vegyek azt megtod mondani? te már vettél szerintem járatosabb vagy benne.
  • adobepremiere
    Ott még nem tartok.
    Nehéz egy progi az bisztos. Szerintem soha nem tanulja meg az ember a programot kezelni.
    Maradok a premiere-nél és az encore dvd-nél. Ugy ahogy ez a kettő megy.
    És közben szép lassan megtanulom az After Effects-et.
  • DraKescrum
    ok és miylen tipust? ja meg a #1126-os kérdésre tudod a választ?
  • adobepremiere
    Sajnos nincs!
    Nemtudok lemásolni oldalt.
    Sony-t vegyél!!!! Jó jó ez nem a reklám helye.
    De nekem bejött.
  • DraKescrum
    ja és milyen kamerát érdemes venenm, segítenél abba is?
  • DraKescrum
    ok, azér kérdeztem a könyveket mert valahogy nem tudsz beskennelni pár oldalt amit érdemes megtanulni? az after effects-ből. nagyon kéne
  • adobepremiere
    Mind a három progi-ról megvan a tankönyvem. Valóban karácsony körül érdemes vásárolni de főleg utána.Én az extreme digital-nal vettem a kamerát.
    www.edigital.hu

Nézd meg!!!!
  • DraKescrum
    vagyis premiere nincs de AE van nem? mármint könyv
  • DraKescrum
    nem tom még hogy milyet vegyek nincs is sok pénzem karácsonyra meglesz talán a pizz de még nem tom milyet. akkor neked nincs premiere könyved de van after effects megvan nem?
  • adobepremiere
    Milyen kamerát szeretnél?
    Az adobe támogatja a Sony-t!!!!!
    Nekem egy DCR-HC90 van.Majd ha olcsobb lessz a HDV kamera akkor veszek olyant.
    Meg nincs is mivel kiirni.
  • adobepremiere
    Igen! Fél év utánjárásra tudtam beszerezni a progit egy Moszkvai ismerősőmtől.
    Épp néztem 9000Ft a három progis könyv.
  • DraKescrum
    neked megvan a premiere?
  • DraKescrum
    csak most vettem premiere könyvet és enm akaok mégegy könyvet venni. másra gyűjtök. kamerát akarok majd
  • adobepremiere
    Pedig érdemes beszerezni. Most ugytudom mind a három programról szóló könyvet kedvezményes áron lehet megvenni.
    Adobe After Effects,Adobe Premiere Pro,Adobe Encore Dvd

http://www.interbook.hu/ Én itt vettem meg a könyveket.
    Igaz ami igaz nem olcsó de sajnos kell.