3734
Adobe After Effects
  • xelag
    Bocs ember,nem neked szántam,véletlen nyomtam a "válasz erre" gombra,,,úgy összességében gondoltam--
  • grizzly21
    mit fejeznénk be? én nem vitázok hanem kérdezek, komolyan.
    nem tudom hogy jött le neked a cinizmus a kérdésből, már ha azt vetted ki belőle.
  • xelag
    Jobblenne ha befejeznétek... emléxem amikor még régebben én is ide írtam akkor még elég normális volt ez a topic, lehet hogy mindenki fénykardot akart csinálni,de akkoris jobb volt mint most.
  • grizzly21
    igen? mondj pls párat, én nem nagyon találtam. creativecow, meg valami mdmd forums v mi
  • albundy
    Srácok!

Nem illik egymásra köpködni...
    Szerintem az AE-t

a) vagy kevesen művelik magas szinten itthon, vagy
    b) azok, akik értenek hozzá nem ide járnak.

Itt nagyon sokan szeretnének tanulni, de sajnos szinte mindenki azonnal a legbonyolultabb animációt szeretné megcsinálni. Ez nem megy.
    Az AE van annyira összetett, hogy csak komolyan érdemes belevágni, viszont akkor tényleg az elejétől kell kezdeni.

mornar
    Lám, adott esetben még a "diplomás tv operatőr" titulus sem ér sokat, ha az ember nem ért az AE-hez... Pont ennyit érnének a mai diplomák?

Az ayato tutorialokhoz egyébként ez van írva: "This is not a tutorial for beginners.
    You must first master basic operations and ome to terms with manuals and books, etc."

Vagyis, ez nem kezdőknek szóló tutor oldal...."
    Itt van például a 31. "gyakorlat". Ayato-nál ez 5 lépés, egy másik oldalon pedig anno ugyanennek 5 OLDALAS leírását találtam meg.

A topic tényleg nem erős, de nem is kötelező látogatni. Vannak NAGGGGYON erős angol nyelvű oldalak.
  • grizzly21
    csak annyit mondok hogy buta ember az aki ugy nyilatkozik másokról hogy nem is ismeri őket. Itt senki nem mondott rosszat rólad.
    egyébként a topik tényleg gyenge, de külföldiek közül sem találtam jót. ez van
  • mornar
    okszi fiúk itt a romai győzött(gladiátor) remélem örülsz.
    Távoztam ,nem a forumozókat szeretném bántani de a Gladi egy narciszoid kölök.
    Én csak egy sima diplomás tv operatőr vagyok ki a kicsik közé keveredett
  • vafeN
    Milyen film lenne az?
  • TeggLAsh
    egyébként ha vkit érdekel a film, mármint úgy hogy részt venne a készítésben akármilyen after effects trükkel (elsősorban látványos dolgokra gondolok, amiket majd még ki kell találni) azt szívesen látjuk.
  • TeggLAsh
    hát igen, ezt én is észrevettem :) nehezek, de marha jól néznek ki. és ez a kis anim marhára tetszik meg a készülő filmünkbe egy ilyesmi jól nézne ki ;D
  • Gladiator
    örülök, hogy segíthettem:)
  • Basic
    A probléma az volt, hogy rossz serialt szereztem.
  • Basic
    Mitől lehet az, hogy leszedtem a 30 napos trialt a hivatalos oldalról, és nincsenek benne a professional funkciói? Az oldalon az volt írva, hogy a trial az a pro változat.
  • Gladiator
    hááát, ahhoz, hogy az ayatos tutorialokat meg tudd csinálni elég magas szinten kell értened az Afterhez. az a baj velük, hogy nagyon lazán írja le fuji bácsi, és feltételezi rólunk, hogy 1-1 lépés után tudjuk mit kell csinálni, és azokat le sem írja.
  • TeggLAsh
    hello! tudna nekem vki segíteni? meg szeretném csinálni
    ezt, de nme tudom hogyan kell, mert a leírtak után nekem nem ugyan az jött ki :S Ha tud vki segíteni benne, akkor msnen vagy e-mailben beszélhetnénk. köszi
  • Gladiator
    Próbálom egy picit megnevelni az embereket, ha az anyjuk és az iskola erre már nem volt képes. Valamint jobb, ha megfogadod a tanácsomat, mert pikk-pakk ki leszel baszva az SG-ről, ha így folytatod. Mondjuk én ennek csak örülnék...
    Az meg hogy pocsék a topik szubjektív. Gondolom képtelen vagy felfogni miről is írunk. Sajnálom.
    Akkor remélem nem látjuk egymást.
    Üdv
  • mornar
    Gladiátor te meg ki a fasz vagy?
    Hogy itt kiosztod a hozzászólókat .
    Gondolom nem irodalmi művekről társalgunk itt és nem helyesírási dogát írunk.
    Egyébként is pocsék a topik astala vista.
  • Gladiator
    Baszki, tanulmányozd inkább a nyelvtankönyvet, meg olvass egy kis szépirodalmat. Szánalmas ahogy írsz...
  • mornar
    Én igaz az Adobe Premier Pro 1.5 eredeti tankönyv az Adobtól. Című könyvből tanulom a Premiert de a Programom Premier Pro v7.o
    Akkor ez 2 Premier nem értem,valaki eltudná magyarázni.Most nem az After effektszről beszélek.
  • mornar
    Bocs rosszul "fejeztem ki magam" Hol lehet megvásárolni és menyiért.
    Magyarósítás+költség?
  • Atika :o)
    Ez nem warez forum szoval ilyen hozzaszolasokat lehet mellozni legkozelebb. Amugy meg hasznald googlet az segit
  • slylecz13
    szerintem te 2.0-át akartál írni...
  • mornar
    Adobe After Effekts,kéne de nagyon Premier Pro 7 hez.
    Keresőkbe no, meg perse crack is.
    Premierrel már jól megy a munka digikamerából Panasonic 3CCdés.
    Utazások és természetfilmeket készítek.
    nem is tudtam hogy van ez a fórum,
    már igen várom kérdéseiteket is és én is sokat fogok kérdezni
  • grizzly21
    nekem csak egy loop kéne
  • Gladiator
    én ismerem. mármint tudom miről beszélsz, meg egyszer anno próbáltam is, de szerintem kezelhetetlen. nagyon bonyolult.
  • bertino
    nem, én sem sajnos
    nagyon nagyon tanuléfélben vagyok ezzel a programmal
  • grizzly21
    te igen?
  • vafeN
    Jó kérdés. Boris-t ismerem, csak a csomagot nem:D. Talán azért mert NEEEEEEEEEEEM ismerem:D
  • bertino
    miért nem ? :D
  • vafeN
    ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉN nem
  • grizzly21
    ismeri itt valaki a boris continuum 3 plugin csomagot?
  • vafeN
    doksi-n néz körűl, hátha találsz after effects-es könyvet ( ajánlot a keresőt használni:> )
  • polgi
    Most olvastam: köszi, működik!
  • vafeN
    Fizetős, neten keresztül veszed meg:D De amugy ha felnézel pixel2life.com-ra ott találsz pár nem rosz tutorialt. sztem azt is érdemes csinálgatni, meg másítgatni^^
  • slylecz13
    Ez a rendelős dolog ez fizetős? Ha igen mennyire? Azért köszi a segítséget, remélem valahonnan meg tudom szerezni, mert úgyérzem nagyban megdobná az after-es tudásomat.
  • drob
    albundy
    írtam egy privit ...
  • vafeN
    sztem mininova.org -n fent van. slylecz13 keres google-ban ilyen rendelős oldalakot. Egyet amugy találtam kb 1 hete, csak hát az nem magyar volt és így nem is irtam fel.
  • Atika :o)
    ez jo kerdes de engem is erdekelne a dolog :)
  • slylecz13
    Valaki tudna nekem olyan ötletet adni, hogy hogyan tudnám megszerezni azt a 14 DVD-ből álló After training-et? A netem nagyon lassú, úgyhogy ez a fajta megoldás kilőve...
  • slylecz13
    nem hiszem :D