3734
Adobe After Effects
-
Bocs ember,nem neked szántam,véletlen nyomtam a "válasz erre" gombra,,,úgy összességében gondoltam-- -
mit fejeznénk be? én nem vitázok hanem kérdezek, komolyan.
nem tudom hogy jött le neked a cinizmus a kérdésből, már ha azt vetted ki belőle. -
Jobblenne ha befejeznétek... emléxem amikor még régebben én is ide írtam akkor még elég normális volt ez a topic, lehet hogy mindenki fénykardot akart csinálni,de akkoris jobb volt mint most. -
igen? mondj pls párat, én nem nagyon találtam. creativecow, meg valami mdmd forums v mi -
albundy #1244 Srácok!
Nem illik egymásra köpködni...
Szerintem az AE-t
a) vagy kevesen művelik magas szinten itthon, vagy
b) azok, akik értenek hozzá nem ide járnak.
Itt nagyon sokan szeretnének tanulni, de sajnos szinte mindenki azonnal a legbonyolultabb animációt szeretné megcsinálni. Ez nem megy.
Az AE van annyira összetett, hogy csak komolyan érdemes belevágni, viszont akkor tényleg az elejétől kell kezdeni.
mornar
Lám, adott esetben még a "diplomás tv operatőr" titulus sem ér sokat, ha az ember nem ért az AE-hez... Pont ennyit érnének a mai diplomák?
Az ayato tutorialokhoz egyébként ez van írva: "This is not a tutorial for beginners.
You must first master basic operations and ome to terms with manuals and books, etc."
Vagyis, ez nem kezdőknek szóló tutor oldal...."
Itt van például a 31. "gyakorlat". Ayato-nál ez 5 lépés, egy másik oldalon pedig anno ugyanennek 5 OLDALAS leírását találtam meg.
A topic tényleg nem erős, de nem is kötelező látogatni. Vannak NAGGGGYON erős angol nyelvű oldalak.
-
csak annyit mondok hogy buta ember az aki ugy nyilatkozik másokról hogy nem is ismeri őket. Itt senki nem mondott rosszat rólad.
egyébként a topik tényleg gyenge, de külföldiek közül sem találtam jót. ez van -
mornar #1242 okszi fiúk itt a romai győzött(gladiátor) remélem örülsz.
Távoztam ,nem a forumozókat szeretném bántani de a Gladi egy narciszoid kölök.
Én csak egy sima diplomás tv operatőr vagyok ki a kicsik közé keveredett -
Milyen film lenne az?
-
TeggLAsh #1240 egyébként ha vkit érdekel a film, mármint úgy hogy részt venne a készítésben akármilyen after effects trükkel (elsősorban látványos dolgokra gondolok, amiket majd még ki kell találni) azt szívesen látjuk. -
TeggLAsh #1239 hát igen, ezt én is észrevettem :) nehezek, de marha jól néznek ki. és ez a kis anim marhára tetszik meg a készülő filmünkbe egy ilyesmi jól nézne ki ;D -
örülök, hogy segíthettem:) -
A probléma az volt, hogy rossz serialt szereztem. -
Mitől lehet az, hogy leszedtem a 30 napos trialt a hivatalos oldalról, és nincsenek benne a professional funkciói? Az oldalon az volt írva, hogy a trial az a pro változat. -
hááát, ahhoz, hogy az ayatos tutorialokat meg tudd csinálni elég magas szinten kell értened az Afterhez. az a baj velük, hogy nagyon lazán írja le fuji bácsi, és feltételezi rólunk, hogy 1-1 lépés után tudjuk mit kell csinálni, és azokat le sem írja. -
TeggLAsh #1234 hello! tudna nekem vki segíteni? meg szeretném csinálni
ezt, de nme tudom hogyan kell, mert a leírtak után nekem nem ugyan az jött ki :S Ha tud vki segíteni benne, akkor msnen vagy e-mailben beszélhetnénk. köszi -
Próbálom egy picit megnevelni az embereket, ha az anyjuk és az iskola erre már nem volt képes. Valamint jobb, ha megfogadod a tanácsomat, mert pikk-pakk ki leszel baszva az SG-ről, ha így folytatod. Mondjuk én ennek csak örülnék...
Az meg hogy pocsék a topik szubjektív. Gondolom képtelen vagy felfogni miről is írunk. Sajnálom.
Akkor remélem nem látjuk egymást.
Üdv -
mornar #1232 Gladiátor te meg ki a fasz vagy?
Hogy itt kiosztod a hozzászólókat .
Gondolom nem irodalmi művekről társalgunk itt és nem helyesírási dogát írunk.
Egyébként is pocsék a topik astala vista. -
Baszki, tanulmányozd inkább a nyelvtankönyvet, meg olvass egy kis szépirodalmat. Szánalmas ahogy írsz... -
mornar #1230 Én igaz az Adobe Premier Pro 1.5 eredeti tankönyv az Adobtól. Című könyvből tanulom a Premiert de a Programom Premier Pro v7.o
Akkor ez 2 Premier nem értem,valaki eltudná magyarázni.Most nem az After effektszről beszélek. -
mornar #1229 Bocs rosszul "fejeztem ki magam" Hol lehet megvásárolni és menyiért.
Magyarósítás+költség?
-
Ez nem warez forum szoval ilyen hozzaszolasokat lehet mellozni legkozelebb. Amugy meg hasznald googlet az segit -
slylecz13 #1227 szerintem te 2.0-át akartál írni... -
mornar #1226 Adobe After Effekts,kéne de nagyon Premier Pro 7 hez.
Keresőkbe no, meg perse crack is.
Premierrel már jól megy a munka digikamerából Panasonic 3CCdés.
Utazások és természetfilmeket készítek.
nem is tudtam hogy van ez a fórum,
már igen várom kérdéseiteket is és én is sokat fogok kérdezni
-
nekem csak egy loop kéne -
én ismerem. mármint tudom miről beszélsz, meg egyszer anno próbáltam is, de szerintem kezelhetetlen. nagyon bonyolult. -
nem, én sem sajnos
nagyon nagyon tanuléfélben vagyok ezzel a programmal -
te igen? -
Jó kérdés. Boris-t ismerem, csak a csomagot nem:D. Talán azért mert NEEEEEEEEEEEM ismerem:D -
miért nem ? :D -
ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉN nem -
ismeri itt valaki a boris continuum 3 plugin csomagot? -
doksi-n néz körűl, hátha találsz after effects-es könyvet ( ajánlot a keresőt használni:> ) -
Most olvastam: köszi, működik! -
Fizetős, neten keresztül veszed meg:D De amugy ha felnézel pixel2life.com-ra ott találsz pár nem rosz tutorialt. sztem azt is érdemes csinálgatni, meg másítgatni^^ -
slylecz13 #1214 Ez a rendelős dolog ez fizetős? Ha igen mennyire? Azért köszi a segítséget, remélem valahonnan meg tudom szerezni, mert úgyérzem nagyban megdobná az after-es tudásomat. -
drob #1213 albundy
írtam egy privit ... -
sztem mininova.org -n fent van. slylecz13 keres google-ban ilyen rendelős oldalakot. Egyet amugy találtam kb 1 hete, csak hát az nem magyar volt és így nem is irtam fel. -
ez jo kerdes de engem is erdekelne a dolog :) -
slylecz13 #1210 Valaki tudna nekem olyan ötletet adni, hogy hogyan tudnám megszerezni azt a 14 DVD-ből álló After training-et? A netem nagyon lassú, úgyhogy ez a fajta megoldás kilőve... -
slylecz13 #1209 nem hiszem :D