Adobe After Effects

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

xelag
rányomtam és a yahoo jön be
Szerintem a cég honlapjáról. Ha a kis képre kattintasz, bejön.
xelag
kösz,de ezt honnan lehet letölteni?
mit kell nyomni ?
xelag
a photoshopba nem találtam ilyen filter,hogy lehet az? axion?
xelag
a lens flare-t próbáltam már magába,de szerintem amit mondasz az a legjobb,kösz
Habár nincs elõttem pontosan, hogy milyen az, amikor két fénykard összecsap, de a fickó azt mondja, hogy a flash ábrát egy Photoshop filterrel (Axion) csinálta, és gondolom animálta AE-ben. Én is valami hasonlót gyártanék, de lehet, hogy nem is kell hozzá Photoshop. Mondjuk a Knoll Light Lactory, vagy a Lens Flare néhány filterrel megtoldva is megtenné...
xelag
albundy,szeretnék kérdezni valamit,hogyan tudok olyan villanást készíteni mint amikor két fénykard összeütközik?Ezen az oldalon a második kék bekezdésben,ottvan hogy here,és megnyitja a robbanást,csak azért kéne hogy én is tudjak magamnak egyet csinálni. A bekezdés neve valami contact flashes

http://www.ryanwfilms.com/ryan-w/tutorials_sabers2.html
Kivilágosítani? Háááát...
Lehet játszadozni a Levels paramétereivel, akár színcsatornákra bontva a videót, de itt csak a szemedre hagyatkozhatsz...
Az Effect>Adjust kínál néhány megoldást. A jó eredmény kísérletezgetés kérdése.
xelag
remélem jól tippeltem
xelag
azt sehogysem,mert ha egy videó túl sötét,akkor is vannak ilyen zajok vagy mik,csak azok nem látszódank,és akkor lesznek láthatók hogyha kivilágosítod,de ezt most találtam ki úgyhogy szerintem hülyeség,kérdezd albundyt
Gladiator
hogy tudok kivilágosítani ugy egy videót, hogy az ne legyen zajos?

Pontosan.
xelag
a vágást meg fractal?
xelag
ja ha csak beleszúrok valamibe?
xelag
hogy érted azt hogy a vulkánt a középpontnak használnád?minek a közepére?
xelag
kösz,majd megpróbálom,az a baj hogy itt nem írunk olyan sokat
A vulkánt inkább a középponthoz használnám, ha hosszú "csíkhoz" inkább a fractal noise-os verziót.
A maszkolás valóban segíthetne...
xelag
ugye úgy hogy csinálnál,egy mask-ot,tollal és odaigazítanád,pl scale meg ilyenekkel?
xelag
bocsánat a nagybetûért
xelag
ALBUNDÍ,HA TE VENNÉL EGY ILYEN stock footage-ben egy vulkánkitörést,akkor azt hogyan illesztenéd oda egy csíkba,mintha meg lenne vágva?please leírod?
xelag
tényleg,albuny,van msn-ed?Ha nincs,akkor légyszives rakd föl.
az én msn címem [email protected]
xelag
csak olyan hogy belevágokilyenvulkánszrû lesz a helyén,és utána megszárad,és fekete lesz
xelag
sikerült ilyen vulkán szerût csinálnom,de hogy illesztem a vidóba,úgy mintha tényleg ott lenne és folyna,folyás nem annyira kell,de ......nemtom mit kéne
xelag
ja,igen megvan kösz,most már jó

xelag
a twirl nem jó,csak hullámos lesz tõle a vágás
xelag
ja tényleg,mindegy kösz,nem volt eszembe,amúgy sikerült megcsinálnom egy kicsivel bénább kis videót amibe belevágok a falba fénykardal és a lejjebb írtakat csináltam végig
Effect>Distort>Twirl
xelag
milyen filterrel kéne kör alakúvá formálni?Azt hol találom?
Time stretch, vagy time remapping.
az after be hogy lehet lassítani?
sziaztok
xelag
kösz
Elgondolkodtam a dolgon, és nem sokra jutottam. Egy meglehetõsen bonyolult módszer vezethetne célra, de az eredmény valódiságáért nem kezeskednék. Egy fractal noise-zal kellene kezdeni, azt mondjuk valamelyik torzító filterrel (nem ülök a gépem elõtt) kör alakúra formázni, Colorama-val megszínezni, és a fractal-ban valami jó beállítással (Evolution) mozgóvá tenni. Ha ehhez még hozzáadnánk egy kis glow-t és eseteg Trapcode Shine-t is, talán kijönne belõle valami.
Ám ha nekem ezt komolyan meg kellene csinálnom, akkor vásárolnék stock footage-ben egy vulkánkitörést, kifizettetném a költséget a megrendelõvel, és a kész anyagot mahinálnám meg... <#vigyor4>
sztem legjobb ha azt is 3d-s progival csinálod. Az AE nem igazán olyyan program amihez ien plugineket dobnának ki, bár ha jobban belegondolok van ien meteor meg füst és hasonló dolgokat tartalmazó plugin de oan nincs benne emivel láva szerq dolgot tudnál csinálni.
xelag
engem a háttér nem nagyon érdekel,mert azt tudom hogy 3ds progival csinálták,de biztos van ilyen plugin amimel ilyen lávaszerût lehet nem?
AE-el nem hinném hogy ilyet vagy ehhez hasonlót lehet, de erre albundy szerintem biztosabban tudna válaszolni.
xelag
http://www.rabittooth.com/propreplicas.htm
xelag
sziasztok,nemtudjátok hogy hogyan lehet after effectel olyan fényt vagy lávát,(nemtom mit)csinálni,mint ezen az oldalon a harmadik képen,hogy belevágta a kardot a falba és húzza maga után.
Nagyon kéne köszi
nincs sztem

Arrol nincs valami infotok, hogy jon e ki olyan AE ami tamogatja a 64bit es procikat?
Nem minden esetben függ a számolás a RAM-tól. Hiába teszel sokat a gépedbe, az AE ebben a pillanatban csak 2 gigát képes látni (macintosh-on meg allokálni kell neki). Minden függ a kiszámolandók menyiségétõl. A végsõ animációk elõtt használj proxyt, pre-rendert, vagyis szervezd át a projektet. Olyan részeket, amelyek önálóan is megállnak a lábukon renderelj movie-nak, aztán impoprtáld vissza (a render settingsben ezt be is állíthatod).
Szóval, van az a szitu, amikor organizálni kell...
Arrra nincs valami otletetek, hogy mivel lehetne igazan novelni a szamolasi sebesseget. Mostanaban nem ritak hogy 10-20 orat is elmolyol a gep a szamolassal, pedig egy 2800+ os barton om van 1gb 400 mhz es ddr rammal.... Otlet?
A tippekre gondolsz?
Milyen szöveg?
Nem tudja valaki hogy ha elindítom az after effects-et mért nem jelenik meg szöveg? Csak a kép és az gombok jelennek meg.

A Creating Motion Graphics elsõ része kábé 50 dollár volt, a másik könyv is majdnem annyi. Az After Effects In Production 33 dollár, de a postaköltség még 9! A Classroom In A Book-ot a német amazon oldalról rendeltem, ott is vannak angol nyelvû könyvek, de nem olyan friss, mint az amerikai. Bankkártyával fizetek, a postás hozza kábé 10-14 nap múlva.
Tutorok közül én is használtam a creativecow-t, az ayato-t, de itt az expressionokról találsz nagyon jó leírást, és ezen a honlapon további linkek érhetõk el.
Épp dolgozunk rajta, egyelõre nem tudok magyar nyelvûekrõl...
Dolgozok vele csak kicsit szeretnem tovabbfejleszteni a tudasomat. Tudsz ajanlani nehany tutor oldalt meg? En azokat nezegettem amiket meg lentebb irt a xelag, meg a creativcows on amik voltak, es a total training. Magyarorszagra is kihozzak 40 dollarert? Hogy fizetsz?
Stann
MAgyar nyelvû tutorialok nincsenek sehol?

Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tûnik a fehér?