3734
Adobe After Effects
-
drob #1448 ja, amúgy tényleg az volt :)))) :P ;) -
drob #1447 asztalon jobb egér, tulajdonságok/témák vagy a Megjelenés -
Hülye kérdés lesz, de az miért van, hogy a tutor videókon meg a képeken mindenkinek szép sötétszürke az Adobe-ja, nekem meg ilyen rusnya világos? Lehet valahol skint állítani vagy mi?
-
Iam The Ghost #1445 Thx, összejött, a Key-ekre is már rájöttem, csak azt hittem meg lehet hatáorni velük egy időtartamot, de aztán rájöttem, hogy a legelejétől a homáloys jelenetig is be kell állítani egy időtartamot. Thx a segítségeket és türelmet!:) -
Köszi, hát tényleg nem egyszerű szépen kivágni a zöldet... Azért nekem úgy tűnik nem ez az AE legerősebb funkciója... -
Brikó #1443 Szia!
Ne feledkezzél meg a zöld vászon megfelelő bevilágosításáról sem... Az árnyékokon szokott megbukni a dolog...
Brikó -
Hát az sztem nem fog olyan egyszerűen menni, ahogy gondoljátok, de a programban megtalálod az Effects->Keying-nél ezt a funkciót. -
kulcsolással. millió és egy tutor van erről -
sziasztok, holnap meyek a haverommal zöldvásznat venni, és az lene a kérdésem, hogy milyen effectel, lehetne kivágni mondjuk a vászon előtt álló gyereket? Valami box-al? lécci segítsetek, tudom hogy meg lehet valahogy csinálni, hogy a zöld vászon helyén megy egy másik videó.. köszi -
draak #1439 Szaisztok!
After Effects-et hasznélok vidi szerkesztésére. Viszont van néhány problémám. A kész vidi minősége feltűnően rosszabb mint az eredeti kisebb daraboknak amiből összeraktam. Homályosabb, elmosódottabb és a hang is másabb, torzabb picit, pedig mindent jól beállítok...vagyis ezek szerint nem. Légyszi segítsetek, nem tudom mi lehet a gond. -
akkor neked egyértelműen az Action Movie Essentials kell. Nem plugin hanem egy csomag tele pont ilyen cuccokkal amit írtál. Nekem is megvan és rohadtjó. keress rá google-n. És asszem fent van Torrenten -
zsokis #1437 Heló. Sikerült megoldani az előforduló szöveg problémáját? Ha nem írj e mailt és mutatok példavideót.Nekem sikerült a megoldás. [email protected] -
Elsősorban olyasmik kellenének: füst, torkolattűz, tűz, 3ds kütyü aktivabb támogatás, felhőréteg(ek)... szóval ilyesmik :) -
albundy #1435 A pluginek sokfélék, attól függ, hogy mit szeretnél csinálni. -
Sziasztok... Igazából már pár napja próbálok összevadászni használható plugineket az AE-hez kisebb sikerrel, és azon gondolkodtam hogy megkérdezlek titeket, hátha tudtok nekem segiteni egy kicsit... Namost, amiket találtam (ergo valahol hidették őket) fizetősek, az ingyeneseket (alig találtam néhányat) meg elég nehéz összevadászni a neten... Nemtudom, hogy lehetne-e egy olyan kérésem hozzátok, hogy akinek van pár pluginje amit hasznosnak tart és összevan gyűjte neki azt elküldené nekem? Vagy ha tudtok olyan helyeket, ahonnan ilyesmiket lehet letölteni (ingyenes oldal) azt nagyon megköszönném...
Mail cimem: [email protected]
Köszi előre mindenkinek aki segit... -
albundy #1433 A 3D Invigorator-ról:
Az After Effects NEM 3D-s program, ezért alapszintű 3D-s megoldásokhoz plugin kell, direktbe' nem lehet mondjuk 3ds fájlokat importálni.
A 3D Invigorator olyan plugin, amely erre alkalmas, de azért megvannak a határai, arról nem is beszélve, hogy rendkívül erőforrás igényes. Más AE fórumokon ilyenkor azt mondják, hogy ha 3D-s dolgot akarsz csinálni, akkor használj 3D-s programot.
Egyébként nagyon sok mindent meg lehet csinálni alapból a programmal, csak ismerni kell. Plugineket akkor fejlesztenek, ha
a) az adott dolog nem megoldható AE-ben, de azon kívül minden más igen, és ezért a plugin ilyen esetben "kisegít",
b) ha valamilyen megoldás trendi lesz, és mindenki olyat akar (mondjuk egyfajta háttér, stb.), itt a plugin "gyorsít". -
albundy #1432 Most olvasom. Tehát azt szeretnéd, hogy a kitakart logó ne legyen felismerhető? Mondjuk elhomályosítani az MTV logót egy klipről?
A Box Blur-ös verzió:
1. A videód fölé tegyél egy Adjustment Layer-t.
2. Az Adjustment Layer-re tedd a box blur-t (állítsd be a megfelelő blur értéket), majd ott, ahol a logó van rajzolj egy négyzetet/kört a Pen Tool-lal, hogy lefedje a logót. Egyből látni fogod, hogy ahogyan rajzolsz, a maszk felfedi a Blur-özött adjustment layer-t, körülötte pedig minden marad éles.
-
Leszedtem a demo verziót. Külön program, az after effects ezerszer jobb. -
ja, én only-write user vagyok:D -
Lol, te is erre vagy kíváncsi?
#1425 -
köszi, ez jónak tűnik. és ez amúgy egy külön progi, vagy plug-in? -
Miután ráteszed a box blur effektet, a Blur radius melletti stopperórát kapcsold be. Aztán a videó különböző pontjain állíthatod, hogy mennyi legyen a blur radius értéke. -
Iam The Ghost #1426 Á, beleőrülök, hogy ennyire béna vagyok, nem tudom megcsinálni. :) Hiába állítom be a keyframeket, az egész videón látszik az elmosás. Szvsz azért, mert talán nem azon a layeren csináltam... De már nem tudom hogy kell.
Azt csinálom, hogy beimportálom a fájlt, ráteszem a timeline-ra, majd nyomok egy new/adjustment layert. Ekkor lesz egy teljesen fehér layerem. Ezután a videón kijelölöm azt a pontot, ahol majd az elhomályosítás lesz, berakom a box blur effektet, a keyframeket, de nem működik a dolog. :( Mit csinálok rosszul? Tudom, hogy azzal a layerrel kéne vmit, de nem tudom mit, az csak egy tök fehér layer... Please help (és thx a türelmet :)) -
Na már mindegy, átkonvertáltam őket. Ez az FXHome külön program, vagy csak plugin az AE-hez? Mert elég borsos ára van. -
Meg akartam nyitni a digitális fényképezőgépemmel kamerázott videót, de azt az üzenetet kaptam, hogy no such avi compressor. Pedig úgy emlékszem, hogy régen meg tudtam vele nyitni. Megnéztem a videó kódolását: Motion JPEG. Nem lehet nagy tömörítés, mert negyed órányi felvétel 1 gb. Valahogy meg lehet csinálni, hogy meg tudjam nyitni, vagy mindig át kell majd előtte konvertálnom? -
Kakaduduka #1423 FXHome -
Kakaduduka #1422 Gladiátornak: ha felmész a www.fxhome.com-ra akkor ott találsz olyan progikat amik ha minden igaz képesek megcsinálni a tűzet és egyéb más dolgot is. Nekem megvan az Effects Lab nevű program de az a baj hogy megnyitom és X idő után kilép, majd ha visszalépek kiírja hogy a program elavúlt, és töltsem le hozzá a frissítést. (ami persze nem ingyenes) -
Kakaduduka #1421 Helló. Engem az érdekelne, hogy honnan tudnék lézerkardhoz hangokat leszedni. Már találtam egy párat de mivel nem túl változatosak ezért a filmben nagyon egyhangú. Tudna nekem valaki segíteni. Küldjetek egy linket légyszives. -
Iam The Ghost #1420 Szvsz meg. De majd újra megpróbálom, csak sajna nincs időm, majd nyáron jobban bele tudok merülni a program rejtelmeibe. -
Hzsolesz #1419 Örök hiba szokott lenni a kulcskockák megadásánál, hogy elfeledkezik az ember - vegyük most a Positions esetét - a Positions szó előtt levő stopperra rákattintani!Ez nálad megtörtént Iam The Ghost? -
Iam The Ghost #1418 Csak Nekem az a progi nem működik rendesen, eredetiben van az meg (apám megvette), de még külön fizetni kell, hogy vmilyen kódolást betudjon tölteni, tehát a videót sem tudom vele. Ha már itt van az Adobe család, akkor azzal is megtudom csinálni, de köszi a segítséget. -
drob #1417 premi topicban írtam a másik filmszerkesztőnek van egy ilyan plugja, azzal meg tudod csinálni minden gond nélkül. 1x kipróbáltam játék szinten, működött és szépen letekarította ... -
Iam The Ghost #1416 Thx, közben tegnap este Én is vhogy így csináltam, de a keyframekkel nem boldogulok, hiába teszem le az új layer positionját ahová akarom, a blur effekt az egész videóra kihat. Majd megcsinálom akkor simán úgy, hogy a timeline-on összehúzom a méretét és ha több ilyen kell, akkor csinálok még egy layert, csak azért szeretném tudni, hogy mit rontottam el keyframeknél. Thx a segítséget! -
Hzsolesz #1415 Iam The Ghostnak.
Önmagában az eredeti videóval és a box blurral még nem fogod elérni a kívánt eredményt.A megoldás:fogod a videót, amin megtalálható a letakarni kívánt rész --> ráhúz a timeline-ra --> timeline egy üres részén jobb click --> NEW --> ADJUSTMENT LAYER --> létrejön egy üres layer az első videósáv felett, de semmi látható változás --> erre az üres layer-re dobd rá valamelyik blur effektet, és ezt a layert szabadon méretezheted, és akár mozgathatod is az erederi videósáv előtt. -
Iam The Ghost #1414 Vki tudna segíteni, mert tényleg nem értek még a progihoz? :( Szal' azt szeretném, hogy van egy videó, annak kijelölöm a sarkát, ahol a logo van és azt elhomályosítom, ezt hogy kell? Mert Én már csináltam mindenféle maszkot, meg Null Object-et meg mittudomén, aztán kijelöltem azt a részt és aztán tettem rá Box Blurt, állítgattam az adatokon, de csak nem sikerült elhomályosítani. :( Szal' mit hogy kell? Please, help. -
Hzsolesz #1413 Hát emberek ezt a 3D Invigator plug-in-t nem ajánlom senkinek.Minta nem is az AE-hez fejlesztették volna.Nagyon körülményes a használata.Egyébként nem tudom, hogy hogy vagytok ti vele, de nekem már majd felrobban a fejem a milliom egy fajta plug-in-től!Az ember elfingja magát AE-ben, már lassan ahhoz is plug-in kell.
Szép napot! -
szerinted mért mondtam, hogy google? Beírod keresőbe és rögtön az első link.
http://www.zaxwerks.com/ -
Azt se tudom hogy melyik cég csinálta:D -
a cég oldaláról letölthetsz egy próbeverziót, amit utána vagy megveszel, vagy beírsz egy kódot, azt hátha bejön. Nekem bejött:D
googleben keress ra. -
albundy, tudsz adni helyet ahonan az letőltehtő? eddig 5 helyről töltötem le de mindegyik hibás volt^^