3734
Adobe After Effects
  • Atika :o)
    ja ja google sokat segit
  • Mityu91
    GOOGLE:D
  • Mityu91
    GOODLE kicsit legyetek már kreatívabbak könyörgöm:S
  • bcsirke
    köszi és hol leltél rájuk?
    Hat kb azert mert neked a trial profeesional van meg es azon nincsenek ezek az effektek csak az eredeti dvd-n szoval szerintem ez lehet a gond. Nalam is volt ilyen aztan megkerestem az effekteket kulon.
  • bcsirke
    sziasztok!
    Mikor egy CCkezdésű effektet (pl snow, vagy rain) akarok használni azt írja telepítsek a DVD ről valamilyen FX-et. Foggalmam sincs, de semmi ilyet nm találok a lemezemen pedig professionalom van. tudja valaki miről van szó? Köszi!
  • Hzsolesz
    Én a Windows Media Encoderrel szoktam felvenni olyan hangokat, amik bármilyen formában átmennek a hangkártyán.
    Az összefűzésnél nem értem mi a problémád...megcsinálod az intrót AE-ben, kiimportálod valamilyen formátumba, és Vegasba be.
    Bár az x264-es codecet nem ismerem, szerintem AE nem ismeri ezt.
    Jó vagdosást!
  • Szűcs Tibor999
    Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni pár dologban.Én egy pc-s játékból szeretnék videót készíteni (call of duty 2).
    1, Hogyan , és mivel érdemes kiszedni a játékból a hangokat?
    2, Főleg sony vegas-ban szeretnék munkálkodni , de az intrót Adobe After Effect-tel terveztem. Ezeket hogyan lehet összefűzni?
    3.Mivel játékról van szó x264-es codecet gondoltam , ez működne?
  • Hzsolesz
    Gyerekek...valaki fel tud világosítani arról, hogy hol a francba találom meg a Render Engine-t.Mert se a Telepítő CD-n nem találom (se 6.5, se Pro), és az interneten sincs olyan portál, ahol le lehetne tölteni.Pedig azt írják, hogy csak egy érvényes licensz kell hozzá.Volt már valakinek dolga vele?
  • Hzsolesz
    Szewasz Mityu!
    Próbáld meg a Keylight plug-int,nagyon nagy hatásfokot lehet vele elérni a nem teljesen homogén hátterek kikapására is.Ha azzal sem tudod teljesen kiszedni, akkor tényleg nincs más megoldás, mint a pepecselős maszkolás.
  • drob
    hány perces az a gitáros szitu?
    ha nem sok, én maszkolnám (lehet nem ez a helyes szó, én is kezdő vaok még...) megnézetem, Rectangular Mask Tool, babrás meló, de ki lehet szedni vele a hátteret.
  • Mityu91
    Nagyon szépen köszönöm a segítéget!
    És a 1470 ás kommentemre nincs megoldás?
    Köszönöm
  • drob
    render:best...
    output:erre kattanj rá, új ablak, video out. pipáld ki, majd format opt.-ra katt, itt keresd meg a dv avit majd ok, alatta stretch-et pipa, 720x576 - legördülőből PAL D1/DV és kész.
  • Mityu91
    Nekem kevesebb mint 1 mp 3mega:D
  • Mityu91
    Tehát
    render setigns:Best setting
    Output mod:Lossless
    Log:Erros only
    output to united clip 01.avi
    náam ezek vann ak alapból mt kéne átálítanom?
    Köszi
  • Mityu91
    engem zavar mert 1 dvd re ki kéne férjen:D
    Pls mondjátok el milyen beálításoknak kell lennie?!
    !
    Köszi
  • drob
    valamilyen beállítási bibi van. legutóbb is így jártam, nem néztem meg minden beállítást és 50 sec 2 giga lett... (mondjuk engem nem zavart, van hely)
  • Mityu91
    Hy!
    Help
    kész lett az egyik filmem 3 perc de 1db 15 perces és 1 db 30 perces filmből csináltam efktek minden és most mikor aviba akarom csinálni azt írja, hgy nincs eég hely pedig van 20 giga és a film 3 perc:D
    Mit kéne csináljak?
  • Mityu91
    Nah látom nem voltam képes leírni egy értelmes mondatot!)
    Tehát az a lényeg, hogy az egyik haverom gitározik és mögötte, hogy őszinte legyek ellég rossz a háttér nagyon disszonáns.
    Nos ugye bár ha ezt a videót blue boxal vettem volna fel azaz kék "szobába" és ott gitározik akkor pár perc nah jó max 1 óra alatt meglehetne csinálni, hogy egy színpadon álljon és a tömeg ott legyen mögötte:) vagy akármi más egyedi avagy nem szokványos háttér elött zenéljen.
    De mivel nem bule boxal csináltuk a felvételt nem tudom, hogy hogy lehetne megoldani a háttér cserét avagy meglehet e.
    Ha jólgondolom meglehet de hogyan?
    Az af be még kezdő vagyok viszon ph és premierbe meg elég profi tehát nem fog problémát jelenteni az hogyha bonyolultan írjátok le vagy adtok tutoriált.:)

Más:bcsirke nem rossz a videód bár én hiányolom a történetet az efektek ügyesek.

Köszi, hogy elolvastad!
    Tisztelettel:Milán:)
  • bcsirke
    Hát.. nem nagyon értem a kérdést. Amúgy itt az új filmem, ha valakit érdekelCarnage
  • Mityu91
    Hello!
    Engem az érdekelne, hogy van egy videóm és zenél ez egyik haverom azt blue boxal megtudom csinálni, hogy máslegyen a háttér de így hogy nem őgy lett felvéve meglehet e csinálni?
    Köszi
  • Hzsolesz
    Az utólag beillesztett, hackelt plug-in-ek sajnos hajlandóak nem azt csinálni, amit mi szeretnénk.Én is szenvedtem egyel-kettővel.A másik problémára meg egy reinstall nem megoldás?
  • bcsirke
    Sziasztok! lenne egy rohadt idegesítő probblémám. Illetve 2. Ma megynyitottam az AE-t, és az Effects Presets-ben egyszerűen nincsenek ott az utólag bemásolt effektek. Tegnap ott voltak. Tegnapelőtt nem. Van, hogy látja, van h egyszerűen nem! Ha nyomok egy Browse presets...et nem engedi megnyitni a Bridget, mert azzal is van valami baja.. A másik problémám, hogy ha Importálni akarok egy videót(pár Mb), már a böngészésnél a kijelölése is fél percbe kerül, mire megnyitja a videót újabb 30 másodperc, foggalmam sincs miért, egyik napról a másikra elszaródott.. Ha valakinek van valami ötlete v tippe bármelyikkel kapcsolatban megköszönném!
    köszi!
  • miatyánk
    Köszönöm a segítséget!
    Tényleg nagyon egyszerű.
    koszi
  • Hzsolesz
    A Zaxwerks cég 3D Invigorator nevű plug-in-ja támogatja a 3D-s objektumok importálását.
  • Hzsolesz
    A piros vonalat rém egyszerűen meg tudod oldani.Egy Adjustment layerre rajzolsz az útvonalnak megfelelő görbét a Pen Tool-al.Ehhez a réteghez hozzáadod Generate/Stroke effektet, és a csúszkákat használva növelni-csökkenteni tudod az előbb megrajzolt mask teítettségét.
    Sziasztok After effectbe be lehet importalni valahogy 3D -s dolgokat valamilyen formatumban? Vagy esetleg az uj CS3 ban lesz ilyen funkcio? Elore is koszonom.
  • miatyánk
    Sziasztok!

Térképes útvonalanimációt szeretnék csinálni piros vonallal, de nem tudom megoldani. Úgy kellene, hogy a térkép(fotó) fölött egy másik rétegen lenne a piros növekvő vonal.
    Segítséget kérek!
    Probald meg azt hogy bemontolod aztan bemasolod az egeszet hdd re es onnan probalod telepiteni. Pl az uj cs3 photoshopnal is ezt kellett alkalmazni
  • Slymaster
    Sziasztok, valaki nem tudja esetleg, hogy mount után indított telepítésnél miért kéri az adathordozót?
  • Hzsolesz
    Köszönjük szépen a segítséget...közben megoldódott a probléma!
  • Hzsolesz
    Na ha má' válaszoltam, akkor kérdezek is.Hogy a fészkes fenébe tudok létrehozni egy vidót alfa csaornával?Az már megvan, hogy a renderelésnél meg lehet adni, hogy az alfa csatornát is mentse el, de hogy adom meg, hogy mi legyen az alfa csatorna?THX
  • Hzsolesz
    Szerintem a GIF-nél azokon a paramétereken kívül sehol nem tudsz mást beállítani.Legalábbis én sem találtam.Egyébként nem értem, hogy miért egy rugalmatlan GIF-ben akarod elmenteni a végterméket, amikor ott van mellette ezer más (kicsi fájlméretet eredményező, jól paraméterezhető) formátum.
  • Roger6
    Image Ready-ben megtaláltam az optimalizálás ablakot, de így meg lefagy a gép. Szóval After-ben kéne nekem valami beállítás...
  • Roger6
    Sziasztok After Effects mágusok! Kéne egy kis segítség. Csináltam egy gif animációt After Effects-ben, de túl nagy lett (2,5 Mb), és nekem csak pár száz kilobyte-os gif-re lenne szükségem, hogy a levelemhez csatolni tudjam. Tudja valaki esetleg, hogy hogyan tudom optimalizálni a gif méretét? Próbáltam Image Ready-ben is, de ott sem találtam meg ezt a funkciót.

Segítségeteket előre is köszönöm!
  • bertino
    ez nem semmi (Y)
    most néztem bele a pisztolylövéslövés fényeffekt tutorba :)
  • Hzsolesz
    Sziasztok!
    Aki szereti vizuálisan is látni, hogy hogyan kell egy-egy apró trükköt megcsinálni, annak ajánlom az alábbi linket.Jaaa...és nem csak kezdőknek.
    http://www.videocopilot.net/tutorials.html
  • bcsirke
    köszi!
  • CseZo
    Edit -> Preferences -> User Interface Colors -> User Interfaces Brightness