3734
Adobe After Effects
-
medog #1528 hello!az FxHome-ra nemtudtok egy megoldást?nem akarom megvenni de viszont jó progi... kéne nemtudnátok ötletet adni? :S -
albundy #1527 A .sit file-okat a Stuffit Expander nyitja. -
Geri160 #1526 kössi -
Hzsolesz #1525 Nagyon úgy néz ki!Vagy pedig mindenki tud mindent!
-
macintosh-sal -
medog #1523 kihalt a fórum.? 

-
Geri160 #1522 Sziasztok!hogyan tudom megnyitni adobe after effects_6_5_tryout.sit-et?? -
Kakaduduka #1521 arra gondolsz hogy a szöveg mögött fekete a háttér? és azt akarod hogy az ne legyen ott csak az adott színű szöveg látszódjon? akkor nézd meg az effeckteknél a keying-nél a color key-t. ezzel lehet kivágni a fekete részt. (én úgy tudom hogy az AE egyből felismeri az ilyet és blue boxszal automatikusan kivágja) -
slylecz13 #1520 Sziasztok!
Nemtudom ki mennyire jártas a programban. A kérdésem az lenne, hogy hogyan lehet az Afterben azt a funkciót használni, hogy ha egy Premier Project-et beimportálok, akkor a szövegek ne egy fekete ablakként jelenjenek meg hanem rendes szövegként, mint a premierben, amit animálni lehet.
A válaszokat előre is köszi! -
Hzsolesz #1519 Bocsánat....Render Engine.Lemaradt egy "e" betű. -
Hzsolesz #1518 Szewasztok!
Jó pár hozzászólással korábban már kérdeztem Tőletek, de hátha elkerülte a figyelmetek.Nem találkozott még senki közületek a Render Engin-nel? (hálózati renderelést teszi lehetővé). Ez a progi vagy plug-in (sajnos én sem tudom),elméletileg az AE mellé járna.De nekem se 6.5 se 7 Pro mellett nincs.És még csak olyan weboldalt sem találok, ahonnan legalább a demó verziót le lehetne tölteni.Rejtélyes!
-
medog #1517 ok thx! -
rendereléskor best settings/ és ott be állíthatod a felbontást fps-t meg minden olyan dolgot mami befolyásolja a minőséget, és csak utána renderelj
-
medog #1515 hello!. miért van az hogy beimportálok egy filmet csinálok vele valamit, aaddig jó is, és elmentem lejátszom... és olyan sz*r minőséget csinál a filmböl hogy az besz*rás... mit csináljak? -
ok azert koszi :) lehet hogy mahogy kellene megoldani de meg nem jottem ra hogy :) -
Hzsolesz #1513 Hát én ezt a kérdést passzolnám... -
pl tennek a szovegre egy shine effektet es aztan a shine effektet szeretnem meg pl wavw wrappal alakitani hullamosra csak ha ezt en megcsinalom akkor nekem a szoveg is hullamos lesz
koszi a 3d valaszt -
Hzsolesz #1511 Ezt a kérdést nem igen értem.Tudnál egy konrét példát említeni? -
Hzsolesz #1510 A problémádra a megoldást az jelenti, ha:
1.hozzáadsz a kompozíciódhoz egy kamera objektumot
2.azt a layer-t, amin a 3D text van nem alakítod 3D-s layer-ré
3.az effects panelon a 3D invigorator beállításai között kipipálod a "use comp camera" lehetőséget -
Na ha mar itt tartunk olyat lehet csinalni pl hogy csinalok egy szoveget arra teszek egy effektet es szeretnek tenni meg egy effektet de azt nem a szovegre hanem az elso effektre csak arra ? -
Sziasztok hogy a fenebe tudok a zaxwerks invigatorral 3d textet kesziteni amit ha forgatok afterben akkor 3d maradjon? Mert valahogy nem akar osszejonni esetleg ha valaki tudna segiteni :) -
Brendt #1507 DVD authoring stúdió keres, kreatív grafikust, animált DVD menük készítésére, azonnali kezdéssel.
Elvárások: Photoshop, Premiere, After effects magas szintű ismerete, kreativitás.
Amit kínálunk: versenyképes fizetés, rugalmas munkaidő, fiatalos, jó hangulatú csapat, jó munkakörülmények, XI. kerületi kertvárosi környezetben.
Az önéletrajzokat az [email protected] e-mail címre várjuk.
Fogas Attila: 06-30-9241-023 -
Hzsolesz #1506 Effect-->Simulation-->CC Scatterize.Ezzel meg lehet tekerni, és apró darabokra szaggatni egy adott képet. -
Lewy20 #1505 sziasztok!! a templatemonsteren vannak ilyen beteg átmenetek amire nagyon kiváncsi lennék hogy csinálják. itt egy cím ezt nézzétek meg, amikor menüt váltotok akkor jön be ilyen részecske átmenet , hogy kell ilyet csinálni? :D http://www.templatemonster.com/flash-templates/15135.html -
sziasztok! itt az új filmem, akit érdekel : http://bcsirke.uw.hu/fokoff4.wmv Természetesen After Effectsel csináltam. Tudom, hogy már unalmas a fénykard téma, de támadt egy rohadt nagy ötletünk, úgyhogy mégis betettem egy kis kardozást a végére. szerintem jó lett:) -
TirX #1503 Köszi a választ. Valóban nem, bár a nevében az volt, mikor beszereztem... -
slylecz13 #1502 Hali!
Akkor neked nem a professional van meg... -
TirX #1501 Hy
A következő problémám: AE7-ben, ha a Workspace-t 'Motion Tracking'-re állítom, nem jön elő a 'Tracker Controls' ablak. Felteszem a 'Window' menü 'Tracker Controls' opcióval lehetne bekapcsolni, de nekem ilyen nincs...
Miért van ez? Segítsetek plz!
Thx -
Hzsolesz #1500 Ez fizetős bizony...de az Interneten köztudottan minden fent van.Ha esetleg megvan a Trapcode plug-in (szintén fizetős), akkor azzal is elő lehet állítani hó, illetve eső hatást, habár nem kimondottan arra találták ki.
Rogernak:
Az én szerény véleményem szerint 3gp nem gyere be AE-nek.De várjuk, hátha valaki többet tud. -
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy be lehet-e hozni 3gp fájlokat Afterbe? Esetleg le kell külön tölteni hozzá valami codecet?
Köszi a segítséget! -
Kakaduduka #1498 és honnan lehetne megszerezni a rendes verziót? ez fizetős dolog? -
Hzsolesz #1497 A zöld X egyértelműen arra mutat, hogy demó verziót töltöttél le. -
szasztok, köszi, megtaláltam a CCrain-t és a CCsnow effekteket, de valós idejű vágás és a kész videó közepén is ott egy zöld X. Ez mitől van? Hogy tudnám eltüntetni? Teljesen legális oldalról töltöttem le a plug-in-t, ez rohadtul bosszant. Lécci, ha tud valaki, az segítsen!
Köszi! -
nekem DA néven van -
Hzsolesz #1494 Igen...igazad van.Én csak abból indultam ki, hogy az AE-ben az effektek között Atomic Power név alatt van, nem pedig Digital Anarchy alatt...érdekes. -
nézd meg a digital anarchy oldalán, ők csinálták sztem -
Hzsolesz #1492 Jah...nem rossz a Psunami plug-in, de én úgy tudom, hogy az Atomic Power készítette.Az Aurora Sky-t készítette a Digital Anarchy.Állítólag lehet egymással kombinálni a kettőt, de én még nem jöttem rá.És sajna nagyon hardverigényes plug-in-ek. -
Kakaduduka #1491 Szasztok. Nekem megvan az Adobe After Effects 7.0, és greenbox-ot szeretnék csinálni. Van egy Keylight nevű effect, de ez nincs benne az after effects-ben. Honnan tudnám megszerezni? -
Psunami water-t ismeri valaki ? Digital Anarchy csinálta, egy plug in. -
Jó, persze nekem is az volt az első dolgom, hogy google, de nem találom, azt se tudom igazábol milyen címszó alatt keressem. na mindegy nem adom föl. Amúgy itt az új filmem ha valakit érdekel:)