3734
Adobe After Effects
-
aham, de itt nincs fenn logo készítés! esetleg ha nagyon szépen megkérlek nem segítenél msn en vagy skypén? nagyon örülnék [email protected] -
Ertem mire gondolsz figyu nezd meg a www.videocopilot.net oldalat nagyon sok tutor van fent after effecthez lehet hogy segit neked -
Meg a teljessen uj is klafa lenne -
Hát egy VIDEO logot szeretnék vagyis nem logot hanem pl Van az UBISOFT meg a többi game meg film gyártok bemutatoja, remélem tudod mire gondlok, ezek a game és a film indításákor szoktak bejönni! Na nekem is egy ilyen kéne egy olyan 5-7 sec-es, csak nem UBISOFT,meg WarnerBros, Columbia...stb lenne odaírva hanem az hogy "ELDO rt"! Az is jó lenne ha az egyik gyártónak a nevét leszedném és az ELDO rt tenném oda! Ha tudsz segíteni, elöre is thx!!!!!!!!!!! -
Milyen logot szeretnel??? 3D vagy egyszerut?? Mert ha simat ajanlom a photoshopot ha viszont valami komolyabb 3dt akkor 3d maxot pl igaz ahhoz alap tudas azert szukseges ;) -
NA MIVAN ITT EMBEREK, MIÉRT NEM ÍR SENKI??:D
[szin=red]MAJD ÉN ÍROK! SEGÍTENE VALAKI LOGOT CSINÁLNI?[szin] -
drob #1642 azt könnyebb megoldani a premierrel
sípolás effekt, vagy csak lehalkítod -
fadi #1641 Azt szeretném kérdezni, hogy valamit a beszédből kisípolni (pl: káromkodást) hogyan lehetséges? -
aham köszi! akkor nkább saját lesz! valaki segítene nekem összedobni egy klasszab egszerübbet? EGSZERÜBBET! Basic legyél szíves feljönni msn-re köszi!!!!!! -
Szinte minden megoldható, de lehet, hogy több értelme lenne saját logót készíteni. -
megoldható, az egészet újra kell csinálnod. Egy 3D-s progival ha ügyes vagy akkor max 1 nap alatt megtudod csinálni, de after-rel is megoldható, csak ahoz már tényleg tudás kell. -
van egy olyan effect plugin család ahol van egy earthquake plugin, azzal meg lehet csinálni. -
Iam The Ghost #1636 Thx, megpróbálom! ;) -
haliztok!
lenne egy olyan kérdésem hogy lehet átírni egy videóban,valamit?mármint van a star wars, na és amikor elindul a film bejönnnek a gyártok és ott példálul az egyik gyártónak vaagy rendezőnek...stb a logója és rajta a neve pl.: Columbia, LucasArts, Warner Bros......stb na és oda szeretném írni az én nevem! ez megoldható? sürgös lenne! -
Hzsolesz #1634 Ezt kétféleképp is meg lehet csinálni.1. Előhozod a position tulajdonságot, ALT lenyom és rákattintasz a stopperórára.Majd beírod a következőt "wiggle 10,10", ahol az első szám a másodpercenkénti mozgást jelenti, a második érték meg a mozgás nagyságát. 2. Leraksz két position keyframet, kijelölöd mind a kettőt, felhozod a Wiggler panelt és ott megadod a mozgás frekvenciáját és amplitudóját. -
Iam The Ghost #1633 Na a másik topicba kérdeztem, de hátha itt találok vmi megoldást:szal' van olyan effekt, amivel a képet remegtetni tudom, mint pl. az MSN rezgőüzenete? Gondolkoztam, hogy megpróbál kicsit parasztos módszerrel, hogy keyframeket csinálok és ide-oda mozgatom a kép helyzetét, de nincs vmi jobb megoldás? -
az mp4et nem akarja videoval csak hanggal importalni ez a fos cs3.. -
Hy3 Azt szeretném megkérdezni, hogy van egy videóm wmv formátumban, is ki akarom exportálni quicktime movie-ba (Photo JPG; quality:95) , és kiírja, hogy bad parameter (-50) 44:30.
Miért van ez és mi a megoldás erre? Pls sürgős lenne. köszi -
Hzsolesz #1630 Persze....hogyne lenne egyszerűbb megoldás, csak akkor a célszemélyt egy blubox vagy greenbox vászon előtt kellene felvenni.De egy mozgóképből, amiben nincs homogén háttér, nem megy könnyebben.AZért az AE sem képes csodákra. -
Iam The Ghost #1629 Ennyire nehézkes lenne egy kivágás.:( Azt gondoltam van egy könnyebb módszer, de majd akkor megpróbálkozom, thx. -
Hzsolesz #1628 Gomber...először is a pluning az plug-in
, másodszor meg az AE nem használ plug-in-t egy PSD fájl megnyitásához.
-
Hzsolesz #1627 Ha egy videóból szeretnél egy folyamatosan változó formájú alakzatot kivágni, azt a Pen Tool eszközzel teheted meg...de nem lennék a helyedben, mert ahogy "drob" kolléga is írta már, iszonyatosan pöcsölős.Képkockáról képkockára körbe kell rajzolnod az adott karaktert az előbb említett eszközzel. -
Hzsolesz #1626 Érdekes dolgokat művelnek néha az Adobe termékek.Nekem a Premiere gondolta egyik napról a másikra, hogy nem akar JPEG fájlokat beimportálni.Sőt hasonló gondom volt egyszer a Premierrel szintén mint neked, nem tudtam PSD fájlokat importálni, ha jól emlékszem az azért volt, mert a PSD-t a Paint Shop Pro-ban mentettem el, és azt Premiere nem szerette.A megoldás az volt, hogy irány Photoshop, itt megnyitottam a Paint Shop Pro-ban lementett fájlt, majd újból elmentettem PSD-be.Nekem akkor segített, de szerintem nálad ez nem lesz gyógyír....azért hajrá! -
sztem rosz a pluning amit a megynitásra használ! -
Iam The Ghost #1624 Na, senki sem tud segíteni? :( -
Iam The Ghost #1623 Esetleg tudnád részletezni, hogy pontosan hogy is kell v. vmi pontos leírást adni? :) -
drob #1622 pepecselve (maszkolással) -
drob #1621 nekem premier hibbant meg így, nem iportált psd-t
újraraktam... :) -
Sziasztok, lenne egy kérdésem, megszeretnék nyitni (importálni) egy psd fájlt after effectsbe, de nem engedi és dcsak ezt írja ki:
After Effects: AEGP Plugin AAF: Error during parsing
( 5072 :: 12 )
Ez mit jelent? (lehet hogy a64 bites procim miatt?) Így most nemtudok dolgozni vele, elég rossz ez így, sosem írt ki ilyet, aki esetleg tudja a választ annak hálás lennék, köszi sziasztok. -
Iam The Ghost #1619 Hali!
Arra lennék kiváncsi, hogy hogyan lehet egy videóból kivágni egy alakzatot és azt átteni egy másik videóba? Pl. itt egy videó. Ebben is több jelenetben látni, hogy a karakter ki lett vágva egy másik videóból és be lett illesztve ide, mint a PhotoShopban, mikor kivágunk egy alakzatot és beillesztjük egy másik képre, na ezt hogyan lehet ugyanígy videónál? (Bár ez a videó pont nem vmi jó, mert nagyon zavaros az egész...) Remélem tud vki segíteni, előre is thx! :) -
Kakaduduka #1618 hát egyszerüen megnyomod a videóindítás gombot, vagy megnyomod a space billentyűt. -
ok, köszi! vala mit most csinált ...hogy tom.lejátszani? -
Kakaduduka #1616 meg kell hosszabbítani a timeline-t mégpedig itt:
compostion>compostion settings>duration
az ott szereplő számot kell nagyobra tenni, és így meg tudod nézni és szerkezteni a videódat. -
igen? és hogyan lehet orvosolni? -
aeuser #1614 ezt az elöbb találtam a szoftver.hu-n:
Új funkciók:
Megnövekedett teljesítmény Az After Effects mostantól támogatja a több processzoros, többmagos rendszereket, igy sokkal gyorsabb a renderelés és az előnézeti kép megtekintése. Ezen felül támogatja a legójabb OpenGL kompatibilis videókártyákat, amelyek tovább gyorsítják a munkafolyamatot.
akkor meg miért csak max 50% a CPU használat 4 magnál?
vagy már ennyinek is örülni kéne?
-
Kakaduduka #1613 az a probléma hogy a timeline hossza nem jó, és így csak a videó felét, vagy valamennyi részét teszi be. ezt lehet orvosolni. -
[URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1097345795&no=1605]#1605 előre is köszi!!!!!!!!![/URL] -
aeuser #1611 köszi a tippet, ugy hirtelen több torrent oldalon rákerestem, de sehol nem ismerik a nucleo pro-t. szoval ha valaki találkozna vele, lécci jelezze itt :-)
ujra telepitettem ma a CS3-at, és lám, megint lejátsza tologatás közben a klippeket. lehetséges lenne hogy egysezerüen tele lett volna a RAM-om és ezért nem birta a strapát?
én csak valami ilyesmire tudok gondolni. bár nem valoszinü, mert akkor más progiknál is észrevettem volna valamilyen akadozást, de nem volt. -
Hzsolesz #1610 Sajnos csak a leveled 2. részéhez tudok hozzászólni...fingom sincs, hogy mi lehet az 1. részre a megoldás.
Igaz, hogy nem használtam még CS3-at, de ha a 2-ből indulok ki, akkor nem is tudod beállítani ezeket a dolgokat.A CS2 indítás után igaz, hogy felismeri a DualCore-os procikat, de az van, amit te is írtál...sajnos nem használja ki.Erre létezik egy külön plug-in, ha jól emlékszem, Nucleo Pro néven. -
aeuser #1609 sziasztok.
már több mint egy éve figyelem ezt a fórumot kissebb nagyobb szünetekkel.
leszedtem mindenféle pluginokat, ezerféle tutorialt, szoval ezzel nincs is nagyobb gondom.
de csak most ismerkedek igazán a progival, mert eddig nem birta a régi gépem. de ezen változtattam.
szoval, van most egy elég bika gépem. paraméterei: 4 magos 10 GHz-es proci, 4 GB 1066 Mhz RAM, jo videokártya, stb,
most éppen az AE CS3 fut 4 honapja rajta, és észrevettem valami nagyon furcsát.
eddig teljesen mind1 hogy milyen hosszu klippet huztam a TIMELINE-ra,
a current time indicatort mozgatva abszolut folyékonyan minden akadozás nélkül lejáccotta a klippet. ez volt eddig.
2 napja meg csak az elsö framet mutatja, meg az utolsot, ahova huztam. a közötte lévö filmkockákat nem játsza le. mi történhetett? van valami ötletetek?
második kérdés:
tényleg nem használja ki a CS3 a 4 core technologiát, vagy csak én nem állitottam be rendesen valamit :-)
köszi elöre is.
peti