Adobe After Effects
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez nem warez forum szoval ilyen hozzaszolasokat lehet mellozni legkozelebb. Amugy meg hasznald googlet az segit
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
szerintem te 2.0-át akartál írni...
Adobe After Effekts,kéne de nagyon Premier Pro 7 hez.
Keresõkbe no, meg perse crack is.
Premierrel már jól megy a munka digikamerából Panasonic 3CCdés.
Utazások és természetfilmeket készítek.
nem is tudtam hogy van ez a fórum,
már igen várom kérdéseiteket is és én is sokat fogok kérdezni
Keresõkbe no, meg perse crack is.
Premierrel már jól megy a munka digikamerából Panasonic 3CCdés.
Utazások és természetfilmeket készítek.
nem is tudtam hogy van ez a fórum,
már igen várom kérdéseiteket is és én is sokat fogok kérdezni
én ismerem. mármint tudom mirõl beszélsz, meg egyszer anno próbáltam is, de szerintem kezelhetetlen. nagyon bonyolult.
nem, én sem sajnos
nagyon nagyon tanuléfélben vagyok ezzel a programmal
nagyon nagyon tanuléfélben vagyok ezzel a programmal
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Jó kérdés. Boris-t ismerem, csak a csomagot nem😄. Talán azért mert NEEEEEEEEEEEM ismerem😄
[O_O] (.)(.)
doksi-n néz körûl, hátha találsz after effects-es könyvet ( ajánlot a keresõt használni:> )
[O_O] (.)(.)
Fizetõs, neten keresztül veszed meg😄 De amugy ha felnézel pixel2life.com-ra ott találsz pár nem rosz tutorialt. sztem azt is érdemes csinálgatni, meg másítgatni^^
[O_O] (.)(.)
Ez a rendelõs dolog ez fizetõs? Ha igen mennyire? Azért köszi a segítséget, remélem valahonnan meg tudom szerezni, mert úgyérzem nagyban megdobná az after-es tudásomat.
albundy
írtam egy privit ...
írtam egy privit ...
sztem mininova.org -n fent van. slylecz13 keres google-ban ilyen rendelõs oldalakot. Egyet amugy találtam kb 1 hete, csak hát az nem magyar volt és így nem is irtam fel.
[O_O] (.)(.)
ez jo kerdes de engem is erdekelne a dolog 😊
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
Valaki tudna nekem olyan ötletet adni, hogy hogyan tudnám megszerezni azt a 14 DVD-bõl álló After training-et? A netem nagyon lassú, úgyhogy ez a fajta megoldás kilõve...
nem hiszem 😄
Valaki tud arra választ adni, hogy miért van az, hogy amikor egy premier projectet inprtálok az afterbe, akkor a felirat layereket miért nem jeleníti meg! Valamit be kell hozzá állítani? Vagy ennek így kell mûködni?
Valaki tud arra választ adni, hogy miért van az, hogy amikor egy premier projectet inprtálok az afterbe, akkor a felirat layereket miért nem jeleníti meg! Valamit be kell hozzá állítani? Vagy ennek így kell mûködni?
Tudna valaki segíteni abban, hogy hogy tudom a 6.5-ös After Effectsbe a készülõ videót a timelinon lévõ hangal együtt megnézni?
Ha jól értem a kérést azt hiszem a Diference Matte Keyre(a helyesírásért bocs) van szükséged, ami ugyan úgy mûködik mint bármellik kulcs, csak szín vagy egyéb jellemzõk helyett az üres háttérrõl készített képet vagy videót kell megadnod. Õ pedig kiszámolja a külömbséget. Viszont rosszul bevilágított tér esetén nem egy nagy mágus.
Hi Guruk!
Help!Rögzített kamera szemszögbõl készül 2-3felvétel!Az egyiken és a másikon is ugyanaz a szereplö van (a 3.csak a háttér ha kell)!Hogy tudom kikerülni a Blue box technikát?
A háttér ugyanaz!Egy képre kellene varázsolni õket (tehát klónozás) ollózási technika nélkül! Van erre valami kulcsolás?
Help!Rögzített kamera szemszögbõl készül 2-3felvétel!Az egyiken és a másikon is ugyanaz a szereplö van (a 3.csak a háttér ha kell)!Hogy tudom kikerülni a Blue box technikát?
A háttér ugyanaz!Egy képre kellene varázsolni õket (tehát klónozás) ollózási technika nélkül! Van erre valami kulcsolás?
"Használj AE-t:>"
Ha ez nekem szólt, megtettem.
http://www.halivud.hu/index.php?content=include&subcontent=article/aread.php&artid=210
Ha ez nekem szólt, megtettem.
http://www.halivud.hu/index.php?content=include&subcontent=article/aread.php&artid=210
Vki nem tudná azt meg mondani hogy ha csinálok 1 layer-t akkor azt hogyan tudnám mozgatni vagy pedig lehet-e vele olyat csinálni hogy megmondjuk azt neki hogy hány képkockán keresztül tartson?
[O_O] (.)(.)
Gondoltam hátha valamelyik AE guru tud nekem mondani néhány jótanácsot... 😊
Jah, hogy ez nekem szólt?
After Effects munka, jó sok munka... 😄
http://arrin.icram.hu
http://arrin.icram.hu
rajzfilmszerû dolgot hogy tudnék készíteni?
Vagy csak én akarok ilyet használni?
Valaki tud nekem abban segíteni, hogy hogyan tudom használni a progiban a Motion track lehetõséget?
"Mindenki lézerkardosnak születik, csak van, aki továbbtanul..." <#vigyor2>#vigyor2>
Hello mindenki.
After effects-et hogy lehet beszerezni? Mindegy hogy eredeti-e...<#buck>#buck>
Egyébként remek program, ezzel csinálom a lézerkardot<#idiota>#idiota>, és a torkolattüzeket is<#gun>#gun><#violent>#violent>. De szerintem ez a program ezeknél többre is képes<#vigyor4>#vigyor4>
After effects-et hogy lehet beszerezni? Mindegy hogy eredeti-e...<#buck>#buck>
Egyébként remek program, ezzel csinálom a lézerkardot<#idiota>#idiota>, és a torkolattüzeket is<#gun>#gun><#violent>#violent>. De szerintem ez a program ezeknél többre is képes<#vigyor4>#vigyor4>
szesztek! nekem az acdsee9 license code kell. tudja valaki? irjatok
tudtok csillag tutort valamerre?
vagy csillagot? 😊
vagy csillagot? 😊
[O_O] (.)(.)
Sziasztok hogyan tudok after effectbe betenni 3d-s szoveget milyen formatumokat ismer? Es hogyan tudom azt megcsinalni hogy a szovegem hatulrol felrobban es a darabok elorefele ropkodnek valakinek valami otlete? Elore is koszi
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
nem jó verziót raktál fel... nem mind1 hogy pro vagy standard, és ha esetleg nem jogtiszta lenne akkor az se mind1 hogy milyen serialt írsz be.
Valaki más is megtalálta a Motion Tracking panelt? Tud valaki segíteni, hogy hol találom?
Hát igen, ha nem megy elölrõl, hátulról kell próbálni... <#crazya>#crazya>
Már megvan😊