Adobe After Effects

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Atika :o)
Ez nem warez forum szoval ilyen hozzaszolasokat lehet mellozni legkozelebb. Amugy meg hasznald googlet az segit

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

szerintem te 2.0-át akartál írni...

Adobe After Effekts,kéne de nagyon Premier Pro 7 hez.
Keresõkbe no, meg perse crack is.
Premierrel már jól megy a munka digikamerából Panasonic 3CCdés.
Utazások és természetfilmeket készítek.
nem is tudtam hogy van ez a fórum,
már igen várom kérdéseiteket is és én is sokat fogok kérdezni
grizzly21
nekem csak egy loop kéne

Gladiator
én ismerem. mármint tudom mirõl beszélsz, meg egyszer anno próbáltam is, de szerintem kezelhetetlen. nagyon bonyolult.

bertino
nem, én sem sajnos
nagyon nagyon tanuléfélben vagyok ezzel a programmal

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

grizzly21
te igen?

vafeN
Jó kérdés. Boris-t ismerem, csak a csomagot nem😄. Talán azért mert NEEEEEEEEEEEM ismerem😄

[O_O] (.)(.)

bertino
miért nem ? 😄

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

vafeN
ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉN nem

[O_O] (.)(.)

grizzly21
ismeri itt valaki a boris continuum 3 plugin csomagot?

vafeN
doksi-n néz körûl, hátha találsz after effects-es könyvet ( ajánlot a keresõt használni:> )

[O_O] (.)(.)

polgi
Most olvastam: köszi, mûködik!

vafeN
Fizetõs, neten keresztül veszed meg😄 De amugy ha felnézel pixel2life.com-ra ott találsz pár nem rosz tutorialt. sztem azt is érdemes csinálgatni, meg másítgatni^^

[O_O] (.)(.)

Ez a rendelõs dolog ez fizetõs? Ha igen mennyire? Azért köszi a segítséget, remélem valahonnan meg tudom szerezni, mert úgyérzem nagyban megdobná az after-es tudásomat.

albundy
írtam egy privit ...

vafeN
sztem mininova.org -n fent van. slylecz13 keres google-ban ilyen rendelõs oldalakot. Egyet amugy találtam kb 1 hete, csak hát az nem magyar volt és így nem is irtam fel.

[O_O] (.)(.)

ez jo kerdes de engem is erdekelne a dolog 😊

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

Valaki tudna nekem olyan ötletet adni, hogy hogyan tudnám megszerezni azt a 14 DVD-bõl álló After training-et? A netem nagyon lassú, úgyhogy ez a fajta megoldás kilõve...

nem hiszem 😄

vafeN
szar a premiere😄

[O_O] (.)(.)

Valaki tud arra választ adni, hogy miért van az, hogy amikor egy premier projectet inprtálok az afterbe, akkor a felirat layereket miért nem jeleníti meg! Valamit be kell hozzá állítani? Vagy ennek így kell mûködni?

vafeN
ha num0-at nyomsz akkor lejátsza a hangot is^^. Mármint elvileg le kell játszania.

[O_O] (.)(.)

Valaki tud arra választ adni, hogy miért van az, hogy amikor egy premier projectet inprtálok az afterbe, akkor a felirat layereket miért nem jeleníti meg! Valamit be kell hozzá állítani? Vagy ennek így kell mûködni?

polgi
Tudna valaki segíteni abban, hogy hogy tudom a 6.5-ös After Effectsbe a készülõ videót a timelinon lévõ hangal együtt megnézni?

polgi
Ha jól értem a kérést azt hiszem a Diference Matte Keyre(a helyesírásért bocs) van szükséged, ami ugyan úgy mûködik mint bármellik kulcs, csak szín vagy egyéb jellemzõk helyett az üres háttérrõl készített képet vagy videót kell megadnod. Õ pedig kiszámolja a külömbséget. Viszont rosszul bevilágított tér esetén nem egy nagy mágus.

Hi Guruk!
Help!Rögzített kamera szemszögbõl készül 2-3felvétel!Az egyiken és a másikon is ugyanaz a szereplö van (a 3.csak a háttér ha kell)!Hogy tudom kikerülni a Blue box technikát?
A háttér ugyanaz!Egy képre kellene varázsolni õket (tehát klónozás) ollózási technika nélkül! Van erre valami kulcsolás?
Inkább így
"Használj AE-t:>"

Ha ez nekem szólt, megtettem.

http://www.halivud.hu/index.php?content=include&subcontent=article/aread.php&artid=210
vafeN
Vki nem tudná azt meg mondani hogy ha csinálok 1 layer-t akkor azt hogyan tudnám mozgatni vagy pedig lehet-e vele olyat csinálni hogy megmondjuk azt neki hogy hány képkockán keresztül tartson?

[O_O] (.)(.)

vafeN
Használj AE-t:>

[O_O] (.)(.)

Gondoltam hátha valamelyik AE guru tud nekem mondani néhány jótanácsot... 😊
xelag
Tudod hogy csak viccelek bakker 😄 meg azt is tudod hogy én is szivesen csinálnék ilyet,szal 😄
Jah, hogy ez nekem szólt?
xelag
Nem azért,de már igazán felnõhetnél 😛😛😛😛😛😛 😉
After Effects munka, jó sok munka... 😄

http://arrin.icram.hu
rajzfilmszerû dolgot hogy tudnék készíteni?

Vagy csak én akarok ilyet használni?

Valaki tud nekem abban segíteni, hogy hogyan tudom használni a progiban a Motion track lehetõséget?

"Mindenki lézerkardosnak születik, csak van, aki továbbtanul..." <#vigyor2>
xelag
Ez nem is kérdés,naná hogy többet tud,a lehetõségek határtalanok...
HF
Hello mindenki.
After effects-et hogy lehet beszerezni? Mindegy hogy eredeti-e...<#buck>
Egyébként remek program, ezzel csinálom a lézerkardot<#idiota>, és a torkolattüzeket is<#gun><#violent>. De szerintem ez a program ezeknél többre is képes<#vigyor4>

szesztek! nekem az acdsee9 license code kell. tudja valaki? irjatok
tudtok csillag tutort valamerre?
vagy csillagot? 😊

vafeN
Sziasztok hogyan tudok after effectbe betenni 3d-s szoveget milyen formatumokat ismer? Es hogyan tudom azt megcsinalni hogy a szovegem hatulrol felrobban es a darabok elorefele ropkodnek valakinek valami otlete? Elore is koszi

(&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;´&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;~>

nem jó verziót raktál fel... nem mind1 hogy pro vagy standard, és ha esetleg nem jogtiszta lenne akkor az se mind1 hogy milyen serialt írsz be.
Valaki más is megtalálta a Motion Tracking panelt? Tud valaki segíteni, hogy hol találom?

Hát igen, ha nem megy elölrõl, hátulról kell próbálni... <#crazya>
Már megvan😊