3734
Adobe After Effects
  • Hzsolesz
    Mit nem tudsz használni az Action Movie Essentials effektjei közül?Egyszerűen importálod, és ráhúzod a Timeline-ra.A fröccsenés, folyás tulajdonságait, dinamikáját, stb... nem tudod megváltoztatni, ha erre gondolsz, mert ezek már előre lerenderelt videók.
  • bozsi09
    Sziasztok!

Most kezdtem el foglalkozni ezzel a programmal ugyanis az egyik haverommal filmet akarunk forgatni, de ez mindegy. Azt akarom megcsinálni hogy h avalakit meglövök vérezzen legalábbis vér spricceljen ki. Ehhez megvan az Action Movie Essentials, ott vannak ilyen vér effectek. Már néztem videót hog yhogyan kell de elakadok rajta. HA valaki tudja ezt hogyan kell legyen szives részletesen írja meg nekem. Nagyon megköszönném.
    Előre is kössz

Bozsi
  • lostprophet
    oké, megvan :D
  • lostprophet
    Srácok, a plugineket hogyan installálom? Van ugye a plugin installja, felinstallálom a Plug-Ins könyvtárba, de After Effectsben nem látja :S
  • Atika :o)
    Koszi szepen ezt akartam ;)
  • Hzsolesz
    Vafen lefelejtette ezt, hogy mielőtt rákattintasz, nyomd le a CRTL-t!Így tudsz váltogatni köztük.
  • vafeN
    Rendben.
    Nezd meg ezt a kis tutort szerintem segiteni fog
  • vafeN
    Azt hogyan lehet megcsinálni hogy amikor ripple-t használok akkor a kép közepétől mennyen a széléig ilyen 1-2 hullámmal és aztán ahogy az elment röktön simuljon ki ugyan ugy?
    Ismerem ezt az oldalat :) de meglesem koszi a tippet
  • vafeN
    Csak annyit tudok javasolni, hogy nézd végi ezt a tutorokot: link. Hátha benne van ami kell.
  • vafeN
    hmm, nekem is cs3-am van, de igazabol ott még ezt meg sem próbáltam. De nem tom hogy hogan lehet, régebbi verziokba így lehetet.
    De en ha arra kattintok akkor kinyit egy kis ablakot amibe ha beirom pl hogy 30s akkor odaugrik nekem a timelinon. Hiaba kattintgatok nem kapcsolja at framekre :( (Cs3 mas after effectem van)
  • vafeN
    igen arra gondoltam.
  • akyyy
    az egy fizetős plugin. meg kel venned százezrekért.
  • nemesadam
    Üdv kéne egy kis segítség elkezdtem tanulgatni az After Effectset rengeteg tutort néztem és már meg tok csinálni pár dolgot az egyik tutorialba láttam egy keylight nevű effectet viszont én nem találom a programba valaki meg tudná mondani hogy tudom beimportálni a programba vagy valami hogy használhassam?
    Na hogy tisztaban legyunk beteszek egy kepet es ami az A betuvel van jelolve arra gondolsz???

• vafeN
    ő, timeline-nal rákatintasz az időre ahol mutatja és akkor ott kell váltogatni amég nem az fps-t mutatja:) vagy nem ez a bajod?
    ezt most nemertem :) az idore a bal lenti sarokban gondolsz??? Mert ha arra kattintok akkor csak kijon kis ablakban ha oda beirok valamit akkor atrakja nekem a time indikatort
  • vafeN
    rákattintasz az időre.
    Sziasztok a time ruleron be lehet allitani valahol hogy nekem ne idot mutasson hanem frameket??? Elore is koszi
  • xelag
    A cs3 megoldotta a problémákat :)
    Nagyon köszi mégegyszer, azthiszem megérte leszedni, bár a 6.5höz szoktam hozzá, de ez sem sokkal másabb.
  • vafeN
    Nem hiszem hogy a 6.5-nek van vista verziója főképp 64 bitre. De amugy is a vista-t nem erre találták ki, szóval sokat fogsz még vele szenedni.
    De próbáld meg a legújabb After Effects-et [CS3]. Kellemes ünnepeket.
  • xelag
    Sziasztok, lehet hogy volt már ez a kérdés de nincs időm elolvasni a topicot, szóval 64 bites vistán szeretném használatba venni az after effects 6.5-öt. Felrakni fellehet, de szinte semmi sem használható a programon belül . Kellemes ünnepeket mindenkinek a közeljövőbe. :)
    Az is jo jo az egesz ahogy van nagyon tetszik :)
  • vafeN
    Nem rosz, nekem a végén nagyon tetszik az mikor kiírja a nevét.
  • AntiCamper
    Sziasztok!!

Valaki megtudná nekem mondano hogy a Quaker Plugin-t hova kell bemásolni hogy tudjam használni, meg a Vegas-on belűl hol talám majd meg?
    Hat nagyon jol osszehozta az illeto igen tetszik engem csak a legeleje erdekelne azt tudom hogy particularal van de hogy hogy azt nemtudom :) Hat ha igy tudnak dolgozni benne akkor nem ott dolgoznak ahol dolgozok :D
  • Hzsolesz
    Ahogy elnézem, elég nagy szerepe van a Particular plug-in-nak.Gondolom azért kérdezed, mert te is hasonlót szeretnél csinálni.Nem akarlak elkeseríteni, de aki ilyeneket tud már csinálni, annak nem magyarországi mini stúdiókban a helye.
    Sziasztok valaki mondja mar meg nekem hogy ebben a videoban a legelejen levo effektet hogy csinaltak meg valakinek valami otlet???? Elore is koszi
  • grizzly21
    de mit szaroztok? trial fenn van adobe-n
  • Hzsolesz
    Hogy ti milyen ügyesek vagytok!
  • vafeN
    Okei:) De amugy ingyen is le lehet tőlteni torrent oldalakról, haverom már megtalált 1-2 darabot.
  • Hzsolesz
    Nem akarom ismételgetni önmagam, de a crackelés nem biztos, hogy mindig célra vezető dolog.
  • hitman55
    Ujraraktam de az se segitett!
  • Hzsolesz
    Azok nem presetek, hanem előre lerenderelt videó folyamok, és sajnos fizetni is kell értük.A neve Action Movie Essentials.
  • vafeN
    videocopilot.net
  • vafeN
    Ragd újra.
    vérfröcsenésre meg ezekre ajánlom a www.videocopolit.net presetjeit.
  • hitman55
    VALAKI irjon már!!!!!!!!!!!4
  • hitman55
    Most raktam fel a adobe after effects-et és mikor elinditom akkor vmi üzenetet dob hogy "After effects has crashed" és kidob hibaüzenettel akinek volt már ilyene és tudja mit kell csinálni az irjon már! előre kössz