Adobe After Effects

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Torrent-Finder -on beirod hogy image lounge es hogy After Effects
Basic
Köszi szépen!

Tudna vki segíteni az Image Lounge plugin megszerzésében?

megvan 😊
7.0-ban work area, ezzel be tudod állítani a rend. hosszát. két vége kék szin, azt fogd meg, és húzd a megfelelõ helyre, 6-os szériában nemtudom hol van, most nem azzal dolgozok

van egy oldal Trapcode People itt egy csomo preset van fenn a particularhoz. Érdemes nézegetni és próbálgatni, hogy mi mit csinál. Az ayatoweb es tutorialokban is használják. Én pl az 51 esbol használtam azt a buborékos témát.
Nekem az egyik barátom tanít Mayát a leondardo.sns nél és õ mondta, hogy folyamatosan mennek át hozzájuk a Studio 21bol mert nem tanitottak nekik semmit csak ledaraltak az anyagot (mellesleg nem kevés pénzért). Sajnos nehéz minõségi képzést találni Mo. AE bol. Szerintem...
A kulfoldi turat meg próbáld megfizetni😊
Formic:
bejött, itt van már v 3 hónapja, de csak kerülgettem, annyi mindent kell állítani ... 😄

van még 1 suli, studio 21, ha jóltom a nevét, Bp-n a nyugati téren

Kispesten vagy Kõbányán van asszem valami suli. Szent László gimnázium azthiszem ott volt kommunikáció szakos osztály.

Nekem végzett egy kollégám a telescholában de nemvagyok elájulva tõle (mondjuk lehet hogy a lustasága a gond).
Köszi. Ez megvolt-van, de eddig nem néztem bele. Talán menni fog ...

vafeN
Õ, véletlen olyan iskolát nem tudtok, aminek van olyan szakja ahol film készítésel foglalkonak és add is papírt? Közép iskola ( a papir nem is olyan fontos😊 )

[O_O] (.)(.)

vafeN
Rendben köszi szépen.

[O_O] (.)(.)

Basic
Hát nekem úgy megy, hogyha lenyomom a 0-át, akkor lerendereli, lejátsza, és ha újból lenyomom a 0-át, akkor csak lejátsza. Akkor renderel újra, ha változtatok vmit.
Én viszont arra lennék kíváncsi, hogy meg lehet-e csinálni, hogy ne az elejét renderelje, hanem egy adott ponttól kezdve?

Ilyen effectet több módszerrel lehet csinálni. Particular effectel. ugyan van az AE nek is saját de én a Trapcode Particulart szoktam használni elég jól paraméterezhetõ. A csillogást meg vagy glow al vagy a Trapcode Starglow effectel lehet megcsinalni.
ööööö, nem találom a loop-ot <#szomoru1><#fejvakaras>

Más téma:
csillagokat, hogy tudnék "varázsolni?
van egy szöveg és mikor megjelenik (kézírással) oda szeretnék csillagokat. Zsédának a klip-je kezdõdik így. Zséda: A szürke patás

Maskot lehet mozgatni! Kulon a pontjait is és egyben az egész maskot is. Van egy "Mask Shape" nevu tulajdonsag, ahoz adsz egy keyframet utana elmesz oda a timelineon ahol szeretned az uj alapotot kapni. és itt megváltoztatod a maskot (hozzá fog adni itt is egy keyframet). "m" betu megnyomasar automatikusan elojon a timelineon a "mask shape" ha kétszer nyomod meg akkor pedig az összes maskal kapcsolatos tulajdonság (feather, opacity, expansion)
Annak aki tanulni és kérdezni akar igazán komolyan ott a CreativeCow van egymedia motion levlista ott aztán tényleg profik vannak (Brian Mafitt, Chris Meyer, Dean Valez) aki ismeri a Total Traininget azoknak ezek a nevek sokat mondanak.
drob:

"Nincs más megoldás rá, mindig renderelni, nézni ...? "

Van ennek egy olyan funkciója, hogy loop, vagyis automatikusan addig ismételi, amíg te meg nem szakítod...
ha egy maszkra gondolunk, akkor lehet mozgatni.
hangot köszi, csak gondoltam mûködhete úgy is mint pl premierbe, vágok, megnézem jó-e, akár többször is, rendelés nélkül ..

vafeN
Valaki véletlen nem bírná azt meg mondani hogy a mask-ot lehet-e "mozgatni" ( ugy értem hogy minden képen máskép nézki) vagy pedig nem?😄😄😄😄😄. Drob amugy nem lehet máskép, csak ha ujra le renderi, tuttomal.

[O_O] (.)(.)

Az megvan, renderel, lejátsza, de ha újból akarom nézni, akkor simán play-ra kattintva nem engedi, újból "renderelni" kell h meg lehessen nézni. Nincs más megoldás rá, mindig renderelni, nézni ...?

Basic
Hogya 0-át nyomsz a numerikus billenytûzeten, akkor egy darabot lerenderel, és lejátsza hanggal együtt.

hogy tudnám rávenni a progit, hogy lejátsza képpel együtt a hangot? kép nélkül van hang, képpel (timeline sávon play) nincs, hagszóró ikon kint van, elvileg engedélyezve és mégis némaság van<#szomoru1>

vafeN
Valakinek nincs meg véletlen a 3D invigrator vagy a 3D invigrator pro cd kulcsal? Akinek esetleg meg van és oda is adni az írjon már 1 üzenetet és meg adom neki az msn címemet és elõre is kösz. boldog ünnepeket mindenkinek!

[O_O] (.)(.)

ha vki tud segíteni abban, hogy ae 7 proban miért nem elérhetõ a motion tracker, kérem jelezze nekem
a [email protected] címen thx laczcoo
vagy küld ela motion tracke.aex et
Basic
Ez a parenting tetszik, de én maszkot nem tudok hozzákapcsolni egy másik layerhez. És ha csak a layereket kapcsolom össze, akkor a maszkot nem csinálja meg a többi layeren.

Egyik paraméter változtatása a másik függvényében megoldható expression-nel is. Vagy, mindkét maszkot hozzákapcsolod egy null layer-hez (parenting).
marad a paste

Basic
Sziasztok! Ez megoldható AE-ben?
Az egyszerûség kedvéért vegyünk 2 solidot. Mindkettõre maszkot helyezek, és azt szeretném, hogy ha az egyiken változtatom meg a maszkot, akkor automatikusan változzon meg a másikon is. Vagy marad a keyframek copy-pastelése?

xelag
Bocs ember,nem neked szántam,véletlen nyomtam a "válasz erre" gombra,,,úgy összességében gondoltam--
grizzly21
mit fejeznénk be? én nem vitázok hanem kérdezek, komolyan.
nem tudom hogy jött le neked a cinizmus a kérdésbõl, már ha azt vetted ki belõle.

xelag
Jobblenne ha befejeznétek... emléxem amikor még régebben én is ide írtam akkor még elég normális volt ez a topic, lehet hogy mindenki fénykardot akart csinálni,de akkoris jobb volt mint most.
grizzly21
igen? mondj pls párat, én nem nagyon találtam. creativecow, meg valami mdmd forums v mi

Srácok!

Nem illik egymásra köpködni...
Szerintem az AE-t

a) vagy kevesen mûvelik magas szinten itthon, vagy
b) azok, akik értenek hozzá nem ide járnak.

Itt nagyon sokan szeretnének tanulni, de sajnos szinte mindenki azonnal a legbonyolultabb animációt szeretné megcsinálni. Ez nem megy.
Az AE van annyira összetett, hogy csak komolyan érdemes belevágni, viszont akkor tényleg az elejétõl kell kezdeni.

mornar
Lám, adott esetben még a "diplomás tv operatõr" titulus sem ér sokat, ha az ember nem ért az AE-hez... Pont ennyit érnének a mai diplomák?

Az ayato tutorialokhoz egyébként ez van írva: "This is not a tutorial for beginners.
You must first master basic operations and ome to terms with manuals and books, etc."

Vagyis, ez nem kezdõknek szóló tutor oldal...."
Itt van például a 31. "gyakorlat". Ayato-nál ez 5 lépés, egy másik oldalon pedig anno ugyanennek 5 OLDALAS leírását találtam meg.

A topic tényleg nem erõs, de nem is kötelezõ látogatni. Vannak NAGGGGYON erõs angol nyelvû oldalak.<#circling>
grizzly21
csak annyit mondok hogy buta ember az aki ugy nyilatkozik másokról hogy nem is ismeri õket. Itt senki nem mondott rosszat rólad.
egyébként a topik tényleg gyenge, de külföldiek közül sem találtam jót. ez van

okszi fiúk itt a romai gyõzött(gladiátor) remélem örülsz.
Távoztam ,nem a forumozókat szeretném bántani de a Gladi egy narciszoid kölök.
Én csak egy sima diplomás tv operatõr vagyok ki a kicsik közé keveredett
vafeN
Milyen film lenne az?<#wow1>

[O_O] (.)(.)

egyébként ha vkit érdekel a film, mármint úgy hogy részt venne a készítésben akármilyen after effects trükkel (elsõsorban látványos dolgokra gondolok, amiket majd még ki kell találni) azt szívesen látjuk.

Apple MacBook 2.16 C2D, iPhone, 2*Dell 2408WFP, hamarosan: MacPro 8core

hát igen, ezt én is észrevettem 😊 nehezek, de marha jól néznek ki. és ez a kis anim marhára tetszik meg a készülõ filmünkbe egy ilyesmi jól nézne ki ;D

Gladiator
örülök, hogy segíthettem😊

Basic
A probléma az volt, hogy rossz serialt szereztem.

Basic
Mitõl lehet az, hogy leszedtem a 30 napos trialt a hivatalos oldalról, és nincsenek benne a professional funkciói? Az oldalon az volt írva, hogy a trial az a pro változat.

Gladiator
hááát, ahhoz, hogy az ayatos tutorialokat meg tudd csinálni elég magas szinten kell értened az Afterhez. az a baj velük, hogy nagyon lazán írja le fuji bácsi, és feltételezi rólunk, hogy 1-1 lépés után tudjuk mit kell csinálni, és azokat le sem írja.

hello! tudna nekem vki segíteni? meg szeretném csinálni
ezt, de nme tudom hogyan kell, mert a leírtak után nekem nem ugyan az jött ki :S Ha tud vki segíteni benne, akkor msnen vagy e-mailben beszélhetnénk. köszi

Gladiator
Próbálom egy picit megnevelni az embereket, ha az anyjuk és az iskola erre már nem volt képes. Valamint jobb, ha megfogadod a tanácsomat, mert pikk-pakk ki leszel baszva az SG-rõl, ha így folytatod. Mondjuk én ennek csak örülnék...
Az meg hogy pocsék a topik szubjektív. Gondolom képtelen vagy felfogni mirõl is írunk. Sajnálom.
Akkor remélem nem látjuk egymást.
Üdv

Gladiátor te meg ki a fasz vagy?
Hogy itt kiosztod a hozzászólókat .
Gondolom nem irodalmi mûvekrõl társalgunk itt és nem helyesírási dogát írunk.
Egyébként is pocsék a topik astala vista.
Gladiator
Baszki, tanulmányozd inkább a nyelvtankönyvet, meg olvass egy kis szépirodalmat. Szánalmas ahogy írsz...

Én igaz az Adobe Premier Pro 1.5 eredeti tankönyv az Adobtól. Címû könyvbõl tanulom a Premiert de a Programom Premier Pro v7.o
Akkor ez 2 Premier nem értem,valaki eltudná magyarázni.Most nem az After effektszrõl beszélek.
Bocs rosszul "fejeztem ki magam" Hol lehet megvásárolni és menyiért.
Magyarósítás+költség?