3734
Adobe After Effects
  • vafeN
    A 2. 1. része is fent van videocopiloton. Többit meg ügyesen is kell felvenni.
  • Atika :o)
    a 3 at megtalalod a www.videocopilot.net oldalon
  • elijahwood
    hali!
    1. http://www.youtube.com/watch?v=yB3fP90OkJI&feature=related
    2. http://www.youtube.com/watch?v=B4NxSksNOyA&feature=related
    3. http://www.youtube.com/watch?v=iZu9T4-zK44&feature=related
    ez a 3 féle videókból tudna valaki hogy kell sorban csinálni, megköszönném aki leirja. előre is köszi
  • Hzsolesz
    Azért legyünk már annyira kultúráltak, hogy az egymás közötti torrentelést meg a szériaszámok kérését ne a Nagyközönség előtt, egy fórumon belül vezényeljétek már le!Mi van, ha szúrja a szemét majd 1-2 moderátornak, és megszűntetik a topikot?!Hol fogtok akkor tanácsot kérni "nagyokosok"?!Kössz!
  • vafeN
    Sikerült^^ Ha valakinek esetleg ilyen baja lesz: window->workspace->reset""
  • vafeN
    Valaki tudna segíteni? Mikor csináluk egy új compositont akkor a timeline ugy lent van hogy nem láttak semmit belőle. Kérdésem az lenne hogy hogyan tudnán fentebb hozni? CS3-at használok.
  • piccolo555
    Hali! Nem tudnátok mondnai nekem After Effects 7.0-hoz authorizaton code-t??? Nagyon kellene! Köszönöm
  • drob
    ott sok videó van, és 99%-hoz nem kell az after, bármelyik vágó progival meg tudod oldani
    esetleg konkrétabb példa?
  • elijahwood
    hali!
    youtube-n láttom sok amatőr videókat, és érdekelt. szeretnénk csinálni ilyen hasonlókat, ki tudna segiteni nekem? adobe after effects progim megvan. várom a segitséget, :)
  • asam9
    okés okés, köszi grizzly!
  • grizzly21
    nem meghivos, nekem rogton nyitja.
    szerintem hasznalj utorrent-et az a profi cucc
  • asam9
    húúú, pedig már feladtam félig :) nagyon köszönöm!

azt írja azureus, hogy: Hiba(unregistered torrent pass) ... gondolom, azért sír, mert nem vok regizve a torrentleech-en, ez meghívós cucc? ha igen, küldenél nekem?
  • grizzly21
    osxre ja,
    torrentleech

disc1
    disc2
    disc3
    disc4
  • asam9
    hm hm, os x-re, hooonnaaan? :)
  • grizzly21
    hat en egy adoba master-t toltottem le, eleg soka tart mig lejon de abban minden benne van AE is, es mukodik.
  • asam9
    sziasztok!

vki, aki OS X Tiger-t használ és megvan neki az after effects, "nem 30 napos" verziója /lehet bármelyik verziszámú, persze cs3 lenne a legjobb/, az légyszí vhogy adja a tudtomra, hogy honnan tudom letölteni, nagyon fontos lenne, mert nyakamon a vizsga! már 3-mal próbálkoztam, de egyik se működött :(

köszi előre is!
  • CJofthegod
    Valaki nem tudja After Effectbe hogy lehet olyan video effektet csinálni mint az NFS:MW videókban van?
  • akyyy
    én megtudtam csinálni.
  • Foky
    Albundy!
    Sajna nem boldogulok a visszaszámlálással, sajna teljesen kezdő vaok e téren! Le tudnád írni esetleg picit részletesebben (menüpontonként, mit hol érek el)?
    Bárki segítségét szívesen veszem az 1821-es hozzászólásban leírt "problémára"!

Thanx!
  • CJofthegod
    Vagy egy a funkcióhoz hasonló plugin is megteszi....
  • CJofthegod
    hello nekem lenne egy kis gondom az AE 7.0-ben benne van a track motion vagy nincs mert nem tom előhozni a help meg azt írja h csak a proban van :( itt egy kép
    http://img293.imageshack.us/img293/5401/aebt6.jpg
  • Foky
    Albundy, thanx! Még nem próbáltam ki, de majd holnap, ha nem boldogulok, akkor írok. Még sosem használtam a progit, full kezdő vaok...:D Üdv
  • HF
    Bocs, a válasz albundynak ment. Akkyy: A wiggler effekt pontosan ezt teszi. Csak ügyelj arra, hogy a kép elmozdulása esetén az üres rések feketék lesznek. Ennek kiküszöbölésére a Motion Tile a megoldás.
  • HF
    Régen vót az Egyébként igen, a fejlerobbanást az alapján csináltam :P
  • albundy
    Visszaszámlálás:

1. New Comp (30 sec)
    2. New Solid
    3. Effect/Text/Numbers
    4. Az Effects ablakban: Type: Number (vagy Numner [Leading Zeros])
    5. Decimal places: 0
    6. Kurzor comp elejére, Value/Offset/Random Max: 1200 (stopper)
    7. Kurzor comp végére, Value:0 (stopper)

Betűt formázni, renderelni alfával.
    Az egész két perc...
  • albundy
    Andrew Kramer tutorialokat nézegetünk?
  • akyyy
    AE-ban van olyan efekt, hogy a képet véletlenszerüen elkezdi beremegtetni úgy, mintha kézből lett volna felvéve?
  • Foky
    Hali mindenkinek!

Készítek egy videót ( Video Studio 11 Plus-sal, családi képek és zene ) és szeretném, ha visszaszámolná benne az időt! Meg lehet ezt oldani valahogy, akár más programmal a már kész videón? Fél percnél kezdődne és vissza kellene számolnia 1200-ról 0-ra! Milyen progival / opcióval valósítható meg???

Előre is köszönöm! Üdvözlettel: Foky
  • HF
    Bocsi, újra felraktam, véletlen töröltem :P
    Link
  • grizzly21
    This video has been removed by the user.
  • Iam The Ghost
    Vaz, ez nagyon jó, ilyeneket Én is akarok. :D
  • HF
    Üdv. Valaki mondana nekem erről véleményt? Pont ma csináltam, AE-vel.
    Link
  • Iam The Ghost
    Thx, nagyon jól működik! ;)

Már csak a kivágott jelenettel van gondom, ugyanis az arc beteríti a képernyőt, vagyis kivágtam és beraktam a videóba, de nagyon látni, hogy a nincs meg a fejének a teljes alakzata. Vagyis ez az eredeti kép miatt van, de nem tudom hogyan tudnám beilleszteni a videóba, hogy ne legyen ennyire feltűnő, van erre vmi jó trükk? :)
    Itt van egyébként a jelenetből 1 kép (a "k" után a szóközt töröljétek ki, csak a fórum nem enged képfeltöltésről linkelni): k epfeltoltes.hu/080210/175408729bscap0006_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
  • albundy
    Ezt a melót tényleg jobb Premiere-ben végezni, ahhoz pedig az kell, hogy a kivágott videódat alfa csatornával exportáld.
    Alfa csatornával exportálni:
    Compsition/Make Movie...
    Output Modules/Video Output/Channels

na, ott kell beállítani, hogy RGB + Alpha.
    Csak nekem az a baj hogy fogom szepen kirenderelem pngbe beallitom hogy alpha chanel eddig minden szep es jo de ha beimportalom flashbe akkor nekem ott a kep merete mas sokkal de sokkal nagybb az eredetinel es nem is tudom modositani es nemtudom miert van ez
  • Iam The Ghost
    Semmi ötlet hogyan tudnám ezt a fránya kivágást helyesen megcsinálni? Már kerestem róla tutorialokat, videókat, de nem igazán tudom mi ennek a neve, ha van.
  • Hzsolesz
    Nagyon bosszantó dolog ez az interlace-es dolog.Legalábbis én is nagyon haragszom rá.Ha deinterlaceled, akkor nem sokkal, de valamennyi információvesztéssel jár.Ha meg úgy hagyod, akkor szimplán szarul néz ki számítógépen.Az nagyon rossz deinterlace-er, amelyik egyszerűen kiveszi a páros vagy páratlan sorokat...azt ne használd.Szerencsére terjedő félben vannak a progressive pásztázású kamerák.
    Olyan, hogy 100 Hz-es videó, olyan nem létezik. A 100 Hz a képek kirajzolásánál van szerepe. Az azt jelenti, hogy pl. egy 100 Hz-es TV 1 másodperc alatt 100-szor rajzolja ki a képet, ami villódzásmentessé teszi ezt.
  • drob
    legyen kiválasztva az alfa csatorna és akkor átlátszó lesz render után is
    Sziasztok azt szeretnem megkerdezni hogy ha en elkeszitettem egy animaciot after effectben aminek a hatere atlatszo es igy szeretnem kimenteni hogy aztan flashbe betehessem hogy oldjam meg mert probaltam png-be de mikor behuzom flashbe hulyeseget csinal nekem valaki hasznalja ezt igy??? Esetleg valakinek otelte?? Elore is koszi
  • hakapesz1
    Köszi a deinterlace tutorialt, nagyon profi, de ezek szerint mindig végig kell ezt szenvedni? Meg hát az infó fele elveszik a felvételből...
    Valami nekem itt nem nagyon akar beugrani. Javasolták, hogy csináljak 100Hz-es videót, ott elméletileg egy frame-en belül nem lenne váltott sor és akkor pontosan lehetne maszkolni pl. Szerinted?
    Premiere-t nem használok (régen használtam), de deinterlace beépített szűrő biztos van sokmindenben, de volt olyan, ami fele magasságúra nyomta össze a képet (kivette a páros/páratlan sorokat, ezért ezeket már alapból nem is vettem figyelembe.