3734
Adobe After Effects
-
-
mar megvan, r-et kellett csak nyomni -
van ilyen kis ikon fent, ilnye kör, asszem azzal tuddo megforgatni. vagy a transformnál is lehet még. biztos rossz rétegen álsz -
hogy lehet forgatni?:) free transformnal azt keri irjam be a szoget..az nemjo -
Jaja, ha lesz majd írok. -
Hzsolesz #1883 Hát sokmindenre mondtam eddig én is az életbe, hogy simán...pláne 10pár éves fejjel.Na de azért erre kíváncsiak vagyunk...remélem szóltok, ha lesz valamilyen számunkra is élvezhető esetleg használható dolog belőle!
-
Most csinálunk egy játékot és amiket akarunk bele csinálni azt mindent megbírja csinálni, de tényleg olyanokat amiket még más gamekbe nem igazán láttunk vagy nem is láttunk. -
Hzsolesz #1881 Ezt nem teljesen értem...a haverodat - fogalmazzunk úgy - cseszteted, hogy csináljon egy olyan programot, amivel a nem homogén háttér előtt mozgó objektumokat lehessen maszkolni?!
Hát ha ezt összehozza a haverod, akkor javaslom neki, hogy jelentkezzen állásinterjúra az Adobe-hoz, és hátha 1 év múlva mondjuk az After Effects következő generációjában ezt a funkciót viszontlátjuk!
-
Nem még nem, de haveromat basztatom hogy csinálja meg mert nekem is 1-2 dologhoz jól jönne.
Arról a videorol tudnál adni egy linket? -
miért, létezik ilyen?
űltalába ilyet zödlháttérel veszik fel:D
nekünk nem volt valami tökéletes, és sok helyen képkockánként kellet maszklni:( de megérte, most a eredményt látva:D:D:D -
Lenne egy olyan kérdésem, hogy ha lenne egy program ami azt tudná hogy, ha maskolni akarunk egy videon egy mozgo targyat, akkor elég lenne csak az 1. képkockán maskolni aztán magától menne tovább, meg hogy ha távóli tárgyat akarunk maskolni akkor lehesen közelíteni akkor ti azt meg vennétek [olcson] vagy inkább képkockánként maskolnátok a videot?! -
Sztem ATi-t talán játékra érdemes használ és a durváb filmekhez [3D,video] pedig NVidia a jó. De ki melyiket szereti. A core 2 duo és a 4giga pedig felnyomja elég jóra. -
Hzsolesz #1876 Én hasonló konfiguráción (Dual Core 2,4 Ghz, 2 giga RAM 800 Mhz) szoktam kiszedni HD felbontású (1440*1080) green boxos videóból a hátteret.Egy másodperc egy percig tart, és hadd ne mondjam, hogy ezen semmi effekt nincs egy shadowon kívül.Ha még blur meg fractal noise és társai is lennének mellette, akkor min. 3-4-szereződne a render idő. -
nooblajedzs #1875 igen eléggé tele van durva cuccokkal...:)
Szrintetek menyit javitana a dolgokon egy core 2 duo 2.66, radeon hd2600XT
és 4 giga 1066 os ram? -
Hzsolesz #1874 Mennyire összetett a kompozíciód?Tele van nagy hardverigényű effektekkel (blur és társai)?Mert ha igen, akkor ne csodálkozz. -
nooblajedzs #1873 Szisztok
Nekem a következő problémám lenne nemtudom h valaki tudja e a probléma okát, készitek egy animáciot a lényeg h maga az egesz kb 10 másodperc a probléma az hogy ezt a 10 másodperces videot kb 1 óráig rendereli le az AE cirka 300 képkocka, de szerkesztés közben sem jobb a helyzet a baj csak az h nem igazán tudom milyen lesz az eredmény mert marha lassu. (0-val is hasonloan hosszu percekig tart a pre renderelés).
Nincs tul jo gépem de azért nem gondolom h eddig kéne tartania, de ha mégis akkor irjátok le:)
Intel Pentium D Dual Core 2.8GHZ
ATI9600Pro
És 1 giga ram igaz DDR1 es 400MHZ
XP SP2
Remélem valaki tudja mi lehet a probléma
-
Hzsolesz #1872 A layeren jobb klikk-->Time-->Time-reverse layer. -
behúzok egy videóréteget, hogyan tudom megcsinálni, hogy visszafelé játszódjon le? sehol sem lelem:( -
m2v formátumot hogyan tudok csinálni? rámegyek az mpeg rendeléskor, és hibát ír ki:( -
polcrendszer #1869 Tudom,korábban nekem MMSIm volt 2 gigarammal,csak sajna turion x2 1.7-tel,go6100el.elnéztem.most eladtam, és akkoe megveszem ezt a toshibát,mert többet nem költök rá,ha 1.8 coreduoval megy,akkor az fain,gpu 7300, nem egy világbajnok,de aszongyátok jó,hát jó,ez 182, plusz 8ezerért veszek bele 2gigaramot, 3 gigával remélme nem pofázik...igazából 220ért lehetne egy jobb videókarisat+2GHz core2duot,de a fene akar ennyit rákölteni erre,pláne ha ezzel is szépen fut,szaggatásmentesen játsza vissza a hikvaliti moviekat,nekem tökéletes.Remélem most nem nyúlok mellé.Lehet persze, hogy várok kicsit,hátha 2 hét alatt is megy e az ára :) -
hát nem sokat, legalább is nálam, legalább a ramot felnyomatm 60%-ról 80-ra, így nyertem kb 2 másodpercet kb.
na mind1. majd veszek ramot akkor. nem fog földhőz vágni asszem.
én amúgy cs3-at használom most 1gigával, de csak nagyon alap szinten.
hang a kép alá és szekvensz képek renderelése :) uff -
Hzsolesz #1867 Jaaa és még annyi, hogy egyszer megpróbáltam feltenni a CS3-at és 2 giga alatt szóba sem áll veled!
-
Hzsolesz #1866 Szerintem ezen szépen menni fog, de a helyedben vennék bele még egy giga RAM-ot.Már csak azért is, mert ha utánaszámolsz, hogy van 1 gigád.Abból 256 a videókártyáé, és az op.rendszernek is szüksége van egy nagy szeletre a maradék 744-ből.A lapik VGA kártyájához meg annyira nem értek, de szerintem az tök mindegy, hogy milyen.Hajrá, aztán beszámolni, hogy megy-e szépen rajta.
Bordy!Most néztem utána az Edit-->Preferences-->Memory and Cache alatt van egy Cache bővítési lehetőség, de fogalmam sincs, hogy ez mennyire lehet hatékony...nem próbáltam még. -
drob #1865 nm :) csak máskor a premi topicba tedd fel a kérdést... :)
egyébként az 1.5-ös premier utálja az ACE Mega Codesc pack-ot, kiakad ha meglátja :)) -
polcrendszer #1864 Tehát akkor szerinted ez a Toshiba jó lenne? 1.8as coreduo van benne,és 4gigaramig bővíthető,plusz azért egy go7300asa van.Ennek van asszem 512ig turbocache-e,alapban asszem 256os.Ez szerintetek jó lenne?Kicsit azért félek ettől a videókártyától,mert mások nagyon erősködtek abbam,hogy jobb a kicsit alacsonyabb frekijű proc,de az coreduo,plusz a tuti gpu(hd2600os elég király) az a legjobb konfig. Bár angol after effects fórumozók is a memória-cpu tandemet erősítették meg...Nem kicsi ez a go7300? -
blc #1863 Kedves drob!!!
Ahogy elolvastam a kérdést,azonnal a homlokomra csaptam.Pont így jártam 2005-ben mikor legelőször felraktam.Akkor is az "ACE Mega Codesc pack" rondított bele.Nagyon köszi a helyre rakást.Teljesen elfelejtettem.Már le is söpörten a codek-et,és indul is gyönyörűen.Mégegyszer kösz!!!:) -
aham, pont ezt akartam kérdezni hogy lehetne nővelni :)
8-10-et enged nekem az 1 gigával. nem lehet disk-re chaceltetni? -
Hzsolesz #1861 Az én tapasztalatom szerint minél több legyen a memória és a Ghz.
Ha szeretnél egy általad összeállított kompozíciót visszanézni egy RAM preview-t kell nyomnod...ugyi ahogy a nevében is benne van, a memóriába löki a lerenderelt anyagot.Ha kevés a memória 4-5 sec-nél nem tud többet lejátszani egyszerre. A memóriába történő renderelés meg mit igényel, hogy minél gyorsabb legyen?Minél magasabb órajelet.
Szóval szerintem ezekből a lehető legmagasabbat, a videókártya annyira nem lényeg.
Remélem tudtam segíteni valamennyit. -
polcrendszer #1860 EMberek!Végre, hogy ide találtam,ti tuti tudtok segiteni.Noti vásárlása előtt vagyok,tudom,nem ezzel kell ae-ezni,de én mégis...szoval,volt egy turionx2 go6100m(!!),amivel végülis el-elrohangált,csak a gpu nem birta lejátszani a videókat.A kérdésem,hoyg mi számít alapvetően: ittt wannak az opciók: 1.6os centrinoduo + hd2600 gpu, 1.6 core2duo + go8400 , 1.7es coreduo go7400el ill. 1.8 coreduo go7300mal.A legalsó kategória a turion x2 1.8 + ATIhd2400. Ami miatt bajban vagyok, hogy nemtudom,mitől lesz gyors a dolog, az opciók , sajnos, adottak:az intel nyilván jobb az AMDnél ebben a témában,sokkal inkább az órajellel, magtípussal(coreduo vagy core2duo),és ati kártyával vagyok meglőve(elvileg támogatja,de valami kitétel van a supportnál,valami nem megy atival).Valamint,hoyg amd-vel(legolcsóbb megoldás)menne-e a dolog.A legvonzóbb az 1.6 cd+hd2600,de itt vajon támogatott-e ez a tuti gpu, ill.elég-e az 1.6 freki?Lécci, homályosítsatok fel! -
drob #1859 raktál fel valamilyen codec-et? 1.5 alergiás rá és nem indul el... -
blc #1858 SZia SZia mindenkinek!!
Könyörgöm segítsetek!
Újra kellett formázni a wincsit,felrakok mindent,minden okésan mükszik.viszont az adobe premiere pro 1,5 nem akar elindulni.A bejentkező ablakba elindul,pakol majd lebénul,de annyira hogy csak a reset segít.Progi le,újra fel ugyan az az eredmény.Egy másik adobe videos progit felraktam ugyan az az eredmény. csak az adobe a kényes?Már többször telepítettem soha nem volt gond,Hol van a gond? segítsetek mert nagyon kellene.Előre is köszi.LAca -
Hogy ha nagyon kezdő vagy akkor www.youtube.com és ott keres rá after effects tutorialokra. -
Richard90 #1856 kösz -
picit ha visszaolvasol akkor tobb hozzaszolasban is megtalalod a valaszt!!!! amugy www.videocopilot.net -
Richard90 #1854 Hali!
Tudtok olyan honlapot mondani, ami ezzel a programmal foglalkozik kicsit bővebben? (tutorialok, példák stb.) -
Hzsolesz #1853 Osztom Atika véleményét Elijahwood.Ne hidd azt, hogy valahol láttál egy videót, ami tetszett neked, megtudtad hogy mivel csinálták, és másnap már te is meg fogod tudni csinálni.Én már másfél éve használom a szoftvert, és még mindig van jócskán mit tanulnom.Ha videó tutorialból nem sikerült megcsinálni, akkor ne is erőlködj szerintem...irány az alapok.Sok sikert! -
megvan -
nem lehet vhol beállitani hogy az időtengelyen ne seconds-okat mutasson hanem frame-ket? meg ami oldaltvan óra, ott ne az időt mutassa, hanem azt hogy a videó hanyadik képkockánál van.:S -
hat nemrosszbol de a videocopilot nagyon is jol megmutat mindent hogy mit hogy kell csinalni ha azt nem erted akkor nagyon vissza kell menni az alapokhoz mert azokkal nem vagy tisztaban -
elijahwood #1849 egyszerűen nem megy nekem, nagyon nehéz. hiába van oktatós videó :). valaki megtudta csinálni a videókból?