3734
Adobe After Effects
-
mpio #1930 értem,akkor gondolom nagyon benne vagy a témában:D -
nekem csak az ffshow vagymi van fent. azt viszi AE is. de én maximális minöségű movokkal dolgozok:D -
Hzsolesz #1928 Állítólag külön-külön kell feltenni az Xvid ill. DivX kodekeket az a legjobb megoldás, de ez édes kevés szerintem. Én az SLD Codec Pack-re esküszöm, és többen alátámasztották már a tapasztalatom. 5 év alatt semmi bajom nem volt vele. -
mpio #1927 és akkor mien kodeket tegyek fel? -
biztos fent van valami kodek pakk.
azokat meg mindne kodeket törölj le.
vagy a videót pl virtualdubbal csináld meg tömörítetlen formátumba. nagyon sok helyet fog foglalni de legalább működik. -
mpio #1925 *mikor -
mpio #1924 Sziasztok lehet megkérdezték már csak kicsit idegesítő ,h mikor megnyitom megy minden és mikro videot akarok betölteni nem tölti be vagy ha igen akkor meg 1 fekete semmi és semmit nem tudodk kezdeni vele pedig már elég sok toturialt végig néztem 3-4-et kivülről fújok csak épp az after nem akar működni rendesen:S:( -
doch #1923 Igen, az volt a gond. Köszi szépen! -
Hzsolesz #1922 Valószínűleg a "Pixel aspect ratio" kapcsoló ki van kapcsolva. Ezt Composition ablak (ahol látod az animációt) alján találhatü kis ikonnal tudod aktiválni.Jobbról a 4. -
doch #1921 Lenne egy ujabb problémám.
Kamerával felvett 16:9 képarányú avit, ráhúzom, a "Create a new composition" ikonra, és az új comp-ban furcsa módon valami miatt kicsit osszenyomódik a kép. Pedig a mérete ugyanúgy 720x480 marad. -
doch #1920 tényleg erre nem is gondoltam:)
köszi -
hm az előbb leirtam, hovalett?:S
jajj rosz topikba irtam bele:D
"hát ha már külön külön forgatnád a betűket, akkor nem ind1 ha minden egyes betűt külön rétegre teszel?
mondjuk egy rétegen beírod a full szöveget, átláthatóság 50%, és új rétegekre minden egyes betűt, amiket a helyükre teszel, és igy jó helyen is vannak lehet forgatni" -
doch #1918 Az lenne a kérdésem, hogyan tudom egy text layerben a betűket külön-külön 3d-ben forgatni? (ae7.0) -
ricsimaster #1917 http://library.creativecow.net/video-tutorials/adobeaftereffects de csak mert jó kedvem van ;) -
Balos89 #1916 Csaó Mindenkinek!!!!
Nagyon ürülnék ha valaki segítene nekem! Nagyon érdekel engem az Adobe After effect progi ma szedtem le a pro 3 CS-t ! fura módon nem értek hozzá! :D megkösuzönném azok segítségét akik segítenének nekem az alapokat elsajátítani vagy küldeni,javasolni egy jó linket vagy valami ilyaesmit aminek segítségével tudnék tanulni! Előre is köszönöm a segítséget! [email protected] ha valaki segítene itt a címem -
for comp layer
ez mirejó? -
Hzsolesz #1914 Kijelölöd az összes layert, aztán CTRL+SHIFT+C (pre-compose)-->Move all attributes into new composition.Aztán ezen az újonnan létrejött kompozíción jobb klikk-->Enable time remapping.Két kulcskocka létrejön a timeline elején és végén. CTRL+K (aktuális kompozíció tulajdonságai) és átírod a hosszt 36 sec-re, majd OK. Megfogod az előbb létrehozott 2. kulcskockát és kihúzod a 36. sec-ig. Így kinyújtja az eredeti animációt a 36. sec-ig, tehát belassítja. -
van egy videóm, amit effekteltem meg minden, kb 20 másodperc hosszú.
hogyan tudnám lelassítani a felvételt, hogy 36 másodperc hosszú legyen, úgy, hogy lassítva legyenM -
mint mondtam nem is rossz:)
mint ahogy a tegnapi film sem volt az, leszamitva hogy csak az elso reszet adtak le..
na de ezen beszarsz:
gskinner webcam fire effect sajnos webcam kell hozza, de iszonyat -
egyik első szerencsétlenkedésem :)
(honlaphoz kellett) -
WPMaster #1910 A mozgó tárgyak maskolására visszatérve, pedig léteznek ilyen programok. Persze nem minden esetben működnek jól. Anno a 2d3 nevü cég kísérletezgetett egy PixelDust nevü rotoscoping programmal aminek a teszt verziója egész jó lett aztán a várva várt végleges verzió nem jött. Sőt, immár 3 éve semmit sem tudni, hogy mi lett a sorsa. -
WPMaster #1909 Nem nagy cucc ez összeozni, csak úgy mint a videón, külön külön rétegekből megcsinálni a füstöt meg a stb-t. A sima alap particle effektel volt csinálva ezis. Ki kell kísérletezgetni mikor hogy néz ki, ennyi az egész. -
Kakaduduka #1908 http://youtube.com/watch?v=24bAqJradMg&feature=related
ezt láttátok már? nagyon király. ilyet hogyan lehetne összehozni? igazából engem a particle rész, vagyis az a robbanásos rész érdekelne. -
nem akarok senkit a bunbe vinni,
de ez a verzio jonak tunik:
http://www.mininova.org/get/1220141
le is jott..bemasolom pl a psunami watert a cs3 pluginek koze, de nem latja..valoszinu regebbi verzio akkor .. kar mert macre nagyon nehez talalni -
Hzsolesz #1906 Az más...ilyen felbontással és hosszal simán. -
http://torrents.to/search/225/psunami+mac.html
ami final cut prohoz van az ae hez nem jo ugye? -
ja es igen cs3mas aex-et probaltam de azzal problemazott az AE inditasanal.
ha 7es verzio akkor ide pls: grizzly33 qkac gmail pont com -
ha a mac-kel csinalnam gyorsabb lenne de oda nem talaltam meg a pluginokat torrenten..:( -
a trapcode megvan, de amit talaltam tutorialt az p. playgroundot hasznal, ezert kellene az.
Nem tudom maxban mennyire lehet megoldani a loopot, de itt szerintem egyszerubb,
a gepem pedig egy 4 ev koruli P4 2.4, 1.5gb ram szoval nem egy eromu, de maga amit renderelni kell az 35 kepkocka, es kb 100*50es kep (egy fenti nezetbol van az egesz tavolrol) tehat nehany perc alatt megcsinalja -
Hzsolesz #1900 Milyen e-mail-re küldjem?Átküldöm csal az AEX kiterjesztésű fájl-t, amit be kellene másolnod a C:\Program Files\Adobe\Adobe After Effects 7.0\Support Files\Plug-ins\Professional\Professional Effects könyvtárba, ami valószínűleg neked nem létezik. Vagy próbálj meg létrehozni egy ilyen struktúrát, vagy ha így nem megy, akkor másold be a C:\Program Files\Adobe\Adobe After Effects 7.0\Support Files\Plug-ins\Standard\Standard Effects könyvtárba. De gyanítom, hogy egyik verzióval sem fog működni.
Ha más nincs vedd meg a Trapcode Particular plug-in-jét.
Nem lenne egyszerűbb egyébként egy szökőkutat mondjuk 3D Max-ban létrehozni?
És végül hadd kérdezzem már meg, hogy milyen acélos géped van, hogy szökőkút, medence, psunami és még egy kis P.Playground?!...Már csak egy kis Aurora Sky hiányzik a repertoárba!
Hogy akarod mindezt lerenderelni?
-
Hat nekem cs3 mas afterom van nemtudom hogy abbol jo e lenne neked a plugin es a masik hogy nemtudom meg e van istalja mert nekem ahogy beraktam az ae-t benne volt automatikussan. -
jah sajnos nem pro:( valaki el tudna kuldeni csak ezt a plugint? az installt valoszinu letoroltem mar..
Van benne loop egyebkent (part. playg. ?) egy szokokutat probalok csinalni, a medence mar megvan hozza, egesz aranyos lett psunamival -
Hzsolesz #1897 Igen ott is alapból benne van, de ha nem Pro-t használsz, akkor nem vagyok benne biztos, hogy megtalálod.Illetve a videocopilot.net weboldal egyik tutorialjában hallottam, hogy ha nem találsz valamilyen effektet aminek ott kellene lenni, akkor a telepítő CD-ről utólag lehet telepíteni ezeket.De hogy hogyan arról lila fingom sincs. -
Azt nemtudom de ha nem a prof verziod van akkor lehet hogy nincs benne -
7ben is? -
igen a simulationban van -
a particle playground alap plugin? nem talalom -
particle rendszerekkel nagyon maceras loopot csinalni nem?
pl trapcode -
Hzsolesz #1891 Nightwish, miért mondod hogy ki hiszi ezt el?Tök egyszerű dolgokat szeretnének megcsinálni 

Na komolyra fordítva a szót, ha vágáshoz szeretnéd használni a progit, mint a Vegast akkor nem ajánlanám, mert nem vágásra találták ki, és így körülményes. Egyébként a sokat emlegetett videocopilot.net weboldalon alánlom a Basic Tutorialokat ha kezdő vagy. -
Egyébként csak hogy témába illő dologrol is beszéljek (inkább kérdezzek), nemtud valaki valamien oldalt, ahol bőségesen van tutorial AE ről? csmovie készítéshez kellene, a vegast úgy ahogy minimális szinten már sikerült kitapasztalnom, de asszem ezzel jobb dolgokat is lehet csinálni :)) Annyira nagy dolgokat nem akarok, amugyis a letisztult moviek híve vagyok... Szal aki tudna segíteni, annak nagyon megköszönném! ;]