Adobe After Effects
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha nem sok, én maszkolnám (lehet nem ez a helyes szó, én is kezdõ vaok még...) megnézetem, Rectangular Mask Tool, babrás meló, de ki lehet szedni vele a hátteret.
És a 1470 ás kommentemre nincs megoldás?
Köszönöm
Forza Ferrari!! Forza Schumi Pes!!
output:erre kattanj rá, új ablak, video out. pipáld ki, majd format opt.-ra katt, itt keresd meg a dv avit majd ok, alatta stretch-et pipa, 720x576 - legördülõbõl PAL D1/DV és kész.
render setigns:Best setting
Output mod:Lossless
Log:Erros only
output to united clip 01.avi
náam ezek vann ak alapból mt kéne átálítanom?
Köszi
Pls mondjátok el milyen beálításoknak kell lennie?!
!
Köszi
Help
kész lett az egyik filmem 3 perc de 1db 15 perces és 1 db 30 perces filmbõl csináltam efktek minden és most mikor aviba akarom csinálni azt írja, hgy nincs eég hely pedig van 20 giga és a film 3 perc😄
Mit kéne csináljak?
Tehát az a lényeg, hogy az egyik haverom gitározik és mögötte, hogy õszinte legyek ellég rossz a háttér nagyon disszonáns.
Nos ugye bár ha ezt a videót blue boxal vettem volna fel azaz kék "szobába" és ott gitározik akkor pár perc nah jó max 1 óra alatt meglehetne csinálni, hogy egy színpadon álljon és a tömeg ott legyen mögötte😊 vagy akármi más egyedi avagy nem szokványos háttér elött zenéljen.
De mivel nem bule boxal csináltuk a felvételt nem tudom, hogy hogy lehetne megoldani a háttér cserét avagy meglehet e.
Ha jólgondolom meglehet de hogyan?
Az af be még kezdõ vagyok viszon ph és premierbe meg elég profi tehát nem fog problémát jelenteni az hogyha bonyolultan írjátok le vagy adtok tutoriált.😊
Más:bcsirke nem rossz a videód bár én hiányolom a történetet az efektek ügyesek.
Köszi, hogy elolvastad!
Tisztelettel:Milán😊
Engem az érdekelne, hogy van egy videóm és zenél ez egyik haverom azt blue boxal megtudom csinálni, hogy máslegyen a háttér de így hogy nem õgy lett felvéve meglehet e csinálni?
Köszi
köszi!
Tényleg nagyon egyszerû.
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
Térképes útvonalanimációt szeretnék csinálni piros vonallal, de nem tudom megoldani. Úgy kellene, hogy a térkép(fotó) fölött egy másik rétegen lenne a piros növekvõ vonal.
Segítséget kérek!
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Segítségeteket elõre is köszönöm!
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
most néztem bele a pisztolylövéslövés fényeffekt tutorba 😊
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Aki szereti vizuálisan is látni, hogy hogyan kell egy-egy apró trükköt megcsinálni, annak ajánlom az alábbi linket.Jaaa...és nem csak kezdõknek.<#nyes>#nyes>
http://www.videocopilot.net/tutorials.html
Ne feledkezzél meg a zöld vászon megfelelõ bevilágosításáról sem... Az árnyékokon szokott megbukni a dolog...
Brikó
Intel Core i5 CPU 2,67GHz + 8 GB RAM
After Effects-et hasznélok vidi szerkesztésére. Viszont van néhány problémám. A kész vidi minõsége feltûnõen rosszabb mint az eredeti kisebb daraboknak amibõl összeraktam. Homályosabb, elmosódottabb és a hang is másabb, torzabb picit, pedig mindent jól beállítok...vagyis ezek szerint nem. Légyszi segítsetek, nem tudom mi lehet a gond.
Mail cimem: [email protected]
Köszi elõre mindenkinek aki segit...
Az After Effects NEM 3D-s program, ezért alapszintû 3D-s megoldásokhoz plugin kell, direktbe' nem lehet mondjuk 3ds fájlokat importálni.
A 3D Invigorator olyan plugin, amely erre alkalmas, de azért megvannak a határai, arról nem is beszélve, hogy rendkívül erõforrás igényes. Más AE fórumokon ilyenkor azt mondják, hogy ha 3D-s dolgot akarsz csinálni, akkor használj 3D-s programot.
Egyébként nagyon sok mindent meg lehet csinálni alapból a programmal, csak ismerni kell. Plugineket akkor fejlesztenek, ha
a) az adott dolog nem megoldható AE-ben, de azon kívül minden más igen, és ezért a plugin ilyen esetben "kisegít",
b) ha valamilyen megoldás trendi lesz, és mindenki olyat akar (mondjuk egyfajta háttér, stb.), itt a plugin "gyorsít".
A Box Blur-ös verzió:
1. A videód fölé tegyél egy Adjustment Layer-t.
2. Az Adjustment Layer-re tedd a box blur-t (állítsd be a megfelelõ blur értéket), majd ott, ahol a logó van rajzolj egy négyzetet/kört a Pen Tool-lal, hogy lefedje a logót. Egybõl látni fogod, hogy ahogyan rajzolsz, a maszk felfedi a Blur-özött adjustment layer-t, körülötte pedig minden marad éles.