Adobe After Effects
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[O_O] (.)(.)
[O_O] (.)(.)
Szrintetek menyit javitana a dolgokon egy core 2 duo 2.66, radeon hd2600XT
és 4 giga 1066 os ram?
Nekem a következõ problémám lenne nemtudom h valaki tudja e a probléma okát, készitek egy animáciot a lényeg h maga az egesz kb 10 másodperc a probléma az hogy ezt a 10 másodperces videot kb 1 óráig rendereli le az AE cirka 300 képkocka, de szerkesztés közben sem jobb a helyzet a baj csak az h nem igazán tudom milyen lesz az eredmény mert marha lassu. (0-val is hasonloan hosszu percekig tart a pre renderelés).
Nincs tul jo gépem de azért nem gondolom h eddig kéne tartania, de ha mégis akkor irjátok le😊
Intel Pentium D Dual Core 2.8GHZ
ATI9600Pro
És 1 giga ram igaz DDR1 es 400MHZ
XP SP2
Remélem valaki tudja mi lehet a probléma
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
na mind1. majd veszek ramot akkor. nem fog földhõz vágni asszem.
én amúgy cs3-at használom most 1gigával, de csak nagyon alap szinten.
hang a kép alá és szekvensz képek renderelése 😊 uff
Bordy!Most néztem utána az Edit-->Preferences-->Memory and Cache alatt van egy Cache bõvítési lehetõség, de fogalmam sincs, hogy ez mennyire lehet hatékony...nem próbáltam még.
egyébként az 1.5-ös premier utálja az ACE Mega Codesc pack-ot, kiakad ha meglátja 😊)
Ahogy elolvastam a kérdést,azonnal a homlokomra csaptam.Pont így jártam 2005-ben mikor legelõször felraktam.Akkor is az "ACE Mega Codesc pack" rondított bele.Nagyon köszi a helyre rakást.Teljesen elfelejtettem.Már le is söpörten a codek-et,és indul is gyönyörûen.Mégegyszer kösz!!!😊
8-10-et enged nekem az 1 gigával. nem lehet disk-re chaceltetni?
Szóval szerintem ezekbõl a lehetõ legmagasabbat, a videókártya annyira nem lényeg.
Remélem tudtam segíteni valamennyit.
Könyörgöm segítsetek!
Újra kellett formázni a wincsit,felrakok mindent,minden okésan mükszik.viszont az adobe premiere pro 1,5 nem akar elindulni.A bejentkezõ ablakba elindul,pakol majd lebénul,de annyira hogy csak a reset segít.Progi le,újra fel ugyan az az eredmény.Egy másik adobe videos progit felraktam ugyan az az eredmény. csak az adobe a kényes?Már többször telepítettem soha nem volt gond,Hol van a gond? segítsetek mert nagyon kellene.Elõre is köszi.LAca
[O_O] (.)(.)
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
Tudtok olyan honlapot mondani, ami ezzel a programmal foglalkozik kicsit bõvebben? (tutorialok, példák stb.)
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
1. http://www.youtube.com/watch?v=yB3fP90OkJI&feature=related
2. http://www.youtube.com/watch?v=B4NxSksNOyA&feature=related
3. http://www.youtube.com/watch?v=iZu9T4-zK44&feature=related
ez a 3 féle videókból tudna valaki hogy kell sorban csinálni, megköszönném aki leirja. elõre is köszi
[O_O] (.)(.)
esetleg konkrétabb példa?
youtube-n láttom sok amatõr videókat, és érdekelt. szeretnénk csinálni ilyen hasonlókat, ki tudna segiteni nekem? adobe after effects progim megvan. várom a segitséget, 😊
azt írja azureus, hogy: Hiba(unregistered torrent pass) ... gondolom, azért sír, mert nem vok regizve a torrentleech-en, ez meghívós cucc? ha igen, küldenél nekem?
vki, aki OS X Tiger-t használ és megvan neki az after effects, "nem 30 napos" verziója /lehet bármelyik verziszámú, persze cs3 lenne a legjobb/, az légyszí vhogy adja a tudtomra, hogy honnan tudom letölteni, nagyon fontos lenne, mert nyakamon a vizsga! már 3-mal próbálkoztam, de egyik se mûködött 😞
köszi elõre is!
Sajna nem boldogulok a visszaszámlálással, sajna teljesen kezdõ vaok e téren! Le tudnád írni esetleg picit részletesebben (menüpontonként, mit hol érek el)?
Bárki segítségét szívesen veszem az 1821-es hozzászólásban leírt "problémára"!
Thanx!
Sohasem fogod beütni a fejed a képességeid plafonjába!