3734
Adobe After Effects
-
heystumafly #2250 cs3, és a gépigénynek megfelel -
hát attól függ hanyar verzió, meg milyen géped van -
heystumafly #2248 Sziasztok,
valaki megtudná mondani h telepitésnél ezt mért irja ki?
-
nm -
Lumpy85 #2246 köszönöm a választ. -
Meglehet csinalni oket neha hasznal fizetos pluginokat amik alltalaban beszerezhetoek ;) -
Lumpy85 #2244 egy kérdés
a vudeocopilot-on amik vannak tutorialok azokat végig lehet csinálni? vagy kellenek a plug in ek amiket csak úgy lehet megkapni ha megvesszük a srác dvd-jét? vagy az alap plug in ekkel is meg lehet csinálni azokat? -
én se teljesen értem, de szerintem arra gondolhatsz hogy nem megy folyamatosan a lejátszás ez pedig a renderelés miatt lehet, ha vmi effekt vagy bármi van rajta. -
Hzsolesz #2242 Window-->Character ill. Window-->Paragraph. A videó lejátszásánál felmerülő problémádat nem sikerült megértenem. -
#2241 Sziasztok!
Most kezdtem el az After effects program tanulmányozását. Végignéztem a Video Copilot videókat, amik nagyon hasznosak voltak.
Most a Titles részt szeretném mélyebben tanulmányozni, de a tutorialban látott panelt nem találom sehol.
Azt a text comp-ot nem tudom sehogy előhozni.
Bocs ha nagyon láma a kérdés, de ma kezdtem...
A másik kérdésem. Videókkal elég jól elboldogultam. Azt viszont sehogy sem tudom megoldani, hogy megy a videó, majd egyszercsak megáll 4-5 mp-re és továbbmegy.
Megtaláltam az időbeállításoknál, de a teljes videót állítja meg mindig.
-
Lumpy85 #2240 megoldva -
Hzsolesz #2239 Alapból csak a CS3-ban (ill. gondolom, hogy CS4-ben is) van. Plug-in-ként Cycore Effects-ként találod meg. -
Lumpy85 #2238 hello mindenki
full kezdő vagyok 2 napja nyomatom az effectet van egy könyvem (adobe after efefct a címe ) azt kezdtemel csinálgatni de mivel ez a könyv a 6.5 höz adták ki neke meg az újabb verzió van meg így elakadtam, mert azt írja hogy menjek a layer scale mellett található nyilra hogy lenyissam a value és a velocity görbéket, ezek azért kellenek mert a nagyítási folyamatot gyorsítani szeretném és ezekkel a görbékkel kel megcsinálni ezt hogy tudom megcsinálni a cs3 ban?
előre is köszönöm a választ -
hi
lehet volt mar rola szo, nem olvastam vissza sok hozzaszolast, a kerdesem pedig hogy a cc radial fast blur melyik verzioban erheto el? Esetleg kulon pluginkent kell feltenni?
thx -
Hzsolesz #2236 Privát ment. -
s74 #2235 Sziasztok!
Profi after effects-es segítség kellene. természetesen nem ingyen. Budapesti, vagy környéki jelentkezését várom. A feladat termék ismertető film készítése. főleg hétvégi közös munkára gondolok.
Kreatív igényes munka lenne.
-
azt már próbáltam egyszer, de nem változott semmi sem. de nem a 5-6s-el volt a gondom hanem hogy az első 5-6-t nyomta mindig. de premierben már megcsináltam amit akartam. legalább folyamatosan van hang is ott :P -
Köszi! -
csak simán az importban jelöld ki az elsőt és legyen kipipálva az ablak aljában a sequence-t. -
Gondolom a minőséget viszavetted már Qarterre, szóval az edit/preferences/memory & cacheben be tudod állítani,hogy a merevlemezt is használja (ha jól tudom:) -
Helló! Nem tudjátok, hogyan lehet képek sorozatát úgy egy compba rakni, hogy egymás után következzenek, tehát ha kiexportálok e animot mayába iffbe, akkor hogyan tudom a képeket egymás mögé pakoltatni az afterel? -
úristen és télleg. suliban fakultatívként fel is vettem azt ott szarakodtam vele. totál el is felejtettem már :D
-
én általába kiveszem mindenből a láthatóságot, hogy csak hang legyen, akkor jó lesz (hátránya, hogy nem látsz semmit:D) -
drob #2227 ha csak sima layereket szeretnél berakni és nincs komolyabb terv velük, akkor gyorsabban boldogulsz a premierrel -
hi
ha van sok sok layerem és zenét szeretnék alá tenni, na de nem csak alá hányni a dolgot hanem kb ritmusba szeretném hozni vele a felvételeket, akkor azt hogy a fenébe tudnám megcsinálni? mert ha loop melletti ikonnal indítom akkor van hang ez oké, de mindig az első 5-6 másodpercet nyomatja le. -
Radian #2225 Sziasztok. A programnak van olyan régebbi verziója amihez nem kell a procinak támogatnia az sse2 őt?Mert azt tudom hogy a cs3 hoz már kell.A választ előre is köszönöm. -
Hzsolesz #2224 Ha sehogy sem akar összejönni egy normális motion tracking, akkor azon a ponton állítsd meg, ahol elcsúszik, és onnantól kockáról kockára igazítsd meg a tracking point(ok) helyét. -
jah akkor jó:D
egyébként nem értesz kicsit AE-ben a Track motion-hoz? a meteoros tutorialt fogjuk majd megcsinálni, most hétvégén csináltam pár teszt felvételt, de amikor kijelöltem a videóban két pontot, hogy kövesse, a videó felénél elvándoroltak teljesen máshová:D -
Hzsolesz #2222 De megjelent...tényleg nem rossz a végeredmény. De egy valamit nem tisztáztunk: gondolom ezt külső, szabadtérben vettétek fel, + ahogy írtad borús volt az idő, ami egyenletes szórt fényt ad (nincsenek éles árnyékok). Pontosan erre van szükség van az ilyen hátterekhez. Azt hittem belső felvételt készítettél, mert ott azért már más a leányzó fekvése.
Így természetesen neked van igazad. -
Hzsolesz #2221 Jól linkelted be? Mert nem történik semmi azon kívül, hogy megnyílik egy üres "SG Fórum Pájné Max" nevű ablak. -
bozsi09 #2220 Hi!
Ezt szeretném megcsinálni: http://www.youtube.com/watch?v=YxbJukTNfec
Aki tudja hogy kell lécci írjon!
-
csak myVipre van feltéve, de tán onnan is sikerül linkelni
inkább csak linkelem mert a szemét magátol elindul:)
való igaz, hogy kicsit átlátszó a nadrág, meg a föld is picit fura, de az előzőekhez képest, ahol volt világitás is bőven, csak a kamera volt nagyon rossz:), ég és föld a különbség
De gondolom tele van hibával, amiket úgyis észre veszel, de hát még én is csak tanulgatom, meg ez csak amolyan tesztfelvétel volt, hogy mennyire tünteti el a zöldet a kamera/program -
bozsi09 #2218 Oké.
Köszi a segítséget! -
Hzsolesz #2217 Ha úgy kapja a természetes szórt fényt, akkor ahhoz tényleg előfordulhat, hogy nem kell mesterséges fény sem.Próbálkozz vele, a lényeg, hogy a kamera szemszögéből minél homogénabb legyen. -
bozsi09 #2216 kössz a választ!
ÉS ha pl. zöld A4-es papírok előtt akarok vmilyen kis figurákkal filmezni akkor elég csak 3 fényforrás?
-
drob #2215 ez oké, csak sok szöveg lenne, gondoltam hátha van valami "gépesített" megoldás.
Mind1, elsőt kell megoldani, utánna key másolással már megy a többi
azért köszi -
hát van egy kompozició ahol a szöveg valami hatalmas betümérettel van kiirva, illetve keyframmel a pozicióját mozgatja balról jobbra (meg tán oppacity 70% körül)
hasonló csak más szöveggel, másik irányba, 50%os oppacitivel, meg a fő kompozició, amire rá van téve az előző kettő, plusz egy fekete soldi réteg, meg a fő szöveg ami nem mozog, de jóval kisebb a betűtipusa. -
drob #2213 A szövegmogásra van valami trükk, vagy kézzel kell beállítani? (első 4 sec-re gondoltam) -
Hzsolesz #2212 Hát arra nagyon kíváncsi lennék, meg a végeredményre is. Kameratípus alatt meg szerintem félrevezettél mindenkit, mert ez alatt jómagam azt értettem, hogy nem mindegy hogy Sony, Panasonic, stb...az persze evidens, hogy HD-vel sokkal szebb eredményt lehet elérni, mint SD-vel. -
hát nekem hd kamerával full borús időbe 0 megvilágoitással is tökéletesen eltüntette a hátteret.