3734
Adobe After Effects
-
medic #2290 Isten fizesse meg a jótéteményedet! -
Hzsolesz #2289 Layert duplikálod (CTRL + D) majd visszajátszás: layeren jobb klikk-->time-->time reverse layer.Gyorsításra két módszer létezik: 1. szintén jobb klikk-->time-->time strech. 2. jobb klikk-->time-->enable time remapping.Ennek a használatát nem írnám le,van rá tutorial.
http://www.videocopilot.net/tutorial/speed_variation/
-
medic #2288 Sziasztok!
Nemrég óta használom az after effects CS3-at. Segítségeteket kérném: hogy lehet megoldani hogy a film egy részletét többször oda-vissza játsza a program és utána folytatódjon a film végig? Ha esetleg az oda-vissza részt be lehetne gyorsítani az mégjobb lenne.
Előre is köszönöm! -
Lumpy85 #2287 Amikor kiírja nekem akkor nincs leterhelve a gép sőt még nem is olyan durba projecten dolgoztam. pedig videókártya nagyon jó gép is nemrég vettem az egész gépet. remélem megjavul :D
de ha valaki esetleg tud valamit mondani akkor akkor örömmel fogadom -
Hzsolesz #2286 Nálam ezt régebben akkor írta ki, amikor nagyon le volt terhelve a gép, egy összetett projektem volt sokáig kinyitva, és szinte 0 szabad memóriám volt.De lehet, hogy nincs összefüggés a kettő között. -
Lumpy85 #2285 hello mindenki
nekem ezt írja ki munka közbe az after szinte percenként ha kattingatok a time line on
After Effect error: crash occurred while invoking rendering plug in "AE_OpenGL".
mi lehet a probléma? -
Forumeur #2284 Tisztelt Uraim!
Ahogy jobb helyeken mondani szokták: le vagyok kötelezve, nyűgözve, stb. Egyszóval: köszönöm szépen!
További minden jókat Nektek! Ciao. -
elmented projectfájlt, és az újba ahova a feliratot akarod, beimportálod mint kompozicio, és akkor benne van az uj videódban, amit átirhatsz, szerkeszthetsz, a formázása megmarad ugyanaz persze azt is lehet változtatni).
mindegyik projektedbe beimportálod és csak a szöveget kell átirni.
de érdemes az eredetiről valami biztonsági másolatot csinálni -
drob #2282 Pont ezzel vacakoltam nemrégen.
Megoldás: mindig az előző text-et írod át a következő szövegre és minden más beállítás marad. Mindegyikek más projekt néven mented, vagy más fáljnévvel exportálod. Egyessével kell megcsinálni... -
Forumeur #2281 Sziasztok!
Létrehoztam egy feliratot, logóval és animált háttérrel, amit afféle sablonként szeretnék használni a filmen belül többször (sokszor) úgy, hogy csak a szöveget változtatom meg benne. Erre mi a legjobb módszer?
Előre is köszönöm. -
slylecz13 #2280 Köszi!
Én akartam neked segíteni és te segítettél nekem...
:) -
Balinti #2279 Heló mindenkinek sikerült megoldanom a tracker control-al kapcsolatos problémámat: a megoldás egy egyszerű újratelepités volt ugyhogy slylecz13 gondolom neked is ez lehet a gubanc,próbáld te is újra rakni az egészet.Mert az bisztos,hogy ez a funkció van ebben a verzióban.Sőt még a 6.5V is van. -
jaja -
Balinti #2277 [IMG]http:// [/IMG]
-
Balinti #2276 És a CS3 verzióban benne van ez a funkció? -
slylecz13 #2275 Nekem is van egy 7.0-ás verzó, amiben én is kerestem, de nem volt benne sehol, mert nem az a verzió,a miben benne kellene, hogy legyen.
Vegyél egy másikat :) -
megnéztem, ugyanaz, csak nem jobb also sarokba teszi, hanem a monitr ablak mellé. ha nem látod, zárogasd be a panelokat:D jobb fent levő ablakocskával pedig standard-al ujra alapértelmezés szerint rendezi, de ugyanitt van oylan hogy trackink, akkor már látnod kéne -
Balinti #2273 Köszike a tanácsot.De most sajnos nem tudom ezt megnézni mivel a munkahelyemen vagyok éjszakaiba de reggel feltétlenül otthon megnézem.
-
Fent a menüben Windod, és ott ellenőrizd, van e pipa a Tracker Controls-ban, elvileg a jobb alsó sarokba szokta tenni, és ezen belül van a track motion gomb
bár nekem cs3 van, nem 7, most kapcsoltam ki a gépet amin a hetes van, még délelőtt tuti meglesem, hol is van ha nem felejtem el! -
Balinti #2271 Szevasztok segitsetek kérlek egy számomra nehéz dologban.Telepitettem az AAE 7.0 progit és nem tudom megtalálni sehogyan sem a Motion Tracker funkciót.A videocopilot tutoriálait néztem és azt követve próbáltam meg megtalálni de sajnos nemsikerült.Vagy netalán tán külön plugin szükséges??? Help pleeees!!!!!!! 

-
Ez egyszeru mert a kamera egyhelyben all felveszed a ket videot kulon majd egymasra helyezed es meg is van -
Lumpy85 #2269 hello mindenki
szeretnék egy olyat csinálni hogy egy képen több ember jelenik meg vagyis a klónozás effectet :D itt az alakokat kell kivágni képkockárol képkockára? vagy meg lehet csinálni a motion trackel?
pl ilyenre gondoltam csak hosszabbat -> http://www.youtube.com/watch?v=JxrX68sYB0w -
daruma #2268 Persze, de nem volt más lehetőség (gondolhatod...) Fontos előadás fel kellett venni, vagy így vagy sehogy...
Köszi a tippeket. -
Hzsolesz #2267 Ott kellett volna kezdeni, hogy nem veszed fel a projektoros előadást.
Először is, szerintem ezt nem AE-ben kellene megoldanod. Ha annyira fos a minőség, az AE sem képes csodákra...nyugodtan csinálhatod Premierben. Másodszor, hangot biztosan nem fogsz benne tudni javítani...nem arra való. Van pár audió effekt, de nem minőségjavításra készültek. Harmadszor, van-e rá valami plug-in?
Erre speciell nincs.
Ha mégis AE-ben akarod csinálni, a Color correction és a Noise&Grain effektek között keresgélj. -
daruma #2266 Sziasztok!
Egy kis segítség kellene. Egy elöadást vettem fel camcorderrel, projektorról.. El lehet képzelni a minőségét. Hogyan lehetne javítani rajta? Leszedni a projektor villogását, javítani a hangot... Van erre valami plugin?
Köszi. -
Lumpy85 #2265 -=megoldva=- :) -
Lumpy85 #2264 hello mindenki
Valaki röviden elmagyarázná nekem hogy mi az a trimmelés afterben?
Hogyan lehet alakokat vagy a kép egy részét kivágni pl egy emberi alakot??
előre is köszönöm -
Lumpy85 #2263 uhh
hát passzolom.
remélem hamar megoldódik a problémád
-
igen, de azért jelöltem be a képen a két pontot, mert ha én beirom ugyanezt, nem ugy fog kinézni, mint a tutorialban. valami kapcsoló biztos nincs bekapcsolva.
(a kép a videóból van kivágva)
ha a bal oldali háromszöggel lenyitom, a csúszka is csak 255ig van. kézzel beirva meg teljesen más eredményt kapok.
ha pedig lent nyitom le az effectet a rétegeknél, ott nem is lehet beállitani ezt az értéket, csak időzíteni.
egyébként a megoldás kb az, hogy ami itt 31139,6, az nálam mondjuk 239,75 :) -
Lumpy85 #2261 lehet hülyének nézel de próbáltad úgy hogy nem húzod hanem begépeled a számot? -
nemjó ugysem:( -
Lumpy85 #2259 egy könyv alapján csinálok egy dolgot és ott is az volt írva hogy az effect opcioknál csak 255 ig lehet állítani de ne itt állítsam be hanem a timeline effect nél huzzam jobban fel és ott tényleg jóval 255 fölé lehetett menni mig a sima effect beállításoknál csak 255 ig lehetett húzni. gondoltam leírom szerintem sokat nem segített :) -
én azt nem értem, hogy néhány tutorialba a levels egyik értéke iritálóan magas, de nekem csak 255-ig van (persze lehet több is, de nem értem nekik miért olyan magas az érték nekem meg miért csak 255
-
Baysi92 #2257 következő kérdés ae twitch-et hogy kell beregisztrálni??xD -
Baysi92 #2256 ez volt a gond nekem nem közvetlen oda akarta telepíteni ahol az dobe volt ezért amit feltelepített bemásoltam oda ahova kell és nem ment most kijelöltem h hova telepítse és úgy már megy köszönöm szépen:P -
Hzsolesz #2255 A Trapcode plug-in-jeinek beüzemeléséhez nem kell semmi extra tudomány. A setup.exe mindent elintéz. Annyi beállítási lehetőséged van esetleg, hogy a telepítás során megadhatod pontosan a könyvtár elérési útját. Ez a Program Files\\Adobe\\Adobe After Effects CS3\plug-ins. De a Trapcode telepítője annyira intelligens, hogy ezt automatikusan belövi.Szóval nem értem, hogy mit másolgatsz... -
Baysi92 #2254 ja és a cs3-at használom -
Baysi92 #2253 videocopilothoz kénbe segítség meglepődve láttam h nemtok minden tutorialt megcsinálni mert hiányzik a trapcode letölötttem bemásolgattam de nem megy valamiért nem csinálja ugyanúgy na akkor most mindent újra kitöröltem valaki letudná nekem írni lépésről lépésre hogy hogyan tudom beüzemelni a trapcode effecteket?? akár PÜ-ben is -
heystumafly #2252 lehet h igazad van, nemtudom..
letöltötem a 7-et és ezt irja annál is..
mármint pontosan azt h valami msi fájlt nemtud megnyitni -
Lumpy85 #2251 lehet hülye kérdése de nincs megsérülve a telepítő file? esetleg ha van rá lehetőséged havernál próbáld meg hogy neki elindul e a telepítés.