Adobe After Effects
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
azokat meg mindne kodeket törölj le.
vagy a videót pl virtualdubbal csináld meg tömörítetlen formátumba. nagyon sok helyet fog foglalni de legalább mûködik.
Kamerával felvett 16:9 képarányú avit, ráhúzom, a "Create a new composition" ikonra, és az új comp-ban furcsa módon valami miatt kicsit osszenyomódik a kép. Pedig a mérete ugyanúgy 720x480 marad.
köszi
jajj rosz topikba irtam bele😄
"hát ha már külön külön forgatnád a betûket, akkor nem ind1 ha minden egyes betût külön rétegre teszel?
mondjuk egy rétegen beírod a full szöveget, átláthatóság 50%, és új rétegekre minden egyes betût, amiket a helyükre teszel, és igy jó helyen is vannak lehet forgatni"
Nagyon ürülnék ha valaki segítene nekem! Nagyon érdekel engem az Adobe After effect progi ma szedtem le a pro 3 CS-t ! fura módon nem értek hozzá! 😄 megkösuzönném azok segítségét akik segítenének nekem az alapokat elsajátítani vagy küldeni,javasolni egy jó linket vagy valami ilyaesmit aminek segítségével tudnék tanulni! Elõre is köszönöm a segítséget! [email protected] ha valaki segítene itt a címem
ez mirejó?
hogyan tudnám lelassítani a felvételt, hogy 36 másodperc hosszú legyen, úgy, hogy lassítva legyenM
mint ahogy a tegnapi film sem volt az, leszamitva hogy csak az elso reszet adtak le..
na de ezen beszarsz:
gskinner webcam fire effect sajnos webcam kell hozza, de iszonyat
(honlaphoz kellett)
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
ezt láttátok már? nagyon király. ilyet hogyan lehetne összehozni? igazából engem a particle rész, vagyis az a robbanásos rész érdekelne.
Gigabyte H55M-S2H, Core i3 2,93Ghz, 4GB DDR3 1333Mhz, GT220 1GB DDR3, 500+80GB HDD Nem sok, de egyelőre elég lesz:)
de ez a verzio jonak tunik:
http://www.mininova.org/get/1220141
le is jott..bemasolom pl a psunami watert a cs3 pluginek koze, de nem latja..valoszinu regebbi verzio akkor .. kar mert macre nagyon nehez talalni
ha 7es verzio akkor ide pls: grizzly33 qkac gmail pont com
Nem tudom maxban mennyire lehet megoldani a loopot, de itt szerintem egyszerubb,
a gepem pedig egy 4 ev koruli P4 2.4, 1.5gb ram szoval nem egy eromu, de maga amit renderelni kell az 35 kepkocka, es kb 100*50es kep (egy fenti nezetbol van az egesz tavolrol) tehat nehany perc alatt megcsinalja
Ha más nincs vedd meg a Trapcode Particular plug-in-jét.<#nevetes1>#nevetes1>
Nem lenne egyszerûbb egyébként egy szökõkutat mondjuk 3D Max-ban létrehozni?
És végül hadd kérdezzem már meg, hogy milyen acélos géped van, hogy szökõkút, medence, psunami és még egy kis P.Playground?!...Már csak egy kis Aurora Sky hiányzik a repertoárba!<#nyes>#nyes>Hogy akarod mindezt lerenderelni?
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
Van benne loop egyebkent (part. playg. ?) egy szokokutat probalok csinalni, a medence mar megvan hozza, egesz aranyos lett psunamival
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
Na komolyra fordítva a szót, ha vágáshoz szeretnéd használni a progit, mint a Vegast akkor nem ajánlanám, mert nem vágásra találták ki, és így körülményes. Egyébként a sokat emlegetett videocopilot.net weboldalon alánlom a Basic Tutorialokat ha kezdõ vagy.
Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu

[O_O] (.)(.)
Arról a videorol tudnál adni egy linket?
[O_O] (.)(.)
ûltalába ilyet zödlháttérel veszik fel😄
nekünk nem volt valami tökéletes, és sok helyen képkockánként kellet maszklni😞 de megérte, most a eredményt látva😄😄😄