Adobe After Effects
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egyébként használd ezt a topikot akkor
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Tudom h ez after effects de adobe premier pro-hoz ért vki?
Végülis efektelõs kárdésem lenne de after effecets-em meg nincs.
Ha vki ért az adobe premier pro-hoz vegyen fel msn-e :
[email protected]
Köszönöm.
Egyébként most készülök venni digitális kamerát, mert eddig fényképezõvel csináltam minden egyes felvételt, és az lenne a kérdésem, hogy az MPG2-es felvételt támogatja az Adobe Premiere Pro?
[O_O] (.)(.)
Szóval van egy 20 másodperces kis videóm, és lehet eleve hülyén hangzik, de szeretném kinyújtani 8,5 percesre 😊 Nyilván megoldható a dolog, csak az a gond, hogy a kevés képkocka miatt kb 2-3 másodpercenként ugrik 1 aprót, és nem folyamatos. Szóval valahogy meg kéne oldani, hogy legalább úgy tûnjön, mintha szép folyamatosan úszna. A videó jellegébõl adódóan nem lenne rossz, mert lassan ugyanolyan jól nézne ki mint 20 mp alatt, errõl a kliprõl van szó:
http://www.istockphoto.com/file_closeup/object/3596696_fly_into_galaxy.php?id=3596696
Az jutott eszembe, hogy esetleg valahogy ki lehetne renderelni képkockánként, aztán meg simán egymásra pakolni õket és egyenként kifadelni...így talán jól nézne ki de persze az is lehet, hogy nem. Mindenesetre ha bárkinek van erre jó ötlete, akkor minden segitséget örömmel fogadok!
Köszi!
Effektet installálni 2 féleképp lehet: 1. vagy egyszerûen egy setup fájlt lefuttatsz, 2. az .aex kiterjesztésû fájlt bemásolod a plug-ins könyvtárba.
Nemrég óta használom ezt a programot, de még mindig nem sikerült eléggé kiismernem.
Tudnátok segíteni abban, hogyan tudok egy szöveget 3D-be megcsinálni?
igaz hogy mind a 76 filmet be kellett különkülön tölteni, de megéééérte :-)
asszem a következö napokban lesz pár kérdésem ide hozzátok :-)
Így közvetlenül FTP-n tudod letölteni mindet.
Egy példa:
http://video8.videocopilot.net/videotutorials/67-Advanced_Car_Hit/data/tutorial.flv
DownloadHelper
Ezek firefox kiterjesztések. egyikkel megnyitod a blokklható tartalmakat az oldalon, ahol ott az a bizonyos flv másik meg alapból felkinálja a lementhetõséget.
illetve most jelent meg a serias one dvd, ami elvileg tartalmazza az összeset, de nemtudom, nem láttam😄
sziasztok.
valaki tudja esetleg hogy mivel lehetne ezt a 67 flashfilmet letölteni?
a youtubhoz is vannak progik, de azokkal sajna nem sikerült eddig.
Pedig direkt nem is nyúltam semmihez, csak megnyitottam a projekt fájlt és elmentettem mov.-ba. De a végén úgyanúgy színtelen... <#szomoru1>#szomoru1>
De mondjuk érdekes mert a High-ra állítom a minõséget és így is 3,3 MB... A tied meg 27 MB körül van...
elmenthetem én is projekt fájlt, a rederelési beállitásokka, nézd meg jó e ugy. pill
A Video Copilot összes tutorialjait megszereztem és megrendeltem egy könyvet is. Elég komolyan érdekel engem ez a program...
#1993-hoz valaki tud megoldást? Én hiába kínlódok nem jutottam elõre... <#szomoru1>#szomoru1>
Már az összes formátumot megnéztem, de sajna eltünik mindegyiknél a szín.
Ha "Create Proxy/movie"-ba csinálom akkor minden jó csak nagyon kicsi a felbontás...
proxy video
Projekt fájl
én megprobálnám azzal, aztán pedig a movot arra konvertálhatom amire akarom.
esetleg fps nem azonos azzal ami a tutorialba is mutat?:S
ha nem nagy méret el is küldheted a projet fájlt (ha nem tartalmaz egyéb videókat) és megnéheten nálam jó e
A problémám a következõ lenne.
A video coplioton van egy Twich nevezetû efektek amin belül van egy olyan, hogy 32bpc tutorial. Ott elmagyarázza szépen, hogy a feliratuk Blur és Slide effekt segítségével össze-vissza ugráljoön és közben szép fénycsíkokat hagyjon maga után.
Sikerült is minden frankón szép színekben pompázik, de mikor exportálom aviba vagy mov-ba a végeredményen már nincs ott a szép szines effekt csak ahogy a feliratom össze.vissza ugrál és remeg... Ez miért van?
Mikor a projektet vissza állítom 8bpc-re akkor tapasztalom azt, hogy nincsnennek szines fénycsíkok, de mikor visszaállítom 32-re akkor már ott vannak...
Próbáltam Proxynák kimenteni aviba, de sajnos ott csak nagyon kicsi felbontásba menti, de ott viszont már látni a szines fényeffektetek...
Nem tudjátok, hogy mi lehet a probléma?
Hogy an lehet ezet a problémát megoldani, hogy exportálásnál is lehssen látni a színeffektetek?
A segítséget köszönöm!
Tudnátok segíteni abban, hogy ha kirenderelem a videot miért lesz homályosabb és fakóbb a kép?