Adobe After Effects
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát ha sohasem használtad még a programot, akkor lehet, hogy feleslegesen tépem a szám...szóval nyomsz egy CTRL+M-et. Rákattintasz a Lossless szócskára, és megadod a szád íze szerinti beállításokat a Format-nál és a Format Options-nál.
Második kép hiányzó fontért rinyál.
harmadikra meg hiányzó képekért rinyál, amihez a riot dvd kell, és be kell tallózni az AE-ben.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
de most is ugyan ezt írja ki..
lehet h rossz helyre tettem be õket? ->hova kéne betenni?😊
Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D
csak most hirtelen kellett 1 text. és gondoltam akk kilopom😄
de nem iskerült. egyb köszi s választ
Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D
a videocopilotról szedtem le. gondoltam 1 kis tutorial nem árt😊
egyb a 7-et használom. de megvan a CS3 is.
az elõzõ CC world megoldódott. de most ezek vannak:
vkinek van rá megoldása??
mikor megnyitnék 1 projectet akk egybõl kiírja h kell neki a cc particle world vmi.
rákerestem google-val de semmi:S
esetleg tudja vki h hogyan csalható ez elõ?
vagy honann tölthetõ ez le?😊
nincs kedv visszaolvasni enynit😄
***Az amatőrnek 100 képből 99 sikerül, a profinak 100 képből 1 ;)*** első kommentem(ps works topicba kezdtem el :) )--->2008. feb. 22. 21:21
***Az amatőrnek 100 képből 99 sikerül, a profinak 100 képből 1 ;)*** első kommentem(ps works topicba kezdtem el :) )--->2008. feb. 22. 21:21
Közönöm annak/azoknak aki/akik segítenek
"belinkelte"
multkor valaki belinkelte ezt az oldalt, elég jó, összegyüjti a tutorialos honlapok frissitéseit. persze nem mindegyikjó😞
\"Egy pohát tej tiszta fej\"
Üdv.
Már csak 1 kérdésem lenne,hogy hogyan kell kimenteni a comp-ot, hogy a kimentett fájlban is meglegyen a hang??
Próbáltam így is: compositon->save preview-ram ..,de nem megy:S
köszi😉
Kéne egy kis segítség..
Lényeg,hogy sehogy se megy a hang adobe affter effects Cs3, Cs4 -be,ha egy klipp alá zenét rakok és lejátszom.
Egyszerûen nem szól,pedig nincs lenémítva és karit is vágja ,sõt audio preview-ba lejátsza..csak akkor meg a kép nem megy mellé..
HA kirenderelem a fájlt akkor se szól alatta semmi..
Van vmi ötlete vkinek h mi lehet a baj?
Elõre is köszi!
üdv
Melyik tutorial ez?
ITT A KÉP: ÜZI NEVÜ KÉP AZ!