Adobe After Effects

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

OK idõközben már megoldottam de az a baj hogy mások a szinek ami kék lenne az piros a bõr szine meg kék lett ennek mi az oka...???
Az a baj hogy beállítok mindent hogy milyen legyen ki is irja hogy aviba meni és mégse meti el...ennk mi az oka???
Nem kell egyesíteni õket. Amit a preview során látsz, azt a végleges renderelésnél is látnod kell.Ha csak nem állítottad be guide layerként, de azt kötve hiszem, mert az eléggé el van dugva.

bocsi még azt had kérdezem meg hogy ha kész vagyok valahogy egyesíteni kell a "rétegeket a projectnél mert nekem nem menti el...
Ok köszi a segitséget
Jajj bocsánat...szóval az, hogy egyszer lefárasztott valaki, nem azt jelenti, hogy Te is félõrült lennél.<#nyes>Kicsit félreérthetõen fogalmaztam.<#zavart2>Szóval, ne haragudj, de nem kenyerem az MSN support.

MSN-en egyszer vettem fel egy félkegyelmû félõrültet, ha nem haragszol mégegyszer nem teszem meg.
Hát ha sohasem használtad még a programot, akkor lehet, hogy feleslegesen tépem a szám...szóval nyomsz egy CTRL+M-et. Rákattintasz a Lossless szócskára, és megadod a szád íze szerinti beállításokat a Format-nál és a Format Options-nál.

Kösz de ezt nem nagyon értem eseleg msn-en eltudnád mondani vagy itt részletesebben?
Lehet, hogy kicsit én komplikálom túl a hozzászólásod, de ha azt szeretnéd, hogy miután elkészültél a videóval, az AE intelligensen kitalálja, hogy milyen volt az eredeti fájlformátumod, és annak az eredeti beállításaival mentse le a videót, akkor sajnos el kell, hogy szomorítsalak... ennyire õ sem okos. Tudnod kell az eredeti adatfolyam paramétereit, és annak alapján konfigurálni az eyportálást.

Azt szertném kérdezni hogy-hogyan kell elmenteni a videót ha kész vagyok de az eredeti formátumba metse el de már a szerkesztett videót lássam.
sznus
Te vagy az én emberem. Zseniális. Köszönöm szépen. Rá nem jöttem volna. Alapból hülyén van elrendezve a panel, mert takarva van a fele.

Rövid kísérletezgetés után kis elõrelépés van. A Time Controls panelen van egy olyan checkbox, hogy Full Screen. Ezzel viszont csak akkor dobja ki teljes képernyõre, ha a RAM Preview indítod el.

Dögöljek meg, egyszer sikerült valami úton módon teljes képernyõre tennem plug-in nélkül. (és nem az angol billentyûzetkiosztás 0-s gomjára gondolok) Nem is azt kerestem, és ideges voltammár, össze-vissza nyomogattam mindent, és egyszer egy pillanatra kinyomta full screen-re. Én is csodálkoztam, de tényleg nem tudom, hogyan sikerült.

sznus
CS4-es AE van fennt. A 2. monitoromon szeretném látni teljes képernyõm a szerkesztett videót. Valaki tud segíteni? Külföldi fórumokon mindenki csak szenved vele. Beszélnek valami Echo Fire nevû programról, de az fizetõs.

akyyy
Particular effekt. Ezt a trapcode adta ki! Ez is demó, teljest vedd meg, van is egy webáruház, úgy hivják, torrent!

Második kép hiányzó fontért rinyál.

harmadikra meg hiányzó képekért rinyál, amihez a riot dvd kell, és be kell tallózni az AE-ben.

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Burdi
most se jó, letöltöttem a mininováról a riot gear packot amit modntál.
de most is ugyan ezt írja ki..

lehet h rossz helyre tettem be õket? ->hova kéne betenni?😊

Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D

Burdi
próbálgatom😄
csak most hirtelen kellett 1 text. és gondoltam akk kilopom😄
de nem iskerült. egyb köszi s választ

Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D

Mivel nincs meg a riot gear pack, ezért reklamál, egyébként ezek a tutorialokat csináld meg, ne tölsd le, sokkal ésszerûbb 😊, így nem tanulsz semmit

Burdi
most meg ien gondba ütköztem :S
a videocopilotról szedtem le. gondoltam 1 kis tutorial nem árt😊
egyb a 7-et használom. de megvan a CS3 is.

az elõzõ CC world megoldódott. de most ezek vannak:

vkinek van rá megoldása??

A professional verzió tartalmazza a Cycore pluginokat akár már a 6.5 verziónál is.

Gerygrey
Milyen verziójú AE-d van? Ha CS3-nál régebbi akkor töltsd le azt, mert ahhoz ajándékba adják ezt az amúgy fizetõs plugin-csomagot.
2482-es hozzászólás.

Burdi
hali,

mikor megnyitnék 1 projectet akk egybõl kiírja h kell neki a cc particle world vmi.
rákerestem google-val de semmi:S

esetleg tudja vki h hogyan csalható ez elõ?
vagy honann tölthetõ ez le?😊

nincs kedv visszaolvasni enynit😄

haki92

***Az amatőrnek 100 képből 99 sikerül, a profinak 100 képből 1 ;)*** első kommentem(ps works topicba kezdtem el :) )--->2008. feb. 22. 21:21

haki92
hülye vok xD 6.5

***Az amatőrnek 100 képből 99 sikerül, a profinak 100 képből 1 ;)*** első kommentem(ps works topicba kezdtem el :) )--->2008. feb. 22. 21:21

haki92
ja még annyi h az 1.6ot töltöttem

haki92
Csá szevasztok. Lenne egy kérésem...nem értek a programhoz most töltöttem le és az lenne a kérdésem hogy hogyan lehet azt megcsinálni hogy vki elrúg egy labdát kapu fele és az felmegy a felsõ kapufa alá....vagy mittomén vmi lerúg a kapufáról? ha tudtok segíteni az elindulásba megköszönném...vagy vmi ehez hasonló tutorial ami alapján meg tom csinálni...nagyon fontos lenne
Közönöm annak/azoknak aki/akik segítenek

Gomber
szöveg... betûk

\"Egy pohát tej tiszta fej\"

Mit értesz "textek"-en?

Gomber
nekem olyan projectek kellenek ahol textek vannak tud vki?

Gomber
😞 ezt nem hiszem el nem találok semmi értelmeset

ott van...
"belinkelte"

Gomber
adsz linket?

akyyy
Cégek, hivatalos emberkék, meg a nagy ámerikába....
multkor valaki belinkelte ezt az oldalt, elég jó, összegyüjti a tutorialos honlapok frissitéseit. persze nem mindegyikjó😞

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Gomber
nemtudtok más oldalt? ahonnan le lehet tölteni a project filéket?

Gomber
ASDASD ki az a hülye aki 1 low pluginért fizet?

akyyy
talán mert fizetõs pluginak a nagyja.😄

Gomber
ezt nem értem... a videocopliotos tutokhoz tartozo szükséges pluginokat, efektetk, layereket meg szirszarokat mé nem lehet letölteni onnan???? komolyan mondom ezt nem is értem h akkminek teszik fel

A compra ráállsz amirõl akarsz kimeneti file-t és utána a composition>make movie majd az output module-nél a Lossless-re kattintva. Ki lehet választani , hogy mibe rakja ki illetve legalul az audio output-ot is ez alapértelmezésbe úgyanis ki van kapcsolva tehát bekapcsolod és kiválasztod, hogy milyen legyen. És így lesz hang meg kép.

Üdv.

Igen ez bejött..köszi😊
Már csak 1 kérdésem lenne,hogy hogyan kell kimenteni a comp-ot, hogy a kimentett fájlban is meglegyen a hang??
Próbáltam így is: compositon->save preview-ram ..,de nem megy:S
köszi😉
RAM preview-ben lesz hang...

Sziasztok!

Kéne egy kis segítség..
Lényeg,hogy sehogy se megy a hang adobe affter effects Cs3, Cs4 -be,ha egy klipp alá zenét rakok és lejátszom.
Egyszerûen nem szól,pedig nincs lenémítva és karit is vágja ,sõt audio preview-ba lejátsza..csak akkor meg a kép nem megy mellé..
HA kirenderelem a fájlt akkor se szól alatta semmi..
Van vmi ötlete vkinek h mi lehet a baj?
Elõre is köszi!
üdv
Gomber
tudom mi az a font -.- és azt tudom h az hiányzik, de az összes videocopolotos project filénál hibádzik a font, layer, meg ilyenek és így elég szar h mindegyikhez 1esével kell leszednem... legalább akk lehetne leszedni a project filével együtt ezeket a fontos dolgokat is

Illetve lehet, hogy még valamilyen plug-int hiányol...trapcode particular, shine, knoll light factory, stb. Milliom egy plug-in létezik, csak olvassuk el a hibaüzenetet, hogy mit hiányol.

Amit még kiír, az az, hogy nincs a gépedre telepítve az a bizonyos font (gyengébbek kedvéért betûtípus), amivel az eredeti projektet elkészítették.

sznus
Gondolom akkor még kell hozzá valamilyen plugin. De nemhiszem el h. Kramer ne utalna rá erre valahol...
Melyik tutorial ez?

Gomber
hiába... letöltök 1 másik project filét és mást ír ki.. sõt itt is még kiír vmi layrt

Gomber
oks kösz 😊 keresek majd torrenten addig jólesz a trial hisz mégcsak kiakarom próbálni, még1szer kösz!

akyyy
ezt tölsd le, bár aszem fizetõs, de van hozzá trial verzió ami mindenféle sávot vagy szöveget tesz majd bele, persze torrenten meglelhetõ valahol, de én nem fogom megkeresni mivel má megvan😄

Gomber
Hi all! Ujabb problémval fordulnék hozzátok 😄 Szuval arról lene szó h leszettem a cs3-at feltettem meg minden, minden fasza de amikor megnyitom benne a videocopilotról leszett project filéket akk mindig ilyesmi ablakot ad ki... kb mindig csak más a szöveg 1 szer 2 szer, a macskakörömbe... araa már énis rájöttem h vmit lekell szedni azt a CCC-set de nemigazán tom honna, valaki adna olyan linkeket ahonnan letudok tölteni minden hozzá szükséges filét h rendessen megtudjam nyitni a project filét?

ITT A KÉP: ÜZI NEVÜ KÉP AZ!