3734
Adobe After Effects
-
Nem tudom hogy ez ugyanaz-e, én TPB-n találtam egyet. -
kormen #3010 Csak nem ezt?
http://www.heroturko.org/softwares/139535-adobe-creative-suite-5-master-collection.html
-
Töltöm a CS5 pre-release betát :) -
kormen #3008 Szia!
Törésvonalat így:
http://ae.tutsplus.com/tutorials/vfx/simulate-a-dramatic-underground-blast/ -
koni0140 #3007 TÖRÉSVONAL is jó lenne nekem. -
Atkatáska #3006 ja -,- most nézem itt irja :
This video is still being processed. Video quality may improve once processing is complete.
sebaj azé nézzétek meg :) -
Atkatáska #3005 Csá
Kész lett a videóm, flv-be rendereltem. ott még elviselhető volt a minősége, de mikor feltöltöttem youtube ,teljesen elcsesződött :
http://www.youtube.com/watch?v=BKCfjtQSyhE
wow tartalmat látni nem kivánók hagyják ki a videó közepét:)
Valaki segitene ,hogy hogy lehet jó minőségben feltölteni? 53 mega volt az egész videó ,1280x720-as.
Azt kéne hogy a .flv-t aztán átrakom .avi-ba és azt töltöm fel?
Pls help ,fontos lenne, ty -
[spoiler]latod? megy ez. Amugy meg a a problemara nem tudom a valszt, en beirtam YouTube ra, hogy Adobe After Effects render es egyik video 3 perc alatt megmutatta hogyan kell megcsinalni. -
Törésvonalat még csak-csak..De cunamit?:O -
koni0140 #3002 FIGYELEM!
Kérem segítsen valaki aki jól ért az Adobe Affter Effect-hez!
Filmet készítünk és nyáron kezdjük. És ehhez keresek olyan embert/embereket aki segít nekem. Cunami-t meg törésvonalakat csinálni. Ugyanis én csak Sony Vegas 7-ezni tudok. Természetesen pénz is jár a munkáért. MSN: [email protected] Email: [email protected]
KÉREM SEGÍTSETEK!
Mihamarabb jelentkezzetek kérlek! Több info MSN-en vagy Emailban :)
KONI és csapata -
Kajak részeg vagyok, és még így sem tudlak utolérni. Mélyen vagy ember, nagyon... -
Atkatáska #3000 ja, jee megvan:D -
Atkatáska #2999 Kormen sorry h nem jövök rá magamtól ,de hol lehet flv-be beállitani a renderelésnél? :)
-
drob #2998 ha ennyire sok a probléma és azok a bizonyos logogikátlan emberek kibabrálnak veled, akkor javasom a win. saját filmvágóját, az baromi egyszerű program, nem igényel sok ramot, nincs benne sok layer sem és nem is fog ennyire bosszantani..., ha azt megtanultad, akkor lehet hogy érteni is fogsz már 1-2 olyan lépést amit meg lehet oldani okosan és higgadtan...
ez mind csak megszokás, nem kell semmit sem csinálni vele... -
Látom,te se érted...Mondom,hogy megszokás,micsináljak vele?főleg,ha ideges vagyok...És nem a vinyó a 10GB,hanem összesen...A 8 cache,meg a 2Gb RAM..De ez a progeram egy mocsok nagyon...Logikátlan emberek csinálták..Meglestem,h kinyomom azokat a layereket,amik az 1. 30 MP-ben nincsenek benne és 5X gyorsabban renderelt..Hogy van ez?Ami nincs az adott területen belül,azt minek számolja?Bekapcsolva,alig haladt a nem kellő layereket kinyomva sokkal hamarabb kész lett..Igy is kellett 7 részt csinálni,de hamarabb meglett... -
"De kb. a vinyó is megcsinálhatná ugyanezt...8+2GB=10..Ez se elég neki..Nehogymár..."
Szerintem a 10Gb os winchesterre (már ha jól értelmezem) csoda hogy elfér a Windows meg az AE.
Mindenesetre Roger6 al egyet értek, nem kéne bunkó paraszt módjára viselkedned. Lehet, hogy a haverokkal így beszélsz, de szerintem hanyagolhatnád ezt a stílust legalább akkor, amikor segítséget kérsz. -
Látom, megértetted a lényeget...
Értem én hogy nem mindenkinek lehet tiszta AE-je (nekem is csak nem régóta van) csak akkor nem így kéne beszélni azokkal, akik segíteni próbálnak. Az AE supportot lehet kurvaanyázni, mert ők azért kapják a fizetésüket hogy segítsenek, mi nem. -
Húha...Mer aztán kurvagazdag itt minden ember,h 200000-ért progit vegyen magának,mennyi eszed van neked is.....Nehogy már ne legyen elég nek 2Gb kibaszott RAM 8GB disk cache-el....Micsinál a RAM?Eltárolja a renderkor keletkezett infot vagy a retek tudja...De kb. a vinyó is megcsinálhatná ugyanezt...8+2GB=10..Ez se elég neki..Nehogymár... -
Ezzel a fostos szarral egyesek hihetetlen kreatív dolgokat képesek létrehozni.
A digitális videózás egyik alapszabálya, hogy a tömörítés a LEGUTOLSÓ lépés. Sok helyet foglal. És? Húszezerért veszel egy terás vinyót, és akkor majd te is pont ugyanúgy leszarod hogy mi mekkora, mint én azt, hogy a 11 perces miéveink projektmappája a végleges uncompressed AVI fájlokkal több, mint fél tera összesen.
El kell dönteni, hogy bohóckodni akarsz, vagy komolyan akarsz foglalkozni az AE-vel. Ha ez utóbbi, akkor az első, hogy teszel alá egy normális gépet. A minden buherált szarral (tört pluginek, codecek, háttérben futó ötmillió fölösleges processz, akármi) telegányolt dzsunka fos, amit egy százasér' veszel a Teszkóban, az nem AE-re való, hanem hugicának farmville szintű köcsögségekre.
Egyébként ha nem tetszik hogy mi itt ingyen és szabadidőnkben nem adunk kellőképpen pontos választ, akkor szépen felhívod az Adobe supportot és ők készséggel segítenek. Ja, hogy tört AE-d van? Akkor jobb ha kussolsz, és örülsz hogy egyáltalán szóba áll veled valaki. -
Ugass kutya, UGASS! Te llllllúúúúzer! 
(és még csak fel sem fogod, hogy magadat égeted, ez a legszebb az egészben
)
-
ÉN?Nem tudom,mit nem lehet elhinni abban,hogy megszokás..Értelmi korlátoltságoaid vannak,úgy látom,te fogyatékos -.- -
Olyan jó látni, hogy leégeted magad.
Hát aki paraszt, az paraszt.
-
Majd te biztos jobban tudod bazmeg,nem?köcsög... -
drob #2988 utóbbi... -
Parasztság? -
Megszokás? -
Nem kell kezdeni vele semmit, egyszerű vagy.
"Ti meg basztok válaszolni." - a válaszom a te stíusodban: kibebaszott faszom tudja, hogy mi gecifasznak nem elég az a figidi-ferdefasz 2 GB memória. Kurvára. No.
"5-60% közt döglik emg a render állandóan." - a hentes kurvaanyját, erre sem tudom a geci választ, hogy bassza meg a nigger 60 centis fasszal.
Mi ebben csúnya beszédben a jó? Királyság? Menő? Vagy mi a fasz? -
Ti meg basztok válaszolni...Én meg szeretek csunyán beszélni,rossz szokás,faszt kezdjek vele?:C -
Te egy rendkívül egyszerű ember vagy. Ennyi. -
drob #2982 Túl jó ez a topic ahhoz, hogy káromkodásokkal kellenne tanácsokat kérni... -
Ám az hogy van h aszongya nem elég neki a 2GB ram,de rendernél lentre azt irja,h 55% used?Faszomnakhasznál csak annyit? 55-60% közt döglik emg a render állandóan...Ezért vegyek többet?hogy még a 2GB-t sem használja ki? -
kormen #2980 De lehet, hogy egy macskaköröm hiányzik az első sorba a végéről.
-
kormen #2979 Látni kéne az expression-t amit ráraktál a layerre.
-
Wilbo #2978 Sziasztok nekem olyan gondom lenne, hogy az AE kiír nekem így ilyen hiba üzenetet.
Mi lehet a gond? Valaki help pls előre is köszi -
kormen #2977 Rakd át flv-be! -
Atkatáska #2976 Cs ,kéne segítség ebben :
Elkészítettem egy 1280x720-as ,4perces videót . Fel szeretném tenni youtubera ,de ott a gond hogy 17GB a videó.
Youtubera 2GB-t lehet csak felrakni . Ez egy wow-os videó akarna lenni ,szóval kéne hogy a minősége nagyjából megmaradjon ,viszont a mérete csökkenjen. Valaki tud erre vmi progit/tutorialt/javaslatot adni ,hogy mit kéne csinálnom? már csak ez hiányzik ,és kész lennék ,ty előre is -
csabesz37 #2975 Sziasztok
Van két planetaep.com-os effectem amit szeretnék átméretezni egymás után fűzni és loopolni. Mivel nem vagyok otthon az after effectsben kéne valaki aki ezeket megcsinálja nekem cserébe a két (egyébként fizetős) effectért. Az efectek: classic movie title, és a bubbles and smoke
Akit érdekel ide írjon: [email protected]
Köszi -
Mert mi a jó édes picsámat csináljak,ha nem renderel ez a fostos szar?Mi az hogy nem azt csinálj,amit ÉN mondok neki?Faszomnak áll meg mp-nyi renderelés után? -
Hzsolesz #2973 Nem Neked való ez a program...én a helyedben abba hagynám, mert mostanában mindig csak idegeskedsz, és előbb-utóbb elvisz az agyhúgykő!
-
Ja,igen..diks cahcem van a C:-n,5GB...Elég kellene hogy legyen,oda azt pakol,amit akar,dehát...Mégis szar...