49
-
#9 Én akkor is a HD-DVD-nek szurkolok:) -
_Vegeta_ #8 Igy van. -
#7 Ahhoz képest, hogy a Blu-Ray 10 évvel a DVD után lesz elérhető, az elért kapacitásnövekedés nevetséges... -
szivar #6 Szerintem meg (ilyen ütemű fizetésemelésnél) nagyon-nagyon drága lesz mind az író, mind a lemez... -
JKJ #5 Már az első Blu-Ray termék is író volt. Pont azért találták ki, hogy rögzíteni lehessen a HDTV adásokat (egy lemezre), mert egyszerűen túl sok helyet foglalnak a DVD tárolókapacitásához képest. Szerintem jó esély van rá, hogy közepesen lesz csak drága induláskor az író és gyorsan fog csökkenni az ára. Szerintem :-) -
Laci #4 Hogy kell érteni hogy hajrába kezdtek? Összeálltak a Sony a Philips, meg a többi cég képviselői és kórusban hajrát üvöltöttek az új jövevénylemez tiszteletére vagy mi? "Ó mily csodás eme új technológia mely új távlatokat nyit majd mindannyiunknak az adatrögzítés rögös és sokszor szűkös világában hogy ha nem is biztonságban de egy helyen tudhassuk őket!" vagy mi? Asszem mehet a DVD meghajtóm a szerénykedve a háttérbe -
Cat #3 iro kezdetben szerintem egyáltalán nem lesz kapható, vagy szándékosan magasan lesz tartva az ára (DVD esetében is igy volt) -
#2 Kezdetben tuti nem lesz írható média belőle!
Az írók pedig csak a milliomosoknak és csemetéiknek lesznek elérhetők.
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004®
----------------------------------------- -
#1 jelenleg egy dvd korong 2-600 ft... ha tényleg lehetne irhato BDlemezt kapni 600-1800 forintért, azt gondolom beneveznék :)