BioShock

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AntiHero
visszamész a "fõ" szobába (ahol a 2db géppuska állás is van) és lemész a lépcsõn és...... Gyere rá magadtól😛

na jó segítek picit😊 Jég+tûz = víz<#eljen>

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

kovecses
Nehogy véletlenül valaki mondjon valamit a végén még a fórum arról szólna amirõl kell! 😞

Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!

AntiHero
Nem tudod😊 mert mikor kislány rám mutatott és jött felém az nagy dög. Én nem vártam meg hogy megsimogasson😊

spidey91
De csak addig tok visszameni a hol a msodik pálya kezdödik

tehát most mgvan a gyujtás de a telekinézis nincs ott állok szembe az ajtoval amia hhoz a teremhez visz ahol kellene a telekinézis onnan hova ,emnej vissza?

Gépem ati X1900 4200

igen, és a hiba az msvcr80.dll-re hivatkozik. ez a file nálam nem volt fent, de beraktam system32-be, s a játék mappájába is, de utána is ugyanaz volt a helyzet.

ASUS P5B Deluxe; C2D 6400 @ 3,2 GHz; 3G GEIL Ultra Kit RAM (800 MHz); Sapphire x1950xt

kovecses
Valaki már elmagyarázhatná részletesen mi is ez az egész, a warezt már úgy is hallotta mindenki , de ezt nem biztos!

kovecses
Sajna nem értem ezt az egészet.

Big Daddy meg Little Sister...olyan pedo-s feeling, felfoghatatlan az egész töri, kinek az agyából pattant ki ekkora sületlenség...

robotnyk
nem küldi rád, csak befenyít, ha közel mész odébblök.
hát a demóban mikor láttam hogy milyen királyul mozgott azthittem összeszarom magam.mintha valami videóból láttam volna olyan összetett volt.

A szerelem olyan,mintha behugyoztál volna.Mindenki látja rajtad,de csak te érzed a melegét ;)

AntiHero
1: ja iszonyat jó mikor már hallod elõre hogy nyikoroga padló. Meg halod hogy morog😊 nagyon nagy fíling. Mikor meg ott van a közeledbe már a kép is rezeg😊

2:Ha egyedúl vannak és nincs velük kis lány akkor nem béntanak csak ha te bántod õket. Ha kis lánnyal vannak akkor meg bántanak mert a kis csaj rád küldi😊

robotnyk
nem támadnak, ha nem kötekszel velük.
AntiHero
Ellehet rohanni igen, sötétbe meg nem bujkáltam😊 (mer keminy vagyok😄 )<#banplz>

2 kérdésem is van:
1, a big daddyknek tényleg ilyen király a mozgásuk mint a demóban mikor elpampog miután kinyírta a a hapsit????😮
2,ha talaxol velük akkor feltétlenül le kell támadni ellenesetben õk támadnak?

A szerelem olyan,mintha behugyoztál volna.Mindenki látja rajtad,de csak te érzed a melegét ;)

AntiHero
Vissza mész kezdõ helyszinre ahol volt 2db álló géppuska is. (ahova amikor belépsz elsõnék 2-3 kép fogad meg virágok.)

Na innen lehet 4 fele menni. 1 lemész a lépcsõn. 2.Középen átmész a folyosón (innek a végén kéri a TELEKINÉZIST) 3. Jobb oldlaon egy kis hely ahol van 2db gép (itt lehet venni lõszereket)
4. BAllra mész a HAMVASZTÓBA. Itt elhamvasztod a csávót aki akemence elõt fekszik(halott) Majd ha kijön megkapod a második képességed a gyújtogatást.

Ezután visszamész a "fõ" szobába (ahol a 2db géppuska állás is van) és lemész a lépcsõn és...... Gyere rá magadtól😛

k3nGu
de volt egy videóban h h öl meg egy daddy-t, de ott úgy volt h jött a kiscsajjal és a gyerek talán kicsit sötétben állt, szóval ellehet bújni a "sötétben"?

MSI K9N-Neo, AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+, ASUS 8800GTX, 3GB 800 Mhz RAM, Samsung HD 300GB

lehet hogy sikerült neki és azóta játszik!

NEeeem csak poén volt..nem jó! onnan tudom hogy kipróbáltam.annyit javít a helyzeten hogy indításnál megjelenik a logó és hibával kivág!

AntiHero
Aha mert meglátnak és félnek tõlünk😊

spidey91
De nincs fennt nyil! HOl a telekinézis??? help!

Gépem ati X1900 4200

k3nGu
és a kis kurvák mindig rád küldik daddy-t vagy ha rálõsz pl. sister-re?!

MSI K9N-Neo, AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+, ASUS 8800GTX, 3GB 800 Mhz RAM, Samsung HD 300GB

Rájöttél már,h jó-e?

dienesoft
Jézusom 17kiló... Az igen nagy összeg 1 Db multi nélküli játékért. Én nem engedtem volna, hogy lehúzzanak 4k-val.

AntiHero
1: nem, nem jönnek újra csak ha ép történik ott valami új.
2: Big Daddyk akkor támadnak rád ha a Litle Sisterrel vannak és azok ráparancsolják. Ha egyedûl mászkálnak szarnak rád.😊

AntiHero
Mer CE. akkor. De így is rányomtak 4k +ot

k3nGu
danke je ve😉 de akkor végülis olyan mint a stalker h visszakell menni erre a pályarészre típus, és ha kinyírtál vkit és visszamész madj arra a részre újra jön mindenki?nah még 1 utolsó😊, h big daddyre ha nem lõsz ugyanúgy elkezd lõni??

artschi
17k? CD Galaxisban 9.990 Ft... kicsit dupla pénzbe került...

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

AntiHero
a varázslatokat viszonylag hamar megkapjuk. Az elsõ Big Daddy-re se ekll sokat várni😊

AntiHero
Vissza kell menni más helyszinekre és bejárni azt😊 (felül a nyilacska mutatja merre kell menni amúgy)

Ezután elfogsz majd akadni megint ha már itt elakadsz😊
(mert én utána akadtam el egy picit, de utána 1 kis logikus gondolkozás és meg is volt😊)

k3nGu
nah az elsõ elakadás😄 nah ki tud neki segíteni??és mellesleg megtudná vki súgni h a varázslásokat hamar megkapjuk,mármint a jelentõs részét...és még azt h mikor jön az elsõ big daddy?<#circling>

PC dome-ban is lehet kapni

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

AntiHero
Azér jó sok + rászámoltak így is:S

spidey91
Na megvettem a CE-t ma a btba és elakadtam segites valaki aki vegvette vagy ott tart ahol a telekinézist kell megkeresni de nem tslálom help!

Gépem ati X1900 4200

wesker24
Ja szerintem biztos hogy CE mert 17000 FT az már egy kicsit sok lenne a sima játékért !!
k3nGu
de nekem mér volt a demónál az, h amikor mentem le a vízbe a liftbe, akkor jött a kis film és nem volt hang, nem lehetett hallani a beszédhangját se, de úgy tudom h az EAX kivolt kapcsolva...

AntiHero
CE legaláb?<#csodalk>

Ezt a hírt most olvastam a Gamestar-on ha már volt itt akkor bocs.

Bioshock bugok rémtörténete
Igazi tömeghisztéria kerekedett a nemrég megjelent Bioshock kapcsán: durva installálási problémák és védelmi hibák, widescreen problémák, videokártya gondok. A felhasználók õrjöngnek, fenyegetõznek, a kiadó kapkod…
Bad Sector, 2007. augusztus 24., 19:54

Minden igazán nagynevû játék megjelenését óriási várakozás elõzi meg. Az emberek számolják a napokat, a hivatalos honlapon lógnak napokon keresztül, tizenkétszer végigtolják a demót, amíg el nem jõ a nagy nap, és a boltok polcairól le nem szedik a játékot, vagy meg nem hozza a postás a várva várt csomagot. Pontosan ez történt a Bioshock esetében is. A várva várt pillanatot azonban technikai malõrök tömkelege csúfította el, amely igazi lincshangulathoz vezetett a vásárlók körében…

A Widescreen nem elég?

A legelsõ problémát a widescreen televíziók és monitorok támogatása okozta. PC-n és Xbox 360-on egyaránt szemet szúrt az a probléma, hogy míg normál monitorokon és televíziókon tökéletesen lehet látni a játék képernyõjének teljes felületét, addig a technológia következõ lépcsõfokának kikiáltott widescreen készülékeken csak a kép egy bizonyos megkurtított felületét láthatta a felhasználó. Õszintén szólva én amikor az Xbox 360-omra kötött hatalmas widescreen tévémen tolom a játékot, egyáltalán nem vettem észre ezt a problémát: bitang jól néz ki és csöppet sem vont le a játék élvezetébõl. Mások azonban ezt nem így gondolták és a játék fórumain ennek igen erõteljes hangot is adtak… Sokan úgy gondolták, hogy ez csak valami egyszerû bug, amit ki lehet patch-el javítani, ám a Cult of Rapture honlapján végül kiderült a szomorú igazság: a 4:3 (aka: hagyományos) monitorokon és tévéken egész egyszerûen nagyobb a „látószög”, ugyanis a készítõk csak így tudták megoldani, hogy az ilyen készülékeket használó userek ne lássanak fekete csíkokat a kép alján…

Az Irrationaltól szeretettel

Hogy ez a történet happy enddel záruljon: egy nemrég kiadott hack segítségével sikerült ezt a problémát PC-n teljesen megoldani, csak az Xbox 360 tulajok szívnak egyelõre. (Legalábbis, akit ez zavar, én észre sem vettem.) A hack ugyebár csúnya szó és törésre utal, azonban ENNEK a „hacknak” a fejlesztõk is megörültek, olyannyira, hogy személyesen Ken Levine, vezetõ designer és producer küldött hálából ajándékba egy Nvidia 8800 GT videokártyát annak a lelkes fiatalembernek, aki megoldotta ezzel ezt a problémát.

Dr. SecurROM átka avagy: csak kétszer installálsz!

Azonban a következõ ügy kapcsán ismét a PC felhasználók kaptak egy (bio)sokkot: kiderült, hogy a SecuROM védelem miatt a játékot csak kétszer installálhatják fel azok a becsületes userek, akik a boltban megvásárolták. Ha például kevés a hely vinyódon, vagy más okból szeded le kettõnél többször a játékot, akkor megszívtad: többet nem rakhatod fel. Természetesen nem kis felhördülést keltett az ügy: a becsületsértéstõl kezdve a világ minden szitokszavát a kiadó fejéhez vágták vele kapcsolatban a játék hivatalos fórumán.

Szigorúan bizalmas

A 2K-nál végül egy „Elizabeth” nevû alkalmazott kirakott egy kommentet, ami úgy tûnt, megoldaná a problémát: ha a felhasználók normálisan leinstallálják a játékot, akkor „visszakapják” a két lehetõségüket. A gond csak az, hogy ez nem mindig igaz: még ha rendesen uninstallálod is a játékot, akkor is elõfordulhat, elvész a lehetõséged, arról nem is beszélve, hogy bizonyos gépeken még az unistall is bugos…

Szóval ez a probléma egyelõre nincs megoldva, ám maga Ken Levine is elismerte, hogy „it sucks” és meg kell bizony oldani: rajta vannak a témán.

A júzer, aki szeretett minket

Tõlünk nyugatabbra kisebb felhördülést okozott, ám biztos vagyok benne, hogy jelen sorok olvasóinak igen tekintélyes részét annál inkább felbosszantja az a tény (ami viszont nem bug, hanem a rideg valóság), hogy a játék hivatalosan csak a SM 3.0-ás kártyákat támogatja, tehát akinek 2.0-ás ketyeréje van, annak elvileg nem megy a teljes verzió.

Szerencsére egy másik lelkes felhasználó ezt a problémát is megoldotta: egy nem hivatalos patch segítségével ugyan döcögõsen és kicsit bugosan (pár textúra hiányzik) de futni fog a játék. Ámen.

Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/

Casper007
Na, megvan a game!!! 😄 Az MM-ben vettem 17000 ropiért, olcsóbban akartam, de máshol nem volt, nekem meg már nagyon kellett. Még nem próbáltam ki, de nemsokára... úgyis este van. Ez az!!! Még mindig nem hiszem el! 😄

Hello World!

kirol
Köszi, pedig alapból nem volt bekapcsolva, de én bekapcsoltam, és legelõször jó is volt.

Köszi

wesker24
Kapcsold ki az EAX-ot az Options Audio menüben !!

Ha ki van kapcsolva akkor lesz hang !!
wesker24
Na azért a csók nem jár hozzá !! <#vigyor>
kirol
Az miért van, hogy nekem csak a legelsõ indításnál volt hang, most meg nincs, vagy akadozik, vagy csak némelyik hang szól?

wesker24
Ja hallgatni arany ! <#vigyor>
rotator
Nem gondoltam volna, hogy a collectorst is árulnak majd itthon... A simában mi van, a játék, manual és csók?

Kipróbálam,nem mondok inkább semmit....

Ev1L
Jaja, hasonló gépem van mint neked, és ugyanezt tapasztaltam. 😊

I\'d rather be hated for who I am, than loved for who I am not.

Azért póbálja ki vki,ne csak mondjátok rá,hogy fake.

kovecses
Megvolt, semmi komoly.

A manipulators féle új köntösben.
scorpeeon
Leszedtem a demót, hamar végig is vittem, lesz egy feelingje az biztos. AA-t nem kapcsoltam be, mert anélkül (minden maxon) pont jól ment, az meg szépen levinné az fps-t. Sztem bannerba mehetne a felirat:
Welcome to Rapture! 😊

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

wesker24
Ez még nem volt legalábbis ezzel én még nem találkoztam !!
Ez volt már?
BioShock.CRACK-HOODLUM.rar

Gondolom szintén fake. Már ki sem próbálom. 😄