13397
-
Háát töredéke a MoH-nak...
De ha a sok átvezető-t nézzük, meg a baromisok töltési időt, akkor eléggé ráver a MOH-ra... -
az egész MoH Airoborne annyi.
a bioshock demójával sem játszottam még, azért mondom hogy fogalmam sincs milyen hosszú a játék. -
ez halo 2? xD én half life 1 nek néztem xD
legalább flight simulatort raknák oda dx9be(nemaért mert szép hanem mert microFOS xD) -
kerek1224 #8958 na jó-jó, de ez az egy éppen elég küzdőképes. :) -
Üssed, míg mozog a szemét! -
7-8órás a Demó?????? -
kerek1224 #8955 Sziasztok!
Ha elkezdem lőni/ütni/harapni a big daddyt, de aztán elszaladok, később visszamegyek és folytatom, akkor addigra visszagyógyul, vagy összeadódnak a sebzések? -
aztat nem tudom még nem játszottam a demóval sem. viszont a MoHA-ról azt mondták a teszterek, hogy kb. 7-8 óra.
a multi engem viszont sose érdekelt olyan játékoknál, amelyek nem kifejezetten csak multis játékra készítettek, mert azok mindig bénák. -
Mié bioshock hosszabb? -
az a baj a MoH Airbornenal hogy ha azt este elkezded, akkor hajnali 2-re be is fejezed, olyan picsa rövid a single állítólag. -
nono55 #8951 na az még egy nagyon jó gamma! -
Azt látjuk. :D Én is sokáig elvagyok a játékkal, hosszú idő után végre egy olyan gamma, ahol szükség van a kreativitásodra. Ilyet legutoljára a Heroes of Might @ Magic-ben tapasztaltam. -
nono55 #8949 na azt én is remélem, mert nagyon várom! -
strebacom #8948 Hú wazze hajhal kettöig nyomtam, mint anno a HL2-vel, tényleg eltalálták remélem a Medal of H. is ilyen lesz!!! -
nono55 #8947 a karakteket úgy tudják szebbé varázsolni, ha időt szánnak rá és megrajzolják rendesen.a játékon belül mik vannak ,mármint mennyi objektum és milyen nagyok vagy részletesek, teljesen memóriafüggő!az össznézetet meg pl a fényekkel, fényeffektekkel tudják jobbá tenni (nem is akárhogy), amit úgy tudnak megcsinálni, hogy a VGA kártya kap egy új procit (azaz 2 lenne rá heggesztve) így az egyik csak a fényeket kezelné és innentől kezdve szabad az út mindannak mi szem-számjnak ingere!Billi bácsi begurult, hogy lecsúszott a világ leggazdagabb embere címről, amit szeretne visszaszerezni, hála a kiváló marketing igazgatójának, meg a sok értékesítő pöcsnek! -
Reméljük, ez nem a Microfos hozzáértését tükrözi!?
XD -
a microfos és a kill gates féle üzletpolitika
-
pontosan 
ezért is nem értem hogy MELYEK azok az új effektek konkrétan amit a dx10 ajánl. mert poligonszámmal és normálisan kidolgozott textúrával dx9-ben is lehet ilyen arcokat csinálni. egyszerűen csak erős gép kell, gyors videókari sok memóriával meg sok rencermemória és már töltődnek is a pixelek meg a textúrák.
állítólag a dx10-ben könnyebb a fejlesztés...
-
Dx9-ben mié a Halo-t akarják hasonlítani ami ugye egy 2001-es x-es játék átirata, egy még megnem jelent überjátékkal????
-
Jah a Halo jelenti a DX9 csúcsát mi??????
-
nono55 #8941 teljessen látszik, hogy a "szar" DX9-es karinál a modellek kb 3 polingonból állnak, ratyi textúrával vs. a DX10-nél meg 300.000 polingonból áll e feje a Crysises bácsinak, meg karaj textúra van a fejáre húzva.Ezt inkább összecsapott vs. részletesen kidolgozott tesztnek ajánlanám. -
lál felvettem a fényképezőt de a diary-t nem köszi robo és Hoz!;) -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a legfelső emeleten a körfolyosón van egy paparazzi hullája. van ott egy fényképezőgép, álvánnyal, meg egy audio diary, abban mondja el a kódot. ha jól emlékszem 5774. -
Nagyon okos... ja és az ATI ikonra kattintva is egy Nvidia VGA leírása töltődik be. :) -
Hoz_Hun #8937 Már válaszoltak rá neked!!!
Valamelyik apartmanban találsz egy magnófelvételt, amin a faszi elmondja a kódot. Legegyszerűbb, ha megnézed a magnófelvételeket, mert ott vannak szövegessen is a menüdben. -
nah még1xer felteszem a kérdést:
Mit kell az olympic hightsn-ál csinálni, amikor az a feladat h menjem mercury penthouse-ba vagy mijébe, meg írja h a lift-nek a kódját a 3. emeleten találom meg, de a 3. emeleti lépcső meg levan szakadadva.Vki 5let??Vagy ha vki tudja a lift kódját és leírná azt is megköszönném.
-

bazz ez most olyan mintha a half life 1 mellé a 2 részt tennék...a microsoft tényleg egy geci. -
nono55 #8933 jajaja 

-
Hoz_Hun #8932 Vagy inkább sírni. A buta, primitív embereket könnyű megvezetni... hajrá amerika. -

-
Hoz_Hun #8930 A MICROSOFT szerint a külömbség a Directx9 és 10 között. Érdemes megnézni (és röhögni):
DirectX 9 és 10 összehasonlítás by Microsoft -
a pista a vista?
-
nono55 #8926 nekem 8800GTS karim van és abszolút semmi szükségem rá.
pistát felraktam, megnéztem, töröltem!:) -
pheaton #8925 Sőtt! A 360 as verziot hd-tvn futtatva mellette a dx 10 pc, és igy sincsen semmi különbség. Pedig szemem kijött ugy kerestem. Nekem jobban bejön a 360 as, mert azért a hd az odatesz, meg hát a mérete impozáns. De technikailag semmi különbséget nem látni. -
egy csomó bioshock tesztet néztem meg mostanában, dx10 meg dx9 összehasonlításokat és az allóképeken gyakorlatilag akárhogy meresztem a szemem, szinte semmi különbséget nem látok...ezek szerint más is így van ezzel. vagy valaki nyugtasson meg hogy nem én vagyok a vak értetlen
-
pheaton #8923 Nem is fogsz semmi különbséget látni jo ideig még.A dx 9 ben rengeteg lehetőség van. Jo példa a régi cuccokk kiahsználására a Q3 engine például.Miket elértek vele? Nos a dx 9 is ilyenlesz, évek mulv is jön állat meglepő cucc rá. A dx 10 meg ahogy más is irta csak üzlet. Nekem 2900 xt -m van de dx 9 be tolom a gameket,mert egyszerüen nem kell a vista . Még nem. -
nem csak a játékoknál, de mindegy... -
nono55 #8921 jó van nyuge ecsém... :)
pista egy üzleti húzás, nem hiába fejlesztenek új op.rendszert!
amúgy engem piszkosul nem érdekel!billi bácsi bekaphatja!
-
egyezzünk már ki abba, h Pista féle DX10, nem látványba, hanem pár % -os teljesítménybe fog realizálódni,... az meg, h az AA csak ott látszik, az csak egy a piszkos trükkök tárházának fogásai közül.., szal nc -
nono55 #8919 a DOOMIII fejlsztő mérnöke (aki nem kis ember, sőt nevezhetnénk GURU-nak is) azt mondta, hogy a DX9 még abszolút nincs kihasználva, bőven van még benne lehetőség...és ha ő mondja én elhiszem!amúgy volt pistám meg DX10-em, de lehet a szemem rossz, nem vettem észre különbséget...