13397
  • kovecses
    Igazad van sajnos!
  • dienesoft
    Mostanában minden játéknál csak a LEHÚZÁS megy...
  • DarkSector
    Az AA-val kapcsolatban azé megjegyezném....hogy...

Ekkora kakkancs embereket!Hogy biztos levágták ők is, hogy naon királyul van optimalizálva és hogy DX9 és DX10 között annyira kis különbség van, hogy nem érdemes rá egyenlőre még pénzt áldozni!
    Erre rafináltan rá akarják szedni az embereket, hogy azé vegyed meg a Vista-t, meg a DX10 drága kártyákat, hogy az AMÚGYIS már DX9-ben alapvető funkciónak számító AA-t tudjad használni...
    Nem mondom eléggé kitalálták ezt a lehúzás project-et!!!
    Gratula a sok fejlesztőnek!
  • DarkSector
    De csak egy képet rakott be, nem?
    Vagy ez a vita már ezelőtt volt?
  • DarkSector
    Kell ám ehhez idő neki, mert sokat tölt, és sok pach van...asszem beta 1 a legjobb...
  • Frank99
    volt a kép, sztem 3x.
    most hagyom, de a következőt törlöm.

És szerintem van olyan topic, hogy hardwer, ott lehet folytatni az amd/nvidia/intel/ati vitát.
    Jó?

• szapor
    Na hogy sikerült müködik a patch?(vagy azért nem válaszol mer már jáccik és nem szól :D)
  • kovecses
    In the case of Bioshock, according to the official 2K Games FAQ, "The only data collected is the serial being used for activation, the IP address used for activation, an identifier for the software being activated, and the hash of the machine ID. The ID cannot be read by any other system or operator. Its only purpose is for comparing future activations on a particular serial." Additionally, they later go on to mention that it "does place a folder and registry keys on your system. These folders are used only for storage of license information and information to assist with disc authentication. Please do not modify or delete these files. Tampering with these files may result in authentication issues."
  • dienesoft
    Én már láttam :) Azt nemtom vót'e.
  • VRSDM
    [center]vótmáá'?
  • Pretorian
    Na háj. Hú baz, 1 hétig nem vok, és 6000 komment...
    Ezt meleg lenne mind visszaolvasni, úgyhogy inkább nem is teszem meg. A hangproblémára létezik már érdembeli megoldás? Mert az EAX-et hiába kapcsolom ki, nincsen hang az intro után...
  • MerlinW
    Bioshock videokártya:)
  • DarkSector
    Parancsolj!
    Ha jutsz valamire, akkor szólj!
    Veszteni nem fogsz vele semmit..
    Max jobb esetben, ha jó lesz vele a demo, akkor az eredetinél is tudod majd alkalmazni...:D
    Hajrá..
    Ja és naon Köcce..bármire is jutsz vele...
  • Rohamsisak
    XD
  • Rohamsisak
    Én vállalkozom szíessen
  • DarkSector
    De megjelent...
    Már rátaláltam..:D
    Csak holnap tudom letesztelni...
    De ha van egy vállalkozó szellem itt a topicban, akkor nagyon megköszönném, ha letesztelné!!!

• Tatyla
    na mára ennyi a játékbol,párszor majdnem beszartam felnött ember létemre...
  • offkorz
    nincs
  • scorpeeon
    Még csak készül, sztem nem jelent még meg.
  • Vinsanity15
    Lehet hülyeséget fok kérdezni de már van müködő verzió ?persze a bolti n kivül :D
  • DarkSector
    Ez mind szép és jó, de nem tudom leszedni ezt a pach-et, hogy SM2.0-án így fusson!!!
    Nem tudom, honnan tudnék hozzájutni..
  • crazyclone
    sorry ON befejeztem
  • crazyclone
    akkor ati rs600 as chipset megfelel a radeon x1950pro mellé??? vagy tudtok jobb chipsetet lga 775 ossel?? nem muszaj abit legyen de nem vagyok miliardos...
  • scorpeeon
    Ez attól függ hogy mennyi pénzed van rá, milyen kategóriában gondolkozol. Ha high-end gépet akarsz, akkor vmi jó kis Intel Core 2 Duo/Quad javasolt egy 8800GTX-el megspékelve. Ha közép-felső kategóriában gondolkodsz, egykicsit gyengébb Core 2 Duo javasolt egy 320megás 8800GTS-el. Ha középkategória kell, akkor egy alap Core 2 Duo a jó egy X1950 Pro-val. Sztem.
  • scorpeeon
    Neki sem lehet akkor egy Core 2 Quad Extreme procija :) Tény, hogy sokat tölt, de 27 percet? :S Nem számoltam, de nálam kétlem hogy 2 percnél tovább tartott volna.
  • markastor
    Főleg majd a K10-es szériát, ami a földbe döngöli a szénnéhúzott 4-magos Core2-ket is. :P
    De ez már off. :D
  • scorpeeon
    egyik se, x1950pro :)
  • scorpeeon
    Minden elismerésem a cucc készítőjének, erősen meglátszik azért a különbség de az sm2.0 tulajoknak ez is kánaán.
  • Promi #8890
    Nem szidja az AMD rendszert!
  • crazyclone
    még egy pici :P HIS radeon x1950 512mb vagy WinFast PX8600 GTS GF 8600 GTS 256Mb ??
  • dante3
    Teljesen mindegy, a múltkor ki lett tárgyalva ki mit iszik buliban+ mennyiért! 8800hsz-ból 6000 off kb.!
  • bgabor
    Intel+ATI. Középkategóriában az ATI X1950 Pro nál nem találsz jobbat az AMD rendszereket meg kerüld el nagy ívben.
  • Mor3llo
    Ha már nincs warez, akkor ez a hardwer-dolog idetartozik? nem kötözködni akarok...
  • crazyclone
    thx ON
  • Csuhai G
    Intel/nVidia
  • wesker24
    Szerintem is !!
  • dante3
    Szerintem intel és nvidia most a nyerő!
  • crazyclone
    elég off ez az utolso hsz em eről de ez egy elégggé vitathato téma intel vs amd ati vs nvidia és nem tudom összerakni az uj konfigot mert fogalmam sincs mit tegyek bele ... esetleg privibe szeretném tudni meik beváltabb ezer teszt után minden ellent mond a másiknak thx
  • Maximus4
    Ja és azt elfelejtettem az előbb.hogy 5 napot volt a szervízbe aztán azt mondták,hogy nincs semmi baja.Azóta is megy(kopp kopp kopp).Kb. 1 hónapja hoztam el.
  • hungariaia
    amd/nvidia sztem:P