13397
  • Maximus4
    Remélem igazad van.Én csak azért írtam azt,mert nekem is pont ez volt a gondom és a végén már be sem jött semmi csak a hibaüzi.Bocsi nem akartalak félrevezetni.
  • Tatyla
    én bamba megvan miért oldott le a monitor:
    nview megjelenitök klónra volt állitva mivel rá van a tv-re is csatlakoztatva a videókari,legalább mostmár tudom hogy nem rossz a monitor...

• Frank99
    Warez az OFF TOPICBAN!!!
  • robotnyk
    de nukeolva :)
  • robotnyk
    nyilván demo exéből gányolt szar.
  • Kandurex
    Blood Ivánok mindenhol!

[rémülten körbe néz...felüvölt!]

Jönnek...itt vannak!!!!

• Alwares
    Most Fort akárhol tartok és nagyon nem tudom mit kéne csinálni. Amerre mutat a nyil ott egy zárt üvegajtó van amit nem lehet kinyitni, sajnos szét robbantani lőni fagyasztani sem...
  • koschwarz
    az a ráragasztott a4 lap bazeg, plíz do not taccs, rögtön hangulatot teremt
  • Hoz_Hun
    Mint láthatjátok az XBox360 CE kiadáshoz, nem olyan kis apró Mr. Bubbles figura jár mint a PCs-hez.
  • koschwarz
    ja igen, ezt a különbséget én is észrevettem, a dx9 fű szebb :)))

én is leragadtam a farcry grafikai szintjénél

persze nem állítom, hogy még szebb még élethűbb játékkal nem szeretnék játszani, csak nem mind1 milyen áron.
  • koschwarz
    kattints a képre és egy idő után ha ráviszed, leviszed a kurzort, vált a kép.
  • Tatyla
    rájött e már valaki arra ha látott hasonlót hogy miért oldja le a monitort a játék not optimum mod. 1280x1024 60Hz hibaüzivel ami igy pattog ide-oda a sötét képernyön?
  • AntiHero
  • DarkSector
    Bazzeg így leírni egy mondatot...
  • DarkSector
    Jah, mert nálam nem történik ilyenkor semmi!
    Akkó ezekszerint nincs különbség?
  • k3nGu
    jó vég a ha mented pket, rossz ha harvesteled, és van gy 3. is asszem, azt nem tom h mien.ó
  • bodesz
    dx9 nél szebb a fű :D
    dx10 lemarad a videóban(szaggatás??? NAJA!!!)
    na mind1 nekem a graf már far cry 1 ben is tökéletesen megfelelet.azóta nemérdekel graf annyira csak a játékélmény :D
    lassan úgyis veszek egy ps3at xD
  • McW
    Valamikor olvastam, hogy más lesz a játék vége ha harvest-elem vagy megmentem a kislányokat. Ha variálom akkor mi van? Vagy tévedek és nem ez befolyásolja a történet menetét?
  • scorpeeon
    Annyi is van. Ha ráviszed az egeret akkor látod a "különbséget"
  • DarkSector
    Itt csak 4 képet látok...
  • Frank99
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    akár meg is halhatsz. mert a a vita chamber-ben ébredsz fel, és Daddy nem gyógyul....

és soxor +halhatsz..
    bár eddig asszem 2x sikerült, bár én elsőre chicken fokozatban játszom :-)
  • koschwarz
    erről beszélek. egyszerűen nem szebb a dx10 csak másabb.

itt egy video mozgás közben call of juarez-ből

igaz hogy ilyen videón nehezebb látni a részelteket, de én itt is csak annyit látok, hogy minden kicsit fényesebb.
  • Newfronter
    Bioshock gyorsteszt - Gamestar
  • k3nGu
    Én is végigtoltam, jó kis játék, majd később végigviszem úgy h harvestelem a little sister-eket.Jó game, hangulatos, te tudod fejleszteni magadat, egyszóval nagyon jó:).Csak egy fokkal lehetett volna hosszabb is, de ez van.
  • scorpeeon
    És akkor most a microsoft féle összehasonlítás-loosereknek után nézzük meg mondjuk a Gamespot összehasonlítását egy valós játékon: DX9 vs DX10
    Aki látja a különbséget, tegye fel a kezét. Mert azon kívül, hogy éppen kicsit máshol van a füst, máshol folyik a víz, máshogy tükröződik a háttér az egyik üvegen keresztül a 2. képen (mert vszínűleg nem tudtak pontosan arról az állásról pontosan abban a pillanatban csinálni 2 képet), kijelenthetem, hogy semmi különbség nincs az égvilágon.
  • nono55
    jajajaj, csak nem jutott eszembe a neve!
  • bodesz
    10cm-20cm...
  • DarkSector
    Kb 5-6 perc, nekem amikor én irányítom a karaktert...
  • scorpeeon
    Nem a "Doom 3 fejlesztői mérnöke", hanám a játékok atyaúristene: John Carmack :)
  • Soldiers
    a Bioshock mien hosszú?
  • DarkSector
    OK...
  • DarkSector
    Eredeti full verzió még nincs, úgyhogy a Demonál max 7perc lehetett szó...
    Vagy már van Full verzió?
  • Newfronter
    OFF:
    egy pályára írták a GS-ben ami a játék 1/3-át teszi ki, ez van leírva. Na de menjünk át az airborne topikba. :D
  • koschwarz
    nem tudom hogy te végigtoltad-e a MoHA-t, a gamestarban azt mondják, hogy kb. 7 óra a játékidő. lehet hogy benéztem.
  • DarkSector
    Nem!
    Hogy hosszú legyen, azé csinálnak az elejére egy gyakorló pályát is.....
  • Seth
    akkor csak 1 pályás lesz ?
  • DarkSector
    Experten meg 7ó...
    lá-lá-lá-..lá-..lá....lá-lá-lá-..lá-..lá....
  • DarkSector
  • nono55
    A MOHA DEMO max 1 óra legnehezebb fokozaton!
  • Newfronter
    OFF:

Egy pályának annyi az ideje, benézted.