13397
-
Remélem igazad van.Én csak azért írtam azt,mert nekem is pont ez volt a gondom és a végén már be sem jött semmi csak a hibaüzi.Bocsi nem akartalak félrevezetni. -
én bamba megvan miért oldott le a monitor:
nview megjelenitök klónra volt állitva mivel rá van a tv-re is csatlakoztatva a videókari,legalább mostmár tudom hogy nem rossz a monitor...
-
Warez az OFF TOPICBAN!!! -
de nukeolva :) -
nyilván demo exéből gányolt szar. -
Blood Ivánok mindenhol!
[rémülten körbe néz...felüvölt!]
Jönnek...itt vannak!!!!
-
Most Fort akárhol tartok és nagyon nem tudom mit kéne csinálni. Amerre mutat a nyil ott egy zárt üvegajtó van amit nem lehet kinyitni, sajnos szét robbantani lőni fagyasztani sem... -
az a ráragasztott a4 lap bazeg, plíz do not taccs, rögtön hangulatot teremt
-
Hoz_Hun #9009 Mint láthatjátok az XBox360 CE kiadáshoz, nem olyan kis apró Mr. Bubbles figura jár mint a PCs-hez. 
-
ja igen, ezt a különbséget én is észrevettem, a dx9 fű szebb :)))
én is leragadtam a farcry grafikai szintjénél
persze nem állítom, hogy még szebb még élethűbb játékkal nem szeretnék játszani, csak nem mind1 milyen áron. -
kattints a képre és egy idő után ha ráviszed, leviszed a kurzort, vált a kép. -
rájött e már valaki arra ha látott hasonlót hogy miért oldja le a monitort a játék not optimum mod. 1280x1024 60Hz hibaüzivel ami igy pattog ide-oda a sötét képernyön? -
-
Bazzeg így leírni egy mondatot... -
Jah, mert nálam nem történik ilyenkor semmi!
Akkó ezekszerint nincs különbség?
-
jó vég a ha mented pket, rossz ha harvesteled, és van gy 3. is asszem, azt nem tom h mien.ó -
dx9 nél szebb a fű :D
dx10 lemarad a videóban(szaggatás??? NAJA!!!)
na mind1 nekem a graf már far cry 1 ben is tökéletesen megfelelet.azóta nemérdekel graf annyira csak a játékélmény :D
lassan úgyis veszek egy ps3at xD -
Valamikor olvastam, hogy más lesz a játék vége ha harvest-elem vagy megmentem a kislányokat. Ha variálom akkor mi van? Vagy tévedek és nem ez befolyásolja a történet menetét? -
Annyi is van. Ha ráviszed az egeret akkor látod a "különbséget" -
Itt csak 4 képet látok...
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!akár meg is halhatsz. mert a a vita chamber-ben ébredsz fel, és Daddy nem gyógyul....
és soxor +halhatsz..
bár eddig asszem 2x sikerült, bár én elsőre chicken fokozatban játszom :-)
-
erről beszélek. egyszerűen nem szebb a dx10 csak másabb.
itt egy video mozgás közben call of juarez-ből
igaz hogy ilyen videón nehezebb látni a részelteket, de én itt is csak annyit látok, hogy minden kicsit fényesebb. -
Newfronter #8979 Bioshock gyorsteszt - Gamestar -
Én is végigtoltam, jó kis játék, majd később végigviszem úgy h harvestelem a little sister-eket.Jó game, hangulatos, te tudod fejleszteni magadat, egyszóval nagyon jó:).Csak egy fokkal lehetett volna hosszabb is, de ez van. -
És akkor most a microsoft féle összehasonlítás-loosereknek után nézzük meg mondjuk a Gamespot összehasonlítását egy valós játékon: DX9 vs DX10
Aki látja a különbséget, tegye fel a kezét. Mert azon kívül, hogy éppen kicsit máshol van a füst, máshol folyik a víz, máshogy tükröződik a háttér az egyik üvegen keresztül a 2. képen (mert vszínűleg nem tudtak pontosan arról az állásról pontosan abban a pillanatban csinálni 2 képet), kijelenthetem, hogy semmi különbség nincs az égvilágon. -
nono55 #8976 jajajaj, csak nem jutott eszembe a neve! -
10cm-20cm... -
Kb 5-6 perc, nekem amikor én irányítom a karaktert... -
Nem a "Doom 3 fejlesztői mérnöke", hanám a játékok atyaúristene: John Carmack :) -
a Bioshock mien hosszú? -
OK... -
Eredeti full verzió még nincs, úgyhogy a Demonál max 7perc lehetett szó...
Vagy már van Full verzió? -
Newfronter #8969 OFF:
egy pályára írták a GS-ben ami a játék 1/3-át teszi ki, ez van leírva. Na de menjünk át az airborne topikba. :D -
nem tudom hogy te végigtoltad-e a MoHA-t, a gamestarban azt mondják, hogy kb. 7 óra a játékidő. lehet hogy benéztem. -
Nem!
Hogy hosszú legyen, azé csinálnak az elejére egy gyakorló pályát is.....
-
akkor csak 1 pályás lesz ?
-
Experten meg 7ó... 
lá-lá-lá-..lá-..lá....lá-lá-lá-..lá-..lá....
-
-
nono55 #8963 A MOHA DEMO max 1 óra legnehezebb fokozaton! -
Newfronter #8962 OFF:
Egy pályának annyi az ideje, benézted.