BioShock

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Kicsit nagy az arcod, de nem gond...
Nyugodtan törölgess csak....<#whatever>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Kandurex
írj a [email protected] -ra, név, nick, link a topikra, a végére írd bele, hogy támogatlak

a döntés a tied.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Frank99
jajj.
nézd meg a sorszámokat.NA onnan.

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Frank99
ha mindeki utálni akar, lehet.
sosem voltam még modi.

itt tényleg az maradna, ami a csocsóval kapcsolatos, warez,és hogyan nem indul NÉLKÜL.

bár napi max 2-3x lenne szórás... (de akkor rendes)

wesker24
Miylen törlés ?? Honnan töröltek ??
Frank99
a törlés.

most töröltek engem is.....

wesker24
Tényleg mi müxik ?? <#conf><#conf>
Kandurex
hm, elvállalod?

Mi mûxik????hogy mûxik???

Frank99
müxik a dolog!
éljen.

Frank99
nincs itt még mindig topic-gazda?

jelentkezek én, ha muszáj....

http://www.8ball.co.uk/tshirt/3/30055/T-Shirts/TV-&-Film-T-Shirts/Big-Daddy-Tshirt/ O_o<#action>
Rage47
ez bioshock topik
Az nem mod,hanem egy képesség,de sztem ez rontja el a MOH-t,nem is fogom használni,max a hülyeség miatt,de vhogy ez annyira nem illik bele,hiába,h jól néz ki.

wesker24
Nem müködik mert az aktivációs részt nem lehet elinditani !!
Igazad van csak mindenkinek más mit érdemes megvenni. Nekem a Witcher lesz az. 😊

Why so serious?

dante3
NEM MÛKÖDIK!<#shakehead>

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Promi
Fake
scorpeeon
Bioshock DVD9-ONEHiTWONDER?

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

off:
Milyen a Von Braun fedélzetén?És hol jársz benne?😊

Ha tudnánk cracket,már rég nem a fórum elõtt lennénk,az tuti😊

Promi
Szerinted mire var a fel vilag?
vááááááá

aki tud az légyszi írja má le
dante3
<#wilting>

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

figyu nem tud valamelyikõtök aktiváló kódot vagy crackot
ez a beszéd...amúgy ha most nem tervezném a gépfejlesztést akkor 100000% hogy megvenném..de így.. :\

A szerelem olyan,mintha behugyoztál volna.Mindenki látja rajtad,de csak te érzed a melegét ;)

Kandurex
nem, csak úgy gondolom van amit érdemes megvenni,..egyébként tele van a vinyó warez cuccal 😊

mikisanzi
nah, én is most jöttem ki a játékból. Meg kell mondani hangulat végig feszült, olyan amilyennek illik lenni.

Making of dvd meg, pfff.. sokat elmondanak a srácok, de olyan mintha a budapest televízió stúdiójában rögzítették volna. annyi azért jó hogy van néha angol felirat.

con: Asus P5B-E Plus, Intel Q6600, 4gb DDRII, Asus 2900XT, SB X-Fi XtremeGamer, WD 240gb + Hitachi 160gb, Pioneer DVR-212, FSP 500W, Samsung 226CW, Playstation 4.

ezzel az elvvel biztos vagyok benne hogy neked minden eredeti a zenéktõl az utolsó alkalmazásig 😊)

A szerelem olyan,mintha behugyoztál volna.Mindenki látja rajtad,de csak te érzed a melegét ;)

MOD😊

Kandurex
nem, hanem megbecsülik más munkáját, amit mi becsülünk meg...

és mégis mire olyan büszkék? hogy türelmetlenek?😄

robotnyk
mod
Kandurex
Azon gondolkodom, hogy a bannerba a mostani szöveg helyett beszerkesztek egy amolyan "akikre büszkék vagyunk" táblát a nevekkel akik megvették a játékot...

Köszi, akkor nem aggódom, hogy kihagytam valamit 😊

Shep
Ezt, hogy csinálja? Csít, vagy ha eléred a 3. szintet akkor lehet ilyet?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

robotnyk
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ha megmented õket, jutalmat kapsz, és így adamben is jobban jársz.

fényképezõgép neptunes bounty környékén lesz majd, nem lehet elhagyni, hiszen külön feladat is van hozzá.
Sephi
Jah, nem nincs baj nyugi. En amit latok olvalon bemasolom. Most olvastam hogy trojan a torrent szal bocsi.

Mutkori atveres? Tisztan leirtam hogy a haver atomra leszivatot a demoval. Nem lattam hogy azt inditotta el.

En vetkem.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Na, megkött nekem is a collector's (idáig nyomtam).
Nagyon szép kiadás, szerintem megérte.

Hogy érdemben is szóljak a témához:
A kézikönyvben olvastram, hogy van valahol egy research kamera, amivel lehet fotókat készíteni a kreatúrákról és mindenféle bónuszokat lehet kapni ezért.
Merre található? Csak késõbb lehet megszerezni?

Köszi.

Elsõ benyomások:
Szerencsére nem annyira lenieáris a játék mint a demo volt (ez volt a legnagyobb félelmem vele kapcsolatban), az elsõ pálya után járok, lehet fel alá rohangálni a pályán, különbözõ sorrenben megcsinálni a dolgokat, elszórakozni mindenfélével. <#eljen>

ps: érdemes a kézikönyv elolvasásával kezdeni, sok mindenre fény derül, aminek a megértése néhányaknak gondot okozott (többek között nekem is).
De mostmár minden világos. Elég nagy a kísértés, hogy végigharvasteljem az összes little sistert, hogy minél több ADAM-hoz jussak <#vigyor1><#bdead>

Sephi mi lett veled? Megváltoztál... múltkori átverésed nem esett túl jól nekem se. 😞 Most meg ez a fake torrent, tudhatod hogy a jó cuccok nem így kerülnek ki a netre. Nem bántani akarlak ezzel...
Ez meg mi szeretne lenni?

kölcsönkért időből élek....

Sephi
PSXTIM-HOODLUM-BIOSHOCK CRACK.torrent

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

robotnyk
ha van vele little sister, és a big daddyt lenyomod, akkor a kiscsaj megmenthetõ/harvestelhetõ, ebbõl jön az ADAM, ebbõl veszed a plasmidokat, slotokat, hp/eve upgradeket, stb.
dante3
Szomorú vagyok!<#szomoru1>

DarkSector
Bocsesz az offomért, de most voltam az AIRBORNE topicban és egy istencsászár modot linkelt be nekem az egyik srác:
Íme:
Ezt meg kell néznetek, még ha utáljátok is a MOH-t!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Shep
Baltával max, máshogy nem nagyon.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
HL2- szinte gybõl meg volt törve, a star forceosokkal volt gond, de azok legalább ha bizonyos íróval bizonyos sebességen írtad ki mentek, itt meg ki tudja mi van, csak idõ kérdése és vagy EVM, vagy törés 😊

dante3
Most értem haza a melóból, nincs semmi változás?
Még mindíg nincs törve a game?

Off:
Splinter Cell: Chaos Theory

On:
Big Daddy-t miért kell bántani ha õ nem bánt téged? Van valami értelme vagy haszna?