BioShock
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nyugodtan törölgess csak....<#whatever>#whatever>
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
a döntés a tied.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
nézd meg a sorszámokat.NA onnan.
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
sosem voltam még modi.
itt tényleg az maradna, ami a csocsóval kapcsolatos, warez,és hogyan nem indul NÉLKÜL.
bár napi max 2-3x lenne szórás... (de akkor rendes)
most töröltek engem is.....
éljen.
jelentkezek én, ha muszáj....
Why so serious?
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Milyen a Von Braun fedélzetén?És hol jársz benne?😊
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
A szerelem olyan,mintha behugyoztál volna.Mindenki látja rajtad,de csak te érzed a melegét ;)
Making of dvd meg, pfff.. sokat elmondanak a srácok, de olyan mintha a budapest televízió stúdiójában rögzítették volna. annyi azért jó hogy van néha angol felirat.
con: Asus P5B-E Plus, Intel Q6600, 4gb DDRII, Asus 2900XT, SB X-Fi XtremeGamer, WD 240gb + Hitachi 160gb, Pioneer DVR-212, FSP 500W, Samsung 226CW, Playstation 4.
A szerelem olyan,mintha behugyoztál volna.Mindenki látja rajtad,de csak te érzed a melegét ;)
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
fényképezõgép neptunes bounty környékén lesz majd, nem lehet elhagyni, hiszen külön feladat is van hozzá.
Mutkori atveres? Tisztan leirtam hogy a haver atomra leszivatot a demoval. Nem lattam hogy azt inditotta el.
En vetkem.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Nagyon szép kiadás, szerintem megérte.
Hogy érdemben is szóljak a témához:
A kézikönyvben olvastram, hogy van valahol egy research kamera, amivel lehet fotókat készíteni a kreatúrákról és mindenféle bónuszokat lehet kapni ezért.
Merre található? Csak késõbb lehet megszerezni?
Köszi.
Elsõ benyomások:
Szerencsére nem annyira lenieáris a játék mint a demo volt (ez volt a legnagyobb félelmem vele kapcsolatban), az elsõ pálya után járok, lehet fel alá rohangálni a pályán, különbözõ sorrenben megcsinálni a dolgokat, elszórakozni mindenfélével. <#eljen>#eljen>
ps: érdemes a kézikönyv elolvasásával kezdeni, sok mindenre fény derül, aminek a megértése néhányaknak gondot okozott (többek között nekem is).
De mostmár minden világos. Elég nagy a kísértés, hogy végigharvasteljem az összes little sistert, hogy minél több ADAM-hoz jussak <#vigyor1>#vigyor1><#bdead>#bdead>
kölcsönkért időből élek....
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Íme:
Ezt meg kell néznetek, még ha utáljátok is a MOH-t!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Még mindíg nincs törve a game?
Splinter Cell: Chaos Theory
On:
Big Daddy-t miért kell bántani ha õ nem bánt téged? Van valami értelme vagy haszna?