13397
  • AntiHero
    hinnye, zsíráf a legördülő banner szöveg:)

U.I.:FAQ frissítve!
  • Frank99
    aki nem bírja felfogni, hogy arról szól a topic, ami a címe, van más lehetőség is, íme fent az OFF...
  • w77d
    Naná, hogy mindenki megveszi! én konkrétan a CE verziót vettem meg 14 ezerért és naggyon jó, hogy megvettem!!
  • Frank99
    Aki játszani akar, az megveszi, mert jelen pillanatban nincs olyan verzio, ami nem eredetiként futna.
    Ha EZ a dolog érdekel, légyszíves a fennt található OFF TOPIC-ot keresd fel.
    köszi
  • Frank99
    bocs
  • AntiHero
    NA akkor még 1x.
    Ez hol van?
  • AntiHero
    Azt minek törölted amit kérdeztem képről?
  • tomvader60
    Mindenki megveszi eredetiben?, mert akkor télleg jó játéknak tűnik:D. Csak ti tudtok vmit pontosan, hogy hogyan működik ez az aktiválós marhaság?Hogy hogy van ez a 2X install??
  • Frank99
    ez sem ide tartozik urak...
    az utolsó jó pár comment...
  • Tatyla
    itt hogy jutok át?

• NeoMaN
    Nekem csak Carmack. De nem mint játékfejlesztő, hanem mint Atyaúristen.
    :DD
  • Magnum PI
    Azért én várom hogy az 1. valóban PC-re és DX10-re optimalizált program hogyan fog teljesítni Vista alatt, mert eddig csak konzol átíratokkal találkoztam, vagy utólag update-elt programokkal. Viszont már az is haladás hogy a Bio ugyanúgy megy Vista alatt mint XP alatt. Elviekben ez lenne az igazi előnye a DX10-nek hogy gyorsabb, de majd kiderül.
  • wedge31
    A többit amit írtál mind igaz csak Carmack és Molyneux az én személyes játékfejlesztö kedvenceim így aztán ugrok minden pontatlanságra velük kapcsolatban.
  • MerlinW
    Világos, erre írtam, hogy "Igaz, ott a pont". Semmi gond, késő van és én is tévedhetek:)
  • wedge31
    Azt irtad:" Aggódni nem kell Carcmack, Epic, és Valve is azt hazudta (reméljük, hogy nem) miszerint a jelenlegi és készülő nextgen motorjaik fel vannak/lesznek készítve egy esetleges 10.1 ápgrédre. Tehát ismét csak a pénztárcánkon fog múlni a menyország:) "
    Egy Open GL-ben írt motort az életben nem lehet dx-re apgredelni.
    Elöbb gondolkoz aztán írj...
  • MerlinW
    Igaz, ott a pont.
    (Ettől függetlenül a D3D kivételével ő is használja a többi DX fícsört, mint audio, stb)
  • wedge31
    Carmack Open GL-ben irja a motorjait.
  • MerlinW
    Senki sem ír semmit DX-ben. DX-re írják, hiszen az a Windows multimedia interface-e. Mindenki használja, aki játékot fejleszt Win-re.
  • wedge31
    Carmack nem ir játékokat dx-ben ugyhogy kár őt hozácsapni a többi általad emlitett fejlesztökhöz.
  • k3nGu
    hosszúnak nem mondhatnám, nekem anno a quaeke 3 túnt hosszúnak...na olyan hosszú nincs!
  • LoCk
    Oks.
    Thx.
  • Frank99
    Olvass vissza légy szíves...
  • LoCk
    Valaki vegigtolta már?
    Hosszú a játék?
  • Tatyla
    C:\Documents and Settings\User\Dokumentumok
  • Frank99
    ha megvennéd, lenne kodod...
  • Frank99
    Le a kalappal!
  • bodesz
    a game hova menti a mentéseket? :o
  • blade177
    Nekem nagyon tetszik csak sajnos én csak a demoval tudtam játszani mert megvan a teljes csak nincs hozzá cd hódom
  • Tatyla
    dehogy semmi gond,én örülök a legjobban hogy nem kell szervizbe vinnem és most már fut rendesen windowed nélkül...
  • MerlinW
    Csak egy kis OFF info:)

Olvasgatom itt ezt a sok dx9 vs dx10 vitát..:) Skacok, a DX10 = DX9 for Vista (1-2 kezdetleges irányvonalat adó technikai megoldással). Amire ti vártok az a DX10.1 lesz. A DX10-es videókártyák sem azért jók mert DX10-esek, hanem önmagukért - az egy dolog, hogy már támogatják azokat az apró megoldásokat amit beletuszkoltak Vista-marketing miatt a Microsoft-ék.

Majdnem (azért majdnem, mert mindenre nem térnek ki a cikekkben így nem tudom van-e valóban DX10 tech anyag a mostani verzióban) minden mostani "DX10"-es effektet elő lehet csalni a DX9 interfészből, csak hát ugye van egy hatalmas MS kampány miszerint el kell adni a vistát, és a cégek mellett kik a második legerősebb hajtóerő? Persze hogy a gamer.
    A valódi újítások (kifinomult SM4, PS4, stb technikák 10.1-től lesznek elérhetők). Többek között ezért is van az, hogy új videókártyákra lesz szükség a DX10.1-hez.

Aggódni nem kell Carcmack, Epic, és Valve is azt hazudta (reméljük, hogy nem) miszerint a jelenlegi és készülő nextgen motorjaik fel vannak/lesznek készítve egy esetleges 10.1 ápgrédre. Tehát ismét csak a pénztárcánkon fog múlni a menyország:)

Lényeg, hogy semmi értelme vitázni a DX-en. Nézegetni érdemes mert a Vista kampány kihozott pár szép fícsört belőle, de vitalapnak kevés.

(Ui: Nem csak SG híreket kell olvasgatni ha érdekel valakit a téma hanem Microsoft oldalát is (MSDN, Technet) :)

világbéke:)
  • Caine
    Ezen az ajtón bejutott már valaki?

• Mr. Perfect
    BioShock Tweak Guide
  • Alwares
    Annyira leköt ez a játék hosszú órákra amire már rég nem volt képes másik játék. Én mindig azon csodálkozom, hogy ilyen grafika mellet a legutolsó részletig ki van dolgozva még a legérdektelenebb tárgy is. Számomra itt kezdődik a next-gen, nagyon szép és alapos munka gyümölcse a Bioshock. Bár sokkal kevésbé horroros mint amire számítottam...
  • tmisi
    :D
  • wesker24
    Nice JOB !
  • Rage47
    nagyon tetszik
  • Riddick21
    Csak simán bontsd ki a dobozt, vedd ki a DVD-t, tedd be, mennie kell! Nálam működött, havernál is, serial a bal belső felén fent!
  • zeli
    jólett
    Ez a kinyitós-bezárós dolog tetszik :D
  • Kandurex
    Finomítottam a banner felépítésén és a szabályzaton is, így nincs kilóméter hosszú banner
  • Pegasus
    Hello, szia, szevasz

Kérdésem lenne:
    Elindítom a telepítést, el is megy jó sokáig aztán kiír egy olyan hibát hogy rakjam be a bioshock cd-t. Nmetok mit berakni rajta ha már daemondba benyomtam. Nm tudjátok miért írja ki nekem?