13397
-
hinnye, zsíráf a legördülő banner szöveg:) 
U.I.:FAQ frissítve! -
aki nem bírja felfogni, hogy arról szól a topic, ami a címe, van más lehetőség is, íme fent az OFF... -
Naná, hogy mindenki megveszi! én konkrétan a CE verziót vettem meg 14 ezerért és naggyon jó, hogy megvettem!! -
Aki játszani akar, az megveszi, mert jelen pillanatban nincs olyan verzio, ami nem eredetiként futna.
Ha EZ a dolog érdekel, légyszíves a fennt található OFF TOPIC-ot keresd fel.
köszi -
bocs -
NA akkor még 1x.
Ez hol van? -
Azt minek törölted amit kérdeztem képről? -
tomvader60 #9089 Mindenki megveszi eredetiben?
, mert akkor télleg jó játéknak tűnik:D. Csak ti tudtok vmit pontosan, hogy hogyan működik ez az aktiválós marhaság?Hogy hogy van ez a 2X install??
-
ez sem ide tartozik urak...
az utolsó jó pár comment... -
itt hogy jutok át?
-
Nekem csak Carmack. De nem mint játékfejlesztő, hanem mint Atyaúristen.
:DD -
Azért én várom hogy az 1. valóban PC-re és DX10-re optimalizált program hogyan fog teljesítni Vista alatt, mert eddig csak konzol átíratokkal találkoztam, vagy utólag update-elt programokkal. Viszont már az is haladás hogy a Bio ugyanúgy megy Vista alatt mint XP alatt. Elviekben ez lenne az igazi előnye a DX10-nek hogy gyorsabb, de majd kiderül. -
A többit amit írtál mind igaz csak Carmack és Molyneux az én személyes játékfejlesztö kedvenceim így aztán ugrok minden pontatlanságra velük kapcsolatban. -
Világos, erre írtam, hogy "Igaz, ott a pont". Semmi gond, késő van és én is tévedhetek:) -
Azt irtad:" Aggódni nem kell Carcmack, Epic, és Valve is azt hazudta (reméljük, hogy nem) miszerint a jelenlegi és készülő nextgen motorjaik fel vannak/lesznek készítve egy esetleges 10.1 ápgrédre. Tehát ismét csak a pénztárcánkon fog múlni a menyország:) "
Egy Open GL-ben írt motort az életben nem lehet dx-re apgredelni.
Elöbb gondolkoz aztán írj...
-
Igaz, ott a pont.
(Ettől függetlenül a D3D kivételével ő is használja a többi DX fícsört, mint audio, stb) -
Carmack Open GL-ben irja a motorjait. -
Senki sem ír semmit DX-ben. DX-re írják, hiszen az a Windows multimedia interface-e. Mindenki használja, aki játékot fejleszt Win-re. -
Carmack nem ir játékokat dx-ben ugyhogy kár őt hozácsapni a többi általad emlitett fejlesztökhöz. -
hosszúnak nem mondhatnám, nekem anno a quaeke 3 túnt hosszúnak...na olyan hosszú nincs! -
Oks.
Thx. -
Olvass vissza légy szíves... -
Valaki vegigtolta már?
Hosszú a játék? -
C:\Documents and Settings\User\Dokumentumok -
ha megvennéd, lenne kodod... -
Le a kalappal! -
a game hova menti a mentéseket? :o -
blade177 #9064 Nekem nagyon tetszik csak sajnos
én csak a demoval tudtam játszani mert megvan a teljes csak nincs hozzá cd hódom

-
dehogy semmi gond,én örülök a legjobban hogy nem kell szervizbe vinnem és most már fut rendesen windowed nélkül... -
Csak egy kis OFF info:)
Olvasgatom itt ezt a sok dx9 vs dx10 vitát..:) Skacok, a DX10 = DX9 for Vista (1-2 kezdetleges irányvonalat adó technikai megoldással). Amire ti vártok az a DX10.1 lesz. A DX10-es videókártyák sem azért jók mert DX10-esek, hanem önmagukért - az egy dolog, hogy már támogatják azokat az apró megoldásokat amit beletuszkoltak Vista-marketing miatt a Microsoft-ék.
Majdnem (azért majdnem, mert mindenre nem térnek ki a cikekkben így nem tudom van-e valóban DX10 tech anyag a mostani verzióban) minden mostani "DX10"-es effektet elő lehet csalni a DX9 interfészből, csak hát ugye van egy hatalmas MS kampány miszerint el kell adni a vistát, és a cégek mellett kik a második legerősebb hajtóerő? Persze hogy a gamer.
A valódi újítások (kifinomult SM4, PS4, stb technikák 10.1-től lesznek elérhetők). Többek között ezért is van az, hogy új videókártyákra lesz szükség a DX10.1-hez.
Aggódni nem kell Carcmack, Epic, és Valve is azt hazudta (reméljük, hogy nem) miszerint a jelenlegi és készülő nextgen motorjaik fel vannak/lesznek készítve egy esetleges 10.1 ápgrédre. Tehát ismét csak a pénztárcánkon fog múlni a menyország:)
Lényeg, hogy semmi értelme vitázni a DX-en. Nézegetni érdemes mert a Vista kampány kihozott pár szép fícsört belőle, de vitalapnak kevés.
(Ui: Nem csak SG híreket kell olvasgatni ha érdekel valakit a téma hanem Microsoft oldalát is (MSDN, Technet) :)
világbéke:) -
Caine #9061 Ezen az ajtón bejutott már valaki?
-
Mr. Perfect #9060 BioShock Tweak Guide -
Annyira leköt ez a játék hosszú órákra amire már rég nem volt képes másik játék. Én mindig azon csodálkozom, hogy ilyen grafika mellet a legutolsó részletig ki van dolgozva még a legérdektelenebb tárgy is. Számomra itt kezdődik a next-gen, nagyon szép és alapos munka gyümölcse a Bioshock. Bár sokkal kevésbé horroros mint amire számítottam... -
tmisi #9058 :D -
Nice JOB !
-
nagyon tetszik
-
Csak simán bontsd ki a dobozt, vedd ki a DVD-t, tedd be, mennie kell! Nálam működött, havernál is, serial a bal belső felén fent! -
jólett 
Ez a kinyitós-bezárós dolog tetszik :D -
Finomítottam a banner felépítésén és a szabályzaton is, így nincs kilóméter hosszú banner -
Pegasus #9052 Hello, szia, szevasz
Kérdésem lenne:
Elindítom a telepítést, el is megy jó sokáig aztán kiír egy olyan hibát hogy rakjam be a bioshock cd-t. Nmetok mit berakni rajta ha már daemondba benyomtam. Nm tudjátok miért írja ki nekem?