13397
-
Radian #9138 Csak akkor tölt olyan sokat ha még nem bütykölted meg a ShaderErrors mappát a dokumentumokban
-
Bocsesz már megvan....
Jah és a Béta2-ő bemásolásán kívül még mit csináltál?
Töröltél, vagy szerkeztettél valamit? -
gyuri12 #9136 szal,akkor ezzel a géppel(512 mb ram,ati9600,2ghz-s proci) szart sem érek,ugye?:D -
valaminick #9135 Hi skacok Tescoba nem lehet kapni van itt zegi?:D -
Béta 2-őnek megadod légyszíves a linkjét? -
Nem a gép teljesítményével frankó fix sebességgel megy...
A hátránya, csak a 12-15percnyi töltögetés a pályák között!!!!!!
Nem fagy le, mert sokan azt hiszik, hanem csak sokat tölt...
És ha felteszitek, akkor a menüben minden legyen max beállításon (tehát alapban) különben ennek a dupláját is mérhetitek, mire betölt a játék!!!!!
-
Igen szép... de nem ugyanolyan azé!!!!! -
Tökéletesen egyetértek, mindkét hsz. eddel (9130 al is) csak a "jó társaság" baromira belterjes, kb 5-10 fő osztja a lapokat...
-
lassan 3 éves játékról van szó...ehhez képest tegnap is bírtunk még arról, is vitatkozni, hogy mire jó a sniper...de már nem is annyira a játék a lényeg hanem a jó társaság, ami itt sosem fog kialakulni. már meg ne haragudjatok.
-
benéztem én oda, ott nem csak a beköszönés megy, a fele comment ott is egész másról szól.... -
mivel ez egy több éve összeszokott és egymásnak ismerős társaság, ezért mi már megengedhetjük magunknak, hogy reggel köszönünk egymásnak.
bár most dúl a bioshock láz, azért fogadni merek, hogy az 50.000 hsz-t sem fogja elérni ez a topic...vagy inkább hogy még az év vége előtt kifullad a téma...
-
Ja, amíg a "beköszönős" hsz. ek dúlnak, mindenképp...
-
gyuri12 #9126 #9119: valaki? -
Monstam...#9106 -
a battlefield2 topic leelőzhetetlen volt, van, lesz
-
Ezt X800 GTO-val készítettem, már majdnem úgy néz ki, mint SM 3-as kártyákon. -
inkább legyen 5. de az eedigi 9000 kommentből úgy 300 foglalkozott a játékkal, a többi flame és anyázás... -
a cd galaxis-nál már elfogyott a Bioshock annyira veszik mint a cukrot 
-
gyuri12 #9120 1. Battlefield 2
2. BioShock
3. Partyarcok
4. XBOX360
5. Travian
6. Medal of Honor: Airborne
7. A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 2
8. Falcon 4.0 - Generation
10. SilkRoad Online
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee -
gyuri12 #9119 és ezzel az sm2-es micsodával is ugyanúgy fog kinézni? tehát ugyanolyan gép kell majd hozzá? mert akkor sucks:D -
A Beta 2-vel máris sikerült jobb eredményt elérni, inkább azt tedd fel szerintem. Már benne van a bump és a parallax mapping is, nincsenek színfoltok, kockaárnyékból is kevesebb van, a víz is jobban néz ki.
Viszont a színmélydég...az még mindig nem az igazi...de idővel azt is kikalapálják szerintem. -
Hagyd a francba.
Én ezzel játszok ennek mennie kell:
Bs.zip -
Srácok!
Megnéztem a SM2.0-át egy X300SE videókártyán és minden alapbeállításon volt....
Valóban működik...bár néhány helyen a sarkokban fura sötét foltok voltak, de működik...
Valszeg még fogják tökéletesítení....
Én béta1 fájlt próbáltam (ami 203.611 byte), és Bioshock.ini (töröltem az C:\.....\Application Data\Bioshock\....-ból) valamint shadercache.pcs és shadercache.cps10 (a C:\.....\Bioshock Demo\Builds\Release-ból).
Van még egy mozzanat, amit állítólag ki kellene kapcsolni, de ezt nem volt időm még letesztelni....
Ez lenne az:
Open Default.ini in a text editor and find this line: UseSpecCubeMap=True; change it to "False", save and close.
Vagyis ezt kéne a fájlban átszerkeszteni...
Ha valakinek sikerül még jobb eredményt elérni, az legyenszíves és jelezze nekem, akár privátban is!!!!!!
Köszönöm.
-
#9115 A Plaware-ről leszedtem, és ezt írja a winrar:
! E:\Download\bioshock_www.playware.hu.zip: Az archívumnak nincsen vége
-
#9114 Innen szedtem. Megpróbálom akkor a winrar-t. -
PC DOME-ról szedtem!
Csak akkor szedd, ha bs.zip a fájl neve. -
Newfronter #9112 Tedd fel a legújabb WinRAR-t és azzal csomagold ki! -
Ha más fájlok ki vagy becsomagolásánál is hibát ír ki, akkor lehet hogy memóriahiba. -
Próbáltad innen az SG-ről is leszedni a demot ?? -
#9109 Két helyről is leszedtem a demót, de mindkettőnél azt kapom, hogy hiba van a csomagolt fájlban :(
Mi lehet a baj? -
Caine #9108 Amikor én erre jártam, egy hatalmas farönk már bevitte az egész rácsot ... -
BioShock Soundtrack
BioShock ArtBook -
És egy kis info azoknak akikenek régi videókártyájuk van (sm2.0):
"Playing on a Shader Model 2.0 Card
Many people who own graphics cards which only support Shader Model 2.0 have been upset by BioShock's minimum requirement for a Shader Model 3.0 graphics card, i.e. a GeForce 6600 or ATI X1300 graphics card or higher. This is understandable, however it is going to become an ever-more-common occurrence given the way games developers are trying to push the boundaries in terms of game graphics.
However all is not lost, there is one way you can run BioShock with an SM2.0 card, and that's by trying the SM2.0 Project. This is a work in progress, and there are plenty of graphical glitches, so it is obviously only for the die-hard BioShock fans who can't upgrade their graphics cards. Still, it's worth a go and is the only option available for SM2.0 card owners unless 2K releases a patch to make BioShock run on non-SM3.0 cards. More details, and the latest versions, are on the Official ShaderShock Forums." -
Akinek gondja volt az antialiasing/élsimítás bekapcsolásásval, annak egy kis info:
"Antialiasing Support: By default BioShock does not support any Antialiasing (AA) to smooth out jagged lines. The reason the game doesn't support AA natively is because it uses a form of rendering called Deferred Lighting, which is supposed to be incompatible with Antialiasing in DX9. It may be possible to allow AA under DX10 according to the developers of the Unreal Engine 3, but this will likely require a patch and if this occurs I will update this section accordingly. In any case If these 'jaggies' bother you, you can attempt to force AA to be applied in Bioshock, though note that you will experience a decrease in performance, and you may experience graphical glitches. The procedure is not completely straightforward, so read the following to determine how to do it for your system:
# Antialiasing can only be forced in BioShock through the graphics card control panel in both Windows XP and Windows Vista, but only in DX9 mode, not in DX10, and also only on GeForce 8 or ATI X1X00 series cards or newer. Note that in Vista, "proper" DX9 mode will have to forced via the -DX9 switch (See DirectX 10 Detail Surfaces further below for the reason).
# For Nvidia users, make sure to use the 163.44 Forceware or newer which are specifically designed for BioShock compatibility. In Windows XP you can force AA through the Forceware Control Panel as normal, but in Windows Vista you will need to go to the \Program Files\2K Games\BioShock\Builds\Release directory and rename the BioShock.exe to R6Vegas_Game.exe. Then right-click on your BioShock launch icon, select Properties and in the Target box add -dx9 one space after the end of the line and click OK. It should look something like this:
"E:\Program Files\2K Games\BioShock\Builds\Release\R6Vegas_Game.exe" -dx9
# For ATI users, you can only force AA in XP or Vista if you rename your Bioshock.exe file to Oblivion.exe, make sure Catalyst AI is activated in your Catalyst Control Center, and then right-click on your BioShock launch icon, select Properties and in the Target box add -dx9 one space after the end of the line and click OK, similar to the example above.
Anisotropic Filtering: By default BioShock applies 4x Anisotropic Filtering - see the bottom of this page for details of what AF does. This helps to make the surfaces of objects clearer, especially as they recede into the distance. However this can also lower performance, so if you wish to disable this, or if you wish to alter or raise the level of Anisotropic Filtering in the game, see the LevelofAnisotropy setting in the Advanced Tweaking section." -
Pedig pont a Ce éri meg jobban. +4000 ezerért kapsz egy figurát , alu tokot , zenecd +egy kiegészitéseket tartalmazó cd . ez +4000ért szerintem nagyon is rendbenvan , pl WOW : BC kieg Ce változat +20000 került. -
Spaceghost #9103 Nekem bőven elég a sima is -
hát CE biztos nem! normál változat esetleg -
Spaceghost #9101 Szerintetek egy kis Tescoban van esély hogy legyen Bioshock? -
Most próbáltam ki a beta 2-es shader model 2.0 okosítást, hát, minden elismerésem. Majdnem minden textúra készen van már, nagyon faszájosan néz ki a játék. Hangproblémára nincsen valamilyen megoldás? Még mindig nincsen hang az intro után, EAX-et hiába kapcsolom ki... -
reggel-délben-este itt vagyok, közben néha még benézek.
akinek nem tetszik a szabályzat, van lehetőség máshova menni, nagy az SG fóruma...