BioShock
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com
A fotózós pályán meg csak akkor nyílik ki az ajtó, ha meg van mindhárom Splicer fotója.
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
A zárasat meg ha megcsináltad a "remekmüvét" a Cohennek akkor kinyitja neked 😊
De nekem most már tényleg az rémlik, hogy valahol visszább lehet átmenni, mert az egyik ilyen rácsos ajtó zárva marad. Szerintem te annál vagy pont.
Nade sebaj, erre pontosan nem emlékszek. De ha nem akar csak úgy kinyílni, nincs feltörhetö zárja, akkor nézz körül, hátha másfele kell menni.
Én arra tippelek, hogy vissza kell menned kicsit és ott egy másik úton jutsz túl a kapun.

Újrakezdtem nem rég, és én is ott tartok most, hátha tudok segíteni 😊
Akit érdekel SPOILER
Killed Gatherers
Harvested Gatherers
Saved Gatherers
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Cseles volt, mert több üveggel kellett, és egy szabdaló hullánál csak egy volt. Így vissza kellett mindig mennem a barlangba, mert ott jelent meg az a szabdaló, na mindegy.
Végigvittem, érdekes volt.
Szerintem a játék elég rövid volt, bár nem is baj. Klassz grafika, szerintem egyedülálló hangulat, jó megoldások, és néha azért parás is volt. Negatívként mondanám a nem túl változatos ellenfeleket, legutóbb a F.E.A.R.-ban 'unatkoztam' ezen téren
Amúgy 2 féle befejezés van, jó és rossz. Ha csak egy kislányt is megöltél, akkor a 'rossz' videót kapod.
Azért idézõjel, mert tulajdonképpen ez nem olyan rossz, mint amire számítottam. Nem lövöm le a poént.
Várom a 2. részt 😊
és kösz a segítséget mindenkinek.
A Little Sistereket érdemes menteni, mert meg lehet menteni õket, ha figyeltél Tennebaumra. Azok kis... izék a lények vagy mik, amikbõl az Adam van. Szegényekbõl úgy csak annyi marad.😞
Valamit össze kell szerelnem, kellenek az alapanyagok
Azt mondta vagy Árkádiában, vagy a farmerek piacán van valamilyen csoport õrzi. Tudnátok pontosítani?
Aránylag elég sok helyen lehet.
Így más a helyzet, ezt nem tudtam. Eddig az összeset kinyírtam.
Tulajdonképpen mit is csinálunk velük? addig mutatja a script, hogy a kezünkbe vesszük õket, és próbál eltolni magától. Utána fekete képernyõ, furcsa hangok, és a kezünkben van 'valami'. Lenyúztuk a bõrt vagy mi?😄
De ha megmented õket,akkor már visszavedlenek normális kislánnyá,akik ezután normális életet élhetnek, szóval ? XD
PSN ID.: Beegabor
Bár, szerintem nézõpont kérdése mi a 'jó' cselekedet. Elvégre ezek már nem kislányok, hanem gyilkosok szóval a való életben is ezt tenném. 😄
Azért a rohadt klorofillért bolyongtam sokáig, majd este friss erõvel nekivágok újra.
Ja, a tonicok amiket behelyezek szabad slotba azok maguktól aktiválódnak? Tehát ha van 10 szabad helyem, amikben tonic van, akkor mind a 10 aktív?(könnyebb széftörés, halkabb osonás, erõsebb ütés, stb.)
-mind megölöd
-néhányat megölsz (lényegében azonos az elõzõvel, mégis külön videó)
-mind megmented.
Azt hiszem még az elején vagyok (3 képet kellett csinálni Pókszabdalókról) és eddig kinyírtam a kislányokat. Akkor ezentúl elengedem õket.
Én 2x vittem végig, ex megmentettem mind, utána megöltem mind. A játék végére így is úsztam az ADAM/Ádám-ban.
Ha futni hagyod õket, akkor nem kapsz semmit. Az meg, hogy megmented õket vagy megölöd, a történet szempontjából lényegtelen, és kb ugyanannyi elõnnyel jár mind2. Viszont ha megmented õket, néha kapsz ajándékcsomagot extra meglepivel.
Ha futni hagyom õket mi lesz a jutalom? (jöhet privátban is, elvileg spoiler)
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Kéne egy kis segítség. Elakadtam az Olympus heights nevû pályán. És a földszinti ajtó elõtt (3 szintes) állok és egy 4 számjegyû kódot kér, ami fogalmam nincs hogy mi, kb már 3. napja keresem de nem jöttem rá hogy hova van elrejtve, vagy hogy mi lehet a kód. Nagyon megköszönném ha valaki elárulná vagy a kódot vagy hogy hol lehetne rátalálni hogy mi a kódja az ajtónak.
Pls help !<#help>#help><#help>#help>
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
REad ONLY-ba van és nem tudom leszedni róla. Akárhányszor a tulajdonságoknál kiszedem és leokézom visszakerül magától ...
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
A hangkártya ügyben pár tapasztalat:
Elsõ hangkártyám ALS4000 átlagban jó volt, de ez még 7-8 éve volt
Második integrált AC97, probléma rendes drivert találni Win8 alá
Harmadik kártyás Inno C-Media 5.1 típuszám nem ugrik be, de tök jól szólt vele minden
Negyedik integrált C-Media 9880L 7.1 nem egy játék elszállt vele - kék halál - Chrome, Bloodrayne, TRON 2.0, Infernal (demó).
Ötödik hangkártyám integrált Realtek ALC861 7.1 eddig egyedül a Mass Effect és néhol a Universe At War akadozott
Ha valaki biztosra akar menni vegyen egy Creative hangkártyát, az a biztos, hisz minden játék azt támogatja. Az X-Fi már kapható 11k körül is, nem olcsó, de egy hangkártya tovább kiszolgál, mint egy VGA vagy CPU.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ja..és érdekes...XP alatt nem volt baj, az integrált hangkártya? Elmehetnek a francba
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog