13397
  • janika1972
    Már megvan a megoldás.start menü játékok-bioshock-jobb klikk-dirextx9 alatti futtatás,és xp sp3 módba való állitás a parancsikonon.
  • Evin
    +1
  • MerlinW
    DVD-ről telepítsd a vcredist, physx, directx-et, hátha.
  • MerlinW
    Minden gond nélkül megy Win7-alatt a játék. Az 1.0 is ment.
  • AmadeusHU
    Windows 7-tel nem kompatibilis a játék. Újabb patch nem létezik hozzá és a készítőket nem nagyon izgatja a dolog.
  • janika1972
    Nekem nem nagyon akar indulni a játék.Inditáskor elsötétedik a képernyö,és kiakad.Win7-et használok.
  • Optimus Prime
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Miután teljesítetted Cohen összes beteg kívánságát és megjutalmaz támad meg és öld meg. Ekkor jutsz a kulcshoz a másik jutalomért és nyílik ki a vetítőszoba.
  • Synit HUN
    Jó hogy törölve lett. Legalább a segítség megvan?
  • ffxi
    Igaz. Lusta vok én is olvasni :) De ha jól emléxem vissza lehet olvasni. De még mindig nem tiszta nekem pár ág. A főtörténet azt vágom, de azért illene 4.szerre már fel kéne fogni a mellékeket is :D Nem baj, így legalább még yó párszor végigviszem :P
  • Frank99
    spoiler törölve.
  • saxicola
    Talán ez az egy hiba volt a játékban. Valóban nagyon zavaró volt, hogy egyes naplók felszedése után rád támadtak.
  • Evin
    Dehogy kell. Nem nyomod meg a T-t és kész.
  • Samurai84
    Én ma vittem végig. Jó játék nagyon, ami zavart benne, hogy ha felszedtél egy naplót, az nagyon megtörte a játékot, mert el kellett olvasni, hogy mit ír, de közben ha betámadtak, akkor lemaradtál pár sorról. Ezt a 2ben remélem máshogy oldják meg, mert jobb lenne a folyamatos akció.
  • angelslie
    Attól még nem kell eröltetni, lehet akárhány éves, vannak olyanok akik még nem játszották és esetleg itt olvasnak.
  • angelslie
    Nem csak te nézed a topikot :)
  • ffxi
    Nem spoiler :) Ezt most negyedszerre viszem.
  • angelslie
    Szerintem késöbb lesz az a lift, azt tudom hogy egy ideig nem tudod megközelíteni vagy hasonló..
  • ffxi
    Hát én csak 1 liftet találtam, de az nem oda visz :S

• angelslie
    Pontosan
  • Seth
    lent az üvegajtótól jobbra van egy lift,szerintem azzal kell felmeni egy szintet és onnan elérhető, de lehet rosszul emlékszem
  • ffxi
    Ide be hogyan tudok jutni? Tökre elfelejtettem :)

• ffxi
    Hű de zavar, hogy 1 idő után a hullákat kazettára cseréli. Az olyan illúzióromboló, hogy csak na!
  • Evin
    Már itt elakadni... de akkor részletezem: hulla be, kulcs ki.
    Ha jól emlékszem. Vagy ilyesmi.
  • potyi21
    ott nincs semmi.A kulcsot az ajtohoz hol talalom?
  • Evin
    Nézz bele az égetőbe.
  • potyi21
    hi.megakadtam a jatekban.Valami hulla egetonel vagyok,csak jarkallok,de nemtudom hogy kell onnan tovabbmenni.
  • ffxi
    Megoldódott! 1 egészséges restart kellett neki :)
  • ffxi
    Max-on van és mégis ilyen a graf. HELP PLS!
    ATI 4850 Catalyst ver.: 09.12
    A játék 1.1-es, origi steam-es

• Optimus Prime
    De, megszűnt az aktivációs limites netes hülyeség, ami az 1.1 patchel jön. :)
  • Synit HUN
    Vagy megtetted a részed és pénzt adtál érte. Innentől nyugodt szívvel használhatsz warezt az legalább működik :)
  • Evin
    De hát azt már vagy egy éve megszüntették nem?!
    Vagy akkor ott a deaktiváló, ami visszaad 1 aktiválást.
  • Frank99
    EZ lehet gond!
  • Coradiel
    Szerintem már elhasználtad az aktivációs lehetőségeid, és ezért nyavalyog.
  • Optimus Prime
    Tűzfal? A játék aktiválni akarja magát automatikusan a neten. Nekem Steames verzió van meg, így nem igazán tudom, hogy a lemezes verzió hogy viselkedik.
  • Kerub
    Hi, a játék eredetiben van meg, és az lenne a problémám hogy miután végez az installal, elindul a következő töltő sáv is, a patch telepítő. Ám ezzel kb. semeddig nem jut és kiírja hogy helyezze be a helyes lemezt és hogy látogassak el egy net címre. Ennek le okkolásával kilép a telepítésből...így nem tudom felrakni és nem értem mi a probléma. Pedig már többször is feltepeítettem ezelőtt a játékot a gépemre. Valaki másnak hasonló gond?
  • Optimus Prime
    Nem nyílt pályás, de nagy helyszínek vannak - egyetlen töltéssel! - amiket nem kötelező végig járni, de agyban növeli a játékidőt és a feelinget.
  • Rossi65
    köszy
  • Evin
    Kötött helyre kell menni, de általában 1-2út vezet oda. Mivel víz alatt játszódik, nehéz lenne mindenfele szaladgálni. De vannak azt hiszem mellékküldetések és olyanokat is lehet találni, ami nem a történet szerves része.
  • Rossi65
    Hello srácok!!:D
    Az lenne a kérdésem hogy ez a játék milyen típusú olyan mint a fallout3 vagy a GTA-k hogy akárhova mehetsz meg ilyesmi vagy olyan mint a Crysis vagy a Call of duty hogy van egy fő szál és nem tudsz lekanyarodni róla??
  • ToM1113
    nforce 570 ultra chip asszem az alaplap.

Egyedül még az assasin's creednél volt hang hiba amit orvosolt a vezérlőpultban a hardvergyorsítás kikapcsolása ha jól emlékszem, még xp alatt