BioShock
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vagy akkor ott a deaktiváló, ami visszaad 1 aktiválást.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Szerintem.
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Az lenne a kérdésem hogy ez a játék milyen típusú olyan mint a fallout3 vagy a GTA-k hogy akárhova mehetsz meg ilyesmi vagy olyan mint a Crysis vagy a Call of duty hogy van egy fõ szál és nem tudsz lekanyarodni róla??
Egyedül még az assasin's creednél volt hang hiba amit orvosolt a vezérlõpultban a hardvergyorsítás kikapcsolása ha jól emlékszem, még xp alatt
PS3 Slim 250 PC
alaplap: Asus M2N-E
Minden más tökéletesen fut rajta.
A Bioshock is, de patch után, intro után semmi hang.
PS3 Slim 250 PC
Egyébként milyen hangkártyád van?
Amúgy most már jó.... ha nem patchelem akkor van hang, de így is csak akkor lett jó ha miután letöröltem a játékot rendszer visszaállítást csináltam és utánna raktam újra.
Rossz kedvem volt..... sry
PS3 Slim 250 PC
Hidd el aki tud az segít.
PSN ID.: Beegabor
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
Erre tudtál írni..... lefogadom ha vártam volna még 1-2 napot legalább még 2-3 an szidtak volna😊
Az megy. Gratulálok.
Ha meg nem tudod rá a választ akkor nyilván valóan nem neked szólt....
PS3 Slim 250 PC
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
Kívánok minden segítõkésznek ugyan ilyen segítségeket😊
PS3 Slim 250 PC
A mai napon feltelepítettem a Bioshockot.
Windows 7 em van.
Felpatcheltem egybõl 1.1 es verzióra.
Elinditottam, New game....
Intro-ban minden tökéletes még, aztán amikor elkezdõdne a játék, a hang elnémul, semmit se lehet hallani....
Nem értettem mi a gond, mert egész idáig volt hang.....
Olvasgattam a fórumokat és valami olyan megoldásra találtam hogy engedélyezni kell a hang beállításoknál a audio mixert.
Nekem azonban ilyen nincs a beállítások között még akkor se ha engedélyeztem a letiltottakat.
Hiába dugok be mikrofont, a mikrofon jó, mixer azonban sehol....
Valaki tudna segíteni? Nem akarom ugyanis hogy feleslegesen dobjam ki a játék árát....
Köszönettel: ToM
PS3 Slim 250 PC
Hogy szerzem meg a nitroglicerint az EMP bombához Hephaestusban? Valami üveg mögött van, amit nem tudok betörni. 😞(
x
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Nekem sokkal gyérebb gépem van és nálam sose fagyott. Az egyik legstabilabb és legjobban optimalizált Unreal3-as játék.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Nem tudom miért de fagyogat a játék... Mindig akkor, amikor egy ellenfél holttestébõl pénzt akarok kivenni. Tudom, furán hangzik, de így van. aztán ugye lefagy, és ki kell lépnem, mire újra belépek, átállítja 1024x768ra a felbontást, és berakja a DX10-es effekteket, amiket kivettem!
Mitévõ legyek?
\"- Helyben vagyunk, Ádáz. - Helyben vagyunk, Góré.\"
ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ
az a helyzet, hogy olyan 15 perc után mindig kifagy a játék, pedig többi másik játékkal semmi bajom nincs. win7et használok, vmi ötlet?
ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ
Teacher of English in Miskolc - [email protected]
www.gportal.hu/bioshock
most, meg amikor 5 fontért megvehetõ volt, pláne.
keress warez fórumot.
most jelzem, hogy indulok a Bioshock 2 fórum gizdájaként is, úgyhogy most gyûjtsetek, hogy ne kelljen majd warez miatt törölgetnem :-)))
5 fontért vehetõ a játék, és mások is!
amúgy meg heffi nem hogy megmondtad volna neki á neeem
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com
Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com