13397
  • zpp0663
    Sziasztok! Megmondaná valaki, hogy mikor,vagy, hogyan tudok 2nél több plazmidot használni?
  • janika1972
    Szerintem próbáld meg uninstallálni megint,és a registrybem töröld ki az ide vonatkozo bejegyzéseket,és telepitsd fel ujra
  • kalapos
    Főként hogy utána nem is indul el.
  • Evin
    Tudtommal megszűnt a játék védelme. De az azért érdekes, hogy bármit elfogad.
  • kalapos
    Semmi.Sőt észre vettem valamit.
    Még mindig minden indításnál kéri a cd kulcsot és ha valmai hülyeséget írok be akkort is azt írja ki hogy az aktíválás sikerült.
  • janika1972
    Telepitéskor ne fusson semmi program a háttérben ,se Msn,se semmilyen program,a vírusirtó az mehet.Próbáld meg ugy feltelepiteni,hogy berakod a lemezt,és amikor bejön a menü,akkor abból kilépsz,megkeresed a lemezen a setup.exe programot,és azt inditsd el xp sp2 módban,és rendszergazdaként.Próbáld meg igy,hátha....
  • kalapos
    Persze!
    Kis sárga tokja van mint az xbox os játékoknak legalábbis nagyságra!
  • janika1972
    Eredeti a játékod egyálntalán? bocs hogy ezt kérdezem,mert nem mindegy.
  • kalapos
    Teljesem megbolondult nekem.
    Így ki tudtam tenni mint ahogy te a képen.
    Az install után ugye első indításnál kéri a kulcsot.
    Ezt beírom végigmegy a csík hogy az aktíválás kész.
    Ezután nem hajlandó elindulni.Akár mit csinálok elmegy az aktiválásig és onnan nem indul el.Ez mitöl lehet?
  • janika1972
    Xp sp2 módban inditsd! Figyu,ezt én ugy csináltam,hogy a játék exe-ét megkerestem,és azon választottam ki hogy futtatás rendszergazdaként,és xp sp2 módban.Utánna bementem a start menübe,és ott a gamesben az ikonon rákattintottam,és csináltam neki egy parancsikont az asztalra.És ezzel szoktam inditani,ugy hogy play directx 9 Amit létrehoz parancsikont az asztalon az elején azt le is törölheted,azzal inditsd amit te létrehoztál.Igy kell hogy kinézzen:

• kalapos
    Kipróbáltam a másik-al.
    Azt ugyan felteszi de nem indul el.
    A szokásos bioshock.exe leállt.
  • Evin
    Akkor ezek szerint a játékod nem worldwide. Próbáld ki a többi patch-et, az egyiknek csak működnie kell.
  • kalapos
    Haladok vele de most nagyon elakadtam.
    Janika azt nem mondtad hogy a start menübe a games be csak akkort teszi ha a parancsikont nem tszem se az asztalra se a startmenübe.
    Most márt megvan és ott van a dx9 alatt a futtatás.
    Azonban:
    Ha nem patchelem a játékot működik még dx 9 mód nélkül is.
    Azonban ha patchelni szeretném állandóan hibaüzenet van:
    content/flashmovie/bathysphere.swf
    content/flashmovie/bathyspherePC.swf
    Release/bioshock.exe
    content/bulkcontent/catalog.bdc
    content/configini.ibf
    release/core.U
    Content/bulk content/DynamicBulkFileTextures.blk
    release/engineU
    release/fmodaudio.U
    release/igeffectsystem.U
    release/IGModEffectsSubsystem.U
    release/IGSoundEffectsSubsystem.U
    release/IGVisualEffectsSubsystem.U
    release/scripting.U
    release/shadercache.pcs
    release/shadercache.pcs10
    release/shockai.U
    release/shochgame.u
    release/tyron.u
    release/VengeanceShared.U
    release/version.ini
    ezekre egysesével ezt írja ki:
    Old File not found. However, a file of the same name was
    found. No update done since file contents do not match.

Pedig léteznek a fileok.Ezután kiírja hogy patchelte.A játék főmenüjében még mindig 1.0 van kiírva és töltés közben az egyik képnél megáll.A zene megy de nem tölt tovább.

A worldwide patch van fenn.

Ötlet?
  • kalapos
    Nálam nincs ilyen.Többször márt újratelepítettem de nincs ilyen
    KLIKK
  • janika1972
    Akkor valami gáz van nálad,telepitéskor azthiszem választani lehet hogy bekerüljön-e a start menübe az ikonja.Nézd meg a start menüben a Games könyvtárban.Nálam ott van az ikonja.Arra jobb katt,és ott van hogy futtatás directx9 alatt
  • kalapos
    Üdv
    Egy kis gondom van vele win 7 en.
    Azt elolvastam hogy xp sp2 ben kell rendszergazdaként kuttatni de:
    Nekem a start menübe nincs dx9 futtatási mód.
    1.1 patch fenn van.
    Ezután a tulajdonságokban átírtam "C:\Games\2K Games\BioShock\Builds\Release\Bioshock.exe" -dx9 re de így sem megy.

És még nincs fenn a magyarosítás
  • janika1972
    Fel kell rakni a legujabb javítást! Pont ezt javítja,az gyári hiba sajnos!
  • LacITomi90
    Hellósztok! Árkádia részén található botanikus nőnek nincs a széfjében semmi...
    Láttam már, hogy sokan akadtak el itt, de nem találtam sehol egy utánna lévő letölthető mentésállást(ami nem sokkal van túl rajta), vagy egyéb felhasználható segítséget, hogy továbbjussak.
    SEGÍTSETEK!!!
  • janika1972
    Szivesen,örülök hogy tudtam segiteni! Nekem a 2. rész nem indul el,mindig kidob az asztalra!
  • NHLFAN
    Köszönöm!Megoldódott!
  • janika1972
    Xp sp2 módban kell inditani,és rendszergazdaként,akkor lesz hang,ja,és directx 9 módban.Ott van a startmenüben az ikonja.
  • NHLFAN
    win 7 alatt megy a játék,de nincs hang.eredeti,1.1 patch-csel?valkinek ötlet?2005-ös FEAR simán megy a gépen.....
  • janika1972
    szivesen
  • Laxxa
    köszönöm a választ!
  • janika1972
    Igen az 1.1-es patch pont ezt a széfes hibát javitja ki.
  • Laxxa
    Elhiszem, ezt tudom én is. De amikot kinyitom a széfet a 9457 kóddk, üres. A nyil is folymazosan oda mutat de nincs benne semmi így tovább sem tudok menni, Neked Patchelt verziód van?
  • janika1972
    Pedig le van irva alul,ha a térképre mész! Össze kell gyüjteni dolgokat,hogy ujraélessze a fákat a doktornö.Most pontosan nem tudom hogy miböl mennyit.Kövesd a nyilat,és elvezet az árusok piacára,az egy uj pálya,és ott vannak a cuccok szanaszét.Én is ott tartok most!
  • Laxxa
    Sziasztok, elakadtam a gameben. Amikor a fák pusztulnak pályán, a doktornő szobályában kinyitom a széfet és üres. Nem tudok mit csinálni. A verzióm 1.0 magyarosíva.
  • Danecay
    Elképzelhető.
  • janika1972
    Azért nem jelenik meg,mert telepitéskor be kell jelölni hogy jelenjen meg a start menüben a parancsikon elem.biztos nem raktál oda pipát
  • Danecay
    Fene sem tudja miért de nekem nem jelenik meg a startmenüben a játékok között, viszont a parancsikonját módosítottam ilyen formában: BioShock\Builds\Release\Bioshock.exe -dx9 ami elvileg ugyan azt eredményezné mint ahogyan Te indítod a játékot + mellé még beállítottam az XP SP3 kompatibilitást is de ugyan úgy nem indul :(
  • janika1972
    Patchelés elött,nekem is ment rendesen,de a magyarosítás miatt fel kell javítani,mert csak arra települ rá.Mindenképpen directx 9 környezet kell hozzá!
  • janika1972
    Megvan patchelve 1.1-re,és rajta van a magyarositás is!
  • Danecay
    Az 1.0-ás verzióról van szó, vagy patchelted is. Nekem patchelés előtt elsőre elindult minden hókuszpókusz nélkül, de utána sehogy nem bírtam működésre bírni.
  • janika1972
    nagyon..
  • MerlinW
    Gyááá:D Eltévedteeem:D
  • janika1972
    Egyébként a 2. rész meg tele van buggal,és állandóan kidob az asztalra...
  • janika1972
    Én az elsö részröl beszélek...mivel ez a fórum neve is.....
  • Seth
    1.részről van szó
  • MerlinW
    Akkor valami nem kóser nálad. Simán mennie kellene W7 módban. 2010 februári játék, csúnya lenne ha nem menne. Arról nem is beszélve, hogy DirectX 10 támogatása is van, ami ugye XP esetében nem jöhet szóba.