BioShock

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

extra sensory
Ha mondjuk kipróbálnád egy sound blasterrel és tökéletes hangja lenne a játéknak, akkor is azt mondanád, hogy a készítõk voltak a bénák?
Amúgy meg 6-8-10 évvel ezelõtti játékokat nem érdemes a mostaniakhoz hasonlítani. Persze hogy azokkal nem volt baj, mert nem volt nagy igényük semmilyen téren.
10 éve nem nagyon dívott még az 5.1 vagy a 7.1. Mindenkinek kis 2.0-s asztali hangfala volt azt kész.

Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick

Lehet hogy érdekes, de lassan vagy 10 éve lesz PC-m, és eddig az összesben integrált hangkártya volt, és most elõször van vele baj..igen is kapják be a készítõk...nagy lófaszt nekik, ha az integrált hangkártyával van baj...talán normálisan kéne programozni...

amúgy ha majd adsz rá pénzt veszek új hangkártyát...valahogy nincs rá pénzem...és ha lenne akkor se adnék ki 10 vagy 20 ezer azért mert játék készítõi szartak normálisan dolgozni.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Épp errõl beszéltem...hogy Vistán is ugyanez a helyzet...nem a Win 7-el van a baj.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

extra sensory
Érdekes, hogy akik panaszkodnak arra, hogy nincs hang a játékban, mindegyiknél az derül ki, hogy integrált kari van a gépében. Sztem asztali PC-be nem valók integrált dolgok, az csak maradjon meg a notebook-okban.

Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick

Narxis
RC lehet, de amúgy teljesen igaz. Win 7 októberben jön, addig egy szoftvervállalat sem kötelezhetõ rá, hogy azon is mûködjön a terméke. Ha Vistan se megy akkor passz.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

"Akik ilyen játékot csinálnak, hogy hopp...nincs hang...akkor nem érdemlik meg hogy megvegyek tõlük bármit is."

Elõször a saját (gép)házad táján kéne szétnézni... nem biztos h a fejlesztõk csináltak szar játékot. Egy integrált fröccsöntött kártyától ne várjál sokat, ha normálisan akarsz jáccani akkor felejtsd el az integrált cuccokat mert nem érdemes használni õket, hangkártyából se vga-ból meg fõleg nem.
Nekem Sound Blaster Audigy van a gépbe, és a hangok tökéletesek minden játéknál, sztem te se add alább.
Egy SB kari pár ezer ft, ennyit csak megér a jó játékélmény.

Másik, hogy a win7 tudtommal ami neked van, az még csak a béta, mert õsz körül jön ki a teljes, de javits ki ha nem igy van.

Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.

Akkor se a Win 7 a baja. Itt vissza kerestem, két éve is volt ugyanez a gond..két éve meg még nem volt Win 7...az a baja hogy szar...

néha nincs hang újabb op.rendszeren...ja..DX van..csak hang nincs mellé..persze a javítás amit kiadtak hozzá semmit sem javít ebbõl...így kell totálisan elszarni egy jó játékot.

Többé az életbe nem fogom feltelepíteni, az is biztos, de az is biztos a Bioshock második részét ha megjelenik nem veszem meg...

Akik ilyen játékot csinálnak, hogy hopp...nincs hang...akkor nem érdemlik meg hogy megvegyek tõlük bármit is.

Narxis
"ami Vistán megy, az ugyanúgy meg Win 7-en is elivleg"

Azért ez nem 100%.

Nem...másol is olvastam hogy nincs hang...különben is, ami Vistán megy, az ugyanúgy meg Win 7-en is elivleg

Narxis
Vista + Realtek alatt nekem volt hang. Lehet csak Win 7-et nem szereti.

Aha...hát én nem fogok venni és nincs másik...az szájbalökött jó büdös...de utálom amikor valamit nem lehet megcsinál mert egy nagy szar...persze majd egy játék miatt hangkártyát veszek...mert a készítõk nem tudják úgy megcsinálni hogy legyen hang Win 7 (vagy Vista) alatt...az életbe fel nem teszem többé...nagyon tudom utálni az ilyet...

bertino
nem vettem, már volt, de ez részletkérdés.
a lényeg, hogy realtek-el nekem se ment sehogyse.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Szóval hogy értsem, vettél egy másik hangkártyát az integrált helyett, és így lett hang?

Nekem valami realtek akármi integrált van ügye...

Hát akkor a Bioshock bekaphatja...nincs pénzem ilyesmire... nagyon fasza.

bertino
de, ez egy külön hangkártya. (bõvebb infoért google...)

Bocs, de így se értem... a Soundblaster X-fi ez nem hangkártya típus?
Üzembe helyezni?

bertino
Soundblaster X-fi.

A mit?

bertino
nálam is ez volt, de én csak ugy tudtam megoldani, hogy üzembe helyeztem az X-fi-t, akkor már nem volt gond.

De persze minden másnál van hang...a menüben is van hang...a videó alatt is van...csak a játék alatt nincs

Az hát.

Bokafix2
A hangkártyád integrált-e?

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Az a nagy gondom támadt, hogy nincs hang a játékéban. Win 7 op.rendszerrel.

Vissza olvasgattam, de semmi hasznosat nem találtam, kipróbáltam egy csomó mindent, de hang akkor sincs.

Mi a megoldás, mert nem tudok rá jönni.

Frank99
ez a játék akkor is megérte az árát, amikor megjelent.

most már jóval olcsóbban meg lehet venni, mint akkor.

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

bertino
a warezolóknak max.

Narxis
Öreg hiba.

Frank99
a lopott játék kérdések még mindig szemétre kerülnek....

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Heló! Nekem olyan problémám van, hogy nagyon szaggat a játék, ha egy ajtó kinyillik jó ha van 8fps-em. Alábbi gépen. amd 6000+,8800gt,2giga ram, friss xp sp3+friss driverek! Hangkártyán a hardvergyorítás levéve. Valakinek volt hasonló problémája?

AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt

Hogyan tudok amúgy Vista alatt printscreent csinálni a játékból?Ha lenyomom a gombot vagy simán vagy ctrl-lal akkor mindig az asztalról csinál képet.
Seth
Annyi Little Sister van a pályán, amennyi a menüben látszik. Ha mindet megölted-megmentetted,akkor soha a büdös életben nem fog jönni azon a pályarészen több. Ettõl függetlenül Big Daddy-k még lófrálhatnak egymagukban.

PSN ID.: Beegabor

Le kellett volna fényképezned a képet mert én igy nem tom. Ha messze vagy a big daddy-tól akkor lehet nem fog kijönni, én pl mindig pár lépésnyire álltam tõle mikor ütögette a falat és mindig elõjött egy kishug. A sztori szerint mindegyik kishug kapott egy bádogembret kísérõnek szal elvileg egyenlõ számban kéne lenniük.

Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.

Akkor amit én látok a pályának azon a részén az biztos délibáb vagy mi?Messzebb van két Big Daddy is,de azok hiába ütögetik a lyukat a falon nem jön a kiscsaj.Ilyenkor mi van?Elvileg ahány Big Daddy van annyi Little Sister is nem?
Kishúgok sosem járkálnak magukban (a csaj nem jár egyedül <#hehe> ) szal mindig big daddy-kel vannak. A big daddy-k járkálnak néha magukban, de követni kell õket, elõbb-utóbb úgyis odamennek egy kerek kis lyukhoz ami a falon van, megütögetik, és akkor kimászik belõle a kis csaj.

Hogyan lehet a Little Sistert rávenni hogy keressen egy Rosie-t,mivel csak így tudom feláldozni nem?
Bokafix2
Mért nem nézed meg a hivatalos gépigényt.. tudod google a barátod...
videokártyát nem ártana lecserélni min. egy 256-osra.

Bokafix2
Nem rohannak azok hogy el kelljen õket fogni. <#hehe>

Valahogy el kéne kapnom,mert amikor tovább akarok menni kiírja,hogy nem fogtam el az összes Little Sistert.
adikakk
hy all
ezen a gépenm futna a bishock???
p4 2.4ghz 4gb ram 128 vid kari shader 2 3

3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...

Õ hozzta az ajándékot ha jól tudom. Õ Rapture télapója😄

Gigabyte EP45-DS3, Core 2 Duo e8400, Corsair Dominator 2 gb 1066 MHz, Sapphire Radeon HD4850

Sziasztok!Van egy olyan problémám,hogy a Neptun pályán amikor vinném vissza a fényképezõt elõtte van egy olyan rész ahol van egy ADAM gép és elötte egy Little Sister aki az ajándékomat egy macit tapogat és amikor közelitek hozzá bemászik a lyukba,Big Daddy vagy Rosie meg sehol,így hogyan tudnám elkapni a kiscsajt?Elõre is köszi.
saxicola
Driver probléma lehet. Telepítsd a legújabbat.

www.gportal.hu/bioshock

Igen, az lehetett a gond, azért nem kapsz ajándékot 😄

Ááh.., akkor valószínüleg az nem használt, hogy én az összes kis csajt kinyírtam. 😊
Seth
Ajándékként kapod 3, majd 9 Little Sisiter megmentése után az erõsebb változatát. Venni nem lehet asszem

PSN ID.: Beegabor

Bokafix2
Talán próbáld ki a begyûjtõk kertjét. minden pályán van... Ott lehet az összegyûjtött ádámmal új plazmidokat venni, vagy a plazmid helyeket bõvíteni.

Szevasztok, én nem rég végeztem a BioShock-al, de viszont sehol nem találtam a játék folyamán a BigDaddyt hipnotizálo plazmidot!!! Az merre volt??? 😊
Dark Angel 666
Hogy tudtad kinyitni ?
Nekem mindig üres , mit csináltál ?
Másnak a mentése nekem nem jó , mert nincsenek benne azok a dolgok amiiket összeszedtem

kisss19
Sziasztok!

A játék dobozán olvasom, hogy a játék mûködéséhez Ati X1300 v jobb vga-ra van szükség kivétel az X1550, nekem meg pont a kivétel jutott. Megpróbáljam azért az installt, felesleges vagy esetleg már van javító csomag? Elsõ ránézésre nem találtam a 2k honlapon ilyet.
Elõre is köszönöm a választ!
Jó hentelést! 😊

Ombika
Igy van. Bar en minden szefet kinyitottam vegulis! 😊

asszem van shader model 2.0 patch.

ELADÓ : Celeron 2,6Ghz,Connect 3D Radeon 9600 128mb AGP,1,5GB DDR RAM, Asus P4P8x,Samsung DL DVD író, 300W-os táp , Laptopom : T5550 2x1,83Ghz, 2GB RAM, Intel X3100

saxicola
A honlapom Letöltések menüjében megtalálod a mentést!

www.gportal.hu/bioshock