13397
  • Optimus Prime
    nForce-os chip? Azokat nem ismerem. A régi alaplapomon C-Media volt, azzal crashelt az alábbi játékok: BloodRayne, Chrome, TRON 2.0, Infernal demó. A Realtekessel viszont nincs gond velük.
  • ToM1113
    Alaplapi integrált 5.1

alaplap: Asus M2N-E

Minden más tökéletesen fut rajta.
    A Bioshock is, de patch után, intro után semmi hang.
  • Optimus Prime
    Win7-es bibikhez nem értek (XP-m van). Esetleg még az EAX és Reverse funkciók kikapcsolását ajánlottam volna.
    Egyébként milyen hangkártyád van?
  • ToM1113
    Igazatok van, bocsánatot kérek. :)

Amúgy most már jó.... ha nem patchelem akkor van hang, de így is csak akkor lett jó ha miután letöröltem a játékot rendszer visszaállítást csináltam és utánna raktam újra.

Rossz kedvem volt..... sry
  • Seth
    Most jobban lettél volna ha 10-en beírják, hogy nem tudnak segíteni?
    Hidd el aki tud az segít.
  • angelslie
    Ebben most mi szidás? Szerinted aki ide benéz az mind tudja a problémádra a megoldást, érdekes.. Egyrészt nem hiszem hogy sokan látogatják a topikot, másrészt ott az általános segítségkérö topik, oda be néznek sokszor.
  • ToM1113
    Érdekes :)

Erre tudtál írni..... lefogadom ha vártam volna még 1-2 napot legalább még 2-3 an szidtak volna:)

Az megy. Gratulálok.

Ha meg nem tudod rá a választ akkor nyilván valóan nem neked szólt....
  • angelslie
    Töled ha kérdez valaki vmit, akkor 100% hogy tudni fogod a választ? -.-
  • ToM1113
    Kösz a segítséget, már megoldottam.....

Kívánok minden segítőkésznek ugyan ilyen segítségeket:)

• ToM1113
    Üdv!

A mai napon feltelepítettem a Bioshockot.

Windows 7 em van.

Felpatcheltem egyből 1.1 es verzióra.
    Elinditottam, New game....
    Intro-ban minden tökéletes még, aztán amikor elkezdődne a játék, a hang elnémul, semmit se lehet hallani....

Nem értettem mi a gond, mert egész idáig volt hang.....
    Olvasgattam a fórumokat és valami olyan megoldásra találtam hogy engedélyezni kell a hang beállításoknál a audio mixert.

Nekem azonban ilyen nincs a beállítások között még akkor se ha engedélyeztem a letiltottakat.
    Hiába dugok be mikrofont, a mikrofon jó, mixer azonban sehol....

Valaki tudna segíteni? Nem akarom ugyanis hogy feleslegesen dobjam ki a játék árát....

Köszönettel: ToM
  • Optimus Prime
    Use gomb, asszem egy széfbe van. Bár sokadszorra már abszolút nem figyeltem mi hol van és micsoda. Valahol az asztalnál is van egy kapcsoló. Nem tudod elhibázni.
  • PersianWarrior
    Hellosztok!

Hogy szerzem meg a nitroglicerint az EMP bombához Hephaestusban? Valami üveg mögött van, amit nem tudok betörni. :((
  • Kongy
    Nem toltam be, eredeti CPU-m E5200 volt, csak vettem egy Q9400-at, és maradt a régi VGA, de hamarosan veszek újat, mert téll elég fos...
  • Frank99
    lopott játék kérdés nem illik ide, azért tűnt el...
  • vader
    hallod ezt sose értettem. egy négymagos cpu alá mi a szarér tolsz be egy ilyen hulladékot b*zmeg???? arcom leszakad...
  • Optimus Prime
    Szerintem az lesz az oka, vagy nem eredeti a játék?
    Nekem sokkal gyérebb gépem van és nálam sose fagyott. Az egyik legstabilabb és legjobban optimalizált Unreal3-as játék.
  • Kongy
    Ja, és Windows 7 Ultimate 64bitet használok. sorry a floodért.
  • Kongy
    Gépigény bőven megvan, 4 magos procim van, és HD4670-em, plusz 4 GB RAM.Más játék nem fagy, csak ez, és ez is csak akkor ha pénzt veszek ki az ellenségből.
  • Kongy
    Üdv!

Nem tudom miért de fagyogat a játék... Mindig akkor, amikor egy ellenfél holttestéből pénzt akarok kivenni. Tudom, furán hangzik, de így van. aztán ugye lefagy, és ki kell lépnem, mire újra belépek, átállítja 1024x768ra a felbontást, és berakja a DX10-es effekteket, amiket kivettem!

Mitévő legyek?
  • artschi2
    Csak ma 4.99 euro (kb. 1400 Ft) a Steam-en!
  • daneelolivaw
    hm, nem találtam semmit, mindegy, azért köszi
  • angelslie
    Lehet hogy kell valami win7 kompabilitási patch vagy hasonló. Azt javaslom hogy nézz szét a hivatalos oldalon... ennél többet én se tudok. Nekem vistám van és tökéletesen ment..
  • daneelolivaw
    sziasztok!
    az a helyzet, hogy olyan 15 perc után mindig kifagy a játék, pedig többi másik játékkal semmi bajom nincs. win7et használok, vmi ötlet?
  • doalex
    tudja valaki hogy hogyan lehet valami extrát kapni? (pénz,ADAM)
  • angelslie
    Vannak direkt erre a célre automaták ahol cserélgethetsz
  • kr1szmester
    hogy lehet plazmidok között cserélgetni? úgy értve hogy mondjuk most telekinézis és elektromos plazmidok vannak "kéznél" hogy válthatok át tűzlabdára? amúgy meg mikor telepíteném a world wide 1.1 patchet, nem tölt a csík semmit (o.O)
  • saxicola
    Természetesen.
  • Tenzing
    Sziasztok. Ha valakinek problémája volt a hanggal win7 vagy Vista alatt a játékban, csak dugjon be a mikrofon bemenetbe bármit (nekem egy fülhallgató van bent) és hipp-hopp lesz hang a játékban. Tudom furcsán hangzik, de működik.
  • Frank99
    legyen, ha nem engeded a warezt!
  • saxicola
    Ahhoz nekem is lesz egy-két szavam. Én nyitottam a BioShock 2 topicot. A házigazda én szeretnék lenni.
  • Frank99
    én milliószor leírtam, hogy a warez nem idevaló...
    most, meg amikor 5 fontért megvehető volt, pláne.
    keress warez fórumot.

most jelzem, hogy indulok a Bioshock 2 fórum gizdájaként is, úgyhogy most gyűjtsetek, hogy ne kelljen majd warez miatt törölgetnem :-)))
  • Frank99
    http://www.direct2drive.co.uk/d2dturns5

5 fontért vehető a játék, és mások is!
  • ddt500
    Hát a főellenség elég gyengusz volt.
  • ddt500
    Hálás köszönetem a segítségért.
  • Klemice
    5744
    amúgy meg heffi nem hogy megmondtad volna neki á neeem
  • Heffi
    Megtudod öket újra hallgatni, szóval no para :)
  • ddt500
    A francba.Azért köszönöm.
  • Heffi
    Az egyik diktafonon mondja meg..
  • ddt500
    Elakadtam ott, hogy meg kéne szereznem a 192-es szert. Nem tudok beszállni abba a liftbe ami számkombinációs. Merre találom a kódját?(1 órája körözök ott már kiirtottam a Big Daddy-ket meg mindenkit de lehet elnézek valamit.
  • Heffi
    Én pont tegnap délután, mondjuk kicsit hosszabb videót vártam a végére, vagy legalább lett volna valami stáblista... Mert csak úgy kidobott a menübe.. nem valami jó megoldás :/