13397
  • AntiHero
    Meg ez is lefárasztot:)
  • AntiHero
    Hát annyira lefáradtam hogy lassan el is indulok:)
  • robotnyk
    jóvanmá, vegyél vissza egy fozatot a troll-méteren, na :D
  • AntiHero
    SM2. hibája:)
  • wesker24
    Kukutyinba ??
  • AntiHero
    "Épp ez a baj, hogy minimális a sztori."

pfffffffffffffffffffffffff

Megyek zabot hegyezni...
  • robotnyk
    remélem nem tévedek és tényleg az electro boltot cseréltem le :> a bizonyos ajtókból meg annyi nincs, 3-4re emlékszem.
  • gyuri12
    3. pályán járok,ededig nagyon jó gém. kár,hogy mindenütt kurva sötét van,és a víz foszforeszkál...:D
  • SötétBarom
    De electrobolttal ki lehet nyitni egyes ajtókat.. (mondjuk a tűzzel is, csak máshogy :) )
  • AntiHero
    Mindegyiket használhatod valamire. Te döntesz:) Bár én tűz helyet jobban szerettem az áramot:)(mert azzal a robotokat is kitudod iktatni)
  • SötétBarom
    Épp ez a baj, hogy minimális a sztori. Nekem pl nagyon hiányzik az írásos tartalom.. A vérpistiéknek nem kell, de pl a Penumbrában van egy két napló, ami legalább 10 perces olvasnivaló (Vagy, hogy megint példálózzak az etalon Deus Exxel: abban vannak könyvek, újságok, csomó minden apróság, ami segíti a beleélést). Nincsenek párbeszédek, ill. barátságos karakterek..

• robotnyk
    én az electro boltot cseréltem le, mert az incinerate "olcsóbb" eve szempontjából.
  • Skyline
    Ezekszerint hülye vagyok:)
  • AlexCross
    de nem?
  • wesker24
    Na szóval most találtam meg a Telekinesis képességet a Medical Pavilonnal ! Kérdésem az érdemes lecserélni valamelyik más képességre ??

Mert eddig csak 2 slotom van és nincs egy 3-dik a telekinesisre !

Eddig az elektroshock és a tűz van meg !! Melyikre érdemes kicserélni ha használni akarnám a Telekinesist ??
  • SötétBarom
    :DDDDD
  • robotnyk
    éhes disznó makkal álmodik. éhes makkal meg disznókat álmodsz...
  • AntiHero
    Csak hülye tényeket soroltok fel a játékkal kapcsolatosan. Hülye dolgokhoz hasonlítgatjátok. Semmit nem értettek a játékból és jól mondod "s van akinek egy tök átlagos egyszer végigtolható cucc (ez volnék én...)..."
    nem fogod fel storyt csak megyek oszt lövök és nézem szép jeleneteke.
  • AlexCross
    titeket mire emlékeztet a játék ikonja?
  • robotnyk
    bár egyenként több adamet kapsz harvestnél, rescuenál 3-4 sister után ezt kompenzálja egy nagy adag adam, plusz töltény, és valamilyen gene tonic. plusz a gonosz outrot kapod, ha harvestelsz.
  • Skyline
    Antihero ha úgyvesszük teis "vérpistike" vagy....Akárki elmondja a véleményét a játékról és az negatív egyből megy neki a pampogás...Mindenkinek lehet véleménye hs ha tetszik ha nem van akinek ez a játék egy rakás szar,van akinek ez a manna és van akinek egy tök átlagos egyszer végigtolható cucc (ez volnék én...)...
  • wedge31
    Igaz talán inkább megszoptatná csak a poén miatt.
  • SötétBarom
    Igaz :)

Kérdés: ha végig harvestelek minden picilányt, abból adódik valamilyen probléma a végén?
    Ha lehet spoilermentesen :o)
  • AntiHero
    "BTW a babakocsis jelent egyből idétlen. A nő nekedesik szintén vascsővel, pedig neki abszolút a keze ügyében van egy batárnagy stukker."

A nő nincs tudatánál (zakkant). A fegyverre azt hiszi hogy a gyereke. Csak nem fog a saját gyerekével neked esni:)
  • robotnyk
    nekem soha nem volt ideje bármivel nekemesni (electrobolt? :D)
  • SötétBarom
    Én NEM kezdtem el lehúzni, csak elmondtam, hogy szerintem hol hibádzik.
    Már említettem, hogy tetszik, csak jobbra számítottam, és emiatt kissé vegyesek az érzelmeim a játékkal kapcsolatban.

#9466:
    Szubjektív, nem? :)
    Amit leírtál az teljes mértékben igaz, nekem is ezek tetszenek benne. Ami nem tetszik, az nem kapcsolódik az említett dolgokhoz.

BTW a babakocsis jelent egyből idétlen. A nő nekedesik szintén vascsővel, pedig neki abszolút a keze ügyében van egy batárnagy stukker.
  • robotnyk
    kérdezz. ha valaki elakadt, annak is tudunk már segíteni, páran már végigvittük. egyszer. :p
  • robotnyk
    a nagy szám? az hogy a történet kenterbe vár bármilyen tucat sztorit, és végig érdekes.
    az, hogy a helyszínek olyanok, mint ha egy az egyben az artworkből jöttek volna, nem korcsosulnak el, mint általában a lusta design miatt (a FEAR pl egy egész jó játék, de annyira unalmas a lvl design, hogy egyetlen említésre méltó helyet sem tudok felidézni.)
    az, hogy szerintem a környezet, amit kitaláltak, abszolút hihető. a játék nem horror, nem is volt annak szánva, inkább a vidám art-deco berendezések, és az összeomló rendszer nyomasztó kontrasztja (OMG, ilyet is tdok) ad okot borzongásra. már a demoban is van ilyen pillanat (a babakocsis jelenet).
    persze tudom, hogy ez objektív dolog, de valamilyen szinten azért mégsem az :D
  • AntiHero
    Oké, csak idegesít hogy valaki elkezdte a játék lehúzását. Erre sokan beindultak és ők is elkezdték. Divat ez most vagy mi?

Ja és akkor mit vártál a jétáktól? (a demó után!)
  • Shep
    Hát igen, a FarCry-on kívül ami már jó régóta megvan egyedul a PoP:SoT ami említésre méltó, de az meg pont a leggyengébb része a szérának. Mindegy azért jó tudni, hogy ilyen is van.
  • robotnyk
    nem hiszem, hogy túl gyakori lenne, de erről pl én sem tudtam.
  • Shep
    Ja ok. thx hátha találok itt valami jót.
  • robotnyk
    tegnap újrakezdtem egyébként, most próbálok olyan plasmidokra menni, amiket elsőre hanyagoltam, de mint a végefelé kiderült, elég poénosak. (pl cyclone trap, decoy).
  • SötétBarom
    Már bocs, de a hypeon kívül mi olyan nagy szám ebben? Az egyetlen, amit elismerek, az az artwork. Profi, igényes és jó az alapötlet. Amúgy ha elolvasod amiket írtam, nekem tetszik a játék, csak jobbra számítottam. Ez nem 10/10es. Mégis mindenhol az egekbe magasztalják. Nekem csak ezzel van bajom, nem a játékkal.
  • AntiHero
    Vagy csak pont stimmel a neve.
  • AntiHero
    Mit vátál mien lesz?

Én tökéletesen azt kaptam amit vártam.
  • robotnyk
    akkor szimplán felületes vagy, nem tudom.
  • Kandurex
    hát, ja.
  • SötétBarom
    Igen. Eltöltöttem vele pár órácskát, és ugyan abból állt, mint a dúmhárom, csak ott nem tudtam varázsolni.. Lőttem mint az állat mindenre ami mozog.. Meg meghallgattam néhány naplóbejegyzést (igen, ilyen volt a doomban is)..
    Ja meg lehet venni automatákból cuccokat.. WOW.

És kur\/ára felb@sz, hogy ezt olyasvalakik csinálták, akik megalkották a system shockot..
  • robotnyk
    talán ez az