13397
-
Meg ez is lefárasztot:) -
Hát annyira lefáradtam hogy lassan el is indulok:) -
jóvanmá, vegyél vissza egy fozatot a troll-méteren, na :D -
SM2. hibája:) -
Kukutyinba ??
-
"Épp ez a baj, hogy minimális a sztori."
pfffffffffffffffffffffffff
Megyek zabot hegyezni... -
remélem nem tévedek és tényleg az electro boltot cseréltem le :> a bizonyos ajtókból meg annyi nincs, 3-4re emlékszem. -
gyuri12 #9491 3. pályán járok,ededig nagyon jó gém. kár,hogy mindenütt kurva sötét van,és a víz foszforeszkál...:D -
De electrobolttal ki lehet nyitni egyes ajtókat.. (mondjuk a tűzzel is, csak máshogy :) ) -
Mindegyiket használhatod valamire. Te döntesz:) Bár én tűz helyet jobban szerettem az áramot:)(mert azzal a robotokat is kitudod iktatni) -
Épp ez a baj, hogy minimális a sztori. Nekem pl nagyon hiányzik az írásos tartalom.. A vérpistiéknek nem kell, de pl a Penumbrában van egy két napló, ami legalább 10 perces olvasnivaló (Vagy, hogy megint példálózzak az etalon Deus Exxel: abban vannak könyvek, újságok, csomó minden apróság, ami segíti a beleélést). Nincsenek párbeszédek, ill. barátságos karakterek..
-
én az electro boltot cseréltem le, mert az incinerate "olcsóbb" eve szempontjából. -
Skyline #9485 Ezekszerint hülye vagyok:) -
AlexCross #9484 de nem? -
Na szóval most találtam meg a Telekinesis képességet a Medical Pavilonnal ! Kérdésem az érdemes lecserélni valamelyik más képességre ??
Mert eddig csak 2 slotom van és nincs egy 3-dik a telekinesisre !
Eddig az elektroshock és a tűz van meg !! Melyikre érdemes kicserélni ha használni akarnám a Telekinesist ?? -
:DDDDD -
éhes disznó makkal álmodik. éhes makkal meg disznókat álmodsz... -
Csak hülye tényeket soroltok fel a játékkal kapcsolatosan. Hülye dolgokhoz hasonlítgatjátok. Semmit nem értettek a játékból és jól mondod "s van akinek egy tök átlagos egyszer végigtolható cucc (ez volnék én...)..."
nem fogod fel storyt csak megyek oszt lövök és nézem szép jeleneteke.
-
AlexCross #9479 titeket mire emlékeztet a játék ikonja? -
bár egyenként több adamet kapsz harvestnél, rescuenál 3-4 sister után ezt kompenzálja egy nagy adag adam, plusz töltény, és valamilyen gene tonic. plusz a gonosz outrot kapod, ha harvestelsz. -
Skyline #9474 Antihero ha úgyvesszük teis "vérpistike" vagy....Akárki elmondja a véleményét a játékról és az negatív egyből megy neki a pampogás...Mindenkinek lehet véleménye hs ha tetszik ha nem van akinek ez a játék egy rakás szar,van akinek ez a manna és van akinek egy tök átlagos egyszer végigtolható cucc (ez volnék én...)... -
Igaz talán inkább megszoptatná csak a poén miatt. -
Igaz :)
Kérdés: ha végig harvestelek minden picilányt, abból adódik valamilyen probléma a végén?
Ha lehet spoilermentesen :o) -
"BTW a babakocsis jelent egyből idétlen. A nő nekedesik szintén vascsővel, pedig neki abszolút a keze ügyében van egy batárnagy stukker."
A nő nincs tudatánál (zakkant). A fegyverre azt hiszi hogy a gyereke. Csak nem fog a saját gyerekével neked esni:) -
nekem soha nem volt ideje bármivel nekemesni (electrobolt? :D) -
Én NEM kezdtem el lehúzni, csak elmondtam, hogy szerintem hol hibádzik.
Már említettem, hogy tetszik, csak jobbra számítottam, és emiatt kissé vegyesek az érzelmeim a játékkal kapcsolatban.
#9466:
Szubjektív, nem? :)
Amit leírtál az teljes mértékben igaz, nekem is ezek tetszenek benne. Ami nem tetszik, az nem kapcsolódik az említett dolgokhoz.
BTW a babakocsis jelent egyből idétlen. A nő nekedesik szintén vascsővel, pedig neki abszolút a keze ügyében van egy batárnagy stukker. -
kérdezz. ha valaki elakadt, annak is tudunk már segíteni, páran már végigvittük. egyszer. :p -
a nagy szám? az hogy a történet kenterbe vár bármilyen tucat sztorit, és végig érdekes.
az, hogy a helyszínek olyanok, mint ha egy az egyben az artworkből jöttek volna, nem korcsosulnak el, mint általában a lusta design miatt (a FEAR pl egy egész jó játék, de annyira unalmas a lvl design, hogy egyetlen említésre méltó helyet sem tudok felidézni.)
az, hogy szerintem a környezet, amit kitaláltak, abszolút hihető. a játék nem horror, nem is volt annak szánva, inkább a vidám art-deco berendezések, és az összeomló rendszer nyomasztó kontrasztja (OMG, ilyet is tdok) ad okot borzongásra. már a demoban is van ilyen pillanat (a babakocsis jelenet).
persze tudom, hogy ez objektív dolog, de valamilyen szinten azért mégsem az :D -
Oké, csak idegesít hogy valaki elkezdte a játék lehúzását. Erre sokan beindultak és ők is elkezdték. Divat ez most vagy mi?
Ja és akkor mit vártál a jétáktól? (a demó után!) -
Hát igen, a FarCry-on kívül ami már jó régóta megvan egyedul a PoP:SoT ami említésre méltó, de az meg pont a leggyengébb része a szérának. Mindegy azért jó tudni, hogy ilyen is van. -
nem hiszem, hogy túl gyakori lenne, de erről pl én sem tudtam. -
Ja ok. thx hátha találok itt valami jót. -
tegnap újrakezdtem egyébként, most próbálok olyan plasmidokra menni, amiket elsőre hanyagoltam, de mint a végefelé kiderült, elég poénosak. (pl cyclone trap, decoy). -
Már bocs, de a hypeon kívül mi olyan nagy szám ebben? Az egyetlen, amit elismerek, az az artwork. Profi, igényes és jó az alapötlet. Amúgy ha elolvasod amiket írtam, nekem tetszik a játék, csak jobbra számítottam. Ez nem 10/10es. Mégis mindenhol az egekbe magasztalják. Nekem csak ezzel van bajom, nem a játékkal. -
Vagy csak pont stimmel a neve. -
Mit vátál mien lesz?
Én tökéletesen azt kaptam amit vártam. -
akkor szimplán felületes vagy, nem tudom. -
hát, ja. -
Igen. Eltöltöttem vele pár órácskát, és ugyan abból állt, mint a dúmhárom, csak ott nem tudtam varázsolni.. Lőttem mint az állat mindenre ami mozog.. Meg meghallgattam néhány naplóbejegyzést (igen, ilyen volt a doomban is)..
Ja meg lehet venni automatákból cuccokat.. WOW.
És kur\/ára felb@sz, hogy ezt olyasvalakik csinálták, akik megalkották a system shockot.. -
talán ez az