BioShock

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Frank99
mondjuk errõl te is tehetsz, asszem....

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Riddick21
Eleve a választások játéka! (az elsõ Big Daddy után rájössz, hogy miért, bár valszeg már úgyis tudod)
Nem láttam a képet, amit töltöttél -nem jönnek be a képfeltöltés.hu-s képek- melyik verziót vetted meg? Van Big Daddy-d? Asszony nem öl le?😄

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

Frank99
ha modi leszek, ilyen dumával te is röpülsz....

Kösz! Ez a minimum. Percig nem bánom. Már azt bánom, hogy mégsem a CE-t vettem meg...

Frank99
üdv a csapatban!
(akik +vették)

De mi a faszért kéne Téged innen bannolni? A net legaljább fóruma, ide általában csimpánzok írnak, nagy szemétgyûjtõ ez az egész. És akkor bannolni akarnak Téged? Lol...

Itt is? Ehh... Nem viselik az éles elméket. 😄

Még ugyanott, egyelõre még melóznom kell egy kicsit, de éjfél után szigoruan szétkockulom az agyam. Szerintme ebbõl - tõlem szokatkan módon - több végigjátszás lesz.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Fõleg, hogy említetted a Dome-on, hogy van egy jófiú, meg egy rosszfiú szála ennek az egésznek.

Roppant kiváncsi vagyok rá.

Riddick21
OFF: Mondjuk itt is a bannolásomért könyörögnek...

ON: Hol tartasz a játékban?

😄 Én mindenhol ott vagyok. 😄 És Te? Lassan már megfertõzzük az egész internetet. 😄

Riddick21
LoL😄 Te itt?

Nahh, végre találtam egy mûködõ verziót!

Az 576-ban vágták hozzám némi pénz ellenében, és bázzzeg, beteszem a lemezt, install, patch, aktivál, játszik! 😄

Egyébként komolyan zseniális a játék, abszolut minden fillért megér az árából, nagyon rég volt szerencsém ilyen isten FPS-hez.

SNAKE01
énis támogatlak

Riddick21
van, ahol 100-120, de pályája válogatja. Egy idõ után mondjuk bekapcsoltam a V-Synch-et is. Mondjuk ehhez a játékhoz nem kell 8800, szal kimondottan BioShock-ért ne vegyél, de a Crysis állítólag még ezt is megizzasztja majd fullon... Mondjuk haverom is 7800-assal tolja, de le kellett vennie a felbontásból, szerintem csak 1024-en nyomul vele.
OFF: amúgy sem vennék 8800-ast, kijönnek a DX10.1-es karik télen, azokból érdemes.

Rage47
én is támogatlak
dienesoft
Én szívesen támogatnálak, de csak akkor, ha tényleg figyelnél a beszólógatókra/spammelõkre/hülyegyerekek hülye beszélásaira 😊

Kandurex
elég lesz így, nem kell több levél 😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Frank99
jelentkeztem....
de kellene támogató, Robotnyik és Kandurex-en kívül....

Frank99
off

80 FPS-t nem éri el, fõleg 20-as moncsin, ekkora felbontásban?

akkor nem kell 8800gtx....
marad a 7800GT TDE/HDI

Rage47
<#eljen>jól jönne egy + modi😊
Riddick21
1280-ban nem próbáltam, mert 20"-as monitorom van, azon 1680*1050-ben mennek általában a játékok, ha nem kell élsimítás. Szóval nálam olyan 60-75 között mocorog általában, annál lejjebb nem megy. Nagyon jól optimalizált, ahogy az Airborne is.

Frank99
dehogy rád !

ha annyira akarod ved meg itt mindenkinek és utána reklamálhatsz hogy meg vette-e valaki oké ?
SNAKE01
most ha ezzel rámcélzol akkor,elszomorodom,mivel,semmi rosszat nem mondtam szerintem.volt már összetûzése kandurexnek is vele,teis figyelmeztetted.csak arcoskodni jön ide.és nézd vissza én nem csak beköszönõ vagyok.végig figyelem a topikt.csak én nem írok be semmi fake,meg warezos dolgokt :\

Frank99
én asszem jelentkezem modinak....
unom a beköszönõ h*lyéket....

SNAKE01
valaki bannolja már Riddick21-t,htx -.-

Frank99
hújuuj, az jön nekem is hétvége felé, a 8800gtx, mennyit fut nálad a Bioschokban?
1280* felbontásban?

Frank99
mijaza X-fire?

Riddick21
Nekem nem gáz, mert 8800GTX-em van, csak nem bántam volna, ha valami igazi extrát is kapunk. Ugyanez igaz az Airborne-ra is, sõt, ott még ennyi sincs...

Seth
none of its me, oh shit..... bumm😄

PSN ID.: Beegabor

A YouTubeon amikor ma nézegettem a Bioshock videókat, találtam egy érdekeset. Pac-Man a Bioshockban. Nem tudom volt-e már. Bocsi, ha volt. Itt link hozzá: Pac-Man Easter Egg in Bioshock
DarkSector
Semmi a HW-es élsimításon kívül, ami pénzbefektetést erre külön nem érdemel....

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Bocs az OFF-ért, de ez valszeg sokakat érinteni fog!!!!!!!!!
Alaphelyzet...
Régebben leszedtem az X-fire-t....és most meg UPDATE-elni szeretné magát, de ha ezt megengedem neki, akkor lefagy utána a gépem!!!!!
Namost aki ezzel a gondal szenved, az most örülhet, mert mérgemben megHACKEL-tem a szemét X-fire-t, hogy ne kezdjen el frissíteni azonnal!!!!!!!!!!!!!
Akit érdekel, az adjon Priviben jelet!
ON....<#eljen>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Frank99
nekem meg egy fél pálya van hátra.
és mivel nap közben dolgozom, talán este be is fejezem...
ja, én 17-én megvettem....

Riddick21
Egy tök normális posztra nyomtad rá ezt a választ...
Na mindegy.
Csak gondoltam bepötyögöm, hogy Év Játéka esélyes ez a darab, Crysisnek össze kell kapnia magát, hogy utolérje, legalábbis hangulat terén. Még nem játszottam ugyan végig, de a HW cikkje alapján már túl vagyok a fordulóponoton, ütött rendesen.
Grafikával kapcsolatban picit azért felemásak az érzéseim, nem értem, hogy miért nem lehet kezdeni vmit a lowpoly UE3 textúrákkal, rengeteget rontanak az összképen... Bár legalább megy, mint a villám.

Tudja valaki esetleg, hogy pontosan mi a különbség a DirectX10-es felületek bekapcsolása után? Havernak DX9-es kártyája van, de sok különbséget nem láttunk, pl. a víz totál ugyanolyan...

Frank99
ne kezd újra, mert bünti lesz....

AntiHero
Az csak nem ugrott be😊

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Frank99
igen ez egy jó "varázslat" kaméleon....

dienesoft
"lehetek a szarod?" Ezen fulladtunk anyámmal 😄😄😄😄😄😄😄

Riddick21
Sajnos nem. Nem ütöd a szintet hozzá.

Riddick21
Szerinted aki megvette és játszik vele, az tudja, hogy van-e warez verzió?
Amúgy jó poén, hogy a topikcím alatt felhívják külön a figyelmet a warezzal kapcsolatos dolgok törlésére, de az egész topikban nincs más, csak útmutatók a feltört verzió telepítéséhez és "VAAAANNNN KREEKKKK!" jellegû posztok...
Színvonal?

Tatyla
jaj de jó hogy ide is benéztél menökém,lehetek a szarod?<#mf2>

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

aki játszik vele és képet is linkel az szerinted mit csinált? Mivel nincs warez verzió?

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

Riddick21
Van itt egyáltalán, aki megvette? Nekem itt pihen az asztalomon a Big Daddy bábu, kajak durván néz ki+már csak 2 pálya van vissza!!!

PhantomAss
az nem polip hanem tintahal 😊

GOOBY, pls

AntiHero
NA ha neked lehet képet berakni rakok én is😊
(de csak linkbe, hogy aki akarja az megnézi aki meg nem az nem)

Megrázó élmény...
RYAN közlegény😛
Szép fiú
BIG SHOCK😊
Polip uraság
Graffiti😊
Kicsi jány akcióba
THE
END

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

maradjunk annyiban,hogy amit ember csinált védelmet azt fel lehet törni, csak idõ és akarat kérdése.

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

*mint

**megszüntetik
Már van egy ideje dobozos verzió, sõt elõbb volt, mitn "steames". Feltörik majd, amikor az online aktivációt emgszüntetik, de az nem most lesz.
Kandurex
óó, ez csak találgatás, biztos fel lesz törve, hisz nem szükséges az állandó net kapcsolat hozzá,..szal,..én csak azt írtam, "ha" olyan az authen, akkor...

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

dienesoft
Ha kijön VALAMIKOR a steammentes változat (márpedig kijelentették, hogy ki fog jönni), akkor fel lesz törve. Szóval ez sem lesz feltörhetetlen játék, max a steames verzió lesz az. Bár szerintem az se.