BioShock
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pedig én csak viccetem, de sebaj....
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Ember, mit engedtek ötször? Ötször teheted fel a gépre, ötször változhat a hw, meg mit tudom én, de engem ez nem érdekel.
Az sem érdekel, hogy korábban mi volt, most az van, hogy cserélni fognak annak, aki cserélni akar. Most ezen mi nem jó neked? Ja, az, hogy még mindig nem érted. Na, hát arról már nem én tehetek, hanem a génkészlet, amit voltál szives megörökölni.
És utána már végleg annyi?
addig oké, hogy ellopóztál a nõvér mellett, de könyörgöm, az intézeti gépeken csak van jelszó vagy valami!!!<#duhos2>#duhos2>
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
Itt mindenki ilyen összefüggéstelenül beszél?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
<#taps>#taps>
ennyire láma lennél?
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
A McFly meg szerintem egy film volt, ha jól emlékszem....
Vagy te is idõgéppel keresed majd fel a 2K Games-t?<#vigyor3>#vigyor3>
További kötekedés érdekében nyomja meg az 1-es gombot.
Újabb tökéletesen értelmetlen posztolás esetén nyomja meg az önmegsemmisítõ gombot.
Én idézek: McFly! McFly, hahó, van odabent valaki?
Te, ez nem tûnt fel, amúgy?
na csá....
hányszor játszod végig? vagy miért érdekes az aktiválás?
Ford Fairlane-t idézném legszívesebben, de nem teszem...
Ééééésss, mivel ez egy c-s-e-r-e-a-k-c-i-ó, a kereskedõ nem hogy nem cserélhet, de cserélnie kell. És nem adok én el neki semmit, egyszerüen becserélem a korábbi Bioshock lemezemet egy aktuálisra.
Nahhh....
Ebbõl is látszik, hogy napról-napra változnak a dolgok...
Azért köcce az új info-t....
De asszem azé mégiscsak várok a váltással egy kevesset....<#vigyor3>#vigyor3>
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Hát ja, mennyivel szebb lenne a világ, ha csak és kizárólag a neked tetszó posztokat olvasgathatnád boldog, elégedett, tejszinhabos szájjal, hát nem?
És hát egy fórumon a látogató-ellenes kijelentések meglehetõsen profánul hangzanak.
Nem biztos, hogy a te fórum-apokaliptilkus reform-elképzeléseid jelentik a lehetséges intézkedések csúcsát, talán érdemes lenne elgondolkodni azon is, hogy azért, mert valakik az egyébként nem túl nagy kihívást jelentõ lokális szellemi szintet könnyûszerrel átugorják, talán nem a bannolás a legmegfelelõbb eljárás...
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
a kereskedõ sztem nem cserélhet neked játékot, te meg nem adhatod el.
szabály szerint.
ez egy vagyoni értékû jog.
nem a tiéd.....
De most komolyan? Régebben alá kellett írni valamit regisztrációkor, hogy nem ejthettek egy tisztességes posztot sem?
csak a kakastököm tele van (ha már a szemétdombnál tartunk) az olyan arcokkal, akik beleokádnak egy topicba baromságokat, oda nem illõ dolgokat, de sajnos az ország is ilyen, így hát nem csodálkozom...
ezé' kell a moderálás, kemény kézzel....
de hát a másik oldal is ott van, a látogatottság, ahol számolni kell vérpistikékkel és hasonlókkal, akiknek a rejszolás után a következõ dolguk a topicokban a buzulás, hogy ÕK a LÁTOGATÓK....
Ha gondolod, meghatározott idõközönként megismétlem, és akkor képben tudsz maradni.
ilyen vidéken nemigen van, vagy ha igen, nemigen adnak érte sokat...
de Pesten sem, sõt....
Kakasnak lenni egy szemétdombon - meglehetõsen szerény ambíció.
akkor ez most nem igaz?
eddig nem volt szükség rá....
egyébként ebbe a fórumba tartozik?
ha nem, akkor miért commentelünk róla?

"Megl?tte szomszédját, mert telepatikusan er?szakolta feleségét " "Hívekkel verekedett össze a plébános Ausztriában"
<#vigyor3>#vigyor3>
Nem adok egy évet sem és már cserélni fogsz....
A Dx10-es kártyák már most elavultak...
Mert kiderült, hogy valami Dx10.1-es kártyákat gyártanak most, amiket csesztek beintegrálni a 8xxx-es szériákba...
Úgyhogy én várok egy lépcsõfokot még...
Mert azt írták, hogy aki most beruházott egy Dx10-esre, az nemsokára cserélheti le...😄
És ha még fagyás elõtt be x-elte valaki az auto login-t, akkor csak reset és csökkentett módból tudja kiszedni a progit, mert különben minden indításnál azonnal fagy a gép és használhatatlan lesz..
És ez nem egy kis apró gondocska lehet sokaknál....
Na ez okozhat ULTRA kemény gondokat....
Biztos megveszi valamelyik!
Sajnos (!!!) a mezei verziót vettem meg, de már bánom. 😞 Kelett volna az a Big Daddy ide. Nem baj, ha kijön az SE kiadás, cserélek, és ráfizetéssel elhozok egy CE-t, ha lehet ilyet.
Asszony meg bevásárolt magának, szóval csendben van. 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
nem kell mindet megölni. ha van mellette kislány (igen/nem...) választasz...
ha egyedül van, a kutyát sem zavarja....
Itt ha van három-négy normális arc, sokat mondtam. Remélem olvasol más fórumokat is. Ha megjelenik egy noob, vajon mit szoktak neki mondani? Irány az SG, kisfiam. - Nahh, hát ennyit errõl. Cáfold, bébi, cáfold. 😄