13397
-
marco2 #9562 sziaztok az elsö pályán nincs még tüz képességed? -
nem, mert nem is lehet:) -
Valamelyikőtöknek sikerült már amúgy utánanyúlnotok egy Little Sisternek, mint a trailerben? -
Resident Evil, te nem értesz a szóból?
-
Doom 3 szindrómád van. Tetudod.
:D -
énis arrafele vagyok és már megvettem +2 slotot... -
Akkor ez már a fagyos rész:) -
#1870 off topic itt a megoldás. -
800x600 high shaders kikapcs.
3Ghz, 2Gb RAM, Gf6600-al így jól megy -
Nah, sikerült. Most nincs egy fegyverem se :D (elvették) -
én majdnem, hogy incinerateval vittem végig, nitro splicerek, meg houdinik ellen nem igazán jó, de a többiek ellen igen. -
neptunes bountyn van elősször gatherers garden, ha nem tévedek, ott lehet venni slotot. -
Én is most ennél a fotós küldinél vagyok amikor megkell keresnem a gépet!
Edig 1 kiscsajt mentettem meg de Big Dady-ket kerülöm.
Az a gáz hogy felvettem a telekinézist és az áramozás helyére tettem be a tűz meg fos :( Venni kéne helyet neki de egyenlőre nem találtam olyan helyet ahol lehetne venni.
-
majd vehetsz idővel De ezt mán leírtuk párszor -
Már túl vagyok azon a részen de azért köszönöm.
Lenne még egy kérdésem.
Vannak ezek a tulajdonságok pl áramot lövök vagy tüzet... de csak 2 hely van ahova tehetem ezeket és már volt egy csomó ilyen tulajdonság. Ilyen helyet lehet valahogy venni vagy majd idővel kapok??? -
Pedig én úgy emlékeztem, hogy megvolt mind a 3...na mindegy
-
Nekem is nevetségesnek tűnik a képek alapján, kíváncsi leszek milyen ténylegesen. -
Teljesen egyetértek.
Ez egy abszolút hangulatjáték, van akinek bejön, van akinek nem. De ha objektíven nézi az ember, akkor sem lehet semmiképpen leszarozni, mert kurva jól össze van rakva.
Az egész design zseniális, a háttérsztori is nagyon rendben van. Aki ezt a játékot szidja, az tényleg nem tudom, mit értékelne igazán. -
az nem egy kis pályarész, hanem viszonylag nagy.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!mész egy nagy ajtóhoz, heggesztű szemüveges figura elküld a fotókért, ekkor a feladat megszerezni a gépet hozzá. ahol a gép van, ott is van egy spider slicer, amit fotózni lehet, az üvegablakon túl. -
Megvan most olvastam 3 valamit le kell fotózni ha nem fotóztadd le kezdheted előlről :S -
Sztem vhogy így van, ja. -
... a demohoz feltettem a beta driver-t, de az sem segített 
ráadásul a Rainbow Six-ben komoly lassulást okozott, meg a texturákat sem kezelte jó.
... egyébként win vista alatt használom a játékot. -
gyuri12 #9524 kétféle? milyenek? -
Érdekes. Legújabb nvidia driver fent van? -
alyánlott :)
Ha eredeti akkor 1előre muszáj. -
:(((( -
És te se találtál eddig megoldást? -
ja, sztem -
Muszály netkapcsolat a játékhoz? -
Én is itt akadtam el... -
Kne egy kis HELP valamilyen bounty pályán tartok már megöltem a 3 big dadit és segítettem mind a 3 kislánynak de nem tudok sehova se menni mert ha vissza akarok menni levan zárva egy rácsos ajtó az felett kellet bejönni de oda már nem tudok felmenni. Már vagy 10x átjártam azt a kis pályarészt de sehogyse tudok továbbjutni. -
Akkor ezek szerint a tűzet cseréljem le és maradjon az elektroshock !!
De mindkettőt szeretem nézni amikor megpörkölödnek meg amikor megrázza őket az áram ! -
ha tudnám miről beszéltek XD -
Vajon kiviszi majd a 10 ezres téket !!
-
:) Woaw jóóóóféle ték volt:) -
két fajta big daddy van, a rosie és a bouncer. -
micsoda ték volt ! -
Te jóságos atyaúristen !!
-
ejpaszmekomg :| -
Szerintem nagyon jó lett a game. Az elején mindjárt lehidaltam amikor visz le a tengeralattjáró a városba, onnantól meg csak jobb lett. Az egész lényege a hangulat. És látom sokan a megyek azt ölök irányt választották, engem valahogy jobban elkapott a csapdák felállítása, a nép egymásra uszítása és hackelt kamerába vezetése :)
Gonosz amikor egy big daddy(miért is hívják a gameben rosie-nak?) bedarál 4-5 splicert mert azt hiszi hogy kislány vagyok :D
Lehet csak a friss élmények hatása, de imádom a system shockot(mindkét rész megvan originalban), és amikor ezzel játszok ugyanaz a mosoly ül az arcomra, mint a nagy elődöknél. A hangulat más, de ugyanolyan jó. És csak erről szól az egész(nekem legalábbis)