BioShock

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Látod már megint sértegetel...
Pedig én csak viccetem, de sebaj....

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Hmmm?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

(nagyon mély, torokszorítóan fájdalmas, elkeseredett sóhajtás)

Ember, mit engedtek ötször? Ötször teheted fel a gépre, ötször változhat a hw, meg mit tudom én, de engem ez nem érdekel.

Az sem érdekel, hogy korábban mi volt, most az van, hogy cserélni fognak annak, aki cserélni akar. Most ezen mi nem jó neked? Ja, az, hogy még mindig nem érted. Na, hát arról már nem én tehetek, hanem a génkészlet, amit voltál szives megörökölni.

DarkSector
5x lehet aktíválni a BIO-t?
És utána már végleg annyi?

Riddick21
ezt nem hiszem el...<#szomoru1>
addig oké, hogy ellopóztál a nõvér mellett, de könyörgöm, az intézeti gépeken csak van jelszó vagy valami!!!<#duhos2>

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

Mire gondolsz? Önmegsemmisítésre?

Itt mindenki ilyen összefüggéstelenül beszél?

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Rájöttem! Ez a fórum igazából az embernél fejlettlenebb idegenek találkahelye, azért tûnik annyira kezdetlegesnek ez az egész! Rohatt marslakók, spuri innen!

<#taps>

Frank99
asszem max 5* engedték...

ennyire láma lennél?

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

DarkSector
Ez érdekes megközelítés, de szerintem ez akkor lehetséges max, ha mellétárcsázol...
A McFly meg szerintem egy film volt, ha jól emlékszem....
Vagy te is idõgéppel keresed majd fel a 2K Games-t?<#vigyor3>

Hányszor játszom végig? Kétszer biztosan. Miért érdekes az aktiválás? Honnan tudjam, uram, ön félretárcsázott, ez nem a 2K Games lámasupportja, ez itt CitizenX nemkülönben lezsibbasztott elméje.

További kötekedés érdekében nyomja meg az 1-es gombot.

Újabb tökéletesen értelmetlen posztolás esetén nyomja meg az önmegsemmisítõ gombot.

Én idézek: McFly! McFly, hahó, van odabent valaki?

DarkSector
Nemtuom, csak én ki szeretnék maradni a tûzvonalból...😄

Frank99
marad a 7800GT TDE/HDI

Te, ez nem tûnt fel, amúgy?

na csá....

Kékhalál? <#taps>

Frank99
jujj, és akkor mi van?

hányszor játszod végig? vagy miért érdekes az aktiválás?

Ford Fairlane-t idézném legszívesebben, de nem teszem...

Frank99
good night.

DarkSector

Frank99
Welcome to the real world!

Magaságos... Lesz egy cse-re ak-ci-ó. Érted? C-s-e-r-e-a-k-c-i-ó. A K2 Games lecseréli a mostani Bioshock verziókat egy olyanra, amely esetében nem lesz feltétel a használatba vételkor az internetes regisztráció.

Ééééésss, mivel ez egy c-s-e-r-e-a-k-c-i-ó, a kereskedõ nem hogy nem cserélhet, de cserélnie kell. És nem adok én el neki semmit, egyszerüen becserélem a korábbi Bioshock lemezemet egy aktuálisra.

Nahhh....

DarkSector
Jah...
Ebbõl is látszik, hogy napról-napra változnak a dolgok...
Azért köcce az új info-t....
De asszem azé mégiscsak várok a váltással egy kevesset....<#vigyor3>

AntiHero
LÁMA harc van<#zavart2>Idióták....<#boxer>

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Csípi a szemüket. Mint a kocsmában, ha kólát iszol.

Eszem ágában nincs megszánni téged, ne aggódj.

Hát ja, mennyivel szebb lenne a világ, ha csak és kizárólag a neked tetszó posztokat olvasgathatnád boldog, elégedett, tejszinhabos szájjal, hát nem?

És hát egy fórumon a látogató-ellenes kijelentések meglehetõsen profánul hangzanak.

Nem biztos, hogy a te fórum-apokaliptilkus reform-elképzeléseid jelentik a lehetséges intézkedések csúcsát, talán érdemes lenne elgondolkodni azon is, hogy azért, mert valakik az egyébként nem túl nagy kihívást jelentõ lokális szellemi szintet könnyûszerrel átugorják, talán nem a bannolás a legmegfelelõbb eljárás...

bon
Olvasd el ezt: link

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Frank99
ja, a szoftver!
a kereskedõ sztem nem cserélhet neked játékot, te meg nem adhatod el.
szabály szerint.

ez egy vagyoni értékû jog.
nem a tiéd.....

Riddick21
Ezer bocsánat, hogy is gondolhattam komolyan<#hawaii>
De most komolyan? Régebben alá kellett írni valamit regisztrációkor, hogy nem ejthettek egy tisztességes posztot sem?

Frank99
nem szorulok a sajnálatodra, ha rám célzol.

csak a kakastököm tele van (ha már a szemétdombnál tartunk) az olyan arcokkal, akik beleokádnak egy topicba baromságokat, oda nem illõ dolgokat, de sajnos az ország is ilyen, így hát nem csodálkozom...

ezé' kell a moderálás, kemény kézzel....

de hát a másik oldal is ott van, a látogatottság, ahol számolni kell vérpistikékkel és hasonlókkal, akiknek a rejszolás után a következõ dolguk a topicokban a buzulás, hogy ÕK a LÁTOGATÓK....

DarkSector
Te csak ne lamazzá senkit...Fõleg ne engem.

Te most mirõl beszélsz? <#idiota> Érted, a Bioshock játék volt a téma, és az SE edition kijövetelekor esedékes nagy csereakció.

Ha gondolod, meghatározott idõközönként megismétlem, és akkor képben tudsz maradni.

Frank99
jujj, a kereskedõk csak arra vágynak, hogy a userek által lelakott, overclockingolt kártyákért vagyonokat fizessenek, hogy azok ráfizetve vigyék a Nextgen kártyát.

ilyen vidéken nemigen van, vagy ha igen, nemigen adnak érte sokat...
de Pesten sem, sõt....

Még ne készítettem átfogó értékelést a magyar fórumokról, így értelemszerûen negatív toplistát sem állítottam fel. De a kérdés az, téged mennyire vigasztalna, ha azt mondanám, hogy "na jó, nem a legeslegalja, csak abba a halmazba tartozik". Hmmm?

Kakasnak lenni egy szemétdombon - meglehetõsen szerény ambíció.

Hát öregem, ennél kifejezõbb képet is találhattál volna.

Frank99
Na, az elõbb azt mondtad, hogy mindennek az alja az SG.
akkor ez most nem igaz?

Frank99
nem is tudtam miaz, és nem is érdekel.
eddig nem volt szükség rá....

egyébként ebbe a fórumba tartozik?
ha nem, akkor miért commentelünk róla?

BaLTáSGYiLKoS
Hmmm.... Próbáld használni bizonyos állományaidat...

"Megl?tte szomszédját, mert telepatikusan er?szakolta feleségét " "Hívekkel verekedett össze a plébános Ausztriában"

Áhh, szerintem simán be lehet majd cserélni. Kereskedõnek is jól jön, hiszen ráfizetek.

Ja, két perc erejéig. Aztán hánytam, és azóta sem tettem ott tiszteletemet. De érted, ha már versenyezni kell a legalsó helyezésekért, ott valami nagyon nem kóser.

DarkSector
Csak te gondolod!!!!
<#vigyor3>
Nem adok egy évet sem és már cserélni fogsz....
A Dx10-es kártyák már most elavultak...
Mert kiderült, hogy valami Dx10.1-es kártyákat gyártanak most, amiket csesztek beintegrálni a 8xxx-es szériákba...
Úgyhogy én várok egy lépcsõfokot még...
Mert azt írták, hogy aki most beruházott egy Dx10-esre, az nemsokára cserélheti le...😄

Akkor 2 év múlva már nem fogsz játszani. <#nyes>

robotnyk
legalja? jártál már a gamestar fórumon? <#vigyor>
DarkSector
Augusztus 27-én kapott egy új pach-et, ami néhány embernél fagyást okoz....
És ha még fagyás elõtt be x-elte valaki az auto login-t, akkor csak reset és csökkentett módból tudja kiszedni a progit, mert különben minden indításnál azonnal fagy a gép és használhatatlan lesz..
És ez nem egy kis apró gondocska lehet sokaknál....
Na ez okozhat ULTRA kemény gondokat....

akárki akármit mond a mostani gameknak amik ki fognak jönni madj le fogják venni a gépigényét enyi amúgy ezen meg 3évig minden maxon megy
core 2 duo 2,6 asus p5k wifi deluxe,4gb ram,2*500gb samsung vinyó,evga 8800GTS 640 acs3 ko ezt én nem cserélem le 4 évig
Frank99
én még senki sem vagyok (lehet nem is leszek), de nem ártana itt (sem) a pucolgatás..

Riddick21
Add el valami lámának, ha visszaolvasol láthatod, hogy vannak dögivel😄
Biztos megveszi valamelyik!

Így van. Ebben egyetértünk. De akkor talán nem azokat kéne bannal fenyegetni, akik felhívják a figyelmet a hiányosságokra és vadhajtásokra. De te tudod, mit hogyan itélsz meg, és mi válik az SG fórum elõnyére, illetve hátrányára.

Riddick21
Na ezen sírva eldõltelm<#nevetes1><#nevetes2><#hehe>

Frank99
ezért kell itt is változás...

Na ja, a Big Daddytól kicsit tartok, biztos nem lesz egyszerü. Nme olvastam spoileres szövegeket a játékról, úgyhogy szerencsére nem tudom, mire céloztál a választásokkal kapcsolatban.

Sajnos (!!!) a mezei verziót vettem meg, de már bánom. 😞 Kelett volna az a Big Daddy ide. Nem baj, ha kijön az SE kiadás, cserélek, és ráfizetéssel elhozok egy CE-t, ha lehet ilyet.

Asszony meg bevásárolt magának, szóval csendben van. 😄

Frank99
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

nem kell mindet megölni. ha van mellette kislány (igen/nem...) választasz...

ha egyedül van, a kutyát sem zavarja....

😄DDD És? Egyébként nincs igazam? Nézz már körül, fogyatékos vérpistikék osszák egymás agyát, 374x teszik fel egymás után ugyanazt a kérdést, egy normális csevegõs topicot nem láttma még itt. Itt van ez a topic. Hát lol, ami itt megy. Nehéz lehet elviselni a kritikát, de hát c est la vie.

Itt ha van három-négy normális arc, sokat mondtam. Remélem olvasol más fórumokat is. Ha megjelenik egy noob, vajon mit szoktak neki mondani? Irány az SG, kisfiam. - Nahh, hát ennyit errõl. Cáfold, bébi, cáfold. 😄

Casper007
Na, ma már többet játszottam. 😄 Megmentettem az elsõ little Sistert. De a másodikat már nem tudtam, pedig kinyírtam a Big Daddyt, majd elmentem egy ilyen automatához, feltölteni az életem, mire visszaértem, megint belefutottam egybe. :S Ahhoz már nem volt elég muníció.

Hello World!