13397
-
Menő #9791 Hy!
Nem szoktam kérdezni ilyeneket de egy ilyen konfiggal (Asus P5B VM,Intel Core2 DuoE4400 2Ghz, 2*a GB ram és egy Geforce8600GT 256Mb)élvezhetően futna a játék 1024*768 minden maxon?
A választ előre is kössz. -
biztos tök király :) -
Azt hittem egy bena horror jatek lesz durva grafikaval..
Kellemesen csalódtam, sőt 100, hogy megveszem.
-
csoola #9788 elhiszem h állat:) sztem a 6600 GT-mel sem menne rosszul, de azzal anyám könyvel már:D nemtom h driver hiba-e, vagy eax van-e a dologban, majd vhogy megoldom, lehet h ujra kellene rakni inkább a gamét... -
whiteman0524 #9787 Kösz ! Már ezzel szenvedek mióta...:) -
PeeVee #9786 Az lehetséges, hogy a FAQ-ban is említett driver miatt egy másik játék jobban mennyen? (Cod2-ben nagyobb lett fps-em asszem!) Mitől különleges ez a driver? -
marco2:
Vazze lődd le vagy hekkeld meg a biztonsági kamerákat...
:D -
ja igaz bocs,nekem 6800GST/512mb-m van és még mindig ultrabrutál ahogy szakit...
a 7600GS tényleg gyengébb mint a 7600GT -
marco2 #9783 elakadtam a második pályán jönnek azok a röpködő szarok lelövöm őket de mindig ujra jönnek mit kell csinálni? -
ja igaza van nekem is szépen fut szerintem vagy tedd újra a Xp-t vagy hagyd a francba -
danielboy1000 #9781 nekem is 7600Gt m van..semmi baja! tökéletesen fut minden be van kapocslva és highon van! aki problémázik szerintem valami mással van baj! -
legolas66 #9780 Hello az lenne a kérdésem hogy mikor van az elsö big daddy-vel az összecsapás most ott járok amikor megszerzem a telekinézist onnan messze van még?
Válaszotokat elöre is köszi hello! -
minimum 1 gb-ram szóval vehetsz ramot -
Ott van az üzeneteknél, nekem ez volt: 5744 -
csoola #9777 tudtommal pont a GS a gyengébb a 7600 GT-nél... vagy nemtom h ezt hogyan értetted... amugy Antihero, neked milyen drivered van? -
mert a GS-ek gyári tunningal rendelkeznek... -
feltörni nem lehet a kódot? -
matkovec #9774 Sziasztok volna egy kerdesem neztem a FAQ ot de sehol sem talaltom mejik ceg verzioja mukodik mert a neten van belolle par darab ami nemnagyon akar elindulni. Elore is koszi -
whiteman0524 #9773 Sziasztok ! Elakadtam a játékban az "Olympus Heights" nevezetű pályán ott mikor fel kell menni a harmadik szintre, de nem tudok a másodiknál tovább mert egy részen hiányzik a lépcső ! Na és gondolom hogy a lépcső aljánál található lifttel kellene fölmenni, de annak meg van egy kódja... Na és foggalmam sincsen hogy azt merre találom :( Megköszönném a segítséget ha valaki tudja.. -
miért pont az? nekem is az van fent(32-bit) és minden megy rajta rendesen. talán 1-2 játék nem, de az nem annyira lényeges. -
/agree -
Én próbáltam anno a 7600GT-mel is semmi baja nem volt.
-
Ádám 16 #9769 Hali!
én is csatlakoznék 7600gs 512mb ddr2 agp
és ahogy betölt a 2.pályára kék képernyő/vagy csak simán kilép a játékból -
érdekes.. más 7600GT tulajtól is hallottam hogy gondja van.
De hogy ez a GS-re miért nem terjed át :) -
nekem is 7600 csak nekem Gs és szépen megy -
csoola #9765 fogalmam sincs mi a baj, de há rájöttök szojlatok, addig hanyagolom... igy nem vmi élvezetes... -
nyugi,7600GT-m van nekem is és ugyan ilyen gondom!
De miért pont ezzel a karival van baja?? -
tuti van tüzed::) CSak cseréld le valameiket tűzre. -
marco2 #9762 nektek hány slot van? nekem hat a jeget hogy olvasszam ki? nincs tüzem -
ronhaven #9761 Ha ugyanabbol a tonicbol 2 kulonbozo szintut rakok be eccerre (wrench sebzes 1+2 pl) az osszeadodik vagy csak az erosebb hat? -
zso23 #9760 Köszönöm szépen! -
Akkor az lehet,hogy nézd meg a falakon a plakátokat.Hasonló plakát mutatja,mint a telekinézisest vagy mit.Ha azon a pályán vagy.
Rajta van hogy melyik helyen van,elbattyogsz oda és megkeresed. -
Demeter #9757 Srácok tudnátok vmi beállítást amivel nem akadna a játék. Nem azt mondom, hogy játszhatatlan de azért akad. Van e olyan graf opció amit kikapcsolva nőne a stabilitás és nem akadna? És most nem kimondottan a felbontásra gondolok.
Előre is köszi. Amúgy baromi ütős a gém!! -
Az auidó beállításoknál EAX be van kapcsolva? Ha igen, kapcsoljad ki... -
nemeth #9755 a google-ben keresve ömlik a "Bioshock crash" téma, de nem találok megoldást... -
marco2 #9754 hogyan olvasszam ki a jeget? nincs tüzem -
Jozsó #9753 Azt értem, hogy slotot milyen automatából lehet szerezni. Szerepel is a térképen 2, de mindkettő szét van zuhanva. (az egyik a földön fexik, a másik a fogorvosnál van, és füstöl, nem lehet vele semmit csinálni). Később lesz jobb? Vagy ezeket kell vhogy megjavítani? -
audigy lesz a ludas.... -
Melyik sm2.0 cucc vált be? Nekem ezek közül egyik verzió sem jó. Ugyanolyan szar mintha semmit nem csináltam volna vele. X800XL videókarim van, legújabb Ati driverekkel. -
A jutubon elég sok érdekes videó vann fenn a témában, lehet ötleteket meríteni... :)