13397
-
#13155 4.16? Én 4.99 euró, még 2008-ban. De ritka hogy ennyi és álalában 1 napig van ilyen áron. -
#13154 én steamen 4.16-ért vettem -
#13153 GMG-n most 4.49 euró a Bioshock.
Aki szemfüles volt GMG terén, akkor már van 2-3 ingyen játéka, amit most beszámíthat érte. -
#13152 Milyen Windows-od van? Egyébként pár hete volt Steam 5 euróért, lehet jobban jártál volna. Én pl. a Frontlines-t is a patchelés problémák miatt vettem onnan. -
CzBeno90 #13151 Nem változott semmi :( -
CzBeno90 #13150 Nos újra raktam, könyvtárt nem töröltem, és hagytam, hogy az automata patcher végig menjen, majd amikor elindítottam, továbbra is 1.0-ás verziót ír ki. A patchet most töltöm és majd újra rakom. Nagyon kéne a patch, mert a plusz plazmidok nagyon jók benne. -
#13149 Egy barátomnak szintén az a verzió van meg és az a vanilla verzió. Nála nincs gond. Nálam ilyesfajta hiba a magyar Empire Earth-el volt. Újra telepíteni, törölni a könyvtárat próbáltad? -
CzBeno90 #13148 Szia! A Gamemaniás verzió van meg amit a Cenega adott ki. -
#13147 Steamen most akciós a játék, csak este hétig 5 euró! -
#13146 Nem kell patchelni, én arra következtetek. Lehetséges, hogy pachelt verzió van a lemezen? A Gamemania kiadásod van meg? Csekkold meg még az exe fájlt milyen verziót ír. -
CzBeno90 #13145 Sziasztok! Lenne egy kis problémám. Felraktam a játékot a laptopomra és patchelni akarom, de nem engedi mert ez a szöveg fogad:
Old file not found. However, a file of the same name was found. No update done since file contents do not match.
Ez nem értem! Ma raktam fel a gamet, eredetiben van meg, és az asztali gépemre tavaly simán engedte. Most akkor mit rontottam el? Miért nem engedi? Válaszotokat előre is köszönöm. -
#13144 Tisztelettel aJánlom figyelmetekbe BioShock játékok rajongói oldalamat! Kérlek vessetek rá egy pillantást és mondjátok el véleményeteket az üzenőfalon vagy e-mailben!
BioShock Fan Site - I chose... Rapture!
www.bioshock.gportal.hu
Ha tetszik az oldal kövess minket Facebook-on is: http://www.facebook.com/pages/BioShock-Fan-Site/214195435278043?sk=wall&filter=2
Köszönöm! Szép napot! :) -
Coradiel #13143 A mini isok arra vannak, hogy azt bemountolva mondjuk Daemon Tools-ba nem kell a meghajtóban lennie az eredeti lemeznek. A No-DVD crack-ek egy változata végeredményben, csak még a játék futtató exe-jét sem kell gyakran módosítani. -
olasz000 #13142 Asus A9550/GE (256)
Amit letöltöttem Bioshock, az sztem a legelső kiadás (nem 1.1-es) tehát miután feltelepült a játék,folytatja a telepítést (up-datet) és nem lehet leállítani. De mivel ez nem eredeti, hibát ír ki az update során. ÉS ha végig hagyom, tehát hagyom updatelni, akkor törli a telepített játékot. Más fórumon olvastam, hogy update előtt csak simán zárjam be. Így is tettem. megmaradtak a telepített fileok, tettem be a megfelelő mappába egy .exe filet, és működik. Próbáltam magyarítást, vagy patchet feltenni, de azt írja hogy nincs feltelepítve a Bioshock így nem lehet magyarítani, vagy manuálisan updatelni.
Tehát akkor valszeg az a baja, azért nem megy sm2.0-val, mert nincs fent az 1.1-es patch. De manuálisan nem is tudom feltelepíeni, mert patchelés közben hibát ír ki.
Tehát nemtom hogy ez-ellen mit tudnék csinálni. Valami help? :)
Köszönöm. -
#13141 Milyen videokártyád van? És milyen update? Igaz nekem Steames, de tudtommal ez nem updatel semmit, de azt hiszem kell hozzá at 1.1 patch. -
olasz000 #13140 Üdv!
Olyan problémám lenne, hogy feltelepítettem a Bioshockot, és telepítés végén nem hagytam up-datelni (mert ha hagytam volna, akkor egyszerűen kilép és törli a feltelepített anyagot). Leszedtem az sm2.0-át, bemásoltam a megfelelő könyvtárba, elindítom a játékot, és ugyan olyan csúnya szinek, sötét/világos foltok vannak a játékban. Fut, csak annyira csúnyák a szinek, hogy játszhatatlan. Youtube-on meg néztem olyan videót hogy ugyan olyan videókarival sm2.0 mint nekem van, fényévekkel szebben megy, mint most nekem.
A segítséget előre is köszönöm.
U.I.: A Játék nem eredeti, de nincs vele amúgy semmi baj, mert működik. (Megvenni azután szeretném, hogy kipróbáltam, hogy ténylegesen megy-e.)
Sok játékhoz vannak (letölthető)mini képfileok. Azok mire jók?... még nem jöttem rá. -
#13139 Már megoldódott, a magyarítás volt rosszul felrakva valahogy. -
#13138 Sziasztok, nem tudom miért, de mikor a beállításoknál 1400x900-ra átállítanám a grafikát, akkor egyből kidob a teljes méretből, főleg ha a textúra részletességet bekapcsolom. Ez mitől van? -
deicide #13137 na keservvel megtaláltam utána nem tudtam felrakni a pachet de sikerült
majd fel ment a magyarosítás is:)
köszönöm a linket:) -
#13136 Magyarítás -
deicide #13135 Üdv..
Kellene nekem működő link a magyarosításhoz! ha esetleg tudna valaki!:) -
#13134 Kipróbáltam az új CPU-mal is a játékot full grafikán. Egyedül a Force global lighting van kikapcsolva. De, néhol elkezd akadni, pl. füst, sok fény effektek, de ha várok pár mp-et simán megy. Van valakinek esetleg ötlete, hogy milyen opciót lőjek ki? -
#13133 Szerintem eBayen olcsóbban találsz. -
#13132 Szeretném itt is megkérdezni, hogy nincs-e valakinek eladó, TÖKÉLETES állapotú vagy bontatlan BIOSHOCK 1(!) gyűjtői kiadása, PC-re, kizárólag ANGOL verzió érdekel, törött Big Daddy kizáró ok!
15.000 Ft-ot hajlandó vagyok érte adni! -
#13131 Ha mindegyiket megmented, a játék végén a jó befejezést kapod, plusz néha kapsz tőlük ajándékot: ADAM-et meg tonikokat, ha jól emlékszem. -
#13130 más lesz a történet vége....
de MINDEGYIKET meg kell mentened, ha egyet is kinyírsz, más lesz a vége. -
steweee #13129 mire jó később ha megmentem a kiscsajokat ? -
steweee #13128 na megvan minden. egész jó kis játék, nem bírom abbahagyni, csak rá kellett éreni kicsit.
az első pálya végén vagyok, megvan az első gene bank. kérdésem az lenne, hgoy hogyan tudom növelni a slotot, hogy visszaszerezzem a telekinézis miatt elveszett incinerétet ? -
steweee #13127 telekinézist megtaláltam. professzor kinyírva. még annyi nincs megcsinláva, hogy van egy chompers door key, amivel be tudnék menni egy eddig felfedezetlen szobába...
merre találom ? -
steweee #13126 még az elején járok. a telekinézist kellene mexereznem, de sehogyan se jutok tovább, nem találom. segítség, plz. ! -
#13125 Igen, az angol verzió nem. Ez csak a németek mániája. -
#13124 Szerintem a német a cenzúrázott csak. -
kalapos #13123 Kipróbáltam xp-n és ott simán megy ha felteszem az 1.1 patchet is és az aktiválás is.
Az lehet gond hogy 64 bites win 7 en próbáltam?
Mert 32 bites xp-n megy normálisan.
Láttam a patcheknél hogy az angol változat cenzurázott.
A játékban ez miben látszik? -
Mahdi #13122 Üdv! Sander Choen titkos szobájával kapcsolatban kérdeznék.
Én a Masterpiece, vagyis a mesterműve után kinyírtam Choent, elcsórtam mindenét, lefényképeztem, és mentem tovább. Emiatt azonban, amikor a lakására értem, helyette csak két Houdini Splicert találtam, őt ugye nem kellett még egyszer megölni, és ezért nem tudok felmenni a szobájába. Az ajtó egyszerűen nem nyílik. Van rá valami mód, hogy bejussak, vagy azzal, hogy először megöltem, elcsesztem a dolgot?
Mert egyébként tudom hogy van rá mód, hogy felélesszük Choent, ha visszatérve belelövünk a mesterművébe, de akkor ott lesz nála a kulcs? Tudja valaki?
(ugyanis a 100%-os kijátszásra gyúrok Hard-on, és csak ez a Choen mizéria keresztezi a terveimet :) )
Előre is köszi! :) -
janika1972 #13121 Próbáld ki,valamelyik patch lehet hogy jó rá ami itt van:
patches
Vagy a Patches Scrolls oldalán megtalálod ugyanezt is -
kalapos #13120 Uninstall megvolt,registry kipucolva de újratelepítés után még minidg az a gond. -
steweee #13119 most telepítettem múlt héten. megmondom őszintén, úgy szoktam csinálni, hogy pár játékot felrakok amik érdekelnek, aztán amíg azokat végig nem játszom addig nem rakok fel mást mert a tapasztalat az, hgoy végül mindegyik félkészen marad befejezetlenül.
de a witcher, az nwn2, gothic 3 mellé azért kell vmi kis lövöldözős is :)
na ez a játék nekem hatalmas csalódás. a grafika nagyon jó, szép, jól fut, érdekes a sztori, de vhogy az egész fizikája, a harc olyan gagyira sikeredett. nem tudom pontosabban leírni, de pl egy half liféhoz vagy akár egy crysishez képest iszonyat gagyinak érzem az egész lövöldőzést... -
#13118 Igen, plasmid slot. Ezt vennie kell, max 5 vagy 6 lehet. -
#13117 Veszel plazmid helyet, nem? -
#13116 Sehogy.