BioShock

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Xp sp2 módban kell inditani,és rendszergazdaként,akkor lesz hang,ja,és directx 9 módban.Ott van a startmenüben az ikonja.

win 7 alatt megy a játék,de nincs hang.eredeti,1.1 patch-csel?valkinek ötlet?2005-ös FEAR simán megy a gépen.....
szivesen

köszönöm a választ!

GIGABYTE GA-MA785GT-UD3H, Phenom II 925, KINGMAX 2x2Gb+1x4Gb DDR3 1333Mhz, GIGABYTE GV-R577UD-1GD 1GB DDR5, Seagate 500GB+Samu 500Gb, CHIEFTEC CTG-500-80PB 500W, Thermaltake V3 BE, Benq G2220HDA

Igen az 1.1-es patch pont ezt a széfes hibát javitja ki.

Elhiszem, ezt tudom én is. De amikot kinyitom a széfet a 9457 kóddk, üres. A nyil is folymazosan oda mutat de nincs benne semmi így tovább sem tudok menni, Neked Patchelt verziód van?

GIGABYTE GA-MA785GT-UD3H, Phenom II 925, KINGMAX 2x2Gb+1x4Gb DDR3 1333Mhz, GIGABYTE GV-R577UD-1GD 1GB DDR5, Seagate 500GB+Samu 500Gb, CHIEFTEC CTG-500-80PB 500W, Thermaltake V3 BE, Benq G2220HDA

Pedig le van irva alul,ha a térképre mész! Össze kell gyüjteni dolgokat,hogy ujraélessze a fákat a doktornö.Most pontosan nem tudom hogy miböl mennyit.Kövesd a nyilat,és elvezet az árusok piacára,az egy uj pálya,és ott vannak a cuccok szanaszét.Én is ott tartok most!

Sziasztok, elakadtam a gameben. Amikor a fák pusztulnak pályán, a doktornõ szobályában kinyitom a széfet és üres. Nem tudok mit csinálni. A verzióm 1.0 magyarosíva.

Danecay
Elképzelhetõ.

Azért nem jelenik meg,mert telepitéskor be kell jelölni hogy jelenjen meg a start menüben a parancsikon elem.biztos nem raktál oda pipát

Danecay
Fene sem tudja miért de nekem nem jelenik meg a startmenüben a játékok között, viszont a parancsikonját módosítottam ilyen formában: BioShock\Builds\Release\Bioshock.exe -dx9 ami elvileg ugyan azt eredményezné mint ahogyan Te indítod a játékot + mellé még beállítottam az XP SP3 kompatibilitást is de ugyan úgy nem indul 😞

Patchelés elött,nekem is ment rendesen,de a magyarosítás miatt fel kell javítani,mert csak arra települ rá.Mindenképpen directx 9 környezet kell hozzá!

Megvan patchelve 1.1-re,és rajta van a magyarositás is!

Danecay
Az 1.0-ás verzióról van szó, vagy patchelted is. Nekem patchelés elõtt elsõre elindult minden hókuszpókusz nélkül, de utána sehogy nem bírtam mûködésre bírni.

nagyon..

MerlinW
Gyááá😄 Eltévedteeem😄

[merlinw.org]

Egyébként a 2. rész meg tele van buggal,és állandóan kidob az asztalra...

Én az elsö részröl beszélek...mivel ez a fórum neve is.....

Seth
1.részrõl van szó

PSN ID.: Beegabor

MerlinW
Akkor valami nem kóser nálad. Simán mennie kellene W7 módban. 2010 februári játék, csúnya lenne ha nem menne. Arról nem is beszélve, hogy DirectX 10 támogatása is van, ami ugye XP esetében nem jöhet szóba.

[merlinw.org]

Már megvan a megoldás.start menü játékok-bioshock-jobb klikk-dirextx9 alatti futtatás,és xp sp3 módba való állitás a parancsikonon.

Evin
+1

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

MerlinW
DVD-rõl telepítsd a vcredist, physx, directx-et, hátha.

[merlinw.org]

MerlinW
Minden gond nélkül megy Win7-alatt a játék. Az 1.0 is ment.

[merlinw.org]

Windows 7-tel nem kompatibilis a játék. Újabb patch nem létezik hozzá és a készítõket nem nagyon izgatja a dolog.

Gigabyte X48T-DQ6, Intel Core Quad 9550, Kingmax 4gb DDR3 1333mhz, Gigabyte GTX 260, Soundblaster X-FI Xtreme Gamer fatality Pro, Zalman 9700 cooler, Cooler Master 1100 Cosmos ház, Logitech Z-5500

Nekem nem nagyon akar indulni a játék.Inditáskor elsötétedik a képernyö,és kiakad.Win7-et használok.

Optimus Prime
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Miután teljesítetted Cohen összes beteg kívánságát és megjutalmaz támad meg és öld meg. Ekkor jutsz a kulcshoz a másik jutalomért és nyílik ki a vetítõszoba.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Synit HUN
Jó hogy törölve lett. Legalább a segítség megvan?

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

ffxi
Igaz. Lusta vok én is olvasni 😊 De ha jól emléxem vissza lehet olvasni. De még mindig nem tiszta nekem pár ág. A fõtörténet azt vágom, de azért illene 4.szerre már fel kéne fogni a mellékeket is 😄 Nem baj, így legalább még yó párszor végigviszem 😛

Fákjúal!

Frank99
spoiler törölve.

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

saxicola
Talán ez az egy hiba volt a játékban. Valóban nagyon zavaró volt, hogy egyes naplók felszedése után rád támadtak.

www.gportal.hu/bioshock

Evin
Dehogy kell. Nem nyomod meg a T-t és kész.

Én ma vittem végig. Jó játék nagyon, ami zavart benne, hogy ha felszedtél egy naplót, az nagyon megtörte a játékot, mert el kellett olvasni, hogy mit ír, de közben ha betámadtak, akkor lemaradtál pár sorról. Ezt a 2ben remélem máshogy oldják meg, mert jobb lenne a folyamatos akció.

angelslie
Attól még nem kell eröltetni, lehet akárhány éves, vannak olyanok akik még nem játszották és esetleg itt olvasnak.

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

angelslie
Nem csak te nézed a topikot 😊

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

ffxi
Nem spoiler 😊 Ezt most negyedszerre viszem.

Fákjúal!

angelslie
Szerintem késöbb lesz az a lift, azt tudom hogy egy ideig nem tudod megközelíteni vagy hasonló..

ffxi
Hát én csak 1 liftet találtam, de az nem oda visz :S

Fákjúal!

angelslie
Pontosan

Seth
lent az üvegajtótól jobbra van egy lift,szerintem azzal kell felmeni egy szintet és onnan elérhetõ, de lehet rosszul emlékszem

PSN ID.: Beegabor

ffxi
Ide be hogyan tudok jutni? Tökre elfelejtettem 😊

Fákjúal!

ffxi
Hû de zavar, hogy 1 idõ után a hullákat kazettára cseréli. Az olyan illúzióromboló, hogy csak na!

Fákjúal!

Evin
Már itt elakadni... de akkor részletezem: hulla be, kulcs ki.
Ha jól emlékszem. Vagy ilyesmi.

ott nincs semmi.A kulcsot az ajtohoz hol talalom?
Evin
Nézz bele az égetõbe.

hi.megakadtam a jatekban.Valami hulla egetonel vagyok,csak jarkallok,de nemtudom hogy kell onnan tovabbmenni.
ffxi
Megoldódott! 1 egészséges restart kellett neki 😊

Fákjúal!

ffxi
Max-on van és mégis ilyen a graf. HELP PLS!
ATI 4850 Catalyst ver.: 09.12
A játék 1.1-es, origi steam-es

Fákjúal!

Optimus Prime
De, megszûnt az aktivációs limites netes hülyeség, ami az 1.1 patchel jön. 😊

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Synit HUN
Vagy megtetted a részed és pénzt adtál érte. Innentõl nyugodt szívvel használhatsz warezt az legalább mûködik 😊

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.