13397
  • AntiHero
    Keresgélj csak meg lesz az:)
  • czky
    Ez má kicsit sok. Sehol sem találok használatlan Big Daddy Helmet-et. Ott kutatok ahol írja, de semmi. Valaki HELP!!!
  • grebber
    Na reggel én is a végére értem!
    Jó véget kaptam mivel nem öltem meg egy kislányt se!

Ennek meg direkt mondtam hogy NE FÜRGGYÉ LE!!! Erre tessék mintha a levegőbe beszélnék

• Seth
    visszamászott az odvába. Ha a tiéden kívül nincs több Big D, akkor menj ki a pályáról aztán vissza, big daddyk újratermelődnek, követsz egyet amíg elő nem csalja
  • Shep
    Ja most látom, lehet akkor nekem is csak várni kell, hogy kihívja a gyerkőcöt?
  • Shep
    Mikor a labort kell megvédeni akkor a labor előtt volt egy kiscsaj, na én elhipnóztam tőle a nagyfiút és segített megvédeni a labort a támadóktól, ez eddig nagyn jó, csak mikor lemegyek a metróhoz azt írja, hogy ne nagyon menjek tovább mert még van a pályán még megmentendő lányka. Igen ám de akkor az a Daddy elrablása után hova tűnt?
  • offkorz
    document and settings
  • ArcZ
    hi all,
    hova ment a játék? hol a save könyvtár? köcce
  • Seth
    vársz egy big daddy-re, az majd lassan odabattyog egy lyukhoz és kihív egyet, amikor kimászott adhatsz a big d-nek
  • Leky
    Ha minden igaz én a Neptune's Bounty pályán vagyok ahol meg kellene menetni 3 kiscsajt 1 már megvan de kettő bemászott a falon a lukba mit kell ilyenkor csinálni.
  • DarkSector
    Nálam is ez volt a helyzet, mikor én teszteltem...
    Szerintem ennyi a max...
  • bitbandita
    Sziasztok! X850-es kártyával játszok SM2.0 peccsel. A sebességgel nincs gondom (pedig majd minden high-on van), viszont a sötét ill. nagyon árnyékos részeken semmit nem látni, így sok helyen a sötétben botorkálok. Aki szintén SM2.0val nyomul esetleg tapasztalt hasonlót? Van egyáltalán normális SM2.0 patch a gammához? Már többet is kipróbáltam de ugyanaz a gond mindig.
  • DarkSector
    Hát a helyében én is megszabadulnék tőle...
  • wedge31
    Azt én se, de ennek a játéknak nincs semmi köze az rpg-hez az biztos.
  • Zóanagyvarázsló
    Mondjuk azok még a tavalyi E3 díjai, nem tudom, hogyan lett hirtelen aktuális.
  • offkorz
    de neki csak a big daddy figura kell :\
  • wedge31
    Best rpg ? eddig is sejtetem hogy a kritikusok és ugymond szakértök sik hülyék ezek után biztos vagyok benne.
  • Senkkik
    valaki kérdezte lejjeb hogy kéne neki, nem? (asszem...)
  • w77d
    egyszer végigtoltam, másodszorra nem igazán izgat a dolog :(
  • ZÓÓÓcsi
    Ennyire nem tetszik a játék?
  • w77d
    nem érdekel valakit egy eredeti példány, Bid Daddy figurával, soundtrack és hogy készült lemezzel 10000ft-ért?? még a rendes dobozt is adom hozzá!
  • ronhaven
    de igen
  • Seth
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nekiálltam még1x a játéknak csak azért hogy meghalgassam Atlas hányszor is mondja hogy would you kindly ^^, szinte minden bejelentkezésénél, would you kindly pick up that radio, wyk find a crowbar or something,save my family, és azon a csomagon amit a repülőn nézünk a would you kindly not open this . Tökjó és kiráz kicsit tőle a hideg ^^
  • Seth
    Melyik pálya?
  • LackoMester
    hát elég nagy maszlag ez pálya keresgetés,kezd az idegeimre menni....
  • Nolan Mito
    Nem tudja senki a megoldást? Az elgázosított botanikus csaj irodájában vagyok, aki halála előtt az üvegre felírta a széf kódját, amiben elvileg lennie kellene valaminek(valamiféle kutatási feljegyzéseknek), de nálam totál üres és a megvizsgálást követően tovább is sárgán jelez és csak annyit írk ki ha ránézek, h Wall Safe! Tényleg szükségem lenne onnantól egy mentésre, vagy javaslatokra! Köszi előre is!
  • BaLeeX
    Azt néztem, hogy többféle befejezés van attól függően pl. hogy megmentjük a kislányokat vagy harvestet választjuk. Na most az befolyásol valamit, hogy hányat mentünk meg és hányat harvestelünk (a kapott ADAM-on kívül persze)? Vagy ha már egyet is harvesteltünk akkor buktuk az egyik befejezést?
  • Gabe18
    #10367...
  • priluki
    hi,tudna nekem segiteni valaki,mert elakadtam még az eleje felé mikor egy ilyen robbantos mukso berobbant egy bejáratot ahogy elmenekül.. itt kapok valami telekinézist de nem tudomj hogyan tovább... pls
  • offkorz
    ja a csávó kajak a vízalatt sétál mint a játékban mikor kinézel az ablakon :D_ASD:AS_DS
  • offkorz
    megnéztem a filmet:
    Elveszett.Gyerekek.Varosa.
    (city of the lost children)
    (La City des enfants perdus)

hát nem oylan sok köze van a Bioshockhoz,de azért szerintem nagyon jó kis film,a város és az egész film színvilága,fílingje viszont hasonló a gammájéhoz,és vannak olyasmi helyszínek,ami hasonlít,vannak ugyanolyan emberek,vannak furcsa lötyi,meg képesség,persze nem úgy minta gameben ^^
    ja és kb mondhatni hogy van benne Big Daddy :DDD
    mert az egyik faszinak van ilyen búvárruhája,mint a gammában hasonló,és a cipő is gecinehéz,olyan kemény zörgős hangja van :)
    gyerekekkel más a céljük,de ebben is szerepelnek.

szvsz nagyon jó film érdemes volt letöltenem,ajánlom mindenkinek,elég jó
  • offkorz
    igen mindkettőt lekell majd ölni,és nem Ryan az apja a jacknek(a karakterünket hívják jacknek)
  • Pretorian
    Egyébként tényleg hihetetlenül fasza lett a játék, simán megérdemelte a rengeteg díjat meg a 10/10-es rivjúkat, régen játszottam már ilyen jól összerakott progival. Minden ott van: az atmoszféra, a sztori, a játékmenet, a hangok, a graf és a fizika is mind-mind abszolút első osztályú. A szinkronszínészek is nagyon odatették magukat, minden elismerésem. Bár shader model 2-es kártyával játszok, tuti, hogy ha hardvert frissítek, ezt a játékot játszom újra először az új vidikarival.
  • Pretorian
    Valaki írja már le légyszi a sztori végét spoilerbe, mert nem bírom ki a végéig.

Most akkor Atlas ugye Fontaine. (A szemét kis more, jól játssza az aggódó családfőt...) Ha Fontaine a főellenség, akkor Ryan-t és Fontaine-t (Atlas) is hidegre kell tenni? És tényleg Ryan a főhős apja?
  • wesker24
    Na szóval nekem is sikerült végigvinni ezt a király játékot !!

Szerintem ez eddig az egyik legjobb game amivel játszottam !!

Teljesen jó befejezést kaptam mivel megmentettem a kiscsajokat habár amikor testörök voltunk Big Daddyként na az rész nehéz volt egy csöppet nem egyszer álltam neki az biztos na meg maga a főellenség Fountanie sem volt olyan nehéz kinyirni hála a Medical Expert 3 szintű és az Armored Shell 2 szintú képességnek ami nagy mértékben csökkentette a fizikai sebzést. Összesen 6 képességet használtam Elektroshock,(3) fagyasztás (3) Tűz (3) Telekinézis (1) Cyclone Trap (2) és a darazsak (3) mindegyiket vegyesen használtam de legtöbbet az áramot a fegyverek közül a nyilpuskát a shotgunt a tommygunt haználtam, Big daddy-k ellen meg a gránátvetőt és a lángszorót szoktam használni különösen az elektromos töltetét.
  • MerlinW
    Köszi. Nem vetélkedésből csináltam, csak összegyűlt sok téma, oszt volt 1 óra szabadidőm:)
  • AntiHero
    amúgy grat FAQ-hoz most már akkor legyen ez ha megcsináltad:)
  • MerlinW
    Csak elírtam a linket. Javítva.
  • AntiHero
    na most már ezt se hozza be:D
  • MerlinW
    Frissítettem a FAQ-t