13397
  • Bulics
    Pontosabban: insuficient storagae space to apply patch - you need atleast 728475710 bytes free.
  • Bulics
    Sziasztok ezt a játékot nem tudom patchelni, mert kiírja hogy 745...(mittudoménmennyi)kb hely szükséges hozzá! Az lenne a kérdésem hogy a c meghajtón ami a rendszer vagy amelyiken a játék van?
  • Mastigias
    ITT még találtok párat (:
  • Fpocok
    Kár, hogy csak rajongói. Nagyon jó filmet lehetne belőle csinálni.
  • grebber
    Bioshock Movie 2013 Teaser
  • xxxpaulxxx
    Mind1, köszi azért, azóta újrakezdtem a pályát és már végig is vittem a játékot... zseniális volt, most a második részt csapatom már:))
  • Mastigias
    Nekem szerencsére nem történt ilyen, nem tudom, mitől lehet ez :/
  • Optimus Prime
    Nálam a 2-nél volt hasonló, mikor áramszünet vagy mi híján újraindult a gép és hibás lett save fájl.
  • xxxpaulxxx
    Előfordult már mással is, hogy elveszettt a quicksave és csak az autosave-től tudta folytatni?:S
  • xxxpaulxxx
    Deeee, majd windows box-szal:D
  • Frank99
    csak a gépeden már nem fog menni.

:-)
  • xxxpaulxxx
    Jaja... nekem is kb így gyülekezik már jópár játék... leszek én még nyugdíjas:DD
  • Aquir
    xD
    de a bioshock tényleg jó :)
  • Mastigias
    A BioShock első és második része is mindössze 4,99€ a Steam-en, november 1-ig! Siessetek! (:
  • Mastigias
    Nagyon szívesen, élvezettel csináljuk! Igyekszünk minél előbb a második részt is lefordítani, addig is kellemes böngészést az oldalon (:
  • mooo
    Ez nagyon jó,köszi!
  • saxicola
    Sziasztok BioShock rajongók!

Szeretném figyelmetekbe ajánlani BioShock rajongói oldalamat. Ha időtök engedi feltétlen vessetek rá egy pillantást.

A kommentelés nem kötött regisztrációhoz.

Amennyiben tetszik az oldal csatlakozzatok hozzánk a Facebookon is! :)

BioShock Fan Site

www.bioshock.gportal.hu

Üdv: Saxicola

• Mastigias
    A BioShock gyűjtői kiadásához járt egy Így készült DVD, ennek első részét fordítottuk le Nektek, kellemes szórakozást! (:
    http://bioshock.web4.hu/cikk/exkluziv-igy-keszult-a-bioshock-1-resz
  • Mastigias
    Sajnos csak az évet tudni: 2012-ben jelenik majd meg. Én azért remélem, inkább az első pár hónapban (:
  • Rash87
    S Mikor jön? Lehet tudni?
    Valamiért nagyon megfogott ez a játék :)
  • Mastigias
    Nem, nem az, hanem amelyikben Andrew Ryan narrál, a főhős pedig egy Little Sister-t próbál elkapni, de jön egy Big Daddy! Itt megtalálod: http://www.youtube.com/watch?v=Ymg2HzHF9-4
  • Mastigias
    A második rész szintén Rapture-ben játszódik, tehát a környezet maradt, de vannak új ellenfelek, fegyverek, és a főhős is új. Az Infinite-ben viszont Columbiában, a lebegő városban kalandozhatunk majd, az 1910-es években. Nem piskóta lesz, az tuti! (:
  • Optimus Prime
    Tényleg? ezt meg kell néznem. A launch trailer nyert? A CGI, amiben a Beyond the Sea szól?
  • Aquir
    yay! Egyébként a következő részek mennyire másak?
  • Mastigias
    A GameTrailers.com összeállított egy "Minden idők 100 legjobb trailere" listát. Nyolcadik helyen végzett az Infinite, az eredeti BioShock viszont megnyerte a versenyt! (:
    http://bioshock.web4.hu/cikk/minden-idok-100-legjobb-trailere-nyert-a-bioshock
  • DarkSl4yer
    Nagyon jó lett!

Van kreativitása a srácnak
  • Mastigias
    Az eredeti BioShock-ot és az Infinite-t készítő csapat, az Irrational Games értékelte a hihetetlen számítógép modot (pár sorral lejjebb link), és ők is írtak róla egy bejegyzést hivatalos oldalukra! (:
    http://irrationalgames.com/insider/fontaine-futuristics/
  • Mastigias
    Mivel bántottalak meg? :O
  • Seth
    A középső neved biztos "Kemény"
  • mester1987
    na takarodj!!!
  • Mastigias
    Hihetetlen BioShock számítógép mod, Magyarországról!
    http://bioshock.web4.hu/cikk/hihetetlen-bioshock-szamitogep-mod-magyarorszagrol
  • DarkSl4yer
    gamestar
  • Optimus Prime
    Mi az a GS reg?
  • Mastigias
    Sajnos új felhasználók nem illeszthetnek linket X ideig a hozzászólásukba, de az aláírásomban ott van, ha minden igaz! (:
  • Fpocok
    Egy link... esetleg?
  • Mastigias
    Mire gondolsz?
  • Fpocok
    Valamit kihagytál szerintem...
  • Mastigias
    Üdvözlet minden kedves BioShock-rajongótársnak! Mastigias vagyok, a "Nem" Hivatalos Magyar Rajongói Oldal, a BioShock Centrum főszerkesztője. Örömünkre szolgálna, ha meglesnétek az oldalt, olvasgatnátok a híreket, érdekességeket, esetleg kommentelnétek is (sajnos csak GS reg-gel lehet...). Várunk mindenkit, látogassatok el hozzánk, ha időtök engedi! (:

Üdvözlettel:
    Mastigias
  • MerlinW
    Én is 5-ért vettem idén Steam-em de az mindkét részt tartalmazta:)
  • Aquir
    jah. ahogy látom dec 30-án vettem különböző játékokat, szóval vmi leárazás lehetett