BioShock
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Old file not found. However, a file of the same name was found. No update done since file contents do not match.
Ez nem értem! Ma raktam fel a gamet, eredetiben van meg, és az asztali gépemre tavaly simán engedte. Most akkor mit rontottam el? Miért nem engedi? Válaszotokat elõre is köszönöm.
BioShock Fan Site - I chose... Rapture!
www.bioshock.gportal.hu
Ha tetszik az oldal kövess minket Facebook-on is: http://www.facebook.com/pages/BioShock-Fan-Site/214195435278043?sk=wall&filter=2
Köszönöm! Szép napot! :)
www.gportal.hu/bioshock
Amit letöltöttem Bioshock, az sztem a legelsõ kiadás (nem 1.1-es) tehát miután feltelepült a játék,folytatja a telepítést (up-datet) és nem lehet leállítani. De mivel ez nem eredeti, hibát ír ki az update során. ÉS ha végig hagyom, tehát hagyom updatelni, akkor törli a telepített játékot. Más fórumon olvastam, hogy update elõtt csak simán zárjam be. Így is tettem. megmaradtak a telepített fileok, tettem be a megfelelõ mappába egy .exe filet, és mûködik. Próbáltam magyarítást, vagy patchet feltenni, de azt írja hogy nincs feltelepítve a Bioshock így nem lehet magyarítani, vagy manuálisan updatelni.
Tehát akkor valszeg az a baja, azért nem megy sm2.0-val, mert nincs fent az 1.1-es patch. De manuálisan nem is tudom feltelepíeni, mert patchelés közben hibát ír ki.
Tehát nemtom hogy ez-ellen mit tudnék csinálni. Valami help? :)
Köszönöm.
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Olyan problémám lenne, hogy feltelepítettem a Bioshockot, és telepítés végén nem hagytam up-datelni (mert ha hagytam volna, akkor egyszerûen kilép és törli a feltelepített anyagot). Leszedtem az sm2.0-át, bemásoltam a megfelelõ könyvtárba, elindítom a játékot, és ugyan olyan csúnya szinek, sötét/világos foltok vannak a játékban. Fut, csak annyira csúnyák a szinek, hogy játszhatatlan. Youtube-on meg néztem olyan videót hogy ugyan olyan videókarival sm2.0 mint nekem van, fényévekkel szebben megy, mint most nekem.
A segítséget elõre is köszönöm.
U.I.: A Játék nem eredeti, de nincs vele amúgy semmi baj, mert mûködik. (Megvenni azután szeretném, hogy kipróbáltam, hogy ténylegesen megy-e.)
Sok játékhoz vannak (letölthetõ)mini képfileok. Azok mire jók?... még nem jöttem rá.
majd fel ment a magyarosítás is:)
köszönöm a linket:)
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
Kellene nekem mûködõ link a magyarosításhoz! ha esetleg tudna valaki!:)
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
15.000 Ft-ot hajlandó vagyok érte adni!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
de MINDEGYIKET meg kell mentened, ha egyet is kinyírsz, más lesz a vége.
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
az elsõ pálya végén vagyok, megvan az elsõ gene bank. kérdésem az lenne, hgoy hogyan tudom növelni a slotot, hogy visszaszerezzem a telekinézis miatt elveszett incinerétet ?
merre találom ?
Az lehet gond hogy 64 bites win 7 en próbáltam?
Mert 32 bites xp-n megy normálisan.
Láttam a patcheknél hogy az angol változat cenzurázott.
A játékban ez miben látszik?
Revenge is a dish best served cold --old proverb / A bosszú hidegen tálalva a legjobb --régi közmondás
Én a Masterpiece, vagyis a mestermûve után kinyírtam Choent, elcsórtam mindenét, lefényképeztem, és mentem tovább. Emiatt azonban, amikor a lakására értem, helyette csak két Houdini Splicert találtam, õt ugye nem kellett még egyszer megölni, és ezért nem tudok felmenni a szobájába. Az ajtó egyszerûen nem nyílik. Van rá valami mód, hogy bejussak, vagy azzal, hogy elõször megöltem, elcsesztem a dolgot?
Mert egyébként tudom hogy van rá mód, hogy felélesszük Choent, ha visszatérve belelövünk a mestermûvébe, de akkor ott lesz nála a kulcs? Tudja valaki?
(ugyanis a 100%-os kijátszásra gyúrok Hard-on, és csak ez a Choen mizéria keresztezi a terveimet :) )
Elõre is köszi! :)
patches
Vagy a Patches Scrolls oldalán megtalálod ugyanezt is
Revenge is a dish best served cold --old proverb / A bosszú hidegen tálalva a legjobb --régi közmondás
de a witcher, az nwn2, gothic 3 mellé azért kell vmi kis lövöldözõs is :)
na ez a játék nekem hatalmas csalódás. a grafika nagyon jó, szép, jól fut, érdekes a sztori, de vhogy az egész fizikája, a harc olyan gagyira sikeredett. nem tudom pontosabban leírni, de pl egy half liféhoz vagy akár egy crysishez képest iszonyat gagyinak érzem az egész lövöldõzést...
Még mindig minden indításnál kéri a cd kulcsot és ha valmai hülyeséget írok be akkort is azt írja ki hogy az aktíválás sikerült.
Kis sárga tokja van mint az xbox os játékoknak legalábbis nagyságra!
Így ki tudtam tenni mint ahogy te a képen.
Az install után ugye elsõ indításnál kéri a kulcsot.
Ezt beírom végigmegy a csík hogy az aktíválás kész.
Ezután nem hajlandó elindulni.Akár mit csinálok elmegy az aktiválásig és onnan nem indul el.Ez mitöl lehet?

Azt ugyan felteszi de nem indul el.
A szokásos bioshock.exe leállt.
Janika azt nem mondtad hogy a start menübe a games be csak akkort teszi ha a parancsikont nem tszem se az asztalra se a startmenübe.
Most márt megvan és ott van a dx9 alatt a futtatás.
Azonban:
Ha nem patchelem a játékot mûködik még dx 9 mód nélkül is.
Azonban ha patchelni szeretném állandóan hibaüzenet van:
content/flashmovie/bathysphere.swf
content/flashmovie/bathyspherePC.swf
Release/bioshock.exe
content/bulkcontent/catalog.bdc
content/configini.ibf
release/core.U
Content/bulk content/DynamicBulkFileTextures.blk
release/engineU
release/fmodaudio.U
release/igeffectsystem.U
release/IGModEffectsSubsystem.U
release/IGSoundEffectsSubsystem.U
release/IGVisualEffectsSubsystem.U
release/scripting.U
release/shadercache.pcs
release/shadercache.pcs10
release/shockai.U
release/shochgame.u
release/tyron.u
release/VengeanceShared.U
release/version.ini
ezekre egysesével ezt írja ki:
Old File not found. However, a file of the same name was
found. No update done since file contents do not match.
Pedig léteznek a fileok.Ezután kiírja hogy patchelte.A játék fõmenüjében még mindig 1.0 van kiírva és töltés közben az egyik képnél megáll.A zene megy de nem tölt tovább.
A worldwide patch van fenn.
Ötlet?
KLIKK
Egy kis gondom van vele win 7 en.
Azt elolvastam hogy xp sp2 ben kell rendszergazdaként kuttatni de:
Nekem a start menübe nincs dx9 futtatási mód.
1.1 patch fenn van.
Ezután a tulajdonságokban átírtam "C:\Games\2K Games\BioShock\Builds\Release\Bioshock.exe" -dx9 re de így sem megy.
És még nincs fenn a magyarosítás
Láttam már, hogy sokan akadtak el itt, de nem találtam sehol egy utánna lévõ letölthetõ mentésállást(ami nem sokkal van túl rajta), vagy egyéb felhasználható segítséget, hogy továbbjussak.
SEGÍTSETEK!!!