BioShock
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!
te milyen fokozaton játszol?
Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
tegnap öltem meg 3-at, megvan a bomba alkatrész mind, a találttal együtt 4 db...
én meg azt kérdezem, hogy a 2 db Gel merre van?
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
PSN ID.: Beegabor
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
SZÓVAL NEM A WAREZRA VAGYOK KÍVÁNCSI, hanem az EREDETI-BOLTI NYÛGJEIRE!!!!
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Akkor lehet a Táp is,a memó is, és a vga is 😄
Melegedés nem lehet mert van mikor rögtön betöltés után kifagy.
Akkor lehet tényleg memória? Bár tényleg nem mai példányok (2*512 DDR400 Samsung) , viszont más játékban nincs gond.
Szerk: de most jut eszembe,mintha mások is számoltak volna be ilyesmi problémával 7600GT-vel.
6400+ X2, 320+1500 GB Samsung 2ata2, Galaxy 9800GTX 512mb, 4GB DDR2 800Mhz
6400+ X2, 320+1500 GB Samsung 2ata2, Galaxy 9800GTX 512mb, 4GB DDR2 800Mhz
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Az elsõ pályát is csak 3 gépujraindulás árán tudtam megcsinálni.
Oké,ha leveszem a grafikát akkor nincs gond. De ha olyan szépen fut magad grafikán is akkor nincs szivem lebutítani 😞
Ok,hogy a demo-val is ez volt de azt hittem a fullban nem lesz ilyen gondom.
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Legyenszíves és írja le nekem valaki, hogy miképpen mennek ezek a SLOT szerzések a játékban, mert mikor megszereztem a telekinézis-t, akkor választanom kellett, hogy mi helyett rakjam be, mert nem volt üres slot-om....
2. kérdésem....
Valaki legyenszíves és írjon néhány dolgot, hogy milyen tunninglehetõségek vannak a játék folytán, és azt mivel lehet kivitelezni?
Köszönöm...
Intel Core2DUO e8200 2.66ghz 2gb DDR21066 Geforce9600GT1GB chieftech 450W Gigabyte GA-EP35-DS3
Eszembe se jutott, hogy azt a lakatot szét lehet verni. 😊
Köszi szépen a segítséget.
Üdv Wendol
A Fraps is kiirja az FPS-t. De az valósan írja ki? Vagy ki lehet íratni a gaméban is?
ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..
Eljutottam Arcadia-ig. Ahol le van zárva egy lakattal a Tea Garden-be vezetõ ajtó. Hogyan jutok itt tovább? Van egy rácsos rész, elvileg ara kellene tovább meni, de nem jövök rá, hogy hogyan.
Elõre is kösz a segítséget .
Üdv Wendol
és Visça El Barça!!!
😄
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
ütõs game amugy megéri az árát😊
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
akinek logi g11-15-ös bil-je wan, game közbentekergesse a hangeröszabályzot 😛
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
Csak a Big Daddyket shotgunoztam meg a fõmuftit😄
Plazmidokat csak a poén kedvéért ekket használnom.
Iszonyat durva tud lenni a kulcs a végére, ha arra gyúrsz