BioShock

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grayfox
ja és hit&run. azaz üsd és fuss, nálam ez bevált 😊

Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!

grayfox
mediumon nekem is beletelt pár próbálkozásomba.. de nem egy órába 😊
te milyen fokozaton játszol?

Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!

Hy! Valaki meg tudná mondani,hogy hogyan lehet legyilkolni a LITTLE SISTER nagy debella testõrét??Már vagy 1 órája próbálkozom,de mindig kegyetlenül kinyír!Valamint hogy lehet üres SLOT-ot szerezni a képességeknek,mert pl amikor a telekinézist felmarkoltam el kellett dobnom vagy a tüzet,vagy az áramütést.Hol lehet bõvíteni ezt a tárhelyemet??
A mühelyen kivül vanak ugy nézznek ki mint EVE töltök csak nagyban
skyli991
Másnak 1gb rammal is azt írja ki amit nekem. 😞

Frank99
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ott ölni kell....
tegnap öltem meg 3-at, megvan a bomba alkatrész mind, a találttal együtt 4 db...

én meg azt kérdezem, hogy a 2 db Gel merre van?

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Telepítés után, indításkor a Bioshock logo után elsötétül a képernyõ és leáll a program mindenféle üzenet nélkül. Amd dual core, 8600 gts, Vista van fent. Mi lehet a gond? Nem láttam hasonló gondokkal küzdeni senkit eddig..
A Hefaisztoszon lehet talalni annyi bigbaddy hullat alapbol hogy a gyujtogetos kuldetest meg lehessen csinalni? Marmint anelkul hogy bigdaddyket olnek.
Ha valakit érdekel, a pólus centeres MM-ben van még CE, de kevés.
AntiHero
Legfrisseb drivert ragd fel mindenbõl..esetleg

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Te melyik Sm2.0-ás cuccut használod? Nmert taáltam kettõt is csak nincsk kedvem mind a kettõt, kipróbálni csak egyiket próbáltam.

Seth
Nekem a hanggal van gondom,recseg,akad, belassul. Mit lehet ellene tenni? Eax kikapcsolása nem segít. AC97 alaplapi zajkeltõm van

PSN ID.: Beegabor

Voltan
Az szép. Így még jobban le a kalappal 2K!

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

The Protector
Hy.A gépem Intel p4 3.0Ghz 512Mb-ram és egy Radeon 9600SE 256mb rammal.Feltettem a demót és rá az sm2-es cuccokat.A játék tökéletesen játszható full grafikán.Minden effektet tökéletesen megjelenít.Vizes lessz a kép,homályosodás,a tûz és áram effekt mind tökélete.Csak a víznek va ronda szine.Szal a game tökéletesen játszható és próbálja iki bátran aki eddig nem merte.És nem kell a nagyszájú anyucikedvenceinek irogatni h ehhez atomerõmû kell meg ne próbáld meg mert úgyis szar lessz.Az ijen embereknek mindent a valaga alá tettek és tisztelet a kivételnek.Havernak ugyanijen a gépe csak a kártyája 128mb-os neki is tökéletesen megy.Akinek kell segítség vagy link.Szívesen segítek.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

De én a múltkor nem azt kérdeztem, hogy hogyan tudom feltörni, hanem: az eredeti verzióhoz olvastam, hogy elég gáz a véedlmi rendszere meg valami olyasmit, hogy csak 2X lehet állítólag feltelepíteni. Ez igaz? Várható a kedves fejlesztõktõl valami javítás? Mert az nem járja, hogy megveszem 10000ért, 2X felrakom, utána meg dobhatom ki....
SZÓVAL NEM A WAREZRA VAGYOK KÍVÁNCSI, hanem az EREDETI-BOLTI NYÛGJEIRE!!!!
Probléma megoldva. Érdekes hogy a full játékba jobbna el van csúszva a szöveg mint a demoba... azt gondoltam legalább kijavítják.
Nálam is csak a stalker fagyott meg kilépett meg újraindult és nagyon néha volt kékhalál, az összes többi gém kifogástalanul ment. PLZ help 9693!<#szomoru1>
dante3
<#buck>

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

PLackó
huh,köszi.
Akkor lehet a Táp is,a memó is, és a vga is 😄
Melegedés nem lehet mert van mikor rögtön betöltés után kifagy.
Akkor lehet tényleg memória? Bár tényleg nem mai példányok (2*512 DDR400 Samsung) , viszont más játékban nincs gond.

Szerk: de most jut eszembe,mintha mások is számoltak volna be ilyesmi problémával 7600GT-vel.

grebber
Na ebbe a csapdába majdnem belszaladtam <#idiota>

Next PC upgrade: 2022

Gerisone
ja ez lehet memóriahiba, vgahiva de eccer ugyanigy jártam és kiderült h a tápom ventije szált el!

6400+ X2, 320+1500 GB Samsung 2ata2, Galaxy 9800GTX 512mb, 4GB DDR2 800Mhz

Gerisone
telekinézissel kapd el a gránátot! és küdd neki az ajtó elé hullott cuccnak

6400+ X2, 320+1500 GB Samsung 2ata2, Galaxy 9800GTX 512mb, 4GB DDR2 800Mhz

Vagy lehet memória probléma is nekem a stalker csinált hasonló dolgokat mire kiderült hogy az 1ik memóriám hibás.
warass
thx!

bon
Nem a kártyáddal van gond inkább? Lehet, hogy túlmelekszik.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

bon
Az ajtót/továbbjutást elzáró törmelék felé dobáld inkább.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

PLackó
Nem tudjátok,mikorra jöhet megoldás arra , hogy 7600GT-n ne fagyjon-induljon újra-lépjen ki a játék állandóan?
Az elsõ pályát is csak 3 gépujraindulás árán tudtam megcsinálni.
Oké,ha leveszem a grafikát akkor nincs gond. De ha olyan szépen fut magad grafikán is akkor nincs szivem lebutítani 😞
Ok,hogy a demo-val is ez volt de azt hittem a fullban nem lesz ilyen gondom.

warass
20 perce dobálom vissza a telekinézissel a gránátokat az erkélyre, de nem murdelnek + az arcok akik dobálják, mit kell csinálni?<#help>

dante3
Persze!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

DarkSector
Na jó, de azé ezt meg lehetett volna oldani másképpen....

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

dante3
Az még koránt sem a vége! 😄

DarkSector
Mi a problémád...én nem vagyok kiváncsi még a végére ha nem haragszol, mert még csak a 3. pályán vagyok....

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Namost..
Legyenszíves és írja le nekem valaki, hogy miképpen mennek ezek a SLOT szerzések a játékban, mert mikor megszereztem a telekinézis-t, akkor választanom kellett, hogy mi helyett rakjam be, mert nem volt üres slot-om....

2. kérdésem....
Valaki legyenszíves és írjon néhány dolgot, hogy milyen tunninglehetõségek vannak a játék folytán, és azt mivel lehet kivitelezni?

Köszönöm...

Promi
Ha hivatalos a game akkor biztos nem.
robotnyk
ez az egyik legkirályabb rész 😊
painkiller25
Áhoj!egy kérdés a jatek felment szépen és megy is jó is megjáccok is vele.De ha mongyuk most ezt odaadnám havernak akinek nincs nete akkor õ nem is tudna vele játszani? vagy átlehet valahogy ugrani a peccselõs részt?

Intel Core2DUO e8200 2.66ghz 2gb DDR21066 Geforce9600GT1GB chieftech 450W Gigabyte GA-EP35-DS3

Promi
<#eljen>
Hali
Eszembe se jutott, hogy azt a lakatot szét lehet verni. 😊
Köszi szépen a segítséget.
Üdv Wendol
LoCk
Hogy lehet kiíratni az FPS-t?
A Fraps is kiirja az FPS-t. De az valósan írja ki? Vagy ki lehet íratni a gaméban is?

ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..

firefox+adblock plugin es agyõ reklám 😊
Promi
Szetvered a lakatot?
Hali
Eljutottam Arcadia-ig. Ahol le van zárva egy lakattal a Tea Garden-be vezetõ ajtó. Hogyan jutok itt tovább? Van egy rácsos rész, elvileg ara kellene tovább meni, de nem jövök rá, hogy hogyan.
Elõre is kösz a segítséget .
Üdv Wendol
ÁÁÁ! király segítettél! köszi!
és Visça El Barça!!!
😄
az elsö pályán nincs még tüz képességem?
dienesoft
A telekinézist úgy tudod megszerezni, hogy van egy ajtó, amit eltorlaszol a jég. Ezt a tüzes képesséegddel el kell olvasztanod és máris új utat találsz, onnét meg jön a többi. Aztán vissza az erkélyes palikhoz, ami VALAMIT dobál. Remélem segíthettem 😊

Tatyla
fényképezés nagyon lényeges,föleg a kiscsajokat fényképezni...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

hi plz help még az elejéna medical pavilionban vagyok, elérek vmi ajtohoz amit berobbant egy gránátos csóka, van 2 erkély is, sehol sincs másik ajto vmi telekináézist vagy mi a francot kell megszerezni ha jol emlékszem, de azt hol tudom megszerezni? választ köszi
ütõs game amugy megéri az árát😊
Eagle16
Na eljutottam Arcadia-ig, most kell összegyûjtögetni a sok cuccost, aztán lesz belõlük valamilyen szer.Jó játék, elvagyok vele 😄

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

tonyr
lol
akinek logi g11-15-ös bil-je wan, game közbentekergesse a hangeröszabályzot 😛

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

Én is a kulccsal csináltam végis szinte.
Csak a Big Daddyket shotgunoztam meg a fõmuftit😄
Plazmidokat csak a poén kedvéért ekket használnom.
Iszonyat durva tud lenni a kulcs a végére, ha arra gyúrsz