13397
-
r4pt0r #10612 Nekem nem tölt sokat. -
GPx8 #10611 Nálatok is rohadt sokáig tölt? -
nincsmit,ha valami még nem tiszta szólj -
köszi -
összekell gyújtened hét destilled water-t,meg 7 darab kis cseppentős enzimet a méhektől,az elsőt üvegekben találod,simán észrevehető,a másikat meg mondom ilyen kis cseppentős valami,a méheknél van sok,meg ott a széfben -
amikor kiirta nemfigyeltem és most már nemtünik fel seholsem,ha esetleg elmondanád? -
Felirat problémára van már valami megoldás? -
olvasni gondolom tudsz :| -
wazz mia fenét kell csinálni a méheknél?
-
nem találom a laborban azt a larynx modification machine-t, ami big daddysre változtatja a hangomat
-
Azzal nem játszottam, de nem is izgat igazából, sok volt már a második VF-ból... -
Én csak úgy játszogatom vele, de nekem még mindig jobban tetszik, mint az újsonsült MOH:Airborne. -
Egyébként a Thief és a Half-Life sorozat óta nem volt olyan játék, ami ennyire megfogott volna... -
Would you kindly...nemrég csaptam szét Ryant, és hájják meg, de én végig gyanakodtam erre a vúdjukájndlira, túl sokszor használta Fontaine a játék során...és mielőtt találkozol Ryannel, az egyik szobában a falon is ott van, az arcképeknél a nagy felirat, hogy "Woul you kindly?" -
Srácok! Milért van az, hogy ha kilépek a gameből, olyan erős a kontraszt, hogy majd megvakuulok?Úgy látom a játék úgy hagyta, a Nvidian meg alapbol nincs ilyesmi. Akkr hoyg lehetne ezt (az úrjainditáson kívül) megcsinálni? Köszi a választ előre is! -
Vissza is tudod, kiveszed a jobb oldalon lévő listáról a használni kívánt plasmidot, és átrakod bal oldalra, az egyik plasmid slotba. Ha ez így nem működik, akkor a hiba szerintem a te készülékedben van... -
Ez súlyos... -
Emberek! Most oltem meg az első big daddyt es kovetkező palya elejen levo gene bank elott allok, de SEHOGY NEM tudom visszahozni a regi kepessegeimet (elektro, telekinezis stb) csak a tuzgyujtas meg az enrage van. X360 jatszok, mindenhol azt olvasom hogy gene bankban majd visszavalthatom a regieket. Most akkor a tukor gorbe vagy en vagyok béna?
-
nekem mindenből fent van a legfrissebb, aztán mégis szétesett a kép :(
azthittem a vga adta meg magát, de azóta rengeteg tesztet futtattam, rengeteget játszottam vga igényes játékokkal és semmi! -
Legfrissebb directX és VGA driver mellett játék közben nincs fagyás tudtommal... -
sry 
azért kösz -
gyuri12 #10591 faq... -
Sajnos ez már a demóban is így volt.Pályaváltás előtt kapcsold ki a High detail shadert, a pályaváltás után visszakapcsolhatod.Egyébként a válasz a FAQ-ban is megvan! -
van 1 kis problémám a játékal
elindul minden kira
lezuhan a gép bemászok a kis izébe elérem a 2. pályát
elkezd tölteni kifagy
ok megpróbálkozok vele még 1× újraindul a gép
nem tudjátok miért van?
előre is thx a helpet -
gyuri12 #10588 majd lehet venni, később -
Bagoly81 #10587 hogyan lehet több varázslatot megszerezni? nekem csak 2öt enged egyszerre és 4 et tudnék berakni... -
balika16 #10586 olimpus mapon a liftszerühöz mi a cod???? -
Áhoj All!
Akkor most bekapcsolhatom a high detail shader t csak a többit ben???? jah és használ valamit pluszba a bioshock hoz kiadott driver????
ha a szomszédnak csak sm 2.0 ás kártyája van és letöltöm a peccset akkor majd tud vele játszani??? -
Bouncerek tényleg durvábbak. És jobban is néznek ki szvsz :D -
nemeth #10583 még mindig nincs valami megoldás a rendszeres fagyásnak, megállásnak a játék alatt? (ismert probléma) -
ArcZ #10582 
-
ArcZ #10581 ... es akkor az egészségedre meg is iszok egy konyakot
-
ArcZ #10580 de sok nyavalyám van
a medicine pálya kész... közben xp reinstall, driverek, egyebek, és kellene egyk kicsi mentéske. van egy 65 mb-os az egyik torrenten egy darab seederrel 
egy ici picike kis mentéskét kérek
-
Engem meglepett, hogy sokkal több rosie van, mint bouncer..
A rosie-k, sokkal lightabbak.. Viszont a bouncerek. :|
Hardon egy ütéstől ha nem full a health, akkor halál.. Ráadásul nem állnak le soha, csak rohannak felém :D -
gyuri12 #10578 egyetértek:D -
gyuri12 #10577 kösz,de azért ezt a jelet:-.- elhagyhattad volna,mert ha úgy használják,hogy nincs igaza az illetőnek,aki használta,akkor mindig ideges leszek.(kivéve ha japán,vagy kínai) -
piték. Amúgy tök aranyosak szerintem,ahogy bandukolnak a folyosókon, tök ártalmatlanok ,még hozzájuk is dörgölőzhetsz
-
Tobb ismerosom is panaszkodik hogy amikor mar csak latjak hogy jon big daddy total bepanikolnak. Oszinten nekem az elsovel voltak meghalasi gondjaim de aztan egyszer sem haltam meg.... -
szerintem meg a high details shadert nem kéne kikapcsolni, minden mást igen(illetve még a hő illetve víz torzítás effektje is maradhat), az adja meg a grafikának a sava-borsát, szóval azt csak végső esetben . Nálam pl shadow maps, vsync, high detail postp. van kikapcsolva, graf medium és teljesen jól megy a nem mai gef6600-on -
-.-