13397
-
Eppen ezert nem adja ki xp ala a dx10 ,mert nemfoglalkozik vele .... :) -
A Microsoftnak a PC-s játákosok csak egy nagyon, nagyon kicsi szelet a piacból.
Naiv dolog azt hinni, azért sikeres az XP mert a játékosok veszik, mint a cukrot... a Vistát meg azért nem, mert nem mennek, vagy problémákkal mennek a játékok.
Az MS célja a cégek. A CÉGEKNEK, mondom újra... a CÉGEKNEK nem éri meg egyelőre Vistára váltani. -
Taschlee #11717 Üdvözlet mindenkinek!Gondolom,én vagyok az ezredik láma,aki itt sírja el a bánatát,de kis segítség kéne.A konfigom (Intel P4 3 Ghz,1Gb 400 Mhz Ram,Geforce 7600 GS)remekül viszi a Bioshockot,de mihelyst felveszek egy tárgyat vagy menteni akarok,kilép.Próbáltam új drivert,cracket,minden sz@rt,de hiába.Nagyon hálás volnék,ha valaki tudna segíteni,mert nme tudok vele dűlőre jutni....Előre is köszi..... -
Marpedig megtorhet a nep,mert ha direkt nem adja ki es sok dx10 jatek jon,akkor muszaj lesz Pistat feltenni! :))) Marpedig tuti igy gondolkozik Microfos! :)) -
hát, pedig a Microsoftnak kell csinálni valamit, mert igencsak gyengén muzsikál a Vista eladás, és 2010-ben jön a másik windóz....
addig az XP marad a csúcson... tehát ki kell adnia dx10-et... -
Ezt szerintem BADARSAG!!! -
Nekem a játék végén valami 1500 Adam-om volt, és nem költöttem el semmire, mert nem kellett. Igaz, hogy a passzív képességeket kissé elhanyagoltam... -
"Amúgy nem tudom mi ez nagy Vista őrület...januárban jön az XPSP3 amiben lesz DirectX 10 és csomó funkció a Vistából.... "
Tényleg? Huhú, ez nem hangzik rosszul! -
szandrus #11711 Dokumentumok/Bioshock/Savegames
Itt vannak a mentések. -
Sehonnan, kitalálta.
-
Ezt az XP-re DX10-et honnan szedted?? -
mikrofonhead #11708 gettobuxa: ha a végeredményt nézzük akkor a 40 amit írtál pont jó ;) -
gettobuxa #11707 akkor sorry, összekevertem valamivel... -
mikrofonhead #11706 Máté: Hát ez elég nehéz ügy....ha megmentesz egyet csak 80 ADAM-et kapsz...de minden 3. megmentett után kapsz Dr.Tennenbaum jóvoltából egy mackót amiben még plusz 200 ADAM van és általába még 2 hasznos holmi...
Ha megölöd őket akkor viszont 160 ADAM üti a markod de az egész sztori megváltozik tőle...Ha utána számolsz akkor 3 megmentés 440 ADAM (1x200 + 3 x80) és 3 megölés 480 ADAM (3x160) ... nehéz ügy -
gettobuxa #11705 asszem 40-nel... én egyet se mentettem meg :) -
OKé, kössz a helpet!
Én eddig asszem kb 4-5 Lil sistert mentettem meg.
Ha megmented mennyivel kevesebb adamot kapsz, mint ha megölnéd őket? -
mikrofonhead #11703 Abszolút egyetértek Frank-el...ráadásul a BS fórumon egy másik játékot fikázol le...segíts másoknak ahelyett amit eddig csinálltál... -
elég sokaz xarozol, vegyél vissza, tegnap töröltelek a folyamatos *csázás vagy hasonlók miatt.
inkább ne válaszoljál, ha nem tudsz normálisan beszélni.
ha nem tetszik, akkor meg boldogítsál másokat másik fórumon! -
MyCream #11701 Kössz! -
5744 vagy 5477 vmi ilyesmi -
mikrofonhead #11699 MyCream: a lift kódját egy kis hangos-naplóba találod amit a közelben valószínüleg már felvettél.A T gomb lenyomásával tudod meghallgatni.Ebben egy hang elmondja a lift pontos kódját de ha mégse találnád meg mert nem akarsz keresni menj vissza 1-2-3 oldalt a fórumban mert volt már ez a kérdés és meg is adták rá a pontos választ.Én sajnos már nem emléxem a pontos kódra... -
MyCream #11698 Tud valaki abban segíteni, hogy mit kell csinálni akkor mikor a nyíl egy liftre mutat, de az nem nyílik ki, mert számzáros. A zár kombinációját sehol sem találom. Van melette egy lépcső, de az le van szakadva. Ha valaki zudja hogy hol a kombináció, vagy netán tudja a kódot az segítsen pls. -
mikrofonhead #11697 Tinman: amíg nem találkozol egy újabb Gene Bank-al addig bizony ezek a képességek maradnak...ezért kell plasmid slotra gyúrni ;) -
majd tudsz megnyitni képesség slotokat minden kategóriában, nyugi, meglesz a bevált elosztásod, nem is nagyon fogod majd cserélgetni őket -
Köszi és neked is "gettobuxa".
Fontos kérdés: Akkor most elvesztettem az elektromos támadásom /ha tegyük fel a telekinézis helyére tettem/ egészen addig, míg egy gene bankhoz nem érek? Jaj de fasság már ez :-/
Most akkor frankón nehéz lesz a gépek ellen, hiszen azokat az elektromos sebzés fogja... no meg bye-bye turret hacking
-
Már rég elkezdték... -
gettobuxa #11693 gene bank - itt tudod változtatni, hogy milyen plasmid és gene tonic legyen épp nálad
gatherers's garden - itt tudsz plasmidot, gene tonicot, egyéb upgrade-eket, és ami a legfontosabb, extra slotokat vásárolni - itt adam-mal kell fizetni
majd ha odaérsz egyhez, nézd meg a térképen milyen ikonja van nekije, ezek ritkán vannak...
-
Sziasztok! Most kezdtem(volna) a játékot de amikor menteni akar akkor kilép. Mi lehet a gond? Vistám van. -
mikrofonhead #11691 Máté: EVE Garden-nél tudod megnézni,(vagy ha lenyomod a shift-et akkor is kiírja azt hiszem, vagy ha ESC-et nyomsz akkor lehet h kijelzi a jobb alsó sarokba is...kis piros tégely benne egy szám) egy új plasmid slot 100 ADAM
de vannak tonic slotok is azt hiszem azok 80 ADAM-be kerülnek... -
HOl lehet megnézni, hogy mennyi adam-em van?
Mennyi ADAM egy új slot? -
mikrofonhead #11689 szandrus: ha meg mondod hogy hol találhatóak a mentések esetleg tudok segíteni :) -
mikrofonhead #11688 ombika: pontos infót nem tudok mondani, olvastam egy külföldi BS fórumon h gondolkoztak azon h kiadják magyarul is, tudod mint a Harry Potter 5 játékot vagy a Sims 2-t...
Tinman: a plasmid skilleket és az összes töltényt+tulajdonságaikat meg tudod nézni/cserélgetni a Gene Bank-ban...ez egy kis automata mint pl az EVE Garden is amiben tudsz magadnak ADAM-ert venni meg plasmid slotot.Ez azt jelenti h egyszerre nem csak 2 képességet tudsz majd uralni hanem többet.ADAM-et kapsz a kislányok megmentéséért/megöléséért. -
szandrus #11687 Sziasztok.
Nincs valakinek 1 mentése véletlenül onnan amikor suchong irodájában vagy és a második lot 159-es folyadékot kell meginni,mert én nem tudom felszedni (mert a trainer elrontotta a mentést),és így nem tom tovább vinni.
Köszönöm.
-
Hol tudom megnézni, hogy eddig milyen speckó skilljeim vannak?
Gondolok itt olyanokra, hogy fegyverek elektromos sebzése, különféle hackelést elősegítő skillek stb.
Medical Pavilonban már le kellett mondanom a tűzgyújtásról a Telekinesis fejébe. Tűzgyújtás akkor most akkor el is veszett? ^^ Hogy tudom váltogatni, hiszen csak 2 slotom van, ami nem is lenne baj, de nem találom, hogy hol cserélgethetném.
Tudom, kereső, tudom, nem működik :-/ -
Nofene es errol tudsz bovebbet mikorra varhato vagy nem e kacsa ez a hir? -
mikrofonhead #11684 genory: kipróbálhatod de semmit nem fogsz észrevenni valószínüleg
ombika: sajnos úgy lett megírva a BioShock hogy ahhoz h a nyelvi részt át tud variállni mélyen bele kell nyúlni a programozás részébe így nem valószínü, hogy készül hozzá, DE lehet. hogy a 2K fogja kiadni magyarul is... -
recon12 #11683 Kösz a választ.Sikerült! -
#11682 Köszi, közben rájöttem :) -
gyuri12 #11681 egyszer biztos... -
Szerintetek tudjak majd ezt magyarositasni vagy kizart?