BioShock
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Glory, Glory Man. United!
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Az elsõ slot vásárlási lehetõség pedig Neptun elsõ Éden elosztó gépénél lehetséges, tehát korábban nem. Visszatettem a shockot, mert jól jöhet ha direkt riadót csinálva pár repülõ löveget át tudok állítani valami nagyobb csata elõtt Sajnálatos, hogy a fix lövegtornyokat még a sima ellenfelek is nulla idõ alatt szétkapják, meg az is, hogy õket szinte alig sebzik, talán csak a rakétás.
[merlinw.org]
Meg picit bugos Opera alatt. A történetet meg én is elolvasom, de csak játék után.
Senki nem emlékszik rá, hogy a játékban hol és mennyiért vett új slotokat elõször?
De megnyitható ha levesszük elõle szóval nem gond!
Next PC upgrade: 2022
www.gportal.hu/bioshock
A 2 is remek játék lett és ott a multija, ami még él. Én is játszom. Maga a játék más hangulatú, kicsit olyan öreges, megfáradt. Úgy az elmúlás és öregség érzõdik benne, még az 1-bõl ismert és erõs karakterek valahogy olyan... megtörtek.
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Sajnos csak egyben csomagban volt a második résszel, nem tudom azt érdemes kipróbálni? Elég sokat szidták. Igazából az Infinity miatt vettem meg, hogy addig elüssem az idõt ezzel, meg a Deus Ex-el.
Nem tudom, a kislányoktól (mert éppen nincs kedvem halomra ölni õket) 80 egységeket kapok. De a többi automatánál amire nincs keret az ki van szürkülve, viszont eddig még utalást sem láttam a slotok vásárlására. De lehet igazad van?
Nem tudod mennyibe kerülne egy-egy slot?
Sajnos lecseréltem (gondolva csak kis idõre) az Elektromos kisülés témát Hamvasztásra. Most vissza tudnám pakolni, de most már mindkettõ kell. Egyszerûen nem bírtam kinyírni a Neptun pálya elején lévõ Big Daddy-t, mert ott egy automata ágyú is.
A második pálya részen (Orvosi pavilon) van 4db Eden automata, amiknél a leírás szerint lehet plusz bõvítõ slotokat venni. Na most 3-ból semmit nem lehet venni, a negyediknél meg nem volt bõvítési lehetõség. Az elsõ pályánál volt egy gép, de ott még nem tudtam vásárolni, nem tudom érdemes visszamenni oda? Most a harmadik rész elején vagyok Neptunban, és marhára kéne a plusz hely, mert szükségem van az eddig szerzett 3 tulajdonságra egyszerre ...
Más. Feltettem magyarosítást. Elvileg ez teljes. De nekem a legtöbb magában motyogó szereplõ szövegét nem írja ki, sem a hangosbeszélõ dumáit. Ez így oké? A játék gyárilag patchelt, egybe csomagolt Bioshock1-2, ha ez számít.
BioShock Centrum - Merülj el benne! http://bioshock.web4.hu
ugrott is egy comment nemrég.
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Eh... Nem érted se játékot, se világát, se a mi világunkat. olyanokra keresel választ, aminek nincs értelme. Ha pl. Dr. Steinmann elmebetegségén vagy Andrew Ryan filozófiáján rágódsz megértem.
Az, hogy miért a csõben mászkálnak a kislányok (úgy semmi értelme, hogy mitõl; mert te mitõl jársz vagy ülsz?!), azon kívül, hogy mindenki vadászik rájuk a náluk lévõ Adam-ért, és hogy lényegében védtelenek, szerintem nem fog kiderülni. Ez olyan kérdés, minthogy régen miért jöttek ki a halak a partra? Ez is egy lehetõség volt.
Olyan kérdésekre felejtsd el a választ, hogy pl miért sárga színû a szeme. Nincs minden apró-cseprõ kérdésre válasz az életben sem.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
PSN ID.: Beegabor
A világ uralomra törést meg nem értem mert minek törnék világuralomra?
Történetbõl nekem nem jött le.
De azért mert kapzsiság meg hatalomvágy attól még én nem értem mitõl mászkálnak csövekben lányok meg miért szabdalnak hullákat ádámért, meg hogy ez hogy alakult ki.. csak erre gondoltam.
milyen logikátlanságra gondolsz ami aztán arra a pontra mutat,hogy ez bizony túl amerikai ? 😄
"az ember dönt, a rabszolga engedelmeskedik, de ez a történetból nem jön le tanulságként"
Mi? Errõl szólt az egész "Would you kindly?" frázis,végig a sztoriban
"Ugyancsak érthetetlen hogy miért és mi történt ezzel az utópiával"
kapzsiság,hatalomvágy,az adam-tõl való függés, nem nehéz összerakni,hogy egy ilyen elszeparált társadalom miért van halálra ítélve
"megszereztem az atomot bár nemtom minek"
világuralomra törés, de ez a végevideóban narrálva is van
PSN ID.: Beegabor
Ugyancsak érthetetlen hogy miért és mi történt ezzel az utópiával, bár a történet vége felé egyre közelebb jutottam az igazsághoz. Pár dolog viszont nem elég tiszta. És nem lett az a végén sem. Ami szerintem tök lapos. Semmi katarzis.. Azért én a bioshocktól többet vártam volna..
A vége borzalom!
-****SPOILER****-
A végén a harc - ami egyébként nem lett vmi nehéz pedig addig vért izzadtam- után ugye megöltem a kislányokat, enyém lett az ádám a szervezetükbõl, és megszereztem az atomot bár nemtom minek...
Nyilván ez a gonosz befejezés. TUDOM HOGY VAN MÁSIK, LÉGYSZI NE LÕJJÉTEK LE A POÉNT!!! Biztos hogy végigviszem még.
Viszont nem értem miért lettem gonosz mikor csak kb 2 lányt öltem meg de sztem csak egyet mert az egyiket visszatöltöttem és mégsem öltem meg.
Ezzel szemben "mindig csak brutalitást adtam" hahaha. na ezt nem értem.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Mert mikor megmented a lányokat, azok nagyon bájosak.. 😊
Hangulata nagyon ott van,engem legalábbis megfogott nagyon az egész.
Irányítással sincs gond,de ha téged ilyenek zavarnak,akkor tényleg ne játssz ilyen játékokkal.
Az meg,h állandóan meghalsz,arra csak 1-et tudnák mondani... 😊
Normális konfiggal kell játszani,s akkor a betöltés se fog percekbe telni.
Glory, Glory Man. United!
Persze ez mind nem számít, mert az '50-es évekbeli hangulat, az art design, Rapture karakterei na meg Andrew Ryan maga viszi a pálmát. Én mindenkinek ezt az elõzetest ajánlom. Ez 100%-ban vissza adja a játékot és akinek nem tetszik... hát az jobb, ha nem kezd bele.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Szerintetek lesz ez még jobb is, vagy ez nem az én játékom? Mert igazából csak csak jót olvastam róla, plusz évek óta készülök vele játszani(a halflife-ra 11évet vártam:-). Most a neptun ajándékánál járok(most kezdtem el).
Hm, én az ilyenek miatt (is) álltam a Steamre.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.