13397
  • Szabi84
    megtaláltam a megoldást:

1. Go to Steam My Games Tab.
    2. Right Click Bioshock icon.
    3. Properties.
    4. Click "Set launch options"
    5. Type "-dx9" in the box.
    6. Run BioShock.

Ez most azt jelenti hogy dx 9-ben nem tudom futtatni?
  • Szabi84
    Nem, használ, de azért köszi! Feltettem újabbat, nem segített.
  • Optimus Prime
    Mivel Steames verzió próbáld a Verify integrity of cache files parancsot. Jobb klikk a játék nevére Prorperties menü és Local files fül.
    Esetleg nem cseréltél közbe drivert?
  • Szabi84
    Megvettem steamen a nagy akció keretében. Persze már az első alkalommal adódtak problémák. Hang nem volt a játékban, de megoldottam. Eltöltöttem nagyszerű néhány órát most pedig csak úgy hipphopp kifagy és baszik a felbontást 1024*768-nál magasabbra állítani. Bezzeg a törtel semmi baj nem volt.
  • Mastigias
    Be is jött, 4,99€ mindkét rész. KATT
  • Mastigias
    Így van, a cikkben ez is le van írva (:
  • grebber
    Ettől függetlenül én még nem vásárolnék! Mivel lehet ezek közül valamelyik ugyanúgy kapja majd a napi -75%-ot mint most a Borderlands!
    Érdemes várni plána ha a 75% mellett esetleg itt is lesz 4-es pak ami még olcsóbb valamivel akkor 1500ft alatt lehet majd hozzájutni!
  • Mastigias
    Sziasztok! 2K Games leárazás van a Steam-en, a BioShock-ok is olcsóbbak! (:
  • Optimus Prime
    A Nagy Lánc tudta, hogy én az angol verziót akarom, ezért nem nyertem. :)
  • Rash87
    Meg se lep,h ismét nem nyert :)
  • grebber
    Zsír!!! Else hiszem végre nyertem valamiben!!
  • Mastigias
    ITT találjátok a nyereményjáték győzteseinek nevét, mindenkinek köszönjük szépen a részvételt, tartsatok velünk legközelebb is! (:
  • Inquisitor
    Ne csináld, nekem eredeti egybe kiadásos Bioshock1-2 van és abból az első részt nem lehet és nem is kell regisztrálni, sőt mondok jobbat telepítés után lemez nélkül tökéletesen fut.
  • Mastigias
    Nos, megkezdődött a nyereményjáték John Shirley: Rapture című regényeiért. Részletekért katt IDE. Hajrá mindenkinek! (:
  • grebber
    Sehol nem regelhető ergo kb olyan mintha warezt nyúznád (legalábbis részemről olyan)
    Majd steam-en szerzem be ott is lesz akciósan!
  • Optimus Prime
    A játék most 75%-os leárazáson van a GMG-n. Nem tudom meddig vagy miért. Az alap ára úgy fest veri a Steamest.

BioShock 2,49 euró
    Capsule kliensről
  • Mastigias
    Is, meg hát régebben is ilyesmi jellegűek voltak a nyereményjátékaink, csak akkor még előfeltétel volt a lájk (: Most már nem az, úgyhogy mindenkinek, aki játszik majd: sok sikert!
  • Optimus Prime
    látom megfogadtad az ötletem. :)
  • Rash87
    Ez mondjuk nagyon jó hozzáállás!
    Legalább nem 1 katton múlik az egész,hanem a játékhoz kapcsolódik szorosan.
    Így már is több értelmet kap az egész.
  • grebber
    :( Akkor innen sem lesz könyvem.
    Nekem tetszik a game meg minden ,de kb semmit nem tudok róla.

Akkor maradt a karácsonyra ezt kérem anyutól szitu!
    Sok sikert a többieknek majd!
  • Mastigias
    Ne aggódjatok, nem adjuk olyan könnyen a könyveket (: BioShock-os kérdésekre kell majd válaszolni, méghozzá elég nehezekre! Mi nem a lájkokra megyünk, hanem arra, hogy igazi rajongókhoz kerüljenek a példányok :P
  • Rash87
    Nem hiszek bennük :)
    Meg amúgy is,ez a érjük el a xy lájkot dolog, akkora hülyeség.
    Bár tudom,ezzel kap nagy hírverést az oldal,ezzel semmi baj.
    Csak nem nagy erőfeszítésbe kerül 1 kattot csinálni,s ez alapján kihirdetni valakit.
  • grebber
    Miért azzal mi a bajod azon kivül hogy rettentő sokat kell rá várni?
  • Rash87
    Csak ne lájkolós :\\\
  • Mastigias
    Sziasztok! Talán érdekelhet Titeket, hogy van nálunk három kisorsolásra váró BioShock: Rapture című regény, John Shirley tollából. A magyar fordítást (és a példányokat) Popovics Ferinek köszönhetjük. Szóval nemsokára nyereményjáték lesz, részletek HAMAROSAN! (:
  • saxicola
    Lájkold a BioShock Fan Site-ot és nyerj Bioshock 2 (PC) játékot! :)

BioShock Fan Site Nyereményjáték
  • Inquisitor
    Ez alapján csak egy Extra Nutrition II tonik van ott. Viszont azt én máshol felvettem, pedig a térkép szerint ezen az egy helyen van. Mindegy, ezért nem megyek vissza. Amúgy nem túl hasznos, szerintem a doktori plusz sokkal többet ér. De még a a Tolvaj is.
  • Inquisitor
    A kapcsolóról írtak több helyen is, de nem volt konkrét melyik pultban is. Rálesek. Köszi. Bár az is igaz, már így is túl sok jó tonikom van, amit nem tudok sehová sem tenni ...
  • Optimus Prime
    Huh, vagy 10x végig vittem, de még most sem tudom. Mintha valamelyik borászati kis üzletbe a pult mögött van egy kapcsoló. De nem esküdnék meg rá, hogy azt nyitja. Őszintén, néha még én is találok új helyeket. :)
  • Mastigias
    Engedjétek meg, hogy megosszak Veletek egy örömhírt: most már a BioShock Centrumon is van fórum! (: Ja és nyereményjáték is, a mai napon, úgyhogy érdemes ellátogatni hozzánk (:
  • Inquisitor
    Frolic erődben van egy pincelejáró, egy lépcső, ami el van zárva egy ráccsal. Nem tudja valaki miként lehet lejutni oda? És érdemes?
  • Rash87
    Nem szoktam olvasni, de a játékból annyira átjött a történet,s jó volt,hogy ezt mindenképp be fogom szerezni :)
  • Inquisitor
    Nos, egy AMD BE-2300 (2x1.9GHz) proci, 4GB DDR2 és a szűk keresztmetszet egy GF9400GT. Legalább GF8600/9500 vagy Radeon 2600XT kéne hozzá. Persze ha nagyon lecsúnyítanám ... de inkább nem :)
  • Optimus Prime
    Szaggat? milyen konfig? Nekem Celeron 3Ghz-essel erős közepes beállításon ment, mint az álom. Bár nem tudom hol jársz a játékban, de az elején csak egy-egy slot van a Gatherer's Gardennél. Nem is tudom... én már csak annyiszor végig vittem, hogy nem akadok fenn ezeken. :) Csak a hangulat és a plasmidok variálása végett játszom újra-újra.
  • Inquisitor
    Elkezdtem tesó gépén könnyű fokozatban (nem picit szaggat rajta, ezért), mert csak pár nap múlva leszek otthon. Könnyű fokozatban 100 ADAM egy slot. Viszont nem tudtam választani így csak Plazmidhoz teszi. Tonikoknál miként lehet slotot venni?
    Az első slot vásárlási lehetőség pedig Neptun első Éden elosztó gépénél lehetséges, tehát korábban nem. Visszatettem a shockot, mert jól jöhet ha direkt riadót csinálva pár repülő löveget át tudok állítani valami nagyobb csata előtt Sajnálatos, hogy a fix lövegtornyokat még a sima ellenfelek is nulla idő alatt szétkapják, meg az is, hogy őket szinte alig sebzik, talán csak a rakétás.
  • MerlinW
    Előrendelhető a könyv
  • Inquisitor
    Nem rossz oldal, bár pár dolog pl. plasmidok leírása lehetne kissé bővebb annál, hogy "kombinálva erősebb lehet", meg "a patchelt verzióban vannak még újabbak". :)
    Meg picit bugos Opera alatt. A történetet meg én is elolvasom, de csak játék után.

Senki nem emlékszik rá, hogy a játékban hol és mennyiért vett új slotokat először?
  • grebber
    El is olvastam az 1 történetét! A 2-höz nem tervezel ilyet?
  • grebber
    Hibásan raktad be a linket az sg.hu nem kéne elé:D
    De megnyitható ha levesszük előle szóval nem gond!
  • saxicola
    www.bioshock.gportal.hu