13397
  • qtab986
    Elakadtam. Ott tartok, hogy 3 kaszabolót kell lefényképezni. 2 megvan, de azt hiszem az,amelyik a postán volt, azt megöltem. Gondoltam rá, valahol még bujkál 1, de a pályát bejártam többször is és sehol sincs efféle ellenség. Mit csináljak? Kezdjem előröl a játékot?
  • Harbinger
    Olyan 7-9 óra. talán elsőre több, főleg ha Hardon mész és mindent megnézel, keresel.
  • Jim Morrison
    Steam salen most megvettem a játékot kb 15percet játszottam vele de eddig jó :D kb milyen hosszú?
  • Papa01 #13314
    Köszi az infókat! :) Szerintem a 2. részt ha leértékelik a Steam-en megveszem. :)
  • Harbinger
    Én 4 éve vettem 1300-ért és ettől jobb vételem nemigen volt. Fantasztikus játék. És az újrajátszhatósági faktora is elég jó. So kfegyver és plazmid variáció van.

A 2. rész kicsit másabb, a dual-wield jó és ugye Big Daddy menő lenni. A sztori kicsit... elaszaladt az előzőhöz képest, de ha az 1 tetzsett a 2 sem okoz csalódást.
    Ja, és ajánlom a Minerva's Den DLC-t is hozzá. Egy mini-BioShock játék.
  • Papa01 #13312
    Végig játszottam ezt a fantasztikus játékot! :) Remélem, a 2. rész is lesz ilyen jó mint ez, igaz azt még nem vettem meg. :)
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Számomra a nyerő taktika a Villámcsapás 3 plazmaid és a nyílpuska páros jelentette. Mondjuk a nyílpuska kicsit túl volt modellezve szerintem.. :) Egy ágyút és és egy rakétavetőt is simán el lehetett intézni egy lövésből.. Illetve a fejlövésekkel az ellenfeleket is gyorsan el lehetett intézni. A Nagybácsikat mindig úgy kaptam el, hogy pár aknát leszórtam közénk, és előkészítettem a hőérzékelős rakétát. Rálőttem, ő elkezdett szaladni felém és bumm bumm.. :) Azért szükség esetnén a villámcsapás plazmaid is ott volt készenlétben. :D

Egy szó mint száz, nagyon sok kellemes órát adott ez a játék! :) Csak ajánlani lehet! :)
  • Harbinger
    BioShock ingyen a GameFly-tól! Csupán a kliensüket kell telepíteni és vele utána a játékot. Nem Steames, de ingyen van. Aki esetleg még vadászna rá.
  • Inquisitor
    De ez tesó gépe, ezen vittem végig, viszont a sajátomon amin elkezdtem (és amit el kellett adni) abban is ez volt.
  • Inquisitor
    Realtek ALC889A
  • Harbinger
    Éredeks, nálam valamiért a 3. pontban írt menü/fül nincs, nem létezik panelen.
  • MerlinW
    Ezt töltsd le és telepítsd.
    Ha ezután sem lenne hang, akkor itt egy kis trükközés.
  • Szabi84
    Nekem is ilyen hangkártyám van és steames, ugyanúgy gondom volt a hanggal, de a steamforumon találtam rá megoldást, de már nem emlékszem mi volt az.
  • Harbinger
    Milyen hangkártyád van? Nekem integrált ReltekHD.
  • Inquisitor
    Nem tudom, nekem 64 bites W7-en simán ment jól, de nekem nem Steames verzióm van, csak ilyen egybe dobozos 1-2.
  • Harbinger
    Win7 Home Premium 32 bites rendszerre váltottam és nincs hang ajátékban - videóknál és intró alatt igen. Próbáltam a leírt dolgokat, de eddig az egyetlen mód, ahogy hangot tudok kicsikarni:
    - fejhallgatóval
    - fejhallgató mic portját csatlakoztatom és a hangfalaim

Tudom a sztereó módról, de nálam valamiért nincs olyan fül/funkció/beállítás/lehetőség.
  • Harbinger
    BioShock pack 10 € a Steamen még két napig. Illetve 5-5 külön-külön.
  • MerlinW
    ezzel pl
  • Harbinger
    Valaki megtudná nekem mondani mi az a program, amivel ki lehet szedni az UT engine-es játékokból a zenei fájlokat? Szeretném a BS 1-2 zenéjét összegyűjteni, score és dal egyaránt.
  • dupcsik
    nem volt, csak keresgéltem amikor találkoztam velük kinyirtam őket és utána átengedett
  • Optimus Prime
    Little Sister is volt velük? Vagy csak úgy kószáltak?
  • dupcsik
    megvan a megoldás, kinyirtam a maradék rosikat /2/ és átengedett
  • Optimus Prime
    ÉN ilyen hibával még nem találkoztam, bár semmilyennel a BS-ben. Próbáltál korábbi mentést újra tölteni? esetleg nem konfiguráltad át a billentyűket?
  • dupcsik
    hello! elakadtam, nem enged be a játék a farmerek piacára, ez a feladat és a betöltésnél nem nyilik kik az ajtó?????? köszönöm szépen
  • Optimus Prime
    Hogy festene Rapture CryEngine3-al.
  • grebber
    Még a 3. rész előtt lehúzzák a népet ismét?

Úton a BioShock: Ultimate Rapture Edition?
  • Optimus Prime
    És tényleg!
  • mooo
    De az volt!
  • Optimus Prime
    De az nem Steam-es.
  • grebber
    Amazonon lehet steam kulcsot venni ennyiért!
  • ffxi
    Igen. Be is zsákoltam. Best Buy vétel volt.
  • Optimus Prime
    A kettő? 75% sale-nél nagyobbon nem volt. És az úgyis 10 euró.
  • grebber
    Steam-re 1700ft volt a kettő rész együtt nemrég!
  • Optimus Prime
    Mivel a BS centrum fóruma jelenleg elérhetetlen ide írom. A CDgalaxisnál most 3900 Ft a két BioShock pakkban! Pick Pack Pont esetén ez ugye ingyenes átvételt jelent.
  • grebber
    Most 2.49 €
  • Optimus Prime
    Kószálj, előbb-utóbb feltűnik egy Daddy, amint veri a járatot és visszajön a Sister. Hypnotize-zal meg azonnal elmegy tőle.
  • Prince of Máté
    Igen, de végigjártam a helyet és nem találtam meg.
    A Big Daddy-t megöltem, de a Little Sister elfutott mikor hipnotizáltam a Big daddy-t.
  • Aquir
    mindig megnézhető hogy az adott helyen még mennyi littlesister van még hátra
  • Prince of Máté
    Ha egy Big Daddy-t a barátommá teszek a plazmiddal, akkor a Little Sister eltűnik? csak mert minden Big Daddy-t megöltem, többször is végigmentem a pályán, de még is "elhagytam" pár Little Sistert...
  • Szabi84
    amd athlon 2.2 dualcore, 4gb ram, ati 5750 win7 ultimate sp1 64bit
  • Optimus Prime
    Így működik vagy ez volt a baj? Egyébként milyen géped van és windowsod van?