13397
-
Nagy kamu az egész, nincs fordítás. -
A fordítók valami helyzetjelentést írhatnának, mert sokan várnak a honosításra. -
Végre valaki tönkretette. Hál istennek. 
Azok akik készítik, illetve oltják ezzel a népet kretének. -
Tehát akkor még nincs kész. Néztem a honlapot, de úgy látom valakinek sikerült tönkretennie. -
Hát elvileg már csak egy file javítása van hátra és az 60%-on áll, tehát elvileg már nincs hátra túl sok, max évek kérdése :) -
Hi!
A játék magyar feliratozásáról van már valami infó?
-
Bircsike #12324 Nemsikerült úgy se. Esetleg akinek megvan a játék az nem tudna nekem elküldeni egy mentést közvetlenül a széf kinyitása után? Nagyon megköszönném! -
Bircsike #12323 Újrakezdtem a pályát ugyanaz történt, megpróbálom az 1.1-es patch-et! -
1.1-es patchet rakd fel ha nem lenne fent amúgy lehehet újra kéne kezdeni a pályát. -
kezdd előről azt a pályát
nekem is volt hasonló, nekem egy fotocellás ajtó nem nyílt ki... -
Bircsike #12320 Telepítsem újra? -
Bug. -
Bircsike #12318 Nem bírok mert abban a széfben ott kéne lenni a receptnek, de nincs ott valami miatt!!! -
http://www.pcguru.hu/pcguru/leiras_vegigj.php?id=72&page=2&nev=vegigjatszas
itt nézelődj! -
ManoNegra #12316 Várom a magyarítást, aztán zúzom megint. Remélem még az idén... :-)
Tovább tudtál menni? -
Bircsike #12315 Már senki se foglalkozik ezzel a játékkal? -
Bircsike #12314 Esetleg írna nekem privátba valaki akinek megvan a játék? -
Bircsike #12313 Senki se tud segíteni? -
Bircsike #12312 Sziasztok! Mikor a haldokló botanikusnő felírta az üvegre a számkódot és utánna bementem és a széfet kinyitottam a kóddal, azután nem volt semmi a széfben, próbáltam többször is de semmi, a széf ugyanúgy világított sárgán és a nyíl is oda jelzett. Mi lehet a probléma? -
BioShock PS3 videó -
Kitörölted az én hozzászólásomat is, amiben a PS3-as verzióról volt egy videó. -
Igaz, tavalyi a játék, de még mindig no warez.
így radír.
sorry. -
előtted a lehetőség. -
Be van jelentve a bioshock 2, mért nem nyítottok neki topikot? -
Lol ilyen embereket itt sírnak meg meg szapulják őket ,nemhogy örülnétek hogy van aki foglalkozik a játékok magyarításával szabadidejében ráadásul full ingyen.
-
A lektorálás folyik éppen! -
Honositasrol van e vmi info,h hol maradt abba vagy lemaradtam vmirol?! -
Kindred Blades #12291 ACE, ezzel nekem tökéletesen működött
http://www.free-codecs.com/download/ace_mega_codecs_pack.htm -
systmatyk1985 #12290 Hy.
Kéne 1 kis segítség!
A játékban pattog és akadozik a hang és ilyenkor a játék is.
Olyanról hallottam h nem mind1 h mien codec van fenna gépen.Lehet h az enyém nem tetszik neki!
Mondjatok nekem 1 codecet amivel jó!
THX! -
Úh azt tudtam hogy 2009-ben jön de hogy ennyire a végén :(
A filmet jobban várom. -
Igaz korai info, de csak úgy megláttam IGN-en:
Bioshock 2
Publisher: 2K Games
Platform: PC
Release Date: December 30, 2009
Release Region: United States
Bioshock 2
Publisher: 2K Games
Platform: PC
Release Date: December 30, 2009
Release Region: United Kingdom
forrás -
Christian #12287 Üdv! Mikor ráklikkelek a játék exe-jére, töltöget kicsit a windows, majd nem történik semmi. Mitől lehet hogy nem indul a játék? A gépem elég kell legyen hozzá. Feltettem a vs redistet is. -
jaki88 #12286 Sziasztok! Olyan gondom van, hogy amikor A smuggler's hideout pályáról már töltenék át Arcadia-ra, akkor ott a töltés közben kifagy. Ez miért van? Találkozott már valaki ezzel a jelenséggel? -
Felül a bannerban :) -
donvitto #12284 és hol találom azt a FAQ-t bocsi de nem nagyon szoktam gépezni XD -

-
FAQ-t elolvastátok? Vista-s cuccokat feltettétek amit írtam benne? Nyelvtan könyvet láttatok már? -
Az jó, nekem patcholni sehogyse sikerült.. Ugyanugy ultimate 64bites verziom van megy minden menteni nemlehet mert akor kifagy + miután a viz alatt végigszánkázok vége annak a pályának töltés helyett kifagy.. -
donvitto #12280 igen azt fel tetem meg directx10 van fen
meg az a baj hogy fel tetem az 1.1v patchet és most mar a játék közben ki irja hogy a bioshock.exe hibát észlelt és leáll :( ha valaki tud segíteni az legyen szíves segíteni nekem
-
nem próbáltam még vistán, de 7végén én is felteszem, ultimate x64, de nem sok jót hallottam vistáról... majd meglátjuk. többi cucc amit írnak fent van? microsoft visual c++2005 redistibutable meg jó drivert raktál fel?