13397
-
Már közben rájöttem ! Mert igencsak régen játszottam vele ! -
Mi már leirták régebben amikor kijött a game és szerintünk is baszott jó.
-
koj #12370 Húú! Nagyon jó ez a game. Szerintem:
- Grafika: 10
- Hangok : 8
- Játszhatóság: 10
- Irányítás : 10
Szóval: 10 Szerintetek? -
Kösz.
-
-
Bioshock FOREVER!!!
-
Parancsolj -
Hi!
Valaki meg tudná adni a magyarítás direkt linkjét, mivel a stationos oldal menüje kitakarja a linket és nem tudom leszedni onnan.
-
chooselee #12364 Szerintem végig hangulatos, változatos...nem untam meg a vége felé sem.Annyi jó dolog van benne... -
Ennél már csak az lesz a szebb ha elkészül majd az Oblivion magyarítása. -
Itt is mindenkinek aki részt vett a munkában, thx a honosítást.
Kipróbáltam az 1.1-es vezióval, eddig tökéletesen müxik. -
Ja végig szép, stílusos a játék. Nekem különösen Arcadia tetszik. Gyönyörű az a rész a játékban. -
Mikor mész, láthatsz álló tartályokat, na az az. Ha meghalsz, a legközelebbi olyanból lépsz ki. Sokan panaszkodtak, hogy így túl könnyű, ezért az 1.1-ben már ki lehet kapcsolni, és ha meghalsz, meghaltál.
Szerintem végig tartja a stílust, bár nem lesz mindig ilyen látványos. -
Így már tényleg van felirat.
Én még nem játszottam a BioShoch -al, csak mindig az elejét, hogy betört az üveg és beáramlik a víz. De ezt már vagy 10x. :)
Ez alapján nagyon nagy feeling -je van a játéknak. :)
Később is ilyen? Vagy ott már átmegy abba, hogy halomra kell öldökölni és kész?
Meg mi az az ""Élet-kamra"? -
Nem tudom, meglehet. Én indítás előtt mindent beállítottam. -
Menet közben igen, de indításnál még nem volt. Ezért talán? -
Minden feliratot bekapcsoltál? Mert azok alapból nincsenek. -
Rendes alap mondom semmit nem is lehet eaxnál állítani csak xp sp2 modban de ott nem kell mert anélkül is van hang!
Nekem volt felirat a kabinnal lefelé menet is! -
Kapcsold ki EAX-ot és lesz hang. -
Amikor megy a kis kabin, szövegel a csávó, de nincs felirat, meg mielőtt kilépnél belőle a rádió is szól, meg vetít is valamit de ott sincs felirat.
Ez normális?
Hihetetlen, hogy elkészült! (Szerintem ez is csak kamu! :D) -
Vista alatt nekem csak Windows XP SP2 kompatibilitási módra állítva megy rendesen.A fordítás eddig nagyon jó. -
Hát megnézem XP alatt mert nemtudom vistának mi köze van hozzá de hangok nincsenek.Amint kezdödne a játék ugye megölik azt a faszit a kabin előtt.
No most kb HL2 warez szindroma nem moccan semmi sem és én sem tudok. -
Hát sajnos valami gebaszvan a game-el mert nincs hang.A repülön még van de miután a vízben vagyunk onnantól nincs :( -
Másold be a játék főkönyvtárába. Akkor egyből megtalálja. -
Ezt az 1.1-es patchet nem értem.Tenném fel és egy ablakban ezek a szövegek vannak local confirmation bioshock.exe is located at.
És pl a cracknek a mappáját is látja az az első amit megtalál nem ami a game mappájában van hanem máshol.
Most faszé nem lehet simán betallozni a játék mappáját.Meg a game mappáját mesem említi csak. -
Nah akkor ezt harmadszorra is előveszem :) -
-
kalapos #12343 Sorry 
Úgy tűnik más link maradt a vágólapon.Szóval:Magyarosítás -
kalapos #12342 Magyarosítás márt tölthető.Klikk -
ricsa008 #12341 1000 köszönet itt is -
FAQ módosítható ezzel:
Magyarítás lesz?
Van, station.extra.hu vagy www.magyaritasok.hu -
chooselee #12339 Nem ugyanarról beszélsz, mint 2 hozzászólással előtted?Amúgy így nem ugrik be,kérdezd meg a srácot, Dragooon-t.(#12336)Hátha... -
newhenry34 #12338 Sziasztok!
Ott akadtam el ahol megkapom a lángszórót és ey széfet kell kinyitni, de ha kinyitom a széfet akkor nincs benne semmi és mindíg azt mutatja, hogy nyissam ki vagy valamit azzal kell csinálni. Help pls! -
na, közben megoldódott.. -
szaisztok:D
még soha nem játszottam végig a játékot, most viszont ez a tervem.
a 6. fejezetnél járok Arcadiában, a Tree Farmnál. az ott lévő csaj széfjét kéne kinyitnom, ami még sikerül is, de nem találok benne semmit (pedig elvileg egy kulcs kellene).
Nem tudja valaki mi a hiba? :--o -
Ha Vistát használsz próbáld meg így indítani: "run as administrator"
Talán bejön ez a tipp. -
dupcsik #12334 szasztok skacok! az első automata mentésnél állandoan kitesz a bioshock a windowsba mit kell vele csinálni hogy menjen a játék aki tud segitsen
köszi, üdv:[email protected] -
Supreme-t jól telefloodolták üázz! -
Még. -
Szerintem is.